Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 7x13 - A gyilkos bennem

2010. december 01. 14:00 - leeann

Most Giles viszi el a lányokat tanulmányi kirándulásra, amit Buffy élvez a legjobban. Kennedy nem tart a csapattal, mert beteg, Spike pedig újra a pincében lakik leláncolva. Mostanában ugyan jól volt, de fél attól, amit tehet, ha Buffy nincs mellette. A vadász most mellette van, de mégis valami baj van. Spike a fejét fogja, és a chipje miatt vergődni kezd. Buffy nem tudja mire vélni a dolgot, de biztos, hogy a chippel van valami baj. Miközben Buffy a beteg Spike-ot ápolja, Kennedy orvul randira hívja Willt. A lányok jól érzik magukat, és helyesen elcsevegnek a ki mióta tudja, hogy meleg, és kinek milyen kapcsolatai voltak idáig témákról.

Miközben a lányok ismerkednek, Buffy Riley-t próbálja elérni, hogy többet tudjon meg Spike chipjéről, de a vámpírnak csakhamar olyan erős fejgörcse támad, hogy torkaszakadtából üvölteni kezd. A lányok hamarosan hazakísérik egymást, és a közös szobájukban elcsattan a randit záró jóéjt csók. A csók mindkettőjüknek jól esett, de Will elég nagy bajba kerül, átváltozik Warrenné. Igen, Warrenné, ami elég érdekes történés. A többiek is nehezen hiszik el a Willow Warren, Warren Willow dolgot, de ráhagyják a boszira, aki azt gondolja, hogy ez valami varázs maradéka.

Most nagyon fontos dolguk van, mert Spike már nagyon rosszul van, szinte fel sem tud kelni a padlóról. Miközben szösziért aggódik a csapat, Kennedy Willnek segít, aki éppen régi barátokat akar felkeresni. Valószínű varázs barátokat, de meglátjuk. Miközben Kennedy és Will vörit, Buffy és Spike a régi katonai labor bejáratát keresik. A két küldetés folyik a maga medrében, úgyhogy ideje megnézni az otthon maradtakat. Egy Robson nevű angol telefonál, hogy elmondja, mire emlékszik. Ez azért fontos, mert ő az a figyelő, akit megtámadtak az otthonában, és akire Giles talált rá. Csakhogy Robson egyetlen emléke az, hogy Gilest lefejezte egy balta.

A csapat ebből a hírből arra asszociál, hogy Giles halott, és a legfőbb gonosz úgy tud a vadász közelébe kerülni, ha a halott figyelő alakját ölti fel. A csapat elindul a sivatagba, hogy megmentsék a lányokat az ál-Gilestól. Miután mindenki talált magának egy küldetést, ideje megnézni, mi van a leszbi párral. Will és Kennedy elmennek a boszi körbe, ahova Will járt kezdő korában. A körben rátalál patkány-Amyre, aki annak idején a boszi elvakulásban is társa volt. A csoport próbál segíteni vöröskének, de ő kezd teljesen Warrenné válni, és megüti Amyt, majd lerázza Kennedyt és elviharzik.

A második csapat is halad előre, és hamarosan meg is találják a földalaltti objektumot, ahol nincsenek egyedül. A harmadik csapat is úton van, és éppen autóznak a sivatag felé, de Anya összefoglalása alapján szemernyi esélyük sincs Giles ellen, ha ő a legfőbb gonosz. Mindig újabb körök várnak ránk, úgyhogy megint Will látjuk, ahogy sír és teljesen ki van borulva a történtektől. Buffy és Spike hangokat hallanak a szellemjárta holttestekkel teli sötét laborban, a hang közelít, és Buffy lámpája a földre esik. Közben Kennedy az éppen pakoló Amyvel beszélget, aki elszólja magát. Annyira sejthető volt, hogy ez rosszakaró ribanc nyakig benne van abban, ami Will-lel történik. Közben Buffy verekszik a lénnyel, ami megtámadta őket.

Spike próbál segíteni Buffynak, de pont rosszkor jön rá a fejgörcs, ami miatt mindketten veszélybe kerülnek. A lény leszáll Buffyról, és elhurcolja az ájult vámpírt. Később Will egy fegyverboltban vásárol Warrenként, és ugyanazt a stukkert veszi meg, mint Warren annak idején. Miközben mindenki harcol, a csapat megtámadja Gilest, és mindenki annak örül, hogy megfogható a kedvenc könyvtárosuk. Szerencsére a táborvezető tisztázódott, úgyhogy ideje megnézni, mi van a vadásszal és a vámpírral. Vadász éppen verekszik a lénnyel, legyőzi, majd megnézi kedvenc szöszijét. Hamarosan egy csapat katona érkezik, akiket Riley küldött, hogy segítsenek nekik.

Warren-Will éppen egy stukkerrel a kezében tart valamerre. A katonai vezető megnézette az orvossal a chipet, és Riley utasítása szerint Buffyt bízza meg a döntésről. A katonai csapat azt teszi, amit Buffy mond, vagy megjavítják, vagy kiveszik a chipet. Miközben Spike-ról kell döntést hozni, Amy összecsap Kennedyvel, közben azt próbálja megtudni a banyától, hogy miért tette ezt Willow-val. Amy csak egy féltékeny rosszindulatú boszorka, aki nem tudta elviselni, hogy vörinknek akkora hatalma van, volt és lesz, amilyen neki soha. Amy átka szerint amikor Will szenvedélyt érez, a tudatalattiból választ neki bűntetést. Kennedy ki akarja verni Amyből a vissza varázsigét, de hirtelen a régi történet közepébe csöppen.

Willow és Kennedy a kertben vannak, ott, ahol annak idején a lövöldözés volt. Will Warrenként ordibál és hadonászik a fegyverrel, Kennedy pedig próbálja kideríteni, hogy mi a rák játszódik le a randipartnere fejében. Will azt gondolja, hogy azért kapta ezt a büntetést, mert Kennedy megcsókolta, és ezzel elengedte Tarát, de ez nem így van, és az okos angol lány rájön, hogy a szemfényvesztés kiváltója lehet az ellenszere is, úgyhogy alaposan megcsókolja Warrent, akiből pár pillanaton belül szerencsére újra Will lesz. Kennedy és Will szépen besétálnak a házba. és mondanám, hogy boldogan élnek, amíg meg nem halnak, de ez még nem esedékes.

Címkék: buffy
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása