Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X09

2010. december 23. 11:50 - Hódos Hajnalka

Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni, mindezt elnevezni intim szférának, és ezekért nyafogni, az kurva férfias. Gombi arról beszél, sajnálja azt a lányt (Zsuzsit) és belegondolt az érzésbe, hogy ő is együtt lehetne karácsonykor a családjával. Évának semmit nem jelent, hogy Zsuzsi már nincs a Villában, eggyel kevesebben vagyunk és kész. Bécinek egyik szeme sír, a másik nevet, aztán kiakad, mikor Éva elmeséli neki, hogy Olivérnek van egy ilyen halállistája, amit minden nap módosítgat. Én nyüszítek.

Olivérnek nagyon hiányzik a szerelme és nagyon kanos ezért félrevonul maszturbálni a vécébe. Ez teljesen logikus döntés egyébként egy olyan helyen, ahol egy vécé van és 15 ember lakik együtt, hagyjuk. Szandika a többiek biztatására rányit, mindenki visítva röhög, Olivér felháborodva műbalhét rendez, összeugat Szandikával, egyébként is, egy nő ne nézze meg a faszomat, pláne egy ilyen, akinek nem számítanak az erkölcsök és borzalmas bosszút fog forralni Béci, az értelmi szerző és Szandika, a benyitó ellen. Szandikát ez nem hatja meg, ő simán belerajzol egy faszt az Olivér csajának a szájába az Oltáron levő képre, ha úgy adódik. A veszekedést feladat szakítja félbe, búcsú-emlékkönyvet kell készíteni a lakóknak, remélem, mindenkinek feltűnt a rózsaszínű tollpihés csilivili toll. Mindenki lázasan írni kezd, Anikó felnéz, hogy kell írni azt, hogy „maradj”? Lebetűzik neki. Fél perccel később ugyancsak Anikó: és azt, hogy „hagyd”? Há-a-gé-ipszilon-dé. Anikó meglepődik a megfejtésen, igen? A bajaiak nevében én kérek elnézést.

Éva és Leonidasz a riportszobában olvasgatják az emlékkönyvbe írt üzeneteket, Éva hol meghatódik, hogy felnyomja az agyát, én könnyesre röhögöm magam Szandika sorain: Drága Éva! Te egy üde és friss szilva vagy – Éva egyébként lila blúzban van – de sokan nem szeretik a szilvát, ezért sokszor elgondolkozol azon, hogy inkább banán akarsz lenni. Hagyok időt, nekem is kellett. Amíg a többiek balhéznak és feszkóznak, Jerzsi és Gigi szerelme tovább tombol. Jerzsit zavarja Leonidasz kéretlen kerítősködése, jééé ugyanilyen ruhám van, mint a Giginek, de én nem hordok mamutszőrcsizmát. Jerzsi megint elmondja, hogy Gigi ragyogó személyiség és főleg belsőleg tetszik neki, aztán a fürdőszobában ad neki egy puszit, nem értem, nem csókról volt szó? Vagy ez volt az? Nincs idő gondolkodni ezen, görög estet rendeznek a Villában, népviselet, tánc, Laci Giginek fejtegeti, hogy két-három napja elege van a dolgokból, Oli jó taktikai játékos, mindenkivel négyszemközt beszél, kétségeket hoz létre a csoportban, hogy még mi baja van sose fogjuk megtudni, mert Szandikát mutatják ahogy Olivérrel beszélget a kertben. Szandikának baja van, én holnap hazamegyek innen Olivér, majd meglátod. Nem bírom én ezt a megpróbáltatást, nekem ennél jobb poénjaim nincsenek, az se poén, csak úgy jön, és ő nem Jerzsire féltékeny, hanem az érzésre. Maga az érzés, az kell. Olivér a maga módján jól megvigasztalja Szandikát: azt azért lássuk be, hogy Jerzsi egy táncos, nem kíváncsi senkire az erotikus iparból, remélem, mindenki felírta, mától ez a szalonkurvázás definíciója.

A jelenetet azóta sem tudom hova tenni, az ezután következőt se, Szandika a medence mellett fekszik köntösben aztán bőgni kezd Éva meg hülyevagyozik és ölelgeti. Sírj rajtam! Szandika sír. Éjjel negyed háromkor már nem, kikinyugalomba, mikor Éva minden előzmény (?) nélkül felül az ágyban és elordítja magát, kinek való ez a Villa? Ezen összebalhézik Leonidasszal, aki undorító gerinctelen szarkavarónak nevezi, anyáznak még egy sort, a balhé másnap folytatódik, Leonidasz ordítozik, Laci az ősök bölcsességével megjegyzi a riportszobában, van itt három-négy ember, akit azonnal bevitetnék egy vizsgálatra, Leonidasz és Éva balhéjára nem óhajtok több karaktert áldozni.

Kezdődik a só, az első párbaj! Rettentő unalmas és vontatott, Évának két perce van a búcsúzkodásra, Leonak kicsit később szintén. Legszebb pillanatok, legnagyobb konfliktusok, legunalmasabb kérdések: mi a szereped a Villában, miért te ülsz itt, milyen érzés stb. Éva hozza a szokásos formáját, ő őszinte, és nem olyan mint egy napraforgó, bezzeg Leo igen, alapjáraton semmi baja Leoval, jó srácnak tartja. Leonidasz sokkal magabiztosabb a stúdióban, mint bármikor, Stohl és Lilu rápirítanak, csajozást ígértél a beválasztáskor, ahhoz képest elég visszafogott voltál benn. Igen, de ő rájött, hogy szerelmes és ő példát akar mutatni, őszintén, tiszta szívvel. A lányoknak meg a Villában legalább nem kell attól tartaniuk, hogy erekcióm lesz és megbököm őket. Persze megjelenik a stúdióban Zsuzsi aki jaj most még jobban szereti Leot és nem akarja elvenni a barátnőjétől, és juj Zsuzsi nem tudja megmondani, kit választana mert Évát is imádja. A Villában Zsófi Éváért korteskedik, meglepően kerek mondatokban, Anikó lenyom egy egotripet, a spártai csődör szófordulat komoly fájdalmakat okoz, azon viszont jót röhögök, mikor Anikó azt mondja, Leonidasz, ha te jössz vissza, több alkohol fog maradni a Villában! Megmutatják a szavazás eredményét, arc nélkül, 72-28 az állás. Megint megnézzük Éva legszebb pillanatait, gyerünkmá, teregetnem kéne, lejárt a Maris. Stohl valami lila kendőt emleget, amit a zakója alatt rejteget, ezt kell viselni annak, aki visszamehet a Villába, ez jelzi a védettséget. Megnézzük a Leós legszebb pillanatokat is, hálistennek ebből sincs túl sok. A lakók közül Szandi, Alekosz, Zsófi, Olivér és Jerzsi Évát várják vissza, Stohl belezavarodik ebbe, Éva kijavítja. Éva jól érezte magát a Villában mert megismerhette a saját korlátait, Leonidasznak ez volt a legszebb dolog az életében. Végre megvannak az eredmények megint megmutatják a százalékokat, valaki elsöprő fölénnyel vezet. A párbaj győztese: Éva.

