Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X03

2010. december 17. 10:10 - Hódos Hajnalka

Hát nem sokáig kellett várnunk, a tegnap esti összefoglaló után elismerően csettintettem és lelki szemeim előtt megjelent a zilált, eszelős tekintetű Szalai Annamária, ahogy diszkrét pongyoláját szorosabbra húzva felpattintja a Seduxenes dobozt, majd felháborodott hangvételű levelet fogalmaz mechanikus Erika írógépén az rtl vezetőségének, indigóval, két példányban. A Villalakók megdöntötték az egy perc alatt elmondható legtöbb káromkodás világrekordját, na de ne rohanjunk a dolgok elébe, kronológia is van a világon.

Lilu a stúdióban, kisvárosi óvónőnek fodrászolva, az összhatást kissé rontja a ráerőszakolt domina öv, de ilyet Kálmán Olgán úgysem látunk soha, kár, rajta el tudnám képzelni. Ha azt hittük, hogy Olivér Éva konfliktus konfliktus volt, tévedtünk, mert ami most következik, az a verbális brutalitás csúcsa. A sokkoló mondatok után Lilu mosolyogva hozzáteszi, azért a szerelemre is jutott idő, megnyugszom. Ugyan Olivér tovább nyomoz ZsófiBéci ügyben, de Zsófi nem Bécihez, hanem Leonidaszhoz kerül közel. Jani barátom döbbenten rámnéz és elhűlve kérdezi: Zsolti?! Legyintek, hozok neki egy sört, talán nyertem fél óra csöndet.

Nem izgatom magam, tudom, ez csak a belógatott csali, nem is őket fogjuk látni. Vihetem a hangszórót, mert Jerzsi és Gigi ébredezik, Gigi álomittas hangon nyafizza Jerzsinek, jó hatással vagy a bioritmusomra, kicsit később megkérdezi azt is, Jerzsi romantikus-e, hogyne, Jerzsi ne lenne az, ne vicceljünk már és hát ez fontos, egy férfi legyen romantikus. A másik fontos, hogy legyen humora, értitek. Gigi felcihelődik és visszamegy a Villába, Jerzsi döglik tovább. A Villában még mindig nincs meleg víz, Zsuzsi az egyetlen nő, aki végre rádöbben arra, hogy lehet vizet melegíteni és lavórban fürdeni, bevések még egy pluszpontot neki, az elsőt azért kapta, mert karikásabb a szeme, mint az enyém, az teljesítmény. Alekosz a riportszobában Gigiről beszél, a lánynak olyan érzelemvilágra van szüksége, amit Ő képvisel, és ez a Jerzsigyerek nem tudja neki megadni, Ő tudja olyan érzelmi szintekre felvezetni, ahova van valami kaja? Van, egy nagy fehér dobozban tartjuk, meg fogod ismerni, ha kinyitod, világít és hideg van benn. Gigit a szerető báty, Béci fogadja, húzzál fürdeni. Miért, büdös vagyok? Igen, érzem a Jerzsit. Többen felröhögnek, a testvérpár különféle tárgyakat vág egymáshoz, Gigi eltűnik az ajtó mögött, nincs vaj? Hihetetlenbazmeg.

Mire visszaérek a tévé elé, Zsófi Leonidasznak meglepiébresztést ígér a szobában, hogy még mi történt, soha nem fogom megtudni, valószínűleg ez az egy mondat a mai szerelmi szál. Lilu még mindig a mikroportos szabálysértésen túráztatja magát, jóvan, hallottuk má’ elégszer aranyom, tudjuk, hogy ezért nincs meleg víz. Ha ez nem lenne elég, egy fiú és egy lány még rosszabbul érezheti magát, mert a Tizenötök megválasztották maguk közül a Legrendetlenebb Lakókat. Éva és Leonidasz azok, büntiből ki kell takarítaniuk az egész kócerájt. A Kupikirály és a Kupikirálynő takarítani kezd, Béci az ágyon heverészve ugráltatja Évát, Olivér végighúzza az ujját a polcokon és vihogva mutogatja a retket, előtte kioktatja Leonidaszt, hogy az ananásza (mivan?!) és a szerelmével közös kép tabu. Tekintsd úgy, mint a golyóimat, azokat se takarítod, nem érsz hozzá, félre sem tolod. Éva kiakad a cseszegetés miatt, káromkodik és csapkod, ne zárjál be semmit, és ne tegyél föl társkeresőre, mint a múltkor, igen, nagyon vicces volt, tényleg, és ha megint küldesz e-mailt a nevemben, megöllek.

