Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X02

2010. december 16. 10:00 - Hódos Hajnalka

Újabb vévénap virradt ránk, mit nap, villatörténelem, tegnap este volt az első kiszavazás! Sebestyén Balázst xs-es méretű dzsekibe préselve próbálják félrocker-féldepesmódos szomszéd srácnak eladni, ő is hadar, nevetgélve a Villa pletykás vénasszonyának nevezi Olivért, utal a büntetésre – mivel a Villalakók nem a szabályoknak megfelelően használják a mikroportokat és sugdolóznak is, ezért határozatlan időre elzárták a meleg vizet – és kikacsint, na mi a helyzet Jerzsivel és Gigivel? Megnéztem, Jerzsi teljes neve Várudvari Jerzy László, így a kiejtéssel kapcsolatban nem lettem okosabb, ha valaki netán, szívesen venném. Ébredeznek a lakók, Gigi hastáncol, de legalábbis enerváltan mozgatja a csípőjét, Gombi húhuhúzik a zuhany alatt, Zsófi jajmelegvizetszeretne, Laci megosztja a többiekkel, hogy a beduinok a saját vizeletüket isszák reggelente és a „a nők a reggeli vizeletükkel csinálják a kozmetikát”.

A Villalakók összebalhéznak, mert éjjel nem tudnak aludni, egyesektől nem lehet, Olivér a riportszobában kifejti, azért, mert két csapatot tartanak számon benn, az éjszaka nyomulósokat és a nappal nyomulósokat. A többiek előtt azt fejtegeti, ha az egyik csapatnak több tagja van, akkor a másik csapat fogja be, de ekkor Béci olyan érvekkel jön, hogy felkapom a fejem a jegyzeteimből: van egy-két bagoly, aki bebagolyoztatja a többieket és akkor azok is bagolyoznak és a faszom a baglyokba. Mindezt norvégmintás ötujjas kesztyűben. Olivérnek a diszkréció olyasmi, mint Münchausen bárónak az igazmondás, elkezdi faggatni Gigit, mizu Jerzsivel. Giginek nem ment le a fal attól, hogy az Igazmondó Hintában Jerzsi azt mondta, ő tetszik neki legjobban, de hát igen, igen, mellbe vágott. Olivér biztosítja Gigit, pedig tetszel ám Jerzsinek, és ő pont ilyen csávót képzel el Gigi mellé, mert Jerzsi sportos, kedves, jófej, tisztelettudó és intelligens, Gigi bólogat, én félrenyelem a szálas zöldteát és fuldoklom.

Sebestyén Balázs sem érti, Olivér miért nyomoz állandóan, de majd megkérdezi tőle, mi a célja ezzel és a nézők szavaztak! Anikó ne szólaljon meg egy napon keresztül! A Villába levél érkezik, Anikó szalad, ragaszkodik hozzá, hogy ő olvassa fel az üzenetet, hogy a többiek lássák, milyen jól tud artikulálni. Biztos látta a dzsungelben Szabó Patríciát, azért ennyire fontos. Mivel én már tudom, mit fog felolvasni, röhögök, felénk ezt úgy mondják, házhoz menni a lófaszért. Anikó felolvassa, hogy ő nem szólalhat meg, cserébe, ha elmutogatja, és a többiek megértik, teljesíteni kell a kívánságait. Anikó egyszerű, ezért fogat mosat a Vagánnyal és Bécivel lakkoztat, hát ez nagyon vicces, tényleg.

