Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 7x15 - Véghezvitel

2010. december 15. 14:00 - leeann

Buffy azt álmodja, hogy az Első Vadász ugrik neki, de ezek mindig üzenet hordozó álmok, úgyhogy komolyan kell venni az ősvadász szavait. Az ősvadász szerint ez nem elég. Nagyszerű, most Buffynak meg kell fejteni, hogy „mire gondolt a költő”. Mialatt Buffynak rémálmai vannak, Spike és Anya elmennek kirúgni a hámból, de mivel ma üzengetős este van a piálás meghiúsul és menekülésbe csap át. D'Hoffryn küldte el az egyik bérgyilkosát Anyához, amit a lány nem fogadott kitörő örömmel. D'Hoffryn is üzenetet küldött Anyának, amit a szőke most nem hallgatna végig, ha lehet.

Másnap Buffy és az igazgató már nem a suli igazgatójaként és a suli lelki-tanácsadójaként beszélgetnek egymással, hanem a hivatalos vadászként és egy magán vadászként a pokol szája témakörben vitatnak meg egy-két dolgot. Később Buffy körbe vezeti Wood igazgatót a házban, ahol Andrew fogadja őket, aki most nem túszként, hanem szakácsként funkciónál. Az udvaron Kenedy tart komoly edzést a lassan sereggé alakuló vadász jelölteknek. Hamarosan megjelenik Will is, akiről pokolian nehéz elhinni, hogy nemrég még majdnem elpusztította a világot. A házban a pince felé haladva Anya és Spike veszekedése hallatszik.

Az exdémon kissé megijedt a D'Hoffryn által küldött démontól, de Spike biztosítja róla, hogy nem fog baja esni, nyugi van. Persze könnyű ezt mondani, amikor az ember vagy dámon lányát egy fődémon akarja elkapni. Wood igazgató tudván, amit tud beleköt Spikeba, aki jelenleg csak egyszerű kakaskodásnak véli a jó kiállású férfi rosszalló közeledését. Miközben Buffy tárlat vezetést tart Woodnak, Dawn átböngész egy régi táskát, amit az igazgató ajándékozott Buffynak. A táska még az anyjáé volt és úgy gondolta, hogy ami benne van az olyan vadászdolog, ezért a legjobb helyen a jelenlegi vadásznál lesz.

A jelenlegi vadásznak sok dolga van, úgyhogy a kis húga böngészte át a táska tartalmát. Este újabb riadalom támad a Summers vadászbázison. Az egyik vadászjelölt felakasztotta magát, ugyanis az Első napok óta duruzsolt a fülébe. Hamarosan tiszteletét is teszi és a halott jelölt alakjában megjelenik, hogy halálra ijessze a többieket. Az első elmegy, Buffy pedig elássa a halott lányt. Később Buffy és a csapat összeugrik egymással. A veszekedés után rájön mindenki, hogy most már nagy a tét és a csapatnak egyre több a veszítenivalója.

A vadász táska tartalmazott egy ládát is, amit nem lehet kinyitni, egyedül Buffynak sikerül. Egy árnybáb kollekció van benne. Az árnybábok elmesélik az első vadász történetét és megnyit egy portált, amibe Buffynak kell elcserélnie magát egy ősi gonosszal. Buffy beugrik a fénybe, - már nem először - és abban a pillanatban megérkezik a cserelény is, ami azonnal hatalmas felfordulást okoz. A démon elintézi a csapatot, majd az ablakon keresztül távozik. A csapat most az próbálja kitalálni, hogy Buffy hova tűnt és hogyan hozzák vissza. A legjobb megoldás Will varászereje, de vöröske egyelőre nem játszik a nagyok világában és ez most komoly probléma lehet, ha eredményt akarnak elérni.

Will feladata egyelőre a portál kinyitása, Spike pedig elindul megkeresni a cserediákot, ugyanis egy vadász visszahozásáért muszáj átküldeni egy démont. Közben Buffy egy sivatagba érkezett, ahol pár ember fogadja őt és nem bánnak vele túl kedvesen. Leütik, egy barlangba viszik, ahol megbilincselik és egy ősi vadász erőt akarnak a testébe szuszakolni erőszakosan. Buffy küzd a fekete erő ellen, de egyelőre nem áll jól vele szemben. Közben otthon Will fekete szemű lesz és varázsol ezerrel, Spike pedig felveszi a bőrkabátját és elindul megkeresni a démont. Miközben Spike felölti a lélektelen arcát Will kinyitja a portált.

A portál megnyílt, de Willt ez nagyon megviselte. Közben Spike a démonnal verekszik, és próbálja bebizonyítani, hogy ő még mindig az a gonosz szöszi vámpír, ami a lélek előtt volt. Buffy nem engedi, hogy őt is olyan vaddá tegyék, mint az első vadászt ezért megküzd a varázslónak, vagy sámánnak tűnő trióval. Miközben Buffy a sivatagban edz, szöszi vámpír megöli az ősi démont. Buffy nem engedte, hogy elvadítsák és mivel a portál is nyitva van a csapat a démont beledobja, ami által a vadász visszakerül a saját dimenziójába. A csapat eléggé leharcolt állapotban van. Anya és Kenedy erejét Will csapolta le a portál konyításához, a többiek pedig a démonnal harcoltak.

Buffy valamit megértett az utazásból, de a csapat is és Will kezdődő kapcsolata is megsínylette az utazást. Kenedy most tapasztalta meg először vöri legendás erejét, amiről eddig csak hallott és alig hitt. Sajnos sok a széthúzás a csapatban és ez rányomja a bélyegét mindenre. Kenedy most nem igazán kér Willből, Wood Spike-ra vadászik és próbálja kideríteni, hogy igazat mondott-e az Első, Anya, Xander és Dawn harcolnak, ahogy és amivel tudnak a gonosz ellen. Buffy meglátott valami fontosat, a sámánok megmutatták neki, hogy miért mondta az első vadász, azt amit mondott. Übervámpírból annyi van a föld alatt, mint égen a csillag, vagyis az Elsőnek félelmetesen hatalmas hadereje van.

Címkék: buffy
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.12.16. 08:34:11

Alakul a történet, nagyon szépen alakul... :)
Köszi ismét!
süti beállítások módosítása