Lilu kér, szavazzunk arról, melyik ellenfelével zárják össze néhány órára Évát, ez olyan izgalmasnak ígérkezik, hogy felszökik a vérnyomásom, attól pláne, hogy a csajok csajbulit rendezhetnek, a fiúknak a szobában kell maradniuk figyeljünk, mert végre kitárgyalhatják a hülye pasikat és mert Zsuzsi egy bizonyos mondata miatt óriási botrány lesz. A lányok sikítoznak a kapott cuccok láttán, és lázas készülődésbe kezdenek. Szandika száján jelentékeny mennyiségű vörös rúzs, közben a fiúk a szobában elégedetlenkednek és az esélyegyenlőség szó is elhangzik. A lányok koktélruhában, pandamackósminkben beszélgetnek a kanapén, Szandika középen elterülve, mint mádám a kupiban, mindenkin ilyen idétlen tollas fejpánt van meg hatalmas bizsuk, ezt felírom, úgy látszik, ez a divat. Anikónak nem tetszik Jerzsi, mert durván sok és nem szereti az ilyen kigyúrt pasikat, Szandika inkább összevarrná a pináját, minthogy Alekosszal. Szandika szerint Zsófin olyan szintű szexualitás érződik, ugye eltorzulsz, amikor pasival vagy? Zsófi szerényen mosolyog, Szandika biztosítja, hogy az eltorzulást jó értelemben gondolta, Zsófi beharapja az alsó ajkát, annyira szerényen vallja be bólogatva, hogy ő igenis egy eltorzulós perverz dög, hihihi, Vadcica, te, ki az az Alekosz meg a Leonidasz és mi ez itt, a görög mitológia valami elbaszott performansza, és te ezt tényleg nézed? Zsuzsi bevallja, hogy álmodott is a Bécivel, olyat, de hát a Bécinek van barátnője, még ha az egy rohadt ribanc is, mert egyébként ismeri, barátnők voltak, egészen addig, míg az le nem feküdt Zsuzsi exével. Gigi szemöldöke a tarkójáig szalad, az enyém is, tudom, tudom, hogy bennem van a hiba amiatt, hogy nem értem ezt a csajhisztit az exemmel való szex miatt, meg azt se, miért kell a nőknek csapatostul pisilni járni és biztos én vagyok az egyetlen, aki visszakérdezett az ajándékba kapott nettó négykilós virágcsokor láttán, hogy mi vagyok én, kecske, de akkor sem értem Zsuzsi problémáját. A csajbulit megszakítja a kiválasztás, felvonyítok, mikor az izgatott Villalakók közt Szandikát látom, ahogy hatalmas nyugiban odafordul Évához: jó a számon a rúzs? Tényleg van benn bajai csaj, melyik az? Ne érdekeljen, vén trotty vagy hozzá. Te meg hozzám. Kabbe.