Balázs szavazásra buzdít, mi dönthetünk arról, melyik fiú hordjon egy napig női ruhát, aztán tovább tekeri a spanyolcsizmát: a Villában uralkodó feszültségek levezetésére szumóbajnokságot rendeznek. A fiúk küzdenek, a lányok pompomlányokként szerepelnek, ők indulót is költenek, azaz „mi vagyunk a Villalányok, hajrá Villasrácok!” Varró Dániel zokogva töri ketté a grafitceruzát, Ady forog a sírjában. Olivért röhögve tökön rugdossák a szumójelmezben, Freud ujjongana. A fiúk kérésére Szandika és Éva is beöltözik a szumójelmezbe, először röhögöm magam könnyesre a vv4 történetében, Szandika nemcsak legyűri a Törtetőt, de megalázó módon a lábánál fogva ki is húzza a küzdőszőnyegről. Szandika a riportszobában meg is mondja az őszintét, őt az ilyen feladatok érdeklik, nem a logika meg a kézügyesség. Béci megint tele szájjal, csámcsogva beszélget Jerzsi kipölyhösödött gépikötött kardigánban közli Olivérrel, hogy Anikónak van a legjobb segge, Olivér, mint valami kerítőnő, rögtön bizonygatja neki, van keresnivalója Giginél, és még a nők pletykásak!

Sebestyén Balázs most arra buzdít, küldjünk smseket, az fontos, ez a Lakók egyetlen kapcsolata a külvilággal, az első üzeneteket Laci olvassa fel, a szokásos góhóm és jajdejófejvagy. Olivér és Alekosz magasröptű beszélgetést folytatnak, miután Olivér kifejti, hogy Zsófi milyen távol áll tőle, kéjes örömmel kezdik Zsuzsit ekézni, megállapítják, hogy Zsuzsi közönséges, legeslegalapabb, ha más beszél, nem dumálunk közbe, ő meg igen és egyébként is, odacsapódik egy kulturális körhöz és elkezd belerondítani, de úgy hogy az még a kopasznak is hajmeresztő és mondjuk ki, Zsuzsi egy igazi kellemetlenkedő. A mocskolódást megzavarja a Házaspár megjelenése, őket már második nap betérdeltették a szopóbódéba, a beköltözéskor megforgatták a balszerencse kereket, a homályos légy mosoda jóslat azt jelenti, nekik kell kimosni a többiek fehérneműjét, kézzel.

A szerelemszobában – igen, már nem nyugiszobának hívják, hanem szerelemszobának – Gigi és Jerzsi, az elmaradhatatlan csajszis kócállatka és vévés masszírozás, kettejük elvonulása előtt Béci, a felelősségteljes báty féltőn lehülyézi és leanyázza Gigit, legyen eszed, mit csinálsz, a mama is látja a műsort! Béci utánuk oson és hallgatózik, kínosan művi az egész jelenet, benn folytatódik a masszírozás és a semmiről való évődés. Alekosz eközben Olivérnek (ki másnak?) okoskodik, hazudik a Gigi, mikor azt mondja, nem a külső számít és Ő Gigi embere, tudja és a Jerzsi még nem rezonált úgy, ahogy ő már igen ezért Jerzsi nem is tudja megadni Giginek amit ő meg tudna. Itt merül fel bennem először, Alekoszon már nemcsak egy karmolós dugás, de maga Csernusdoki sem tudna segíteni.


Balázs szerint izgalmas ez a szerelmi szál és jót szórakozik Alekoszon, ne menjünk sehova, mert egy óra múlva kezdődik az első kiválasztás. Így van, Balázs ezt „megaposztrofálja”, ez az igazság pillanata, majd komoly képpel bejelenti a Mindennapi Hősöknek. A lányokon őszinte döbbenet és általános zavar, Balázs kéri, hogy a púpszerűséget vegyék el a nemtudomhonnan, Zsófi meg hozza be a bőröndöt a riportszobából, abban vannak a kellékek, Zsófika, nem a raktárból, mondom a riportszobából! Zsófinak sikerül teljesíteni a küldetést, a borítékokra fel kell írni egy nevet, azt a nevet, akit megneveznek, ettől nem lehet eltérni és nincs kommunikáció sem, emlékeztetőül levetítik nekik Olivér és Éva konfliktusát, Alekosz csajozási kísérleteit és lökdösődését, zavart heherészés, mindenki biztosítja a másikat hogy nincs harag, hát persze, mondja Balázs, ilyenkor olyanok vagytok, mint egy naaaaagy boldog család. Irány a tábla.

