Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X01

2010. december 15. 10:40 - Hódos Hajnalka

Na, hát tele van a Kulipintyó mint a déli busz, mindenki beköltözött, úgyhogy belecsapunk a lecsóba és elindul a hogyvolton is a ValóVilág, a szívünk szakadna meg, ha akár egyetlen apró momentumról is lemaradnátok, rajtunk nem fog múlni.

Lilut tegnap deréktől felfelé óarany szaloncukornak öltöztették, a derekára biggyesztett virág bibéinek bágyadt billegése és hogy ezt alliterációban meg tudjam majd fogalmazni kissé elvonták a figyelmem a felkonfról, aztán megnyugodtam, mert ha odafigyeltem volna, se értettem volna egy szót sem az egészből, úgy hadart, hja kérem, a műsoridő nagy úr.

A nézők döntése alapján Gombi bohócjelmezt kap és az a feladata, hogy vidámságot csempésszen a Villalakók életébe, jelmezt is kap hozzá, Zsuzsi sminkeli. Innen üzenem szeretettel az ertéelnek, hogy a bohóc orra piros, Zsuzsinak meg azt, hogy olvassa el Stephen King Az c. könyvét, mielőtt ilyen feladatra vállalkozik. Gombi komolyan veszi magát, de senki nem szólt neki, hogy a bohóc nem a halálba idegesíti az embereket, hanem megnevetteti őket, és az is nyilvánvaló, hogy a kis Gombit sose vitték osztálykirándulás alkalmából a Fővárosi Nagycirkuszba, akkor tudná, hogy a bohóc nem fejhangon nyavalyog. Jirzsi (Jerzsi? Dzsörzi?) szerint Gombi szórakoztató, Gigi és Laci a konyhában akadnak ki Gombi sipító hangján, Szandika a videoszobában kifejti, neki „amúgy sem jön be a Gombi humorja.”

Némi bibe, akarom mondani Lilu után Éva nagy pillanatai következnek. Éva ma ribancnak öltözött és a haja szénakazlabb mint bármikor, gondolom ő is érzi, hogy unalmas, mint egy akvárium, úgy dönt, belőle most kitör a bestia. Gombit szemeli ki áldozatául, vonaglik előtte és felteszi azt a kérdést, ami a sikeres csábítás és az ágy felé vezető út első mondata lehet minden ivarérett heteroszexuális férfinél: te meleg vagy? Leonidasz húhúúezkarcos felkiáltással röhög, Gombi menekül, megértem, Éva elől én is menekülnék. Éva felháborodik, egy ilyen nőtől már rég be kellett volna, hogy induljál. Ja, egy szívlapáttal, sóhajtok fel, Olivér, a Vagány odalép Gombi elé és ő kezd neki sztriptízelni, eltakarom a szemem és csak akkor nyitom ki, mikor Gombi megköszöni, hogy a barátja megmentette Évától. Olivér szerint Gombi egyébként cuki, hát igen, nagyon közel kerültek egymáshoz, mikor a Vagány annyira őszintén megrendült, hogy sírás közben csak kétszer nézett bele egyenesen a kamerába és Gombi csíkos gatyikában simogatta a térdét vigasztalásul és adott neki puszit is.

Alekosz a szokásos pillantásával – pszichopata sorozatgyilkos előkészület közben – Gigit figyeli, mert Leonidasz masszírozza, kínjában megkéri Olivért, hogy elemezzék ki a titokzatos Lilla levelét. Alekosz még korábban kapott egy levelet a titokzatos hölgytől, csatolt fájlként egy fehérneműt is. Lilláról nem lehet tudni, kicsoda, szerintem az rtl valamelyik kellékese, meg kell elégednünk azzal, hogy m-es méretű zsinórtangát hord, az elkövetkező percek azzal telnek, hogy Alekosz ezt szagolgatja, és találgatják, a levélen levő rúzsos szájnyom alapján hova valósi lehet Lilla. Reménykedjünk, hogy sose derül ki. Lilu nem valami összeszedett, de sikerül izgatott hangon arra buzdítani, hogy szavazzunk, kik aludjanak a nyugiszobában, igen van nyugiszoba, nem, nem gumiból van, most rövid szünet ne menjünk sehová mert a Zsófi és Béci között szövődő románc részleteiről lesz szó. Juj.