Anikó a riportszobában bevallja, hogy teljesen kiakadt a váratlan kiszavazás miatt, Alekosz szerint a lehető legjobb időpontban jött, mert rengeteg a konfliktus a Villában. Évára hatan biggyesztettek, Alekosz szerint bárkit visz ki magával, Éva fog visszajönni. Éva idegrohamos cigizés közben közli, hogy itt szeretne maradni, nyomatékosít, belemondja a kamerába, hogy itt akarok maradni, közben a galamblelkű Gigi közli a díványon, hogy ha Éva Bécit viszi ki és Éva jön vissza, akkor megrugdossa, és félreérthetetlen vízszintes mozdulatot tesz a nyaka előtt. Alig vártam ezt a pillanatot, mikor a seízesebűze Gigike, a Villa Üdvöskéje, mindenki kedvence végre kimutatja a foga fehérjét. Közben Éva énénénezik és óbégat, hogy neki az az életcélja, hogy itt helytálljon, ezért jött ide, Olivér megerősíti, hogy igaza van, pedig egyébként nem akarok neki nyalni, mert leszarom. Felröhögök, mert én értem. Zsuzsi őrjöng a szobában, a csaj mondanivalója egy hosszú sípszó, aztán összebalhézik Bécivel és Gigivel a konyhában.

Béci szerint Zsuzsi hozta be a Villába a kétszínűséget és a szarkeverést, és te akarsz lenni itt a nagy hős, Zsuzsi kontráz, ő kimegy innen a faszba, lehet rá jelet rakni, ötéves ez a szint és értsd már meg Gigike, hogy nem azért vagy kétszínű mert, hanem azért mert miért nem szóltál, hogy neked ez fáj, ahogy a Béci barátnőjéről beszélek és akkor befogom a szám, Béci, neked meg már elmondtam, hogy mit gondolok a barátnődről, de rám ne nézzen senki ilyen fejjel, mikor ország-világ látja és blöeeeeee. Béci a balhé után cigizéssel vezeti le a feszkót, megdicsérik, mennyire ideges feje volt, Gigi fontoskodva ecseteli a történteket, majd Jerzsi nyakába borul. Béci olyan hangsúllyal szólal meg, hogy az összes eddigi kávbojfilm rendezője véresre karmolja magát: Amíg itt van, mindig ráteszem a jelet, örökre! Mert ha a szeretteidet megmarják, akkor felállsz. Közben Éva esélyt latolgat Zsófival, a perverz eltorzulós vadcicával, aki szerint Évának Gigivel, Leonidasszal és a Házaspárral szemben van esélye visszajönni. Éva utál és szeret mindenkit, de nem úúúgy, és nem is néz ki csúnyán a tévében, hihihi. Kinn tovább forrnak az indulatok, Béci odamegy a táblához és csomó jelet pakol Zsuzsira, Zsuzsi ezen kiakad és a szerencsétlen tűzőrző Kristófnak őrjöng, aki sztoikus nyugalommal hallgatja. Zsuzsi ma esti teljesítménye nem akármi, ennyi faszt, gecit, bazmeget még nem hallottam ilyen rövid idő alatt, pedig nem kérek, kösz, befognád a pofád két percre, most komolyan, mindjárt vége és akkor figyelek.

Lilu kihirdeti a szavazás eredményét, Kristóffal, a férjjel fogják Évát összezárni és ne felejtsük azt sem, hétfő a Kihívás Napja és holnap azt is megtudhatjuk, a Lakóknak sikerült-e őrizniük a tüzet, mert a nézők erről is szavaztak, ez volt a mai feladat. Furcsa hiányérzetem támad, de a képernyőn Éva jelenik meg, káromkodik és összeugat Olivérrel, majd ha téged jelölnek akkor majd te is hánysz mindenre meg anyázol, dögöljetek meg! Ez igen, vigyorgok, és akkor rájövök, hogy a szerencsétlen Leonidaszról egyetlen képet sem láttunk női ruhában, pedig ma abban kellett volna hogy legyen, fú barátom, de bátor vagy, nem félsz, hogy kihúzod a gyufát, na add ide a távirányítót, DebrecenSzampdória meccs lesz, mondom add ide a távirányítót!

A képeket mindig és minden körülmények között a valóvilág.hu oldalról csipegetjük.