Éva extatikus állapotban indul vissza a Villába, mert Lilu megkéri az utcaajtót hogy nyíljon szét. Sírok. Leonidasz egy embertől elbúcsúzhat, Gombit választja mert olyan érzékeny srác mint ő és azt tudja képviselni, átadni, amit ő. Éva a villaajtó előtt toporog, Szandika kiabál, Éva gyere be, belép, visítás, ölelkezés, visítás, ölelkezés, aztán a kegyelemdöfés: mivel a létszámot fenn kell tartani, ezért szavazhatunk, Ildikó vagy Niki költözzön-e be a Villába, na most már nem értek semmit, megyek teregetni.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, véres verejtékkel.

Szolgálati közlemény: A vv4 hogyvolt posztok karácsony alatt sem maradnak el, kariaji Hajninénitől, örültök?

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2010.12.23. 12:18:06

Állat volt!
Meghajlok elszántságod előtt, amivel bennünket megajándékozol! :-))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.23. 12:22:37

Minek kell még egy szararcot beküldeni?? már kezdtem örülni,hogy egy héttel legalább rövidebb lesz.:)

Éva nem normális. Ennyi.

rexter 2010.12.23. 12:25:07

haha elobb kommentelem mint ahogy a zindex oldalra kitettek :)
tegnap szandika full gaz volt a hisztijeivel meg sikoltozasaval, sikhulye. erdekes h kb. mindenki haza akar menni :) volt most par jobb napja a vvnek de megint ellaposodik.

stp78 2010.12.23. 12:28:32

Köszi Hajni! Majd ha vége lesz ennek a fa**ságnak, nem adod ki nyomtatva? :-) A fantáziám ezek szerint még rendben van. Nem láttam az összefoglalót, de nem is baj, ez így is tökéletes volt. Asszem, ezért szerettem én mindig is inkább olvasni a tévézés helyett..

Nayime 2010.12.23. 12:29:23

Erről az Éváról süt a megfelelési kényszer. Borzalom. Meg ahogy kioktatta Stohlt, hogy ő most beszél, és nem illik közbe vágni :D Wáháhá, pont ő pofázik mindig a más mondanivalójába.
Idegbeteg, totál lejön.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 12:35:45

durván nyomták az évát, most meg ideteszik a közelit a szexi kis vörös csajról, vele szemben meg ezt a borzasztó távoli képet az öreg, fekete lepelbe öltöztetett múmiáról, válasszatok! Na vajon lehet-e manipulálni a magyar nemzetet? ;)

stp78 2010.12.23. 12:43:36

@nyuszómuszó: a manipulációt ez a nép nem csak, hogy eltűri, hanem néha az az érzésem, szüksége van rá, lételeme, napi kenyere, betevője.. :-) Ja, nem t'om, nézted-e, de az öreg múmia csak 28 éves.. Akkor én a 32-vel minek érezzem magam? :-)

.lll. 2010.12.23. 12:45:37

frenetikus
miért költözik be újra valaki??

Hipper 2010.12.23. 13:01:14

Én 2 évig tartanám bent mindet. Nem lenne kiszavazás sem, amelyik túléli az lenne a nyertes.

Comment Elek 2010.12.23. 13:05:15

köszönjük Hajni!
leülhet, 5ös.. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 13:13:58

@stp78: Nem, em éztem, és bocs akkor; bár nekem tényleg az jön le erről a képről, hogy öreg (nyilván van jobb is róla és niylván nem véletlen, hogy ezt rakták be) sőt a műsort sem, csak a tegnap estit a HV-okon felbuzdulva, és sírvaröhögtem, mennyire erőltetetten nyomja a Lilu a "hááát, azért L. most kicsit elvetette a sulykot, jaj, de hát ugye ezt önöknek kell megítélni", meg hogy bevágtak x darab ex vv-st (nemtom kiket, azokat sem néztem), aki "hűazévadejófejdealeonidaszmegmekkoranulla", és csak kettőt, aki szerint a L. is normális, bár azok közül is az egyiknek hótmindegy volt melyik nyer. meg ahogy bevagdosták a dolgokat (nem tudom, tényleg csak a hogyvoltokat olvasom, és a tegnapit láttam, de az alapján nekem az jött le, hogy ez a kisfiú aaaannyira azért nem uncsi, ellenben ez az Éva egy irtózatosan irritáló, erőltetett HP.

Szóval igazából az, hogy akik bent vannak szánalmasak, az egy dolog, az is, hogy meg van rednezve, de hogy a műsorvezetők, akiknek ez a szakmája ennyire nem tudják ezt a hylezetet kezelni, az gáz.

Amúgy ez az Éva hány éves? tényleg olyan, mint az óvódás, aki marakodik egy lapáton a homokozóban, roppantjól szórakoztam, azt hiszem, a mait is megnézem ;)

Lanois 2010.12.23. 13:22:04

"és juj Zsuzsi nem tudja megmondani, kit választana mert Évát is imádja"
ez mondjuk nem teljesen fedi a történteket, mert Zsuzsi végül elmondja, hogy annyira szereti Leonídát, hogy inkább évát küldené vissza a villába.

Böff 2010.12.23. 13:37:30

Majd valaki magyarázza el, hogy lett ebből a beküldendő 2 picsából a "két legtöbb szavazatot kapott vesztes", miközben a saját beszavazójukon is csak 3. lettek mindketten?
Vagy ennyire hülye a Retek és még erre sem figyel a kamuszavazásokban?

Lanois 2010.12.23. 13:41:26

@nyuszómuszó: éva 28 éves és saját beavallása szerint a legértékesebb ember a kulipintyóban.

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 13:51:04

Az volt, hogy Oli letakart pofával zokogott kint az udvaron, hogy ne lássa senki, hogy mennyirehiányzikacsaja?

"Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk"

:D:D:D Amit szabad jupiternek, nem szabad a kisökörnek, vagy ezt így hogy?:D

phúú 2010.12.23. 13:51:12

Lilu az állandó be pisilős állásával egy szánalom,mint ahogy a felvezetések is .

fran7 2010.12.23. 13:51:45

@Böff: Valamelyik vagy valamelyikük szülei tett valakinek egy olyan szívességet, amit most az rtlklubnál valaki így fizet vissza. Valakik írták régebben, hogy a VV szereplők régebben 180 ezer ft apanázst kaptak havonta a csatornánál. Egy embernek 2 évig nem kell féltenie valakinek a megélhetését.

venszivar 2010.12.23. 13:59:08

Már kiütköznek rajtuk az ELVONÁSI TÜNETEK.Ezek OKJ-s kurvák! ??Úgy üvöltenek,mint a barmok,állatok.Mindjárt kimegyek a tehénkéimhez s elnézést kérek tőlük !!Azok még elléskor SEM bőgnek,üvöltenek így, mint ezek a riherongyok.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 14:26:50

@Lanois: A Zsuzsinak, gondolom, megmondta a retekklub, hogy gyorsan találja ki, miért az évát akarja visszaküldeni és kész!

28? OMG!!! most elképzelem, hogy ennél egy évvel fiatalabban beállok a tükör elé és jó hagosan elmodom, hogy az az életcélom, hogy helytáljak a valóvilágban; megijedt szegény gyerek, úgy röhögök..

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.12.23. 14:47:34

Most hogy Leonidasz is kint van, akkor most Zsuzsival nagyon fogják egymást szeretni, lesz 3 gyerekük és egy fehérkerítéses, takaros kis házuk. Vagy az ajánlat csak a villában volt érvényes, ahol nem volt olyan nagy a választék?

Lanois 2010.12.23. 14:48:09

@nyuszómuszó: gondolom az lehet az elképzelésük, hogy a médiába szeretnének egy ugródeszkát a villabeli szerepléssel, ahogy majkának sikerült pl. talán ezért szajkózzák annyian, hogy nem nyerni jöttek ide.

Zelefánt 2010.12.23. 14:53:15

Ezt a MŰsort bizony végignéztem, igaz a hangot levéve, egy üveg vodkával a kezemben, kizárólag azért, hogy ide írhassak.
A szőke csaj (megjelenését tekintve)
tetszik, a fickó (értelemszerűen) nem.
Mármost:
A csaj azért lett visszaszavazva, mert valószínűleg néhány héten belül kúrni fog, (még írják a sztorit, hogy kivel), míg a srác, ugye, nem volt hajlandó alá/felé mászni a cigó ribinek,
(ergó: lúzer). Az pedig sokkal látványosabb, amikor egy nőt kúrnak, mintha egy pasi kúr valakit, mert ugye a mozifilmekben is a csajon van a fókusz, a fickónak általában csak a hátát meg a seggét látod, stb.... Noha tény és manó, hogy a dologhoz általában két különnemű fél kell, de ez sem törvényszerű manapság, amikor is a nőstények kanosabbak(?), mint mi vagyunk; az emiatt kialakult gátlásainkról már nem is beszélve.
(Magyarázatképpen: míg az egyik csávó a barátnője fényképét vitte be az ólba /és persze néha érzelgősen rá-rárecskázik/, addig a kitett ribi bizony műbránerekkel (mintegy végszükség esetére) felszerelkezve érkezett.)

És még:...Nem tudom, hogy a görög nevű srác hány éves lehet, de úgy viselkedett, mint egy tizenegy és fél éves -- vagy mint egy fogyatékos.

Tehát:
Éva vs. ádám (szigorúan kisbetűvel) 1:0

Lanois 2010.12.23. 14:55:30

@Yooha: az úgy lesz, hogy a zsuzsi olyan mélységesen megszerette ezt az aranyos kisfiút, akinél rondább palit még életében nem látott, hogy átengedi Leónak élete szerelmét, amire végre ráébredt a villában az ő őszinte tiszta szivével.

remy13 2010.12.23. 15:07:53

A Villában két wc van. (Egy van a mosókonyhában is.) Csak a hitelesség kedvéért.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 15:09:12

Laci nem 2-3 napja erzi ugy, hanem "...olyan 1-3 napja..." Visszatekertem, ujraneztem, ezt mondta.
Igy :) A doktor..

2010.12.23. 15:09:34

A poszt nem rossz, a "kariaji" az büntetett... :(

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 15:10:32

@remy13: Akkor duplan hulye ez az allat, lehetett volna annyi esze, hogy nem ott onanizal, ahol nagy a forgalom :) Haanem?

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 15:11:46

@randomgenerator: a kariaji az csak egy bonusz volt a post melle. Tudod, mint a promo-pack :)

M11an 2010.12.23. 15:11:59

Szerintem az Klári a legjobb fej a házban, bár Jucy állandó rikácsolásától már a f*szom kivan. Na meg ez a Steevi is mit képzel már magáról? Összeborulhatna a kovácsgyerekkel, a hogyishívják Tassal...

fogatlan provokátor (törölt) 2010.12.23. 15:15:05

Aki 2011-ben még valóságshow-t néz, az nem sikeres ember:((

venszivar 2010.12.23. 15:16:23

@KancsiPista: LEHET,hogy kint nincs kamera,vagy ott azért nem jó,mert akkor nem 14-en őrjönghetnek rajta,mivel csak oda bent vannak egy rakáson.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 15:18:22

Egyebkent meg furcsallom, hogy soha nem mutatjak, ahogy ez a "larva" veri a f@szat, csak most "kenyszerbol", amikor ezt a ranyitasos poent csinalta Szandika... Kezd osszeeskuves-elmeletem lenni, lehet, hogy a nagyteso tenyleg oltalmazza, vedi oligyerek-hulyegyereket?

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 15:19:11

@fogatlan provokátor: Akkor jovore nem nezzuk (ha ennyi a titok) :)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 15:21:22

@KancsiPista: "Kezd osszeeskuves-elmeletem lenni.." Jol van fiam, jol van... Gratulalok.

venszivar 2010.12.23. 15:25:36

@fogatlan provokátor: Vagy megvakult a szilveszteri pálinkától........

ekszpert 2010.12.23. 15:28:39

A posztíró nagyon keményen elfelejtette, hogy a börtönszökevény Stól Buci totál be volt tépve. 1-2 csík kokót simán felszippantott a só előtt. Beszólt a párbajozóknak, összekevert sok mindent, szal totál illuminált volt....

gibson 2010.12.23. 15:35:13

@nyuszómuszó: pont, hogy a tegnapi adás alapján nem lehet megítélni ezt a Leonidász gyereket. Eddig, bent a villában, egy szótlan-sótlan kis nyuszika volt, már három adást végignéztem, mikor előszor szembesültem vele, hogy "jéé, ki a f*szom ez?" Erre tegnap, ahogy eljött a párbaj, kb. a búcsúzkodásoktól kezdődően átváltott "jófej" üzemmódba, jott az erőltetett jópofizás, viccelődés, vageszolás, de összességében inkább nevetséges volt, amúgy is, a korábbi viselkedését tekintve pedig méginkább. Annyira, hogy bár még életemben nem küldtem emelt díjas sms-t egyik kertévének sem (és ez most nem a szokásos, "nincs tévém, a szomszédban nézem csak néha, ott is csak NatGeo-t, egyébként pedig esténként Dosztojevszkijt olvasgatok, eredetiben"-kör, hanem komolyan mondom, még életemben nem szavaztam ilyen műsorban), szóval, ennek ellenére tegnap rádobtam egy sms-t Évára, mert bár egy arrogáns hülye picsa, ez a Leonidász gyerek egyenesen szánalmas volt.
Lehet persze, hogy manipulálják a szavazatokat, simán elképzelhetőnek tartom, de a tegnapi szavazatkülönbség kapcsán simán az is belefér szerintem, hogy tényleg ennyien szavaztak Évára.

mallpall 2010.12.23. 15:37:16

Számomra a tegnap este legszebb pillanata az volt, mikor Évalag és Liludoki az ólrulett színein vitáztak. "Nem, Évi, az zöld..." -miközben Lilu arcán felragyogott a kitépem-a-májad-te-ribanc életérzés. Priceless.

gibson 2010.12.23. 15:39:50

@ekszpert: és a műsor elején konkrétan táncolt meg énekelt magában, majd elkezdte rágni az alsó ajkát...

ekszpert 2010.12.23. 15:55:01

@gibson: mondom én. tipikus tünet:)

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 15:57:00

@fogatlan provokátor:

aki 2011-ben még mindig abban talál örömöt, hogy behányjon "állítólag közesincs" blogokra, az kicsoda?
Az Élet Császára személyesen? :)))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 15:57:55

@gibson: Aha, értem, mondom, én pont a tegnapit láttam; mindkettő irritáló volt, speciel nekem a nőci jobban, de akkor azért nem értettem, hogy miért mondják, hogy semmilyen, mert ott nagyon tettevette az agyát.