CivakodóCirógató Gina és Kristóf költözött a Villába a házaspárok közül, pedig le mertem volna fogadni, hogy Sztónék, mindegy is, a fogadtatáson a halálba röhögöm magam, jajsziasztokpuszipuszi Gina nyavalyog hogy őket nem várta és nem szereti senki, jajdehogynem, közben mindenki azt kérdezgeti félhangosan a hátuk mögött, hogy hívják őket, Gina nevére senki nem emlékszik, haha. Beülnek az igazmondó hintába, na ez izgi, dörzsölgetem a tenyerem, aztán csalódnom kell, nem is a hinta mond igazat. Mondjuk, ők sem, felejthető és előre kiszámítható kérdéseket tesznek fel egymásnak, mit szólnál, ha valaki pofátlanul rámászna a férjedre meg a szokásos ki a legszimpatikusabb neked, ugorgyunk. Anikó kiakad, mert az új párnak Gigi a legszimpatikusabb és most már ő nullának kezdi érezni magát, az is jobb lenne, ha nem szeretnék, mert akkor legalább képviselne valami értéket, pólust a Villában, a konfliktus nem folytatódik, mert megvan a szavazás végeredménye, Gigi és Jirzsi (Jerzsi? Dzsörzi?) töltheti az éjszakát a nyugiszobában.

Lilu komoly arccal közli, hogy a Villának igenis vannak szabályai, a mikroportok viselése az egyik ilyen, de a Vályoglakók ezt többször megsértették ezért büntiből határozatlan ideig elzárják a meleg vizet és figyeljük az érdekes reakciókat. Hát persze hogy rögtön Évát láthatjuk, ő nem hülye, tudja, hogy kik szoktak sugdolózni mert ő figyel. És ő nem olyan sugdolózós típus, érted Olivér? Leonidasz és Zsófi beszélgetnek az ágyban, Béciről van szó. Kinn is, Zsuzsi azt ecseteli Giginek, hogy a tesód az egy külön világ, ahogy néz, ahogy mozog….. huhh, de nem szeretne rákattanni a Bécire. Közben Olivér a fürdőben kavarja a szart, szokás szerint, biztosítja Bécit hogy az Éva biztos dugna vele. Aztán újra Zsófi, aki szerint a világ legromantikusabb dolga a szilveszteri csók és neki mindig volt szilveszteri csókja. Leonidasz felajánlkozik szilveszteri smárpartnernek, hátha azzal sikerül felkelteni Zsófi Béci figyelmét.

Olivér arról győzködi Bécit, hogy igenis forr a levegő közte meg a Zsófi között, Béci kilencvenhetedszer mondja el, hogy ő nem akar semmit Zsófitól, de rajta kívül mindenki akar, az ertéel pláne, várom, mikor hívnak be egy hipnotizőrt aki végleg meggyőzi Bécit erről, de nekem is elmagyarázhatná valaki, mitől jó pasi Béci, állandóan zabál, csámcsog, üveges bamba tekintettel bámul fókuszálatlanul és úgy beszél, mint aki kölcsönkért pár gombócot a Baló György torkából, de ha ez kell, legyen.

Sosem fogjuk megtudni, mit szólt Jirzsi (Jerzsi? Dzsörzi?) és Gigi a nyugiszobához, mert Lilu erről elfelejtett(?) szólni nekik, és az egyébként is fontosabb, hogy holnap lesz az első kiválasztás és ez most villatörténelmi pillanat mert rájönnek, hogy ellenfelek és egyébként is szavazzunk meg küldjünk sms-t a Lakóknak, mert már azt is lehet.