Címkék: vv4
57 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gastro vazze 2010.12.17. 11:06:28

muhhahaha
én megmondom őszintén nem nagyon értettem mit kajabált összevissza a vibroszopiZsuzsi... Évit még mindig nem bírom, ostobenkó... Egyedül ez ellen a Gombi ellen és a kivénhedt pléhluvnya ellen lenne szerintem esélye a párbajon:)

sélli_ 2010.12.17. 11:40:15

Hajnikám, ez ismét kiváló lett! :) Nagyon köszönjük! Két dolgon tűnődtem:

1. Már lassan 3 napja, hogy nincs melegvizük, viszont csak Gigit és Gombit mutatták, ahogy hidegvízben sikkkkongatva zuhanyoznak... ez azt jelenti, hogy a többiek azóta nem fürödtek? Vagy a többieket nem mutogatják? Pedig egy jó kis sikitozós fürdős-montázs tán még izgalmas is lehet... Azon én is röhögtem, hogy egyiknek sem jutott eszébe hogy lehet vizetmelegíteni... sátortáborban ezek szerint még egyik sem járt?

2. Érted Zsuzsi olyan szinten volt tegnap megmakkanva értef, hogy azt hittem Mata Harira itta az eszét. Érted? Aztán rájöttem érted, hogy elvileg karácsonyig alkohol tilalom van, érted? Vagy nem? Érted? Alapból ilyen? Érted?
Ez a szegény Kristófgyerek meg, érted csak pillázott a tűz mellett érted, miközben Zsuzsi artikulálatlan módon káromkodott. Érted? Érted?

Hurri Kán 2010.12.17. 12:00:19

A kurva életbe. Nincs melegvíz és elfogyott a vaj. Én fölakasztanám magam a gázcsőre...

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.17. 12:20:15

Némely Hölgyemény mondanivalójából és stílusából bizony elő-előtör a több ezer éves indiai vándorlás és hányattatás minden szívfájdalma..

Hódos Hajnalka 2010.12.17. 12:23:15

@gyvy: Zsugabubus, annak a dőlt betűs résznek fuss neki újra, és megígérem, hogy egy másik világ fog kitárulni előtted, de akár fogalmazhattam volna úgyis, neértetlenkeggyémá. ;)

@sélli_: Köszi :) Én értettem, hogy Zsuzsi min nyomta fel az agyát - Gigi viselkedése a kiszavazáskor -istenuccse még igazat is adtam neki, de a végén már én is tartottam tőle, hogy agyvérzést kap.

balga_alga 2010.12.17. 13:08:47

Ez a Baukó Éva már a Bár 2.0-ban is úgy beszélt mint vmi utolsó kocsis!

indavideo.hu/video/ValoVilag_4_-_Bauko_Eva_a_Bar_2-ben_veszekszik

És ez ÍGY akarja megnyerni a több tíz millát, kocsit, lakást, nyaralást?! Kicsit el van tévedve, bár akik bent vannak egyikük se érdemelné meg ezt a rengeteg pénzt! Pláne ilyen "műsorért", de hát ma Mo.-on ilyen mocskos stílussal ilyeneket lehet nyerni kérem szépen!

.lll. 2010.12.17. 13:12:54

pompás összefoglaló
akkor zsörszé megszettelte gigit,vagy nem?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.12.17. 13:21:36

Nem mintha olyan nagy tragédia lenne, de az előző hogyvoltban is volt ez a kiválasztás. Most kétszer volt vagy ugyanarról számolsz be kétszer?

Hódos Hajnalka 2010.12.17. 13:31:26

@Yooha: Nem, nem volt kétszer kiválasztás. A tegnapi összefoglaló elég hosszú időt szentelt a kiválasztásnak, és ez jó is volt így, ugyanis a Zsuzsi és Béciék között kitört cirkusz is ehhez kapcsolódott - Gigi viselkedése a kiválasztás közben - és Éva kiborulás sorozatát is jórészt a kiválasztás generálta.
Én meg arról számolok be, ami az összefoglalóban volt.

mrmojorisin 2010.12.17. 13:40:53

Grat Hajni, nagyon király a hogyvolt:)

MiKeyRuLeS 2010.12.17. 13:42:21

Nem nézem a műsort, elég ez a poszt, ez legalább szórakoztató is.

