Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X05

2010. december 19. 10:40 - Hódos Hajnalka

A mindent az olvasókért mentalitás jegyében szénsavas ásványvíz és mérgelődés, mert az X-faktor maraton miatt a VV összefoglaló este tíz után kezdődik, egy időben a Milan-Roma meccsel, Révész Sándor óta meg ugye tudjuk, hogy nincs két életem. Lilut görög (fél)istennőnek sztájlisztolták, egy kék színű sötétítőfüggönyben vezeti a műsort, rögtön a második mondatában hüledezni kezd, nem elég, hogy Éva micsoda botrányt csapott, de füstösen, utcai ruhában feküdt be az ágyába, jajnekem. Hát ez nagyon hitelesre sikerült, tényleg, mindjárt elhiszem, hogy a szentéletű exzenetévés szőkeség még sose seggelt be úgy, mint az albán szamár, én például már igen, sőt. Úgy látszik, Béci sem dugott még zokniban, ő is kiakad Évára, a téma ugyanez, Éva a tüzezés után lepihen, ruhástul, Gombi ágyába. Gombi kiakad, ez nála abban nyilvánul meg, hogy a szempilláit rebegteti, ha nincs kiakadva, akkor is. Alekosz a már jól ismert teknősbéka testtartásban Ginát figyeli, aki húst szeletel, látom, rááll a kezed, vigyorog Alekosz, aztán azt mondja, ha téved akar Éva kivinni, nem eresztelek, itt tartalak, szánalmas.

Gombi és Éva összefutnak a fürdőben, Gombi rákérdez a füstösgúnyás döglésre, jaj dehogy baj, ugyan, aztán összeszedi magát és a vécéajtóból visszafordulva megkéri Évát, hogy a két oldalából inkább a jobbikat mutogassa, ha lehetséges, hát nem vártam, hogy a hajánál fogva végighúzza a Villán a csajt, de ez a férfias kiállás egyszerűen megbénít. Alekosz izgatott, nagyon-nagyon fontos hogy beszéljenek Olivérrel, Gina meg van inogva, ezért megkéri hogy alakítsa a háttérből az eseményeket, mert nem a lassú, hanem a lassabb víz partot mos és most kell apró gesztusokat csinálni. Három variáció van: Alekosz vagy nem látott még nőt inogni, vagy egyáltalán nem látott még nőt a Villán kívül, a harmadik a legvalószínűbb, elmebeteg. Éva és Kristóf elvonulnak a nyugiszobába – úgy látszik, csak akkor hívják szerelemszobának, ha Jerzsi és Gigi vannak ott – mert a nézőknek ez a kívánsága, meditációs zene fog szólni. Mielőtt sor kerítenek a Nagy Megbeszélésre, meditálnak, hallom hogy felfényesítő energiák jönnek, felém is, még mindig vezet a Roma egy nullra Puniella (Borriello) góljával. Alekosz már hármasban gondolkodik, Olivér bazmegolva röhög, Alekosz indokol: ha Kristóf visszajön, akkor Gina még jobban kinyílik, ez hülye.

A nyugiszobában unalmas beszélgetés arról, miért raktad rám a jelet, mivel tudnál meggyőzni, hogy ne téged hívjalak ki, és hogy az azért nagyon tetszett, hogy te meg a feleséged nem jöttetek oda nyalni, mert Olivér meg Gombi is rögtön odajött, hogy unom már ezt a rugózást a kiválasztáson, hihetetlen. Végre feladatot kapnak a Villalakók, verset kell írni egymásnak, Laci Zsuzsihoz ír verset, aszongyahogy: mikor már öregek leszünk és a kandalló előtt eszünk, mivan? Olivér verse annyira jó, hogy biztos nem ő írta, Jirzsié kínosan giccses, hát persze hogy Giginek szól, szerepel benne a sors meg a véletlen szó, alap, meg hogy sugárzol, ragyogsz, nekem erről a paksi atomerőmű jut eszembe, de én nem is vagyok romantikus, Jerzsi meg bevallottan az. Béci Zsófinak ír verset, „fenn a csillagok én meg rajtad izzadok”, Gombi, a másik alfahím térdelve olvassa fel a sajátját, Kristóf aszongyahogy a szemedbe nézve érzem minden gondolatom, ezen most elgondolkodom. Alekosz szabad verset ír, egyszerre két nőnek, Giginek és Ginának, olyanok ők mint a nappal és az éjszaka, egyik sincs a másik nélkül, ó Georgina! Ezzel van vége a versnek, mert elfogyott az idő. Ginának nagyon jólesett a vers, Alekosz szarkeverőpajtásának, Olivérnek magyarázza, hogy direkt hagyta abba így a verset mert ezzel ő kinyilatkoztatott, szándékosan így tervezte, érzékelted? Valaki üsse meg, könyörgöm.