Olivér Zsófit nevezi meg, azért mert a kapcsolatuk se pozitív, se negatív. Zsófi Alekoszra tesz jelet mert nemcsak őt, hanem még két embert is megbántott aki az ő szívéhez közel áll. Gigi Zsuzsira, mert csúnyán beszélt a tesója csajáról. Laci Évára, mert vele kerültem a legkevésbé sehogyanse. Éva sírva Olivért nevezi meg, mert nagyon megbántotta, Gombi Évára mert önhatalmúlag szriptízelni akart neki. Szandika Gombit jelöli meg, mert meg se próbált hozzá közeledni és egyébként is a múltkor nem szárította be a haját tíz perccel azután, hogy megígérte. Zsuzsi Alekoszt küldené haza, mert baj van neki az agyával. Gina Évára biggyeszt mert nem tudja, miért vannak hisztijei, a férj szintén mert a tévében látta hogy Éva milyen. Béci szerint az ő választottjának kitörései vannak, ez Éva. Anikó és Alekosz, ahogy várható volt, egymást jelölik, Jerzsi meglepetésre Ginát. Éva összesen hat jelet kapott, hétfőn derül ki, kit visz magával párbajra, két neve van és a kiszavazás után feldúlva alkoholt kér.

A képeket minDííg és minden körülmények között a www.valovilag.hu oldalról csipegetjük.

 

Címkék: vv4
58 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[HEJ] 2010.12.16. 10:49:14

Elvileg Jezsi-nek ejtik. De fotózáskor lehet hogy Erzsi volt ;D

Esetleg Dörzsi, vagy (new) Jersey.

Mitya Ivanov 2010.12.16. 11:18:17

ez a Jerzsi (aki Jerzy, Balázs meg Jiří-nek ejti), olyan furcsán beszél, mintha ki akarna folyni a nyál a szájából.
Alekosznak pedig brutális gerincferdülése van, rossz nézni ahogy tartja magát, illetve ahogy nem tartja.
Tegnap volt az első adás amit láttam végig, de csak azért, hogy értsem a hogyvoltot.
Így egész szórakoztató, nagyon tetszett, hogy Szandika bevallotta, hogy neki azok a feladatok nem tetszenek, ahol akár kismértékben is a szellemi képességeket kell használni. Legalább őszinte:D

Hurri Kán 2010.12.16. 11:20:30

A éjjel nyomulósok azok matatnak a paplan alatt és ott akarnak csinálni mindenféle illetlen dolgot?

sélli_ 2010.12.16. 11:22:54

Jáháháhááá, ez egyszerűen frenetikus volt. :))) Amikor Szandika közölte, hogy azért rak Gombira, mert az nem szárította be a haját és várt 1O percet és nem történt semmi.-azt hittem behalok a röhögéstől.
Éva szerintem teljesen idegbeteg -vicc nélkül. Szegényen már az elején látszott, hogy ideggyenge, de amit tegnap előadott, az alapján már egyértelműen pszichiátriai eset.
Ha van esze, akkor Leonidaszt viszi ki magával, mert ha bárki mást, akkor tuti kiesik. Jó fej ez a Leonidasz, csak olyan mintha ott sem lenne... Edig 2 mondatot hallottam tőle.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.16. 11:31:44

Valszeg Alkoholoszé lesz az első dugás, vagy rászólnak valami igénytelen luvnyára bent hogy "naaaa, ugyan már.. nem ezért fizetünk.. " vagy pedig közlik a szpíkerek hogy már nem bírja bent tovább, kikészült és a csatorna ( á la Oki ) behozza Neki a Tangás Lillát, akit mivel még senki sem látott egy sarki repedtsarkú fog eljátszani/helyettesíteni.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.16. 11:40:33

@sélli_:
Leonidasz még csak nem is jófej. Tegnap, ahogy eldőlt Éva sorsa, egyből ment hozzá pitizni. Pár nappal korábban még elég bunkó módon kiabált vele.