Hipper 2010.12.17. 13:42:38

Szampdória :D:D nagyon jól adod :)

Blobov 2010.12.17. 13:47:47

Ezek mind ismerték egymást korábbrul?

Artie 2010.12.17. 13:57:36

Na már csak rákerestem valami rajongói blogra, mégis, kik nézik ezt a szart.

valovilag4.blog.hu/2010/12/10/gigi_alekosz

Az egyetlen komment mindent elmond.

"Ez az Alekosz kicsit tul ment a határon nem érti meg hogy Gigi NEM SZERETI és nem is tecik neki... "

Ha az elsős lányomnak ilyen lenne a helyesírása, kitagadnám.

lemonkeyface (törölt) 2010.12.17. 13:59:40

egyébként kurvára idegesítő hogy folyamatosan bagóznak. nem vagyok antidohányos vagy ilyesmi, de kicsit sok már! én elvenném tőlük :D akkor lenne bennt balhé bőven.

dekás dezső 2010.12.17. 13:59:46

nem olvasok, csak a képeket nézegetem, mint az óvodások de azért a cigarettatartó pózért szívesen beledöntenék néhány tégely körömlakkot a szőke csajszi retiküljébe;)

suzy q 2010.12.17. 14:07:48

hajni , mi is akartunk összefoglalót írni érted? de ennél jobbat senki nem tud. érted? szóval nem fogunk. érted?

the sandwich maker 2010.12.17. 14:14:07

@Blobov: én is ezen gondolkoztam. Elég belterjesen nyomják.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.17. 15:06:09

ez megint epic, hajni;)

zsuzska nagyon durván tolta tegnap, szerintem hiányzik már nagyon a koksz meg a fasz neki...

évi simán tikkes, amúgy jóarc és alekosznak igaza van csont nélkül visszajön. kiviszi a kis szürkeegér leonidaszt és annyi:)
és az olivér fogja a legjobban ölelni mikor visszatér:D

Hatványpatkány 2010.12.17. 15:18:42

Esküszöm, jobb olvasni, mint nézni. :)
Hajnalka meg egy istennő. A Malackarajon is az ő posztjain húzom a fejemre a fitymám gyönyörömben mindig.

annyi amennyi · http://gadgetshop.blog.hu/ 2010.12.17. 15:20:20

én csak olvasom, akkor nekem nagyon jó?

almirena 2010.12.17. 15:25:42

Az Erika írógép a Finitóból jött?:)

csocsocsókolom 2010.12.17. 15:26:43

Évi maradjon, alapból hülye!

HúszTíz 2010.12.17. 15:40:07

Jól látom, hogy Évának apró bajsza van ?

Hódos Hajnalka 2010.12.17. 15:42:21

@almirena: :) Nem, közgazdasági szakközépiskolába jártam és én még azon tanultam gépelni, borzalmas volt. Utána meg hiányzott, úgyhogy beszereztem egyet. Na ezzel el is árultam, hogy mennyire járok közel a klimaxhoz, de annyi baj legyen.

Örülök, hogy tetszenek a posztok, köszönöm az elismerő kommenteket. :)

almirena 2010.12.17. 15:46:16

Akkor ajánlom a darabot szeretettel, az Örkényben játszák, és még témába is vág.
Egyébként tényleg jók az írásaid, a Benkős összefoglalások óta nem nevettem ennyit az oldalon, nézem és olvasom továbbra is.

Kuvrat 2010.12.17. 15:59:51

Nagyon menő nézni ezt a megrendezett bohóckodást?
A kerkanálist remélem megbüntetik néhány tízmillóra, de jobb lenne ha felfüggesztenék a műsorszórás jogát egy hónapra.
Talán magukhoz kapnának végre.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.12.17. 16:16:59

- Laci, nem volt tú kicsi a szoba?
- De, kicsi volt, 6 négyzetméter, 3-szor hármas.