Igaziból itt jött nekem az agybaj a ővel szemben, hogy az hagyján, hogy egy 18-19? éves gyerek úgy vislekedik, mint egy 15, nade a 28? O.o

Lasombra 2010.12.23. 15:58:20

a Leó legszebb pillanatai összeállítás 95%-ban abból állt, hogy lovacskásat játszik az udvaron.
nuff said.

venszivar 2010.12.23. 16:01:09

@KancsiPista: Te a vesztemet akarod?Hajnalba engedtek ki.Úgy elverték a talpam,hogy most meg nem tudok véreset pisálni,mivel alig ütötték a vesémet.Ezt a trükköt Oxfordba v. Felcsúton tanulták?

Lotyó Bridzsida 2010.12.23. 16:02:29

@gibson:

jajj. befizetted a hülyék adóját, nem baj, kari van, mindent megbocsátunk.:)))

venszivar 2010.12.23. 16:05:24

@mallpall: Mért?Gondolod,hogy lilu nem ugyan olyan buta ribanc !? Igaz mégse pont olyan,mert ő már gazdag ribanc.

gibson 2010.12.23. 16:06:54

@fogatlan provokátor: egyelőre még csak 2010 van szerintem, most még lehet.

.lll. 2010.12.23. 16:11:08

én azt mondom,hogy adják oda lilut alekosnak egy éjszakára,vagy ha nem akkor stólbucit

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 16:18:33

@venszivar: Okszford lesz az hamarosan, nem oxford :) Benne lesz az alkotmanyba'

mallpall 2010.12.23. 16:18:34

@venszivar: Ó, én egy szóval se mondtam, hogy lilu agysebész :))Nem is lenne fair, hiszen jogász.

venszivar 2010.12.23. 16:20:15

@lófő: Nagyon jó az ötlet,mindkettőt egyszerre,úgy is akkora a pofája annak a degeneráltnak.De minimum addig,amíg a bucit a bíróság ki nem szavazza ....Ami nem valószínű.Akkor tönkre mennének a pia s a fű árusok...

Lanois 2010.12.23. 16:22:26

@gibson: jajj tényleg. pedig már beindult a természetes önvédő mechanizmusom, hogy a tudatalattim legmélyebb bugyrába taszítsam ezt a műsor eleji bucitáncot, erre te most megint felszínre hozod!

venszivar 2010.12.23. 16:24:08

@mallpall: Ne röhögtess....lilut szabadon"szopjatok le".Ezt az alkotmány bíróknak mondta?Ezért kell itt tengődnie?

Flood 2010.12.23. 16:25:48

Hajninéni, respect, én a helyedben már rég recés műanyagkéssel vagdosnám fel az ereimet, hosszában.
A karácsonyi műszakért meg külön köszönet, a rokonlátogatások miatt pár rész nekem most kimarad, de a világért se akarom elveszíteni a fonalat (ha egyáltalán itt van olyan).

sélli_ 2010.12.23. 16:25:56

Hajnik� Ezer h� �k�net! F� hogy v�alod a kar�ony alatti n�ut�st is :)))) Majd sz� a Jesszusk�k, hogy id�dupla aj��t vigyen neked, ami� ilyen j�l� vagy :)
Nem �em, hogy alig 1 h�ja vannak bent, �m�a 3.embr hisztizik be, hogy haza akar menni... akkor minek jelentkeztek??? �thetetlen...

Flood 2010.12.23. 16:30:24

Viszont ezen az újabb beszavazáson nem tudok napirendre térni, ez kinek az agyából pattant ki?
Amikor mondták, hogy a 2 legtöbb szavazatot kapott kieső, reménykedtem, h az egyik az a bevalottan pornós buxa lesz. Köpjetek le, de nekem ő szimpi volt, értelmes csajnak tűnt.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 16:31:23

@mallpall:Nagy gaz, ha mar egy lilunak is lehet doktori cime. Vagy nincs? Ennel a teveadonal mindenki segghulye es jogasz (lasd G.I. Laci)?

Scripted Reality 2010.12.23. 16:34:12

Olivér SEBESTYÉN BALÁZS és a VV4 rendezőjének és jó néhány stábtagnak is régi-régi cimborája.

Együtt stohl-ozgatnak(kokó) és szippantanak szabadidejükben. Ezzel önmagában nem lenne baj, de..

OLI fogja NYERni a dolgot. OLI ismeri a forgatókönyvet!

(Viva TV Megawatt stáb: műsorvezető: Olivér; Rendező: Kovács Dániel (a VV4 rendezője!); Szerkesztő: Vadon János - Ergo, Oli csak véletlen van a villában.

Nem akarom elhinni, hogy nincs egy olyan tökös újságíró, aki végre felnyitná az emberek szemét ezekkel a műsorokkal kapcsolatban. (nem sixx kaliberekre gondolok.)

A közönség szavazásnál, ha "komoly" dologról van szó, sosem elérhető az oldal. Lásd. kinek adsz igazat a Zsu-oli balhéban. A 62-38% kamu. Ahogy lehetne szavazni már nem elérhető az oldal.

Kamu a beszavazás, kamu a kiszavazás. A szerkesztők döntenek róla, és a fő szempont a nézettség. A kihívottról is ők döntenek. Lásd. Éva vissza fog menni a villába.(Még előtte írtam ezt!)

És ez vonatkozik a tehetségkutatókra is.

Emberek, átbasznak titeket, mert nem a Ti szavazatotok dönt/befolyásol. Az csak a pénz miatt kell. Elveszik a pénzeteket és közben úgy csinálják, ahogy ők akarják. És ennek véget kell vetni!

És nem csalnak, csak ismerik a szavazás állását. És onnantól elég, ha csak egyel több van annak akit ők preferálnak. Emberek vannak erre, akik küldik a szavazatot. És a veszteség sem nagy.
A 370 forintok jó részét ők kapják, kisebb részét a szolgáltató.
Tehát amikor a saját emberek küldik a szavazatot sem veszít a csatorna sokat, a szavazatokra költött pénzük nagyobb része ugyanis visszavándorol saját magukhoz!

NE KÜLDJETEK PÉNZT EZEKNEK SEMMILYEN FORMÁN!

..és törődjetek bele, hogy OLI nyeri, mert le van vajazva.