Címkék: vv4
63 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.lll. 2010.12.15. 11:05:56

mondjuk Zsörszé megszettelhetné a görög köcsög alekoszt

kk_kk 2010.12.15. 11:11:31

HAJNI! HAJNI! HAJNI!!!!!!!!!!!!!!!!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.12.15. 11:17:26

Valahol, még a fele előtt elvesztettem a fonalat, nem sokat segít, hogy nem tudok arcokat kapcsolni a nevekhez, és a megértést az sem segíti, hogy sokan akarnak sokakkal dugni, de mindenki mással.

Szerintem ha lesznek jól kivehető kúrások (nem sötétben, paplan alatt), azt elég lenne beposztolni, a hülyegyerekek lelkizése sztem eléggé érdektelen. Már ilyen beágyazott videóra gondolok, nem arra, hogy leírjátok, hogy Béci előbb hátulról tolta Andinak, aztán az arcára fröcskölt.

dozen 2010.12.15. 11:30:29

Az ugye nyílt titok, hogy BEÉPÍTETT LAKÓK vannak a villában, akik manipulálják az egész társaságot...

Nem véletlenül nincs 0-24 közvetítés.

Silent Bob 2010.12.15. 11:31:35

Ezeket tényleg így hívják és ilyenekről beszélgetnek?

Tetsu 2010.12.15. 11:35:02

Nem is nézem. Majd itt követem. A neveket se tudtam megjegyezni.

Mitya Ivanov 2010.12.15. 11:35:27

@dozen: beépített lakók nincsenek köztük, hanem mindenki beépített lakó.

Hurri Kán 2010.12.15. 11:53:07

Akkor ezek most buzulnak odabenn, vagy mi van?

Ha elzárgyák a meleg vizet majd nem fürdenek legfeljebb. Ha nagyon megbüdösödnek kapnak gázálarcot. Az élet nem állhat meg, só maszt gó on.

smartika 2010.12.15. 11:59:02

Jó írás. Tetszett.
:)

elistvan 2010.12.15. 12:00:02

Szerintem az összes mehetne a Taigetosztra bébicsősznek. Küldjék ki a határba kapálni őket vagy havat túrni, na az a való világ. Nem a lerészegedés 0-24ig non stop.

KopaszMercis 2010.12.15. 12:14:10

Oliver LOÁL... a kackadőőőőőr!! :)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.12.15. 12:24:11

A villán bacik laknak. Ezt a Ferenc monta, ezér csak óvatossan szabad szurkálni vele valakinek a fejét viccböl. Meg azt is, hogyha majd mesztelenül mutatják a villába a Hajnit, akkor odakapcsolunk, és mind őt fogjuk nézni.

Hurri Kán 2010.12.15. 12:25:37

Úgy látom alakul a HH FC :))

Rigghead 2010.12.15. 12:35:49

szeretném megkérni a nálunk jóval inteligensebb, az életet tökéletesen értő, vv4-et nem néző, igen tisztelt kommentelőket, hogy a:

"úristen micsoda színvonal!" "hánynom kell" "nem nézem ezt a szart" "falhoz állítanám mind" "nevüket sem tudom"

tipusú, teljesen felesleges kinyilatkoztatásokat, ne osszák meg velünk!

Mi, a vv4-et néző, buta és felületes emberek szeretnénk végre kikapcsolódni és egy jót szórakozni ezen a műsoron, nem pedig a sok okos fikáját kerülgetni.

Egszerűen azér mert, senki nem kiváncsi rá, h ki mennyire vágja, h ez a műsor megtervezett és hogy egyébként is alantas, színvonaltalan, alsóbbrendű.

MI IS TUDJUK EZT!

Pontosan ezért is szeretjük!

köszönöm szépen

Ja, az összefoglaló igen rendben van, köszi!

gastro vazze 2010.12.15. 12:37:53

Hajnika ez szép volt:)
Valószínűleg olvasni fogom - sok idő után újra a hogyvoltot... csak sixx és Bruti bejegyzéseit voltam eddig hajlandó olvasni, de ez a Valóvillya szenzációs alapanyag, így kiváncsian figyelem mire mész vele :)

Ejoy 2010.12.15. 12:38:58

Legalább a fél banda beépített, de nem hiszem, hogy az egész.
Érdemes megfigyelni a legnagyobb szarkavarókat, Olivért, vagy például Ankót. Céljuk a feszültség keltés. Szerintem Laci is beépített ember, és a prosti is. A többi között pl. Alekosz tutira nem az, bele is szart a múltkor a forgatókönyvbe.
Érdekesség, hogy amikor nincs az oldalon élő kép, a hangokat akkor is hallani lehet...