Elhangzott. Tény.

Nebameg 2010.12.17. 16:38:58

Hajni! Mondjuk nekem nincs tévém és azon is csak a nesönelt nézem, meg a tegnapi vv-t, viszont az pont véletlen volt. De olvasni tényleg 100X jobb volt! :))))

Nebameg 2010.12.17. 16:40:21

@Kuvrat: Ha így lenne, miről tudnál a hova kommentelgetni? Még a végén kénytelen lennél eredetiben elolvasni a Nyomorultakat :)))

avanivi 2010.12.17. 17:03:14

Én nem nézem ezt a szörnyűséget, de nagyon jól szórakoztam Hajni !
A nevek nekem nem modtak semmit, azt sem tudtam, hogy férfit vagy nőt takarnak a becenevek, de igen jól szórakoztam.
Aki a semmiről ennyit tud irni, az már valami!
Keresni fogom az irásaidat.További jó tévézést!

redhaven 2010.12.17. 17:31:43

malacz69:nem szorozta hanem összeadta...
a vellalakók helyett a szerkesztőket hajítanám be azon idióta tukó feladatok végrehajtására amelyeket kitalálnak.Az pedig szégyen gyalázat,hogy mennyire nem tudnak magyarul beszélni a bennlévők.
Nem kell ordas ribiknek Hamupipőkébe ojtott Csipkerózsit alakítani,de ez a sok négybetűs uncsi.

Maratonista 2010.12.17. 17:32:54

Ennek a műsornak egyetlen baja van csak. A létezése. Eljutottunk a főműsoridőben zajló alpáriság legmagasabb fokáig, a szerencsétlen gyermekeink ezen lógnak elalvás előtt, a lelkük pozdorjává törik ezektől a senkiktől, akik a "műsor" főszereplői. Maga a műsor létezhetetlen forgatókönyv nélkül, olyan átlátszó, mint a Győzike-show. A szereplők maradék hitele is oda, mint a nézők minőség iránti igénye. Ide jutottunk. Az ország agyilag romokban, újjáépítési kormánybiztos kell az élére! M.

redhaven 2010.12.17. 17:59:42

@Maratonista: igaz,Győzikénél semmi gond nem volt míg a ciri vircsaftot kellett nyomni,pölö:nyaljam ki a véredet cshaje...
Amikor ügy hozta a végzet,hogy egy-egy értelmes gondolatot kellett volna szavakba önteni,na ott rögtön kiderült olyan buta,a föld sír a léptei alatt.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.17. 20:40:51

Nagyon szar a műsor a sok fostos szereplővel.

Évát sunáztam, de többé nem kéne!

robian 2010.12.17. 20:43:33

pandamackósminkben... hyperLOL

robian 2010.12.17. 20:44:29

Orbán a görög nép az alekosz meg leonidasz?

flippant 2010.12.17. 21:27:11

Én még mindig annak hatása alatt vagyok, hogy hogy a rákban van ezeknek állampolgári szavazati joga?

Nebameg 2010.12.17. 21:47:41

@flippant: Meg fogsz döbbenni, de állampolgári jogon! Persze elsőre nekem is hihetetlen volt, de akiket ott a képernyőn látsz, azok is emberek. Viszont nem árt az óvatosság, mert pl. a rajzfilmfigurák nem léteznek. A Tenkes kapitánya sem, de azt meg bonyolultabb elmagyarázni. Egyelőre: akiket ott látsz, azok léteznek!

Matrix_ 2010.12.17. 22:56:52

@Nebameg: ez qrva nagy volt :) köszi! :)

Ленина · http://szanalmas.hu 2010.12.17. 23:11:14

én még sosem néztem meg ezt a szart, de így olvasgatva nem is fogom. tulajdonképpen ez az a foskupac műsor, amelyik semmiről de semmiről sem szól. ennyi erővel filmezhetnék a csöveseket a ligetben ahogy bebaszva veszekednek, ráadásul ők valószínűleg szórakoztatóbbak lennének, mint ezek ebben a villában...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.17. 23:17:12

Három hete vannak bent, és szinte mind idegroncs, és folyamatosan áll a bál.
Mi lesz májusig?

redhaven 2010.12.17. 23:23:56

@alfonzina, a főnyomi: májusig????
Lezavarják január végéig.
Addig fejenként 20 karton cigarettát elszívnak.
Tényleg,ezek az ocsmány tetoválások még mindig menők?