Éva túl normális, túl érzékeny ehhez a tahó bandához, azért nem bírja őket.

Olivért a csatorna küldte be. Teljesen átlátszóan keveri a dolgokat.

Hódos Hajnalka 2010.12.16. 11:44:23

@[HEJ]: Kösz, a Dörzsi különösen tetszik. :)

HúszTíz 2010.12.16. 11:44:30

@sélli_: Ezen én is jót nevettem ;-P

Flankerr 2010.12.16. 11:50:58

Hajni, Hajni, Hajni!
Gy.k.: Szép munka volt ez is..:)

Hümüzhümümüz 2010.12.16. 11:56:54

Befosnék, ha a párom azért szakítana velem, mert nem szárítottam be a haját szombaton. :D Sírtunk, mikor Szandika ezt így, ebben a formában közölte. :D

Éva egyébként jó arc, csak bonyolult. Anikó, Zsuzsi sokkal cinkesebb.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.16. 12:00:20

"Kéne csinálni egy jó nagy valóságsót, ahol Schoberték, Bunyós Pityuék, Győzikéék, a Zámbó család, Fásy Ádámék, az a kackiás bajszú törpe Béla Betyár(vagy ki a faxom), Nóta Mari, Kiszel Tünde, Kelemen Anna, meg a többi genetikai csőd együtt boldogítja egymást. Fásy Zsülike énekelhetne Norbi gyerekeinek, míg apukája minden héten megválasztaná őt szépségkirálynőnek. Rékuci fogyaszthatná a sok szalonnán élő parasztot, Norbi logopédusként dolgozna, Zámbó Árpi ijesztgetné a kicsiket, Tünci meg mindenhová kiakasztaná a naptárát, amire Bunyós Pityu ráverné... Annácska meg néha leszopn@ valakit, ha már unalmas a műsor.
Nagyon menne szerintem... A sok suttyó úgyis ezekre kíváncsi! Persze a jelenlévők mindig kivételek"

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.16. 12:11:05

Csak nekem szúrt fület ez a Zsuzsi ismeri Béci csaját-dolog? Milyen kicsi a világ, nem?
Itt mindenki ismer mindenkit....

Nekem Dzsörziről mindig azok az hótintelligens focistagyerekek jutnak eszembe, akik bekemséróban és agyhalott pofával nyomják. Csak egy kristályfülbevalót hiányolok még.

Olivér meg suna+, csak ne lenne ilyen szarkeverő túlokostojás, mindamellett, hogy síkhülye.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2010.12.16. 13:03:31

@Reckl_Amál: Éva normális? Legalább annyira, mint én néger.

Rigghead 2010.12.16. 13:05:26

én meg bazmeg splinter celleztem egész tegnap este, köszi Hajni!

Magnat 2010.12.16. 13:08:15

Kicsit félrekonferáltad a dolgot, semmiféle kiszavazás nem volt meg tegnap. Kiválasztás volt, kiszavazni a nézők fognak (hivatalosan legalábbis).

Ateszpapa 2010.12.16. 13:14:00

baukó éva egy hisztérika.
A Bár2-ben is láthatták már.

Hódos Hajnalka 2010.12.16. 13:14:29

@Magnat: Mindkét szót használtam a posztban, de kösz, hogy írtad, máskor majd figyelek erre!

vegteleneskeptelen 2010.12.16. 13:17:34

Érdekes volt, hogy az egyébként teljesen unalmasnak és átlagosnak induló (ánemissejtjükhogymilyennagynapvanma) estére szinte az összes csaj két kiló vakolattal, és valami furcsa, huszasévekbeli gengszerbarátnő stílusú fejdísszel készült (Szandika konkrétan ijesztő volt). Nem ám a megszokott papucs, sarokban magától megálló köntös, húgyfoltos melegítőnadrág téma.