A Villalakók kihúzták egymás nevét, kit fognak megajándékozni karácsonykor, Anikó úgy dönt, köt egy sálat, ennek egyetlen akadálya, hogy nem tud kötni, Gombi rajzol (!!!) valami Zsófisat. Itt sírva fakadok és először gondolok arra, túlvállaltam magam, mikor hogyvoltozni kezdtem. Mikor meghallom, hogy új feladatot kapnak, a kezem ügyébe készítem a telefont, hátha hívni kell a városi ügyeletet, de a feladat érdekesnek ígérkezik, táncverseny lesz, a koreográfia Béci és Gigi feladata. A következő percek azzal telnek, hogy egykéthánégyöthathétnyolc, vagy inkább egykéthánégy? Oké, de akkor a csajok becsajosodnak, így és akkor egykéthá és búvár és búvár. Béciéknél jobbbaljobb jobbbaljobb. Anikó izgul, mert őt még a keringőből is kirakták a szalagavatón, annyira nem tud táncolni. A táncot a jelmezek mentik meg, Olivér hosszú hajjal tízes a tízes skálán, Laci és Leonidasz tizenegyes. Gigi jelmezben is középszerű, Zsófi talpig rózsaszínűben topog mint egy eltévedt csillámpóni, és hát valljuk be, nem azért mert földim, de Anikó rohadt jól néz ki, azonnal kell nekem is egy ilyen kezeslábas!

A táncverseny buliba torkollik, Oliver persze megint kever, jól járnál a Gigivel, hidd el, az lenne a műsor szempontjából a legjobb, ha végigböjtönétek-flörtölnétek az egészet és majd kinn, de itt belefagy a szó, mert Gombi dalra fakad. Gombi annyira beleéli magát a dalba, hogy széthúzza a mellkasán az inget, és mutatóujjal szíveket rajzol a mellkasára, tébolyultan felsikoltok, Olivér legyint, próbálja folytatni a szarkeverést, de a látottaktól teljesen kiesik a szerepéből. Egyre vadabb a buli, Leonidasz és Zsuzsi a Csókkirály c. számra állvadugást imitálnak a falnál, a látvány bizarr, de Zsuzsit beindítja, addig provokálja Leonidaszt, míg az meg nem csókolja, a többiek húúúúznak és azt kiabálják, vissza, vissza, de Leonidasz lehűti az őrjöngő tömeget. Nem ad nyelvest és a görög csókokat egyébként sem adják ingyen. Olivér felocsúdott a megrázkódtatásból, jó neki, én még nem, lecseszi Jerzsit, lassú szám megy, te meg itt cigizel? Húzzál be a csajhoz! Zsuzsi kimegy Leo után és megcsókolja, de Leo húzódozik, Alekosz kiakad a látottakon és hátlátodozik. Hát látod, az a legrosszabb, ha nem csinálok semmit!

Szandika szerint Leonidasz és Zsuzsi kapcsolata már most kabaré, mert Leonidasz egy szobamamuszka. Zsuzsi tovább nyomul a konyhában, megdobálja Leonidaszt narancshéjjal, hallod, engem nem szoktak ám visszautasítani, én nem a lelkedre akarok hatni. Leonidasz megkérdezi, hogy hát akkor mire? Meg azt mondja Zsuzsinak, hogy majd józanul gyere ide mert ennek nem itt van a helye, én is ittam, nem is keveset, de az eszem a helyén van. Majd holnap visszatérünk a dolgokra, gyere ide és mondd el, mi fogott meg bennem. Hát ez hülye. Leo, akkor most Hajninéni elmondja, mi van. Zsuzsi szexelni akart egy hatalmasat, csak úgy, pusztán a szex kedvéért, de te olyan hülye fiam, vagy mint hat pár rendőrcsizma, nyavalyogsz meg húzódozol mi az hogy mi fogott meg bennem? Semmi, mást fogott volna meg, atyaisten. Zsuzsi sértetten elvonul, a képernyőn Jerzsi és Gigi fekszenek egymás mellett a szobában, Jerzsi nagyon lassan simogatja a lány haját, nagyon lassan megfogják egymás kezét, a tévéből elkezd ömleni a nyál és a mézédes cukorszirup, turbékoló hófehér galambok repkednek és ni, ott van egy kövér kis puttó is, még szerencse, hogy a férjem nincs itthon, nem értené, miért tépem csomókban a hajam.