Lanois 2010.12.23. 16:35:11

@Flood: Adriennek én is jobban örültem volna...

szakmaigyak · http://szakmaigyak.blog.hu 2010.12.23. 16:37:27

A karácsonyi posztoknak persze, hogy örülünk, de ezt tényleg nem értem hogy van ennyi időd és energiád mindennap ennyit írni erről a szarról (amit amúgy persze hogy nézek én is).

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 16:40:12

@Scripted Reality: Most, hogy szoltal, nem kuldok mar tobb sms-t :) egyebkent igazad van, de azt hiszem, az itt levok kozul senki nem veszi komolyan ezt az egesz musort, es smst sem kuld. Najo, talan Hajnalka a nagy izgalom kozepette kuld par emeltdijast, ket post kozott :p

Flood 2010.12.23. 16:40:33

@Lanois: Én nem rá gondolok, asszem vmi Regina, még a Szandikával volt 1 kalapban.
Bár így utólag az idegbeteg Zsuzsi helyett is tényleg jobb lett volna az az Adri, bár az se tűnt egy észkombájnnak.

peti papagáj 2010.12.23. 16:50:13

hátha Anikó nagyon okos, csak diszlexiás

gibson 2010.12.23. 16:50:48

@Flood: ez úgy lenne a fair, hogyha megint mindenkire lehetne szavazni újra. Bár akkor meg a házaspárokra is lehetne, és ha ők nyernének, akkor már kettővel lennének többen a villában, mint eredetileg kéne legyenek...
Fasz tudja, nem néztem a beszavazósókat, de ez a két csak már ránézésre is irritál.

rmr 2010.12.23. 16:51:50

Örülök, hogy a Leonidasz került ki, a csávó olyan volt belül, mint kívül: puha, löttyedt, csigaszerű (nem is értem, húsz évesen hogy lehet valaki ilyen totyakos).

gibson 2010.12.23. 16:54:45

@fizetett troll: azért az, hogy nem egy atomfizikus a csaj, abból is nyilvánvaló volt - a vélt, vagy esetleg valós diszlexián túl -, hogy a tegnapi kortesbeszédben, ahelyett, hogy arról beszélt volna, hogy miért maradjon bent a görög, mert miért szavazzunk rá, arról pofázott neki, hogy megbocsátja, hogy mekkora tahó volt a veszekedésükkor... :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 17:01:59

@KancsiPista: Persze, hogy nem vesszük komolyan. :D (Legalábbis gondolom a többiek sem.) Elbeszélgetni jó róla, röhögni lehet rajta, de SMS-t sosem küldenék sem ilyen, sem ehhez hasonló más műsorba.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 17:04:42

@fogatlan provokátor: "Aki 2011-ben még valóságshow-t néz, az nem sikeres ember:(( "

Egyelőre még 2010 van...

Amúgy bár azon múlna, hogy ki a sikeres ember, hogy milyen műsort néz a TV-ben...

Flood 2010.12.23. 17:17:59

@Scripted Reality: Engem csak 1 kérdés foglalkoztat: Zsófikát megdöngeti-e vki a villában, és ha igen, hányadik héten? Én ezt várom, szal nekem erre válaszolj :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 17:26:27

@Scripted Reality: Szerintem nyugi, ne lovalld bele magad, nem hinném, hogy az itteni emberek közül nagy tömegek smseket akarnának küldeni! ;)

Hurri Kán 2010.12.23. 17:29:25

@lófő: alekosnak mindegy hogy rómejó vagy júlija???

venszivar 2010.12.23. 17:29:31

@Scripted Reality: Arról volt szó,hogy tartod a szádat !!!Te meg most elmondtad a frankót.Még jó,hogy azt amit írtál,azt nem hallja senki......Ezt megúsztuk,de most már ne fecsegj!

A te producered.

HúszTíz 2010.12.23. 17:29:49

A tegnappal kapcsolatban - nekem egyikük sem volt szimpatikus.

Éva sem a folyamatos mindennek és mindenkinek való megfelelési kényszerével, és ahogy a villában, úgy a stúdióban is tette az agyát; próbált úgy beszélni, hogy a lehető legszimpatikusabb kép alakuljon ki róla, holott egyáltalán nem az - a látottak alapján. Ráadásul amikor visszament a villába egyből kibújt belőle az állat, a legelső mondata az volt, hogy "Kurvára megnyertem basszátok meg."

Leonidaszról jót szintén nem lehet elmondani, mert ez a mű-viselkedés, amit tegnap produkált, ez tényleg a legalja.hu szintjén van valahol. Ahogyan ő is (csak ő jobban) tette az agyát, az az idegesítő viselkedése, ahogy most kinyílt a csipája. Egyáltalán nem sajnáltam, hogy kiesett a francba, mert ezzel a viselkedéssel aztán főleg megérdemelte. Szegény Zsüzsét is behívták, hátha rámozdul, de neki persze a barátnő, meg igaz szerelem, meg faszom... Ugyan már kérem !!

Arról nem is beszélve, hogy maga a műsor is kritikán aluli volt. Még emlékszem a VV2, VV3 párbajaira, ahol tényleg lehetett izgulni, ott még nem előre kiválogatott emberek voltak. De hát ez a tegnapi... Nem tudom, hogy hol olvastam tegnap, de valaki írta, hogy még a műsorvezetőkön is látszott, hogy mennyire undorodnak ettől az egésztől, és a saját munkájuktól.

Stohlon látszott, hogy kissé megviselte a bíróság, amellett szerintem be volt baszva, vagy tolt valamit csak úgy, hogy könnyebben el tudja viselni ezt a borzalmat; lehetett hallani a hangján, látszott a viselkedésén.

Lilu hozta a szokásos primitív, buta, irritáló, "szopjatok le mind" viselkedését, emellett a színeket sem tudja megkülönböztetni egymástól, amikor Éva megforgatta a kereket, és az az idióta picsa nem volt képes megállapítani, hogy hol állt meg.

Nem tudom, minek kellettek nigger testőrök a műsorba, ez kinek volt a nagyszerű ötlete, amikor a kinti közönség úgyis statisztákból áll, és fegyelmezetten, mint a katonák, megállnak a vonal mögött.

Szóval szerintem ez a műsor katasztrófa volt, aztán még csak hab volt a tortán, hogy valaki még pluszban beköltözik, mert "fent kell tartani a létszámot". Jaj, ugyan már, ez a TV2 50/50%-os faszságánál is hülyébb ötlet és megvalósítás.

Még csak annyit, hogy ott jött ki igazán, hogy mennyire meg van itt minden beszélve és le van zsírozva, hogy amikor közelről mutatták a versenyzőket (már Évát, meg Leonidaszt), akkor ott látszott a füles a fülükben - vagy ha nem azért volt, mert instruálták őket, akkor igazán nem értem, hogy mi másért...