Zelefánt 2010.12.17. 23:52:08

A régebbi szériákban afféle átlagfazonok szerepeltek, volt köztük mindenféle, de alapjában olyanok voltak mint bárki más.
Ez a mostani válogatott viszont stricik és kurvák gyülekezete; a műsor mintha csak a kefélés körül forogna, jószerivel nincs is más téma, mint ki-kivel mit és hogyan csinálna.
Szerintem egy-két héten belül ki fog ugrani a botrány, s majd jön az elsötétítés, meg a pénzbüntetés.
És mivel a tv-nézők ingerküszöbe az idők folyamán egyre magasabb lett, a nézettség fenntartása miatt egyre húzósabb dolgokat kell
produkálni; szerintem nincs már messze az az idő, amikor egy jófajta gruppent tolnak az arcunkba mondjuk vacsoraidőben.
A kölyköknek mindenképpen tetszene -- aki hallott már tizenegynéhány-éveseket pl. a buszon beszélgetni, az tudja hogy miről van szó.

redhaven 2010.12.18. 00:14:57

@Zelefánt: Ó,bizony serdülőként már túl voltunk(szóban)mindenen,aztán ha valóságban szembenéztünk egy harcias lábközzel,hát igen világgá rohantunk volna.
Éva valszeg idült premenstruációs hisztiben senyved,valaki méltó büntetésként(a cigaretta csippentés mikéntje miatt)körömlakkal akarta lelocsolni a retiküljét...:-))

vauvauvau 2010.12.18. 00:52:00

Nekem az volt a VV-ben a legmeghatóbb pillanat, amikor az egyik vidéki hölgyjelentkezőről csinált a stáb egy riportot a beköltöző show előtt.

Mondta a hölgy, hogy most lezárult az életében egy szakasz, nem csinál több gesztenyepürét. Fel is mondott a cukrászdában, ahol dolgozik, a showért.
Nagyon szeret a cukrászdában gesztenyepürét készíteni, majd sírva fakadt.

A VV-be végül nem került be, jelenleg 38000 Ft munkanélküli segélyt kap.

welcometoromania · http://welcometoromania.blog.hu/ 2010.12.18. 02:40:14

Akurvaéletbe!BAZDMEG!:D Mikor lesz már vége ennek a szarnak és a reteklubnak?:D

BAZZZDDDMEG!!!!

Dr.Zomboss 2010.12.18. 08:58:24

@Hódos Hajnalka: Az a helyzet, hogy nem igazán tudom, kikről van szó,de a blogot olvasni fogom, mert nagyon jól szórakoztam.

MagasMacska 2010.12.18. 09:02:23

Atyavilág, Hajni!
Ezentúl olvasnom kell a ValóVilágot???

Szűtté mamá? Szűjjé! 2010.12.18. 10:20:56

A kedves posztoló mennyi időt el*szott erre a semmi műsorra. Le a kalappal.

Egykét 2010.12.18. 10:26:51

Jó,hogy van időd analizálni a szart.

Flood 2010.12.18. 14:47:51

Óriási! A könyvváltozat megint jobb, mint a megfilmesítés :)
Bár a dőltbetűs részek alapján kezdem azt érezni, Hajni, hogy nem köt le téged eléggé ez a műsor :P

Flood 2010.12.18. 14:48:54

@malacz69 rettegéselemző: Jah, azon én is felröhögtem :D

2010.12.18. 17:11:22

mia fene ez a szar? ez egy műsor?
olvasva is borzalmas de van aki ezt nézi????
süti beállítások módosítása