A képeket még mindig a valóvilág.hu oldalról csipegetjük.

Címkék: vv4
73 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

almirena 2010.12.19. 11:12:42

Már vártam, mint a napi betevő falatot!:)
10 évig voltam kollégista és tegnap sikerült elvonatkoztanom a művi körülményektől, mert megint ott éreztem magam.
Amikor egy pasit az érdekli, hogy "de mi tetszik bennem és csak azért kellek, mert részeg vagy?" az egyértelműen nem a forróvérűség jele, Zsuzsi meg az. Innentől kezdve csak arra tudok gondolni, hogy Leót feszélyezte a kamera, nekem meg anno nagy szerencsém volt a koleszos pasikkal, mert soha nem kérdeztek.:)

iqlightblondiee 2010.12.19. 11:42:45

ez még a tegnapinál is jobb volt :)
kedvenc rész: "Oliver persze megint kever, jól járnál a Gigivel, hidd el, az lenne a műsor szempontjából a legjobb, ha végigböjtönétek-flörtölnétek az egészet és majd kinn, de itt belefagy a szó, mert Gombi dalra fakad. Gombi annyira beleéli magát a dalba, hogy széthúzza a mellkasán az inget, és mutatóujjal szíveket rajzol a mellkasára, tébolyultan felsikoltok, Olivér legyint, próbálja folytatni a szarkeverést, de a látottaktól teljesen kiesik a szerepéből." :D
Leonidasz meg úgy viselkedett, mintha a tegnapi női ruhás feladat miatt nő maradt volna (lélekben)

Bikli néni 2010.12.19. 11:44:47

Én nem nézem ezt a vackot, csak a blogokból tudom, hogy miről is szól, meg gőzöm nincs, melyik a Gigi meg Gombi stb., de ezen a poszton kifeküdtem a röhögéstől :D

Lotyó Bridzsida 2010.12.19. 11:45:22

Mondjuk no commdent, hogy a Zsuzsi pont a Leóra kattant, vazzeg, akkor már inkább a vibrijei.:)) Olyan a csávó mint egy lány, rövid hajjal. Mondjuk van még néhány ivarvesztett odebent.:D

Nebameg 2010.12.19. 11:46:20

Hajninéni! Ez megint jó volt:)))

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2010.12.19. 11:48:09

Az a legjobb ebben a hogyvoltban, hogy megjelent 4-5 poszt, lement 150-200 hsz, de egy troll sem volt még köztük, .. :-) Csak a Villában..

sunblind 2010.12.19. 11:58:25

a megnézésre nem visz rá a lélek, de olvasni állati jó! :D

Müller őrmester 2010.12.19. 11:59:17

Alekosz a király.Őt ne bántsa senki ! :-)

Zsuzsika nem is szexbomba, ráadásul egy roppant közönséges nőszemély.

Leonidász meg. Kéri Zsuzsikától, hogy tíz mondatban indkolja, miért szereti őt vagy mi a lószar.Ekkor baromságot még nem hallottam.

lupetto 2010.12.19. 12:09:51

szóval végül nyert a Roma? :)

szabopal · http://szabopal.com/ 2010.12.19. 12:13:14

vártam már, de nagyon ám :)
sokkal izgibb először ezt elolvasni és utána megnézni neten :D

dr. _mmm_ 2010.12.19. 12:13:19

leonidasz..leonidasz.. a férfiak szégyene vagy...
zsuzsit a hajánál fogva berángatni a hálóba és olyat adni neki hogy csapágyas lenne a zoom a kamerán ...

kacsa232 2010.12.19. 12:17:40

:))))nagy volt az írás,csak így tovább Hajninéni,beszartam:))