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2010.12.15. 12:39:10

Büszke vagyok, és elégedett.. :-)
Hajrá HV, Hajrá VV ! :-)

Nutshell 2010.12.15. 13:07:59

Hát ez eléggé vicces írás lett :)
Ha nem is nézem, majd itt tájékozódom a dolgokról :)

Rigghead 2010.12.15. 13:13:32

s ma már lesz is kiszavazás v mi a fasz? pénteken lesz?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.15. 13:18:45

olivér a legnagyobb taktikus, mindenkinem a bizalmába férkőzik. jól csinálja, így kell.

vegteleneskeptelen 2010.12.15. 13:21:07

@Ejoy: Melyik prostira gondoltál? :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.12.15. 13:22:10

@Rigghead: Kérem az alantasokat, ne fikázzákat azokat, akiket csak a kísérleti telep kúrásai érdekelnek! Már csak azért se, mert ez talán még alantasabb.

Hódos Hajnalka 2010.12.15. 13:22:29

@Rigghead: ma este héttől karcolják egymásra a skalátbetűt, valahogy így:

"Kiválasztás menete

A Villalakók egymás közül jelölik ki azt a Villalakót, aki a későbbiekben a párbajban részt vesz. Ezen a napon a Villalakók az alábbi csomagot kapják:
- 1 db mágnestábla, az aktuális Villalakók nevével és képével;
- 1 db kendő;
- az aktuális Villalakók számának megfelelő, névvel ellátott boríték;
- az aktuális Villalakók számának megfelelő, "lefelé mutató hüvelykujj" jelű mágnes;
- 1 db gyűjtőboríték.

A szavazás menete

Minden Villalakó a nevére szóló borítékban lévő papírra felírja annak a Villalakónak a kereszt- vagy becenevét, akit a párbajra kíván küldeni. A szavazás megtörténte után a borítékot le kell zárni, majd a gyűjtőborítékba helyezni, és a kijelölt helyre juttatni.

A műsorvezető utasításait követve minden egyes Villalakó összefoglalja, hogy miért szavazott az általa jelöltre és miért nem a többiekre. Majd az összefoglalója után a "lefelé mutató hüvelykujj" jelű mágnest felhelyezi annak a képe mellé, akit előzetesen a képeslapra felírt és borítékolt.
A szavazás végén, miután a szavazás eredményét a műsorvezető is kihirdette, az a Villalakó, aki a legtöbb mágnest kapta, felveszi a kendőt és azt addig viseli, amíg erre vonatkozóan más utasítást nem kap. (Fürdés alkalmával a kendő levehető.)"

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.12.15. 13:31:16

És viselhet valamit a kendőn kívül is?

kági 2010.12.15. 13:34:46

@RAMBO: jaj, dehogynem, semmi videó, Hajni írja meg részletesen a maga stílusában! Sokkal szórakoztatóbb lesz, az biztos!!! VV kit érdekel, de Hajni kommentárja???!!! Szeretünk Hajni! :-)

MetálFater (törölt) 2010.12.15. 13:35:30

@Hódos Hajnalka:

Kezét csókolom!
Ön ezt pénzért nézi, vagy önkínzásként?
Mert ha ez utóbbi, inkább ajánlanék néhány parlamenti közvetítést.

Ott is akad ennyi hülye...

Lasombra 2010.12.15. 13:53:56

én általában nézem ezt a remek szórakoztató műsort, bevallom, (sőt, mellette néha olvasok is), de ezt pont nem láttam.

poszthoz:

"...Zsuzsinak meg azt, hogy olvassa el Stephen King Az c. könyvét..."

ne terheld túl ilyen durva elvárásokkal!
első lépésben szerintem maradjunk az "olvasson el BÁRMIT" feladatnál.