Zsófi rém gusztusos megnyilvánulása is nagyban emelte az est fényét (b+ két napja nem fürödtem oszt' pont most vagyok élőbe') Szánalom++

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.12.16. 13:20:03

@alfonzina, a főnyomi: Ez a Béci csajos téma nekem is fura volt. Én sem nagyon értem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.16. 13:28:50

@Noname Cowboy: jaja.

lehet azt tudni, kiderült korábban, hogy honnan ismerik a lányok egymást? vagy az majd ezután kerül adásba?

Mondjuk én ilyen pléjmét/éjszakai tündér/escort vonalon tudom elképzelni az ismeretséget. nem hinném, hogy mindketten Mensa-klub tagok..:)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.12.16. 13:30:43

@alfonzina, a főnyomi: Na igen. Én is az éjszakai élet/pornó volnalon kezdenék el kutakodni.

[HEJ] 2010.12.16. 13:31:04

Ha van esze Évinek (azért mert pszichiátrai eset, még nem az a kacsacsőrű Szánnika iq-jú csaj...), akkor a házaspárból az egyiket viszi kieső showra, s hazazavarja karira... Sz@rért beszéltek össze előre É. ellen.

redhaven 2010.12.16. 13:31:56

Nahát ily förtelem mégegyszer elő nem fordulhat miszerint Plasztik Masztika háréja nincsen percre pontosan főnözve.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.16. 13:35:24

@Noname Cowboy: hova gondolsz? ezek mind pedigrések..:))

nekem a tegnapi visszajátszásban még az is érdekes volt -korábban nem láttam- , amikor a lufiszájú tüncike a dzsörzi nyakába vetette magát túláradó örömmel.
tipikusan olyan jelenet volt, mint akik már valahonnan ismerik egymást.
nyilván szintén az éjszakai élet lehet a közös pont...belterjes ez a szakma, hiába.:))

Caprica99 2010.12.16. 13:35:44

Annyira erőltetik ezt a Dzsörzi-Gigi szálat.
Mi van a Jirzsi melegpornós videóival?
Akkor ő most biszex?

Caprica99 2010.12.16. 13:37:38

@[HEJ]: Igen, emlékszem, a régebbi szériákban tilos volt egymásközt kiválasztásról beszélni vagy kampányolni valaki ellen/mellett.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.16. 13:39:21

Ki fogják majd ezeket a zsibbadtakat engedni azért hogy nyilatkozzanak nyugdíjpénztárügyben.?

Magnat 2010.12.16. 13:40:22

@Noname Cowboy: Nem értem mit nem értetek, nyilván azért ismer mindenki mindenkit, mert valamilyen szinten mindenki "szakmabéli"... másik fórumon találtam a hsz-ek között:

"Alekosz stand-up-os, Olivér színész, Laci a Viasat kiképzőtitsztje, Éva szintén Viasat: Bár 2.0, Gigi és Béci táncosok plusz Gombi is a haverjuk -amúgy Béci tánctanár és rapper "Young G" néven (lásd Youtube)- például Király Viktor mellett is táncolnak."

Továbbá:

"Olivérrel csak az az egy a gond, h minden más játékosnál jobban lerí róla, h ő a beépített ember... szánalmas volt már a beválogatón, h a középen ülő szerencsétlen pumukli kivételével (akit Oliver meg a másik tag gusztustalan módon végig szekírozott) amolyan mindenki-mindenkit ismer társaságként viselkedtek a lakójelöltek is és a Lilu-Balázs páros is, az akkor még bent lévő "celebekről" nem is beszélve... a jó képességű (hihihi) Tóth Gabi csupa véletlen a 3 jelöltből kettőt is ismert és a Győziék is az egyiküket..."

Aztán még:

"Ma a "bombázók" beszavazásakor az 1ik ilyet szól a másik kettőre:
-Az életben imádom őket, de itt vetélytársak vagyunk."