Flood 2010.12.19. 12:29:34

Ha-ha, jól esett egy kis röhögés így korán reggel :)
Hajni, kérés: éjféltől 10-ig van online közvetítés a valovilag.hu-n, azt is nézhetnéd és rittyenthetnél róla vmi kis összefoglalót! Ha már egyszer szerelem, ugye :)
Én tegnap belenéztem (Jézus, mi van velem, szombat éjjel itthon vagyok és valóvilágot nézek neten?!), *SPOILER!!!* volt megin' balhézás és picsogás, Gombi még mindig a füstősen ágybafekvésen rugózott, ráadásul Éva meg is bántotta a szeretteit, de Gombi nem mérges rá, csak sajnálja, hogy ennyi gyűlölet van a szívében. Ez a Gombász gyerek Kozsónak vmi csippendél csomagolásba bújtatott reinkarnációja lehet.
Amúgy nem semmi "férfiakat" sikerült összekaparni erre a show-ra, max 2 ha nem selejtes köztük.

Flood 2010.12.19. 12:34:18

Ja az Oli verse gyönyörű volt, ez volt az első értékelhető megmozdulása a barlangban :)

Lotyó Bridzsida 2010.12.19. 12:38:30

@woodooman:
Mondjuk a Zsuzsi se jól kommunikál, mert tisztán meg kellene mondania a Leonának, hogy: Öreg, csak dugnék egy jót, érted...azzal fogtál meg, hogy lifeg a lábad között valami. De a Jerzsi "szerelmes", a Gombi meg buzi, az Olviér játsza porondmestert (nem fér bele az imidzsébe a dugás), a Kristóf meg nős, úgyhogy csak te maradtál, Tökagyukám.:D

dr. _mmm_ 2010.12.19. 12:41:55

@Lotyó Bridzsida: Azért nehogymár meg kelljen kérni hogy ugyan má vágjál alám egy hatalmasat...

Banzai 2010.12.19. 12:58:44

Király vagy, csak így tovább, jókat röhögtem megint.

haruka 2010.12.19. 13:11:50

Hajrá Hajni! Jó a HV!

Anikó ruháját nagy jóindulattal sem nevezném kezeslábasnak mondjuk. Zsófi viszont tényleg egy csillámpóni! :D

phranxinatra 2010.12.19. 13:44:21

Jók a posztok, a Hopp Győző Barátok köztjein röhögtem ennyit még anno. Csak még annyit, hogy Éva nem Olivért hozta fel példának, mint nyalógépet, hanem Leonidaszt.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.19. 13:46:02

Zsuzsinak egy vigaszdugás azért nem jött volna rosszul a Béciék féle balhé után.
Ha ennyire tutira akart menni, mért nem Alekoszra mászott rá?:)

Olivér és Alekosz párosáról pedig leginkább ők jutottak eszembe:
www.youtube.com/watch?v=jJNxj1FdKuo&feature=related

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.19. 13:53:43

Ha már itt tartunk, Szandika megfelelője is megvan..és még hasonlít is..:)

www.youtube.com/watch?v=BeuekMbXCIw&feature=related

Breki tartása pedig tiszta Alekosz.

futaszabi 2010.12.19. 13:54:16

Hajni, már néhány napja olvasom a blogot, de -és most ne érts félre- szerelem volt első látásra! :)

Rajta, rajta, minden nap várom a bejegyzéseket, mint a mannát! :)

Hurri Kán 2010.12.19. 14:11:48

Szex vót mán? :DDDD

Jamesboci 2010.12.19. 15:03:40

ez olyan izgi, nem is tudom, elmennnyek e karifát venni..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.19. 15:24:45

Még mindig nagyon örülök, hogy csak a HV-jaidból követem ezt az "izé"t. Hajni, bele ne rokkanj, kérve kérlek!