Bécin én sem értem, mit esznek a benti nők, de valószínűleg a "vakok közt félszemű" kezdetű bölcsesség lesz a megfejtés.

a legfontosabb infót azonban hiányolom:
Mit szólt PszichoAlekosz Gigi és Erzsi iccakázásához??? de komolyan. előkerült már a kisbalta?

Rigghead 2010.12.15. 13:55:39

ejnye no, Alekoszt akkor ma megcsapja a villaelhagyás szele, de nem ő lesz az...

Flankerr 2010.12.15. 14:07:01

Csatlakozom: Hajni, Hajni, Hajni!
Köszönöm az élményt, kitartást és csak így tovább..:)
U.I.: Tudom, ez már lehetetlen kérés, de "elméletileg" a Coolon késő este menő Belevalóvilág -ba még szaftosabb részek vannak..

Kapitány_1 2010.12.15. 14:09:56

@MetálFater: izé, ez eddig nem a parlamenti közvetítés volt?

Jerk 2010.12.15. 14:34:17

Filozgattam, hogy tudok e egy ertelmes embert ezek kozul megemliteni. Oliver talan..de o is szivarvany. eZ A LELKIBETEG.LELKISZEGENY Alekosz meg az elso percben vicces volt, de mostmar inkabb szanalmas...meg en is hogy ezt a tragyat nezem neha.

Akvyr 2010.12.15. 14:39:19

Ezek 24/7 a szexről beszélnek? Vagy csak ezt vágja be az ertéel? Pedig valójában lehet, hogy napi téma a modern tudományfilozófia, meg a Higgs-bozon részecsketeória Évi meg Lula között. Bár ha értenének bármihez, akkor nem olcsó celebek akarnának lenni.

MetálFater (törölt) 2010.12.15. 14:41:23

@Kapitány_1:

Lehetséges.
Én abból is csak egyet (a nyugdíjtörvény vitáját)láttam, de az összes elkövetkezendő életemre elég is volt.

Ezt viszont még pénzért sem nézném.

Vaandor 2010.12.15. 14:42:36

Huhh, már attól rettegtem, hogy eddig lemaradtam valamiről. :-D @balga_alga: csoportképe találó, bár meglep, hogy csak két pornós van.

@Kapitány_1: Ugyan, a Parlamentben ennél durvább műsor megy! (Állítólag TH-viki és TH-navipeti elcsenték TH-pisti péniszpumpáját, és ez a következő szavazásnál is érezteti majd a hatását!)

Hurri Kán 2010.12.15. 14:45:52

@Vaandor:
Legalábbis eddig csak kettőről derült ki.
Vagy még csak erről a kettőről hozták nyilvánosságra. Ha egyszerre kiderül mindenkiről minden oda a nézettség.
Ezért adagolják az információt is cseppenként mint a mérget.

Vaandor 2010.12.15. 14:46:35

@Vaandor: Hülye vagyok én is, Szijjaspetire gondoltam. Navitibi most nem pumpál, mert Rogántóni kiszavazásán ügyködik.

(Ok, bevallom: Nézem ezt a szart. Mármint a Parlamenti beszámolókat.)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2010.12.15. 14:48:11

jóóvan hajni, bevéshetsz magadnak egy ötöst ezé!:))
eddig én is csak brutit és sixxet olvastam anno, de most újra bekerült az rss-be a hogyvolt...:)

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.15. 15:33:00

Porszem került a gépezetbe mert ma még a Velvet-en egyetlen VV-vel kapcsolatos cikk(?) sem jelent meg...

Kivlov 2010.12.15. 15:51:46

alekosz az nagy arc...

Herlock Sholmes 2010.12.15. 16:32:57

Sajnálom, Hajni.
Úgy látszik, van az a pénz.
Végülis...mindenki abból él, amiből tud.

