Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 7x14 - Az első randi

2010. december 08. 14:00 - leeann

Az esti tanuló őrjárat érdekesen alakul. Spike leüti Gilest, mert azt hiszi rá, hogy az Első, Giles pedig nem érti, hogy miért nem fáj Spike-nak, hogy megütötte őt. Amikor este hazaér a csapat, Giles és Buffy a „Hol a francban van a Spike chip-je?” kérdést járják körül. Buffy jobban aggódik az igazgató miatt (lapáttal a kezében az alagsorban akció), mint a chip nélküli Spike miatt, úgyhogy most fontosabb az iskola, mint a vámpírt tartsuk távol a lányoktól dolog. Másnap Xander megismerkedik egy lánnyal, Buffy pedig az igazgatói irodában szaglászik, ahova alaposan meg is érkezik az igazgató.

Az igazgató nem vészes egyelőre, nem hiszi el, hogy Buffy csak egy dossziét keres, de lecseszés helyett estére meghívja vacsorázni. Buffy elfogadja a meghívást. Miután Buffy elhagyja az irodát, az igazgató egy véres tőrt tisztogat le. Az iroda falán lévő tábla mögött egy komplett fegyvertár van. Még a vadásznak sincs ennyi tőr, kés és egyéb szúró- vagy vágófegyver a birtokában. Buffynak igaza lehet, az igazgatónak van valami a füle mögött. Később Buffy és Will azt latolgatják, hogy miért hívta el Buffyt az igazgató vacsorára.

Miközben Buffy, Will és Xander a ki kivel jár, kivel fog járni, és ki gonosz témát boncolgatja, Andrew-t meglátogatja az Első Jonathan képében. Az Első-Jonathan arra kéri Andrew-t, hogy Will pisztolyával ölje meg a vadászjelölteket. Estefelé Buffy és Xander elmennek randizni, amit Anya és Spike elég rosszul visel. Mindeközben Will, Dawn és néhány vadásztanuló az igazgatóról próbálnak kideríteni néhány dolgot, de nem találnak róla semmit a neten. A semmi itt nem a jót jelenti, ugyanis azelőttről nem találnak róla semmit, hogy Sunnydale-be jött volna, ami felettébb gyanús.

Xander randija elég jól alakul, a lány helyes, és úgy tűnik, bejön neki a fiú. Közben Buffy és az igazgató is vacsorázni készül, de eléggé sötét helyre mennek, majdnem hogy egy sikátorban van a hely. Csakhogy Sunnydale-ben a sikátorokból mindig előtűnik pár a vámpír, ami most sem marad el. Az igazgató és Buffy azonnal felveszik a harcot velük. Buffy azt hiszi, hogy az igazgató csapdába csalta őt, de amint kicsinálja az edzőpartnereit, látja, hogy az igazagtó is ugyanazt teszi, amit ő és karóval meg minden, mint egy igazi vámpírvadász, harcol keményen. Az igazgató nincs annyira megdöbbenve a történtektől, mint Buffy, úgyhogy irány az étterem.

Közben Xander is jól halad a lánnyal, aki egyértelműen a fiú pártját fogja Anyával szemben. A másik randin az igazgató elmondja Buffynak, hogy tudja a vadász-féle titkot, és ő is a vámpírok kiirtása mellett harcol, sőt érzi és tudja, hogy valami nagyon nagy dolog készül, ezért jobbnak látta, ha a vadász a suliban van a pokol szája közelében. Sajnos az is kiderül, hogy Buffyt nem a tanácsadói vénája miatt alkalmazta az igazgató. Buffynak ez nem esik túl jól, de azt végképp nem érti, hogy az igazgató honnan tudta, hogy ki a vadász, és az mire vadászik. Kiderül, hogy Wood igazgató anyukája is vadász volt.

Az igazgató anyukáját egy vámpír ölte meg, de még nem tudja, melyik, így írtja őket, hátha belekerül a szórásba az is. Buffyt az jobban meglepte, hogy egy vadásznak gyereke van, amire eddig sosem volt példa. Woodnak nincs semmilyen szuper ereje, de van néhány hasznos mozdulata, mert az anyja figyelője nevelte fel. Közben Andrew megtalálta a pisztolyt, és csevegésbe elegyedik az Elsővel. Miközben elvileg gonosz, és a lányok megölését tervezi, kérdezgeti egy kicsit az Elsőt is, aki nem hülye, és tudja, hogy Andrew elárulta kettejüket. Andrew most ellenáll az Elsőnek, de ki tudja, mi jön még.

Ja és Xander randija is úgy alakul, ahogy az sejthető volt. A lány gonosz, és Xandert egy bazi nagy kerékhez kötözte, a fiú a pecsét fölött lóg. Közben az otthoniak az Első próbálkozását tanulmányozzák. Az esélyeket tekintve hamar rájönnek, hogy Xander bajban lehet, ezért és némi féltékenységből Spike elmegy megkeresni Buffyt. Persze csak Xandert kell menteni, nem ám azért kell gyorsan megtalálni, mert egy magas, jó kiállású élő pasival randizik kedvenc vadászunk. Spike pont az egymást etetjük résznél érkezik, amitől majdnem szikrákat szór a chip nélküli szöszi szeme. Közben a lány nem sokat teketóriázik, és Xanderbe szúrja a tört, majd a vér egyenesen a pecsétre kezd folyni.

Szerencsére a csapat még időben odaér, de Xander randija annyira harcias, hogy Spike-nak muszáj beráncosodni, ami az igazgató olvasatában nem a jót jelenti. Amíg Buffy és a szöszi harcolnak, az igazgató Xandert menti, de a pecsét már nyílik, úgyhogy igyekezni kell. Woodnak sikerül Xandert levennie, mielőtt kiözönlöttek volna az über-vámpírok, Buffy pedig kivégezte a démon lányt. Hazaérvén Giles tart hegyi beszédet, Will pedig azt meséli el, hogy mi történt az Elsővel, aki meglátogatja Wood-ot is a halott mama képében, és elmondja neki, hogy Spike a vámpír, akit keres.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.12.08. 20:46:56

Emlékszem, ebbe na részben aztán volt történés, és rendesen beindultak a dolgok. Köszönöm, hogy ismét feleleveníthettem.

leeann 2010.12.11. 02:04:55

Elérkezett a vég kezdete rendesen:D
süti beállítások módosítása