Viktor9 2010.12.19. 15:25:23

Nagyon profik az írások, a színvonal sem hanyatlik. Öröm olvasni mindet.

samba pa ti 2010.12.19. 15:26:39

haj-haj,hajnika!

ez megen nagyon gyó vót!
csak így tovább,tényleg jobb,mint a show maga.
/ az olajbogyóhoz,meg jófajta fehér bort ajánlanék.nem bánom,utána ihatsz egy csöpp szikvizet is. /

cicamaca 2010.12.19. 15:28:04

Zseniális összefoglalók, csak így tovább! :)
Ez az Alekosz gyerek meg nárcisztikus személyiségzavaros. Egyre biztosabb vagyok benne.

samba pa ti 2010.12.19. 15:28:36

a helyedben pedig komolyan kérnék egy kis zsebpénzt az RTL-től.
ez igazi PR munka,amit itt elkövetsz,
ahogy látom,mindannyiunk örömére.

samba pa ti 2010.12.19. 15:50:21

azért egyáltalán nem irigylésre méltó feladat ezt az eszement társasjátékot percről-percre nyomon követni.
jó egészséget és sok türelmet hozzá!

mr. 2010.12.19. 15:54:41

Köszi ez írást, most nem kell megnéznem a kihagyott összefoglalókat. Sőt, így még szórakoztatóbb is. Köszi, sőt kösz.

R.Gyuri 2010.12.19. 16:12:45

"hogy unom már ezt a rugózást a kiválasztáson, hihetetlen."

Akkor minek nézed, mekkora undorító ez az egész cikk, szánalmas.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.19. 16:14:11

Már csak az nem világos, hogy most a gigi, meg a gina az két külön nő, vagy egy?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.19. 17:50:38

@nyuszómuszó:
kettő
a gina a házaspár női tagja gigi pedig a testvérpár női részlege:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.19. 17:57:23

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

azta, hogy mik vannak O,o
most lettem csak igazán összekavarodva ;)

senior Muhaha 2010.12.19. 18:31:11

Leonidásznak talán (p)inába szállt a bátorsága :D

ritus_ 2010.12.19. 19:11:18

Gratula földim! Megint jót röhögtem:D

ritus_ 2010.12.19. 19:12:00

Gratula földim! Megint jót röhögtem :D

Flood 2010.12.19. 19:20:16

Huhúú, ez a mai rész elég súlyos, alig várom már az öszifogit :)
Mondjuk a retekklubtól elég mocsok dolog, h 2 héttel az eset után akarják levetíteni az Alekosz-Anikó affért

Don't panic 2010.12.19. 19:23:47

kössz ... szétröhögtem maga :)

marisell · http://kifozde.blog.hu 2010.12.19. 19:39:14

Én nem tudom, hogy ki kicsoda ebben a műsorban, de a Hogyvoltokat olvasni fogom.Fergetegesek, köszi:)))

Flood 2010.12.19. 19:54:44

A Gombinál az érted?-nek vmi olyasmi funkciója van, mint másnál a mondatvégi pontnak?

mxplanet 2010.12.19. 20:12:22

taigetosz pozitiv mindegyik

Jim 2010.12.19. 20:22:02

Csókolom Hajni, maga itt is múkodik? (húztatok a kalapból, hogy ki írja a VV HV-t, vagy te akartad??) Oszt írjál vicceseket itt is, MinDig, MinDen körülmények között.:)

Hódos Hajnalka 2010.12.19. 20:30:58

@almirena: na ezt holnap részletesen elemezni fogom! imádtam a mai részt!

@lupetto: :))

@Valakinyolc: megittam :D

@Jim: Engem nem lehet csak úgy előhúzni egy kalapból mint valami nyulat, hé :)

Örülök, hogy jól szórakoztok, köszönöm én is, üdv a bajaiaknak!

Ha valaki tudja, mi a dal címe, amit Gombi elkezdett énekelni a tegnapi bulin, lécci ossza meg velem, az istennek nem jut eszembe sem az előadó, sem a dal címe, sem a szöveg, csak a dallam, köszi.

mxplanet 2010.12.19. 20:39:03

@Hódos Hajnalka: en nem lattam, de ha idedudolod, akkor megmondom

Hódos Hajnalka 2010.12.19. 20:39:10

És ebben a pillanatban bevillant.
Sok szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=dYpnmhIUOp8

fran7 2010.12.19. 20:44:10

Most jöttem rá, hogy Alekosz az a fajta ember, akivel falun találkozol a leginkább, dőlsz a hülyeségein, de közben meg sajnálod, mert nem pusztán magát hanem a családját is tönkre teheti. S egy idő után kerülöd, mert lehetnek akármilyen vicces szövegei, sírsz rajta. Sem vele, sem rajta nem tudsz már röhögni.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.19. 21:00:17

Már előre érzem, remek lesz a mai részből a hogyvolt:DDD

Kivlov 2010.12.19. 21:01:41

alekosz nagy hal...