Amúgy meg a beköltözéssel kapcsolatban --> Ez a borzasztó ebben az egészben. Most, hogy kicsit kezd megugrani a nézettség, mert a jónépnek már nincsen tehetségkutató, amit nézzen, egyből megváltozott a retekklub marketingstratégiája. De ugyan kérem, hogy "fent kell tartani a létszámot..."; gondolom csak nekem tűnhetett fel, hogy alapból egyel többen vannak bent Erzsy miatt, aki nem mellesleg szintén azért került be, mert nem az előre megbeszélt események történtek. Azért már lehet most kutakodni a neten, hogy melyik csak szerepelt már pornóban, melyik volt kurva, kiről vannak képek, ki ült már börtönben, kit erőszakoltak meg kiskorában, stb. Szánalmas, suttyó, legalja retekklub; na ezért gyűlölöm őket, mint a szart. Annyira undorító, és legalja.hu szinten nyomják ezt az egész szart, mert ugye a pénz, meg bevétel, stb., hogy arra már negatív értelemben nincsenek is szavak. Megbaszhatják mindannyian.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 17:30:10

amúgy, az a legviccesebb, hogy a honlapon akárhányzor lehet egy IPről szavazni, ha már a netes szavazásokról esett szó

HúszTíz 2010.12.23. 17:33:13

Egyébiránt köszönjük ezt a lélekemelő munkát, amit nap mint nap végzel; enélkül kevésbé lennék vidám, az biztos :-)

Bár azt kissé hiányoltam, hogy Lilut, meg Stohlt nem fikáztad jobban :-) Kíváncsi vagyok a mai adásra.

Hódos Hajnalka 2010.12.23. 17:42:23

@HúszTíz: Szeretem Stohl Andrást, jó színésznek tartom.

fran7 2010.12.23. 17:42:38

@HúszTíz: Lehet én vagyok naiv, de szerintem már rég nem az sms-ekből gazdagszik egy reality-show készítője. Amúgy az Erzsy megnevezésed találó volt. A mostani kedvencem Oli volt, aki még a Való Villából is manipulálja a nőjét, nehogy elgondolkozzon, mit is keres egy ilyen ember mellett, akit most kívülállóként láthat,s észreveheti azt, amit nem vett észre a közelség miatt.

Jóska Pista 2010.12.23. 17:44:16

Na, Alekosz meghegesztette Szandikát.

kékdelfin 2010.12.23. 17:52:13

ennek a jobb oldali beszavazandó csajnak olyan a mosolyoa, mint Jokernek volt a batmanben. Vajon neki is mindig a fején van?

Jóska Pista 2010.12.23. 17:55:25

Nézegetem a videókat a VV honlapon.
"Jerzy sírt Éva beszólása miatt"
Éva azt mondta neki, remélem igazi Gigivel a szerelem, nem csak a hátán akarsz feljebb jutni. Erre Erzsi sírva fakadt, de szerencsére Gigi és a szarkeverő primitív Anikó simogatva vigasztalja.
Hát vazze! Lehet hogy férfiasra vannak kigyúrva, de én még ilyen buzi bandát nem láttam, élükön Gombival és (J)erzsivel.

Vagy én vagyok kivételesen erős, esetleg érzéketlen egyéniség.

Szaffi B. 2010.12.23. 17:58:28

Az megvan hogy Dr. "jogász" Laci az emlékkönyvbe kínai mondást ír rosszul? Tízezer mérföld is egy mérfölddel kezdődik, muhaha.

fran7 2010.12.23. 18:04:16

@birsalmamag: A Golán fennsíkon nem kínai mondásokat tanítanak.

Szaffi B. 2010.12.23. 18:09:06

@fran7: Akkor írjon olyat amit ismer...

fran7 2010.12.23. 18:11:32

@birsalmamag: Erre a megoldásra nem gondolt, amit tudott az eddig kevés volt...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.23. 18:28:08

@Hódos Hajnalka: Stohlt én is jó színésznek tartom. Sajnáltam, hogy kivágták a "Tűzvonalban"-ból, de magának köszönheti.

Hódos Hajnalka 2010.12.23. 18:35:35

@Kóczy: Na az előbb majdnem ide írtam be, hány percig kell a bejglit sütni, kb. itt tartok agyilag.
Fú, ebbe ne menjünk bele, vagyis igen, majha nem leszek ennyire fáradt és képes leszek harcias vitába szállni amiatt, miért volt hihetetlenül képmutató dolog, hogy kirakták a tűzvonalból :)

HúszTíz 2010.12.23. 18:46:21

@Hódos Hajnalka: Színészként én is elismerem a képességeit, itt csak a tegnapi "teljesítményéről" volt szó, amit a VV4 párbajban nyújtott műsorvezetőként :-P

HúszTíz 2010.12.23. 18:46:55

@fran7: Ej, miért is érzek apró gunyorosságot a szavaidban :-D

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.23. 18:54:51

@gibson: semmi gond, ha még kettő bemenne, szólnak Olinak és elintézi az egyiket:)

fogatlan provokátor (törölt) 2010.12.23. 19:03:39

Elnéztem a dátumot, 2010-ben sem sikeres ember az aki valóságsót néz. Állítólag nézettségben messze alulmúlja a várakozásokat, már rég át kellett volna tenni az éjszakai sávba. Én a 40 milliós játszmát nézem 7 tájban, valószínű a VV összes nézője hozzászól itt:)

fran7 2010.12.23. 19:05:04

Mostnézem Lilu a szőke hajat leszámítva ékes példája a finnugor rokonságunknak. Valamennyi hanti vér csörgedezik benne az biztos.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.23. 19:22:31

Tényleg eltűnt a szavazás, pedig itt promotálják ;)

Aimée Fontant 2010.12.23. 19:37:19

sziasztok, tényleg nagyon faszák ezek az írások! jobb mint az eredeti mű :-D

Flood 2010.12.23. 19:53:57

Mai online szavazás kérdése: Ön szerint melyik "férfi" fogja legközelebb elbőgni magát a villában valami amőbafasznyi apróságon?
Szavazni a valovilag.hu-n lehet. A szavazók közt mindenféle faszságot sorsolunk ki.

...röhej

Flood 2010.12.23. 20:06:23

Hát ez az instant beszavazó-show, ez milyen má?! :D
Még nézőket se hívtak a studióba? A beszavazott csaj bemutatkozó filmjét meg utólag adják le...lol. Aztán bekúrják a villába szerencsétlen nőt, a többiek meg csak néznek, hogy "ez meg kiafaszom, mit keres ez itt?"
Mintha egy kicsit elkapkodta volna ezt a retek, vagy már nem volt zsé nagy banzájra?

Hódos Hajnalka 2010.12.23. 20:16:40

@HúszTíz: Jó, akkor még egyszer. Szeretem Stohlt, jó színésznek tartom és nem fogom fikázni.
Fontosabbnak tartottam tegnap a sok értelmetlen süketelés közül kiválogatni a lényeget, mintsem a műsorvezetőket figyeljem, nem róluk szól a vv.

gibson 2010.12.23. 20:16:43

Én azt nem vágtam ezzel a mai összefoglalóval kapcsolatban, hogy mi a faszomért sírt az Erzsy? Mert ugye először volt az Éva búcsúbeszéde. Ott mondta, hogy ne mássz fel a Dzsidzsi hátán, stb... Utána 20 őerccel kérdezték a srácot, hogy kit vár vissza? Mondta, hogy ÉVÁT. Ezután miért sírt akkor? Utána esett csak le neki, hogy mit mondott Éva? Vagy el kellett neki magyarázni később, hogy leessen? :)

prolibusz 2010.12.23. 20:28:32

A legdurvább, hogy a "friss" internetes adásokban még mindig a kiesett arcok szerepelnek

Lanois 2010.12.23. 20:56:55

@Flood: ez a regina tökre hasonlít az adrira egyébként. bármelyik jobb lett volna ennél az új törtetőnél.