Ennyit a "Vigyázz! Most mindenről te döntesz" szlogenről :-)

Caprica99 2010.12.16. 13:44:31

@Sambatiki: nyilatkozni csak annak kell, aki maradni akar.
Ezeknek benne lesz a szerződésükben, hogy nem akarnak maradni!

Caprica99 2010.12.16. 13:48:36

@Magnat:
"Alekosz stand-up-os..."

Na ezen megdöbbentem.
Két értelmes mondatot nem tud összerakni egymás után.
És hol lép fel ez a szerencsétlen?

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.16. 13:48:58

@Caprica99: Akkor átvonul felettük a forradalom.? :-D Jaj... És mi van ha az egyiknek van lakáshitele és mire kijön már árverezik a kecót.?

redhaven 2010.12.16. 13:56:07

A legszebb lenne ha Szand(i)okán valami nem reszelted meg a karmantyúimat c mélylélektani horrorral kijelelné az összeset a brutál hímvesszőbe,majd a zsét fölmarkolva az Rtl székház lépcsőjén álló vezérkarnak bemutatná a középső újját,aztán agyonröhögnék magukat a párjával a viaszosvászonnal erősített asztalka mellett.

Ateszpapa 2010.12.16. 13:56:31

Ezek közül egyik sem szorul lakásra.
Pénzük is több van, mint másoknak.

flippant 2010.12.16. 13:56:44

@Hümüzhümümüz: Bonyolult? Bakker, olyan egyszerű mint egy falusi suttyó sáros csizmája. Mondjuk nyilván nem atomfizikusok mennek be szerepelni, de a csaj első körben el fog vérezni

Magnat 2010.12.16. 14:01:01

@Caprica99: Sajnos ezt nem tudom, csak egy hozzászólást idéztem, nem is biztos, h igaz.

Viszont, most olvasom -és ezt konkrétan én is láttam-, h vmelyik összefoglalóbn volt, h az Anikó meg a Gigi dumálgattak (ráadásul feliratozva is volt, mert sutyorogtak) és az Anikó kérdezte, h a Béci csaja mennyi idős. A Gigi meg rávágta, h "24, mint én". Amiben csak az az érdekes, h a bemutatkozóban meg 20 évesnek mondja a Béci:
www.valovilag.hu/video/108261
(0.13-nál)

Nem mintha ennek túl nagy jelentősége lenne, de vajon ki hazudik és miért?

Magnat 2010.12.16. 14:03:54

@Magnat: www.valovilag.hu/versenyzok/859

Ki is van írva, h állítólag 1990-ben született.

[HEJ] 2010.12.16. 14:59:04

@Sambatiki: ezen az MnyP nyilatkozason en is filoztam. Azaltal, hogy ok be vannak zarva ebbe a ""luxusvillaba"" (azert az extra idezojel, mert en meg ilyen otvar szinvilagu házat, soha... eletemben... ennel meg a rokokó is szolidabb volt), egyuttal meg fosztjak oket vajh' a kulvilagi kotelezettsegeiktol?

Ha neadjisten valamelyik multi-media-ribanc (ld. Évi immá 2 mediumban is valóságsózott ugye, vagy Olinak se ez az elso mediaja...) veletlenul vallalkozo lenne, eho-s vagy mittomen, akkor nem tud minden honapban adot bevallani? Kijon ertuk majd az Apeh, vagy ide ok se tehetik be a labukat, mert ez RTL klub enklávé, autonomia ?