senior Muhaha 2010.12.19. 21:01:44

@Hódos Hajnalka: hát igen ez nem volt rossz érted!:))
Neked gondolom főleg az elején a Lilura robbantott betmenes cucc tetszett:)))

Hódos Hajnalka 2010.12.19. 21:08:08

@senior Muhaha: mit tagadjam, tettem a jegyzetfüzetembe egy felkiáltójelet a "gönc" szó mellé :D

Seyman 2010.12.19. 21:31:37

Hajni,Istennő vagy! :))
Alekosz meg a kirrály! :))

Forza Milan! :))

Seyman 2010.12.19. 21:38:12

Jut eszembe,Hajni ax X-Factor mai döntőjéről nem akarsz írni? :)
Unalmas vicc az egész pedig olyan jól indult anno.. Hogy a bánatba lehet ilyen unalmas finálét csinálni?? Nem hittem volna,h a Megasztár kenterbe veri az X.Factort..

ON

Ez az Anikó egyre jobban bejön nekem.. :))

flippant 2010.12.19. 22:14:29

Igen, egy kicsit nekem is meglepő volt, hogy a profi pénzéhes prosti (alliteráció) mit akarhat ettől a szerencsétlen gyíktól, de utána lejött, hogy ennek a nőnek már mindegy volt. Ha egy széttrancsírozott 8 hete rothadó vaddisznót tettek volna oda, a luvnya azt is lesmárolta volna.

senior Muhaha 2010.12.19. 23:15:23

@Seyman: hát kinézetre ő a legjobb az biztos:)

ő-szinte 2010.12.19. 23:22:50

Nem emlékszem már, hogy a Bár2.0-t ki zanzásította, de össze sem lehet hasonlítani ezzel! Az fenomenális volt, ez pedig... Vártam a poénokat, a frappáns kifigurázásokat amiken anno sírva röhögtem de nagyot csalódtam. És ahogy látom a kommenteket, nem csak én vagyok ezzel így... A "bubis ásványvíz" nincs rád jó hatással, igyál valami húzósabbat! Puszi.

ő-szinte 2010.12.19. 23:42:31

És még valami: nem tudom, hogy észre vette-e a népes közönség - aki nézi és aki "nem" - hogy az egész műsor meg van rendezve. Olivér a fizetett provokátor, igazából ő terelgeti a műsor vezérszálait. Hogy Zsuzsinak mennyit fizetnek - vagy mi áll a szerződésében - azért , hogy rámozduljon Leonidaszra? Nem tudjuk. Alkeszkosz - Szandika után szabadon ( ez egyébként tetszik! )- fenomenális! Ugyanis a Zseni és az őrült között egy hajszál a különbség. Az még nem derült ki ő melyik...

Flood 2010.12.20. 00:09:18

Na, ébredeznek a trollok

whale 2010.12.20. 07:19:43

@ő-szinte:
"Ugyanis a Zseni és az őrült között egy hajszál a különbség. Az még nem derült ki ő melyik... "

Számodra lehet, te hülye segg...:DDD

Flankerr 2010.12.20. 08:21:19

Kitartás Hajni, csüngök szavaidon minden reggel..:)

Vamp-ír 2010.12.20. 08:28:57

He-he!:) Végre valaki!!:)
LÁJK!:)

gizdacsavo 2010.12.20. 10:25:38

Ez az összefoglaló is király lett. :)

Azt nem értem, ha az RTL mindenáron dugást akar, minek küldtek be ennyi homárt? Jirzsi, Gombi, Leonidasz... Vagy arra játszanak, hogy az országban először majd ők adnak melegpornót a villából?

Zsuzsi meg hogy meglepődött a gyík gyereken. Máskor még neki fizetnek, ez a puhos óriásbébi meg ingyen sem akarja megrakni. :D

Jimbo75 2010.12.20. 10:55:58

Hajni téged biztos utálnak már az RTL-nél, mert sorra vesztik a potenciális nézőket. Én egy adást néztem, legalább már tudom ki kicsoda, azóta bele sem néztem, csak az összefoglalódat olvasom minden nap. Extraklasszis, neked könyvet kellene írnod:)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.20. 15:40:25

Hajni, látod, már itt is pedzegetik az írónővé avanzsálásod. Kell egyéb indok? ;)
süti beállítások módosítása