.lll. 2010.12.23. 20:59:43

na most jól felnyitottátok a szememet,akkor hiába küldtem ötszáz huszonnyolc esemest?

.lll. 2010.12.23. 21:02:29

ezt az újonnan beszavazott fapinát honnan szedték össze?

venszivar 2010.12.23. 21:14:25

@Hódos Hajnalka: Ho-hó,álljunk meg egy szóra.A mindenkori műsorvezető épp úgy "játszik",mint a többi szarkupac!Ja az viszont más,ha te a többszörösen közúti balesetet okozó,alkoholista,drogos bucit szereted AZ MÁS ......Én meg imádom,alig várom,hogy anyósommal szembe közlekedjen a közúton,drukkolok.Felajánlok neki kezdésnek egy üveg Hennessyt.

Lanois 2010.12.23. 21:16:58

@Flood: ja. vicces volt ez a beszavazás így közönség nélkül. kicsit olyan volt mint egy gálvölgyi vv paródia.habár azon nem lehet röhögni...

Rettegett Ignore 2010.12.23. 21:24:19

Ez remek volt!
Nálam ez a szar háttérzajnak megy, és ilyen szinten szórakoztat is egy nem túl magas szinten.
De, ha kizárnám az életemből, nem olvasnám ezt az írást, pedig ez szórakoztat, és az fontos.
Még sok ilyet!

csudri82 2010.12.23. 21:56:21

Fú gyerekek, ez az új csaj, elég volt megnézni a kisfilmjét, ugyan olyan klinikai eset, mint az Éva.

Fog még itt vér folyni... :P Főleg akkor, amikor Olivér beletörli a cipőjét a kicsi lelkébe. :D

fran7 2010.12.23. 22:11:51

A bemutatkozó film nekem azt jutatta eszembe, hogy ezt az ironikus irányt akarták eredetileg a VV-nek csak úgy tűnik a számomra, hogy alkalmatlanok hozzá a bentlakók, bár ők még néha esetlenek. De nincs hozzá három stáb és három olyan rendező, aki képes lenne ezt szállítani nekünk. S a műsorvezetők is alkalmatlanok rá. Ha nincs megírva szöveg és nincs mellette értelmes ember, akkor Balázs teljesen alkalmatlan erre a szerepre, bár neki szerintem ezt szánták feladatnak. Liluról, Stohlról meg a legelvakultabb rajongói se hitték ezt.
Így iróniát Hajnitól kapunk. Hajni, jelentkezz be a VV-nél nagy pénzért szövegírónak.

Doktor Kotász 2010.12.23. 22:34:46

@Scripted Reality: "..és törődjetek bele, hogy OLI nyeri, mert le van vajazva."

Szerintem nekik kurvára mindegy, hogy ki nyeri. Őket a nézettség érdekli. A szavazást meg tudják úgy is befolyásolni, hogy valakiről leadnak egy Blikkes cikket, őgy vágják össze az összefoglalót, hogy annak kedvezzen, akit akarnak. A beszavazásnál meg elég úgy összeválogatni az embereket, hogy megjósolható legyen a bejutó. De őket sem a két szemükért szeretetből forszírozzák, hanem, hogy milyen lesz a műsor várhatóan. Tuti, hogy a Gombi nem magától volt olyan hülye, hanem egy stilystos buzi mondta neki, hogy rajzolgasson szívecskéket, mint amikor cheapeanddalezik.

Felesleges beavatni ebbe a szereplőket, mert egy kibiruláskor elkotyognák. Elég a stábnak a jelentkezők közül kiválogatni, hogy ki jönne jól a műsornak, azt mehetnek be a bolondok adni a hülyét. Az Oli meg lehet, hogy régebben Vivatévés volt, de mára akkor is kiköpte a rendszer, ide meg tölteléknek jó lesz. Gondolom tudták, hogy kellően köcsög ahhoz, hogy állítsa a bált bent. Lecsúszott médiagenyának még jó. A korábbi VV Anikó Nagy Ó is csak beszopta a Majkán keresztül magát a villába, de nagyon nem foglalkoztak a sorsával. Sőt, még hózték is a szavcazást, amikor nyerésre állt addig, amíg nem bukott. Addig is befolyt egy valag SMS. Ezek csak kellékek. Mondk egy valóságshow szereplőt, aki ma valaki lett. Használati cikkek, eldobhatók, akkor miért ne klegyenek kurvák? Mert ennyi az összes valóságshowban nem volt, mint ebben.

Doktor Kotász 2010.12.23. 22:44:51

@Jóska Pista: "Hagyjd!"

Én aszittem hogy hadjd! :-D

venszivar 2010.12.23. 22:55:11

@Doktor Kotász: @Scripted Reality: Srácok,ti már olyan sokat tudtok,hogy vigyázzatok magatokra,nehogy kinyírjanak benneteket ezért.Kérjetek menedéket az afgán követségen,vagy vessétek be magatokat a Bükbe.....óvatosak legyetek.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.23. 23:15:06

Stohl lehet, hogy jo szinesz, de emberkent nem lehet oz komolyan venni. Es nem a baleset miatt, mas is drogozik, mas is felelotlen. De akkor sem fer a fejembe, hogy volt gyomra, kepe, esze ugrabugralni az elso adasban, hogy "rossz vagyok, de hasznalhato". De ez a musor valoban nem rola szol, de konyorgom - nincs az rtlnek EGY makulatlan, kikezdhetlen musorvezetoje? Lehet, hoy Stohl jo szinesz, de bena musorvezeto, mondjuk egy Tilla-Tillahoz kepest... De valoban nem o a tema, csak gondoltam okoskodom kicsit :) Bocsesz

instale 2010.12.23. 23:36:12

@Doktor Kotász: "Felesleges beavatni ebbe a szereplőket, mert egy kibiruláskor elkotyognák."

Talán tudsz valamit? Zsuzsi többször elszólta magát, amikor ment a közvetítés, ilyenkor az adás hirtelen megszakadt, na ezért is tették ki, meg a narancs dobálásért, de az már politika.

albino combino 2010.12.24. 00:08:49

azt nem tudja valaki, hogy hogy a viharba lehet nézni a vv oldalán a kamerákat? Elvileg már lehetne élőben kukkolni, de nem jön be semmi. Biztos most tanulják be a szöveget

Jóska Pista 2010.12.24. 00:14:05

@instale: A riport -vagy mi- szobában is rendkívül titkos dolgok folyhatnak. Évát, -mielőtt megjelölte Leonidot-, Balázs élő adásban behívta oda. Éva egyből elkezdte kiszedni a mikroportból az elemeket. Mire B. azt mondta, ez egy kivételes alkalom, most nem kell kivenni.

mallpall 2010.12.24. 02:30:36

Ez érdekelne engem is, miért kell a riportszobában kiszedni a mikroportból az elemet? Ott van a töltő? :)

Tomato Tomi 2010.12.24. 07:07:34

Ez az új lakó simán behazudhatná hogy ötvenéves.