[HEJ] 2010.12.15. 17:06:01

Ott a pont. Ha 1 lány se érti mitől jókrapek a BambaBéci, akkor ki? A Homi? Vagy a nemvagyokmelegcsakvoltegyfotósorozatom Dörzsi (jerzy, jesszi) ?

Akitlosz · http://honunk.blog.hu/ 2010.12.15. 17:10:00

Neked kedves cikkíró fizetnek azért, hogy ilyen cikkeket írjál?

Mert az, hogy akad aki nézi ...
hát ... az egy dolog.
De hogy még le is írja mit látott, az már amolyan kötelező házi feladatnak tűnik, vagy valami súlyos kór tünetének.

[HEJ] 2010.12.15. 17:10:04

A kategóriákra emléxik még valaki?
Anikó nem rosszkislány, hanem szánalmas futottakmég zsákutca.

VV LEO2 meg nem anyukák kedence, hanem apukák kredence. Kb. annyiszor hallani.

Zsuzsi nem bombanő, hanem bambanő, de szintén "szánalmas++" (ahova a moody's sorolta a magyarokat ugye). Azt hittem Szandika Rútkiskacsa primkó lesz, de néha átlát dolgokat Zs-hez képest, jóó nem tudja magát rendesen magyarul kifejezni, de ott van neki kiképezve erre a Sanyika.

Silent Bob 2010.12.15. 17:19:22

@Rigghead: Mire ez a többesszám? :)

dr kíváncsivagyok 2010.12.15. 17:24:37

Kiváló írás , az Index legtartalmasabb blogja.............és az is kiváló ember , aki elolvassa.....( tőlük csak az kiválóbb, aki nézi is !)

Senkifia 2010.12.15. 17:54:09

@balga_alga: ... ez a horrorpornó az,mikor szájba b.sznak egy baltával? :D

Senkifia 2010.12.15. 17:55:07

@kíváncsivagyok: most szóltak,hogy tartózkodj a megnyilvánulástól ... ezt ők is tudják,nem érdekli őket... na :)

galoooshka 2010.12.15. 17:55:10

Kendős-kiválasztás alátámasztva-kedvesemnek volt szerencséje (pfffhhh...muhaha) ma kiszállítani nekik a kendőt :)
A hogyvolt meg hiánypótló, megint mókásabb, mint amiről szól, pedig elég nevetséges ez a műsor már így is:)
Hajrá, én is visszajárok majd, nyomjad Hajni!

mizrolist 2010.12.15. 18:49:06

Trashreality hogyvolt... kezdett hiányozni :D

Tipca 2010.12.15. 19:34:06

VV hogyvolt! Végre megint egy hogyvolt, amit olvasni is fogok. :D Az indítás nagyon jó volt, bár én is úgy vagyok, mint az egyik előttem szóló, hogy nem tudom ki kicsoda, egyedül az Alekoszt meg a Szandit (vagy kit) "ismerem". Ezen mondjuk a linkelt tabló egy kicsit segít.

Flood 2010.12.16. 00:13:21

Ez jó volt Hajni, csaj létedre úgy tűnik van humorérzéked. Lehet olvasni fogom, csak ne kéne államvizsgára tanulnom.
Amúgy kövezzetek meg, de én bírom a Béci gyereket, a kevés normális arc egyike a kecóban

KopaszMercis 2010.12.16. 09:24:23

Oliver egy talaltgyerek >)

JanCsi 2010.12.16. 16:49:39

Hajni, gurgulázva röhögök mindkét írásodon! Még,még,még!!!!!!!!!!

prof. Perselus Piton 2010.12.17. 18:07:27

Hajnira melyik számon lehet szavazni? :-)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.18. 20:39:57

HAJNIIII!!!!!! :)

Vályoglakókat -kösz a szót- nem nézem, de az írásaidat követni fogom. Mégha egy szót se értek belőle.

Miért vannak görög nevű alakok, nomeg naranccsá szolizott hím(?) neműek párban a házban? Ez valami nyíltszini kísérlet lesz a retekklubtól?
süti beállítások módosítása