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.16. 15:02:16

@[HEJ]: Meg így már éves BKV-bérletet se lesz biznisz venni ha kijönnek :-D

GabeO 2010.12.16. 15:09:13

Őszintén: ki a pöcsöm az a Leonidasz? Kb az egy órás műsorból 2mp-ig van a képernyőn.Ez így még rendben is van, mert neki van a leginkább baltaarca a fiúk közül. (Enyém se jobb..) Pl az feltűnt bárkinek is, hogy a felfújt szájú cigányon kívül mind fotogén?
Tegnap bizonyította az Rtl, hogy bundázza ezt is, mint minden szavazást, vagy műsort. Pl anno a zebra gecinek (győzi)azt is meg kellett mutatni, hogy tolja a bevásárlókocsit..
Ugyan már, miért lenne a nézők 46%-a kiváncsi Leonidaszra, ahogy női ruhában van? Nevetséges. Egyszerűen így tolják be a műsorba, mert egyébként mást se csinál bent, mint zabál, szarik és alszik.

gastro vazze 2010.12.16. 15:10:09

@Reckl_Amál: Éva normális? egy volt csajomra emlékeztet: az is szőke göndör volt, hasonló fejjel, de jobb alakkal, ellenben bepiálva (is)hasonlóan ostobán és szánalmasan vitatkozott. Tudod, amikor mindig az övé kell, hogy legyen az utolsó szó, még, ha baromira nincs is igaza.. Szörnyűű...alig tudtam megszabadulni tőle:)

gastro vazze 2010.12.16. 15:14:27

Hajni nagyon jó így az egész - kitartás! Ja és kérjél engedélyt sixx-től és Brutitól, és csinálj TE is szövegbuborékokat a képekre : vagy csináljanak ők, de legyen! :)

gastro vazze 2010.12.16. 15:19:31

@alfonzina, a főnyomi: tuti, hogy ez valami kurvás dolog lesz. Vagy csak régebben egy stripkörúton ellopta a szemcerkáját , vagy használta a vibrit, de nem mosta meg. Szóval ilyen picsáskodásnak lehetünk tanúi szerintem :)

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.16. 15:32:50

@GabeO: Egyébként ez az Adonisz folyton azt bizonygatja hogy Ő mekkora egy szuper jó bulizós fej csak még... Hihető..

Hódos Hajnalka 2010.12.16. 15:50:36

@gastro vazze: Béjbi, neked bármit, még bugyborékolok is, ha akarod :)

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.16. 16:06:34

Hű de szar a műsor.

Balázs ez komoly presztízsvesztés lesz!!!

Évát sunáztam, sunáznám.

A Lilut csak kézzel, szájba!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.16. 16:33:20

@gastro vazze: nincs mese.
a fogalom, hogy "fasztestvérek", létezik.:))

Hurri Kán 2010.12.16. 16:39:36

@alfonzina, a főnyomi:
Én eddig csak olyanról hallottam hogy lyuksógorok... mik nem vannak :))

gastro vazze 2010.12.16. 16:45:16

@Hódos Hajnalka: ohhh, hogyne akarnám, bugyogjál csak:)

rmr 2010.12.16. 19:51:45

Szórakoztató poszt, a Való Világgal nekem csak annyi bajom van, hogy ha szó van róla, mindig a Jerzy makkjának elképesztően ocsmányadék fertőzése ugrik be, ahogy a meztelen képen látható volt.

Flood 2010.12.16. 21:59:29

Jó vagy Hajni! :)

Flood 2010.12.16. 22:04:06

MOst látom csak, hogy minDííg, minden körülmények között!!! :DDD

gastro vazze 2010.12.17. 08:50:29

@thyles újra: minek nézted meg? elötte 3x megkérdezték, hogy biiiiiztos látni akarod?:)

borikiru 2010.12.17. 08:51:11

Péntek van,.. baleset nélkül eljutottam dolgozni,..kiderült, hogy a Hódos írja a vv hogyvoltot. Kell ennél több?
Jobb embert keresve sem lehetne találni a feladatra.Előre vihogok.

Miigeii 2010.12.17. 09:09:12

@[HEJ]: Jajj, ez nagyon vicces. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.18. 20:47:54

Félelmetesek ezek a képek!!!! Hajni, őszinte részvétem, hogy te ezeket mozgó formában, sokáig nézed.
süti beállítások módosítása