Lotyó Bridzsida 2010.12.24. 08:39:46

Akkor karácsony örömére küldöm minden VV nézőnek és írónak(!) ezt a kis dalocskát (J)Erzsiről:)))))

www.youtube.com/watch?v=dQ_eqqPel0k

"gyeremá vissza, idegyűjjé!":)))
prájszlessz!

Szaffi B. 2010.12.24. 09:08:22

@KancsiPista: Az lett volna prájszlessz, ha a Stohbuci vágja ki a narancsdobáló potenciális gyilkost, miközben kioktatja hogy na eeeeeez már több a soknál, az Ertéel eeezt már nem tűűűri, erőszak, veszélyeztetés, vérnarancs!!!!!

:DDDD

Szaffi B. 2010.12.24. 09:09:22

Amúgy kizárt hogy scripted lenne, az összesnek együtt nincs annyi IQja hogy betanulja a szövegét, szerepét.

Lanois 2010.12.24. 09:40:21

@birsalmamag: szerintem a scripted reality nem azt jelenti, hogy mindenkinek a nap 24 órájában előre megírják, hogy mit kell mondania. Inkább olyasmi lehet, hogy azt mondják nekik, hogy cseszegessétek egymást amilyen sűrün csak alkalmatok van rá.

Szaffi B. 2010.12.24. 09:58:38

@Lanois: Az nem scripted. Én arra gondolok, hogy max. Olivérből nézem ki hogy "beépített ember" neki van egyedül elég esze ahhoz hogy direkt kicsináljon valakiket, a többiről süt az ostobaság.
Mondjuk ő meg égő ezzel a recskás sztorival, meg a hülye szentéjével. Pl A Bééééla olyan szinten nevetségesen játsza a féltő báty szerepét, hogy öröm nézni. Szandika viszont a kedvencem, én esküszöm belerajzololok egy faszt a szájába :DDDD meg az fetrengései is jók.
Gombi is jókat mond néha: Leokádisz hehe.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.24. 16:26:38

@Hódos Hajnalka: "Fú, ebbe ne menjünk bele, vagyis igen, majha nem leszek ennyire fáradt és képes leszek harcias vitába szállni amiatt, miért volt hihetetlenül képmutató dolog, hogy kirakták a tűzvonalból :) "

Én sem értettem teljes mértékben egyet először, hogy kirúgták onnan, mondván, hogy nem a forgatáson volt részeg meg bedrogozva, és először úgy gondoltam, hogy ne a Duna TV ítélje el, hanem majd a bíróság. Viszont ugyanakkor valahol a Duna TV álláspontja is valahol érthető, hiszen nyilván úgy gondolták, hogy ezek után Stohl már nem tudna hitelesen rendőrt alakítani. (Az más kérdés, hogy ha külföldön is így gondolkodnának a TV-csatornák, már nem lennének filmek gyakorlatilag. :) )

Na, akkor a VV-ről is: Én továbbra sem értem igazából, hogy miért kellett még egy embert beküldeni.

gabengo 2010.12.25. 17:17:18

Hajni, kellemes karácsonyozást, és írjál, mert egy élmény az írásod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2010.12.26. 01:09:41

Valami mail elérhetőséget tudtok adni valamelyik főbb hogyvoltoshoz? Kérdezni szeretnék valamit hogyvoltügyben... :)

jefff 2010.12.26. 16:52:28

Ami Hajni jelentéséből a Párbajról kimaradt:

"Az ország megrendült lélekkel és visszatarthatatlan könnyekkel figyelte a két szellemóriás (Leó és Gombi)búcsúzkodását. A kiesett mentális mentor megható egyszerűséggel és húsbamarkoló éleslátással Gombira bízta erkölcsi örökségét. Tudhattuk kimondás nélkül is, hogy jó kezekbe került a stafétabot: ki is lehetne méltóbb a Leonidász-vérvonal, a felemelt fejjel az igazság mécsesét minden körülmények között, a sötétség és megpróbáltatások legnagyobb viharaiban is magasra tartó rendíthetetlenség továbbvitelére? Az a tisztaság, az az állhatatosság, a jellemfejlődés non plus ultrája, amelyet Leonidász képviselt, szükségszerűen megbukott eme sajnálatosan korrupt országban, de igazán könnyfakasztó az az alázat és az a figyelemre méltóan gyors számvetés, mely ilyen körülmények között is csak a Villa és az ország javára tud gondolni! Ó, nemes lélek, ó, önzetlen nagyság - megrendülten állunk sírod előtt!"

Mi a fenéről beszél ez a kis pöcs? Mit evett, mit ivott, mit szívott, amitől hagymázas rémálmok és baljós szagú görög tragédiák protagonistáitól is jobban megtévedt sosem létezett önértékelése? Kalapot kell emelnem előtte, mert 30 másodperc alatt elérte a lehetetlent: (B)Alekoszt is felülmúlta a szememben, amikor saját jelentőségének megítélésében elkövette ezt a halálos tévedést... Hogy buziparókában, selyem- és bársonyplüssruhában vonaglott Zsuzsival; hogy 17-szer bunkóbb ellenfelénél egy vitában, mely arról szól, hogy ki a bunkóbb; hogy képmutató módon ráhajol Zsuzsi hamvas szájára egy újabb csókért DE KÖZBEN elképesztő akaraterővel azt nyögi "Ne-e-e", hogy kint rekedt barátnője (no és az őt lélegzetvisszafojtva csodáló ország) láthassa: felülmúlhatatlan, ha a szexuális kísértések ideje eljön, hogy József kezdő kiscserkész volt Potifár nejével hozzá képest; hogy a világ előtt szégyenkezés nélkül melltartót és tangát húz testére, mely húszévesen is löttyedtebb nagyapáménál - és mindezek után még erkölcsi értékekről mer megszólalni! Félelmetes, mennyire nincsenek emberek saját magukkal tisztában! Figyelemmel kísértem néhány American Idol-válogatást és azt hittem, hogy a "Megtévedt önjelölt" kategóriában már mindent láttam, amit látni lehet, e szempontból kellemes (vagy letaglózó gyomorszájon vágással felérő) pre-kari meglepi volt az ihletett percek megszemlélése. Egyetlen fórja van Alekosszal szemben - Leó csak a Párbajra kapcsolt rá vészesen elkésve az önigazolás-hadjárattal. Vele ellentétben a másik görög (illetve szerintem inkább orosz és Balek Balekosz Balfácánovicsnak hívják) öbfeledt nevetségem tárgyát képezné, ha egy percig hinni tudnám, hogy nem veszi magát komolyan. Ámde HALÁLOSAN komolyan veszi magát és emiatt kívánom kivájni az őt bámuló szemeimet!

lelkibugyor 2010.12.26. 20:23:39

Imádom Hajnit ! És titeket is!Igazán nagyon jól érzem magam Valóban Vidám a só.Halihó.
süti beállítások módosítása