Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 4x09 - Caroll-park Lights

2010. november 19. 14:00 - Sigismundus

Feszült várakozás Dillonban több helyen is. Beckyke egy egészségügyi-eszközgyártó cégnél érdeklődik, bizonyos tesztjük mennyire ad megbízható eredményt? Mert gondban van a kislány... Vince is töpreng, egy gyorsétterembe próbál elhelyezkedni, jelentkezési lapon a kérdés, mit is írjon ide.

Végül, kap egy ígéretet, majd értesítik. Hát alighanem egy ígéretes karrierrel lett szegényebb. A Caroll parkban bandázók félrenyelik pillanatra a komlólevest. Egy fehérember jelenik meg köztük, legteljesebb nyugalommal. És egy Dallas Tinker nevű srácról érdeklődik, azt állítva hogy az edzője és a srác nem jött pár napja edzésre. Válasz helyett pár lövés hallatszik, egy sebesült földrerogy, a bámészkodó jóemberek kereket oldanak gyorsan. Nem így Eric Taylor aki végignézi a gyorsan helyszínre érkező rendőröket, mentőket, és gondolataiba merül.. Aztán reggel a rendőrségen tárgyal a nyomozókkal, kellene egy lámpa legalább abba a Caroll Parkba.

Timnek feltűnik hogy Becky mennyire szótlanná vált az utóbbi napokban.Glennt nem hagyja nyugodni múltkori ballépése, elmegy hát vadkeletre, hogy Erictől is bocsánatot kérjen. Elkezd dadogni megbolydult hormonokról meg sok tequiláról, meg minden, Eric meg csak bámul és nem érti. Aztán amikor Glenn végre kinyögi mi a gond, nevetve biztosítja hogy semmi gond, haver. Miután a tanár távozott, Eric elképedt arcot vág, még mindig tud felesége meglepetést okozni neki.

Taylor igazgatónő irodájában egy szülővel tárgyal. Joe McCoyyal, JDről aki igen kezelhetetlen lett mostanában. Büntetésből ki kell hagynia egy hetet, ebbe az edzés is beletartozik. Joe csodálatos mód nem ellenkezik, egyetért, könnyek közt küszködve, a feleségével való szakításra fogja, fia viselkedészavarát. Tammy ezen meghatódik, nem is hallotta a dolgot. Eric előbb Buddyn keresztül akar Rodell polgármesterasszonyra hatni, szereljenek pár lámpát a Caroll Parkba. Julie Taylor fölös energiát önkéntes házépítős akciókban vezeti le. Na meg a jelentkezési lapján is jól mutat majd az ilyesmi, Amerikában adnak az effélére. Mindjárt sikerül is az építésvezető figyelmét felkeltenie, amikor fürdőszoba helyett a kisszobát kezdi járólapozni. Sebajj, a vezető alig pár évvel idősebb srác csupán, örömmel segít hibát javítani Kisszőke mellett.

Vince végül Erictől kér segítséget munkaügyben, kell egy ajánló a jelentkezési lapokra, Taylor elvállalja. Tammy és Eric beszélgetnek, előbb a Glenn-dolgot beszélik meg, férj kissé húzza feleség idegeit, majd jót röhögnek a dolgok. Majd Tammy kezd bele, Joe és Katie McCoy válásába, és szerinte nekik férj-feleség randira kellene menniük, kissé feldobni a házaséletet. Beckyke végül leszólítja Luke-ot suli után. Cafferty eleinte örül, míg meg nem tudja, hogy 150 dollárt kellene összeszednie az abortuszhoz.

Buddy barbecue-zni megy Rayhez, s újságolja, hogy a Caroll park ügyében járt a polgármesternél. Ray nagyon nagyképűen reagál erre, szerinte a fehérseggűek semmit de semmit nem tudnak elérni. Garrity szerint viszont Raynek oda a hite, csak kritizálni meg nyavalyogni tud. Sütödés erre elszégyelli magát, és szól, ismer egy ex-ganxtát, aki ma közösségi melót végez.

Julie is kisé megzakkant nyilván, amikor a Habitatos srác kajálni hívja, ő inkább csókolózni akar, úgy is lesz. A Taylorok randijából nem lesz semmi, Ericnek sürgősen indulnia kell Rayyel és Buddyval bizonyos Crumplerhez, az ex-ganxtához. Crumpler szemüveget visel, nyakbaakasztóval, meg fekete, garbós pulóvert francia egzisztencialista módra. Obama képekkel van tele a lakása, mutatván, hogy bűnözésről ő bizony átváltott az intellektuális vonalra. Ő is nagyképűen kezd, kevesli hogy csak pár lámpát akarnak felszerelni a parkba, kezdi sorolni mennyi mindenre kellene a pénz És a srácok a parkból nem egykönnyen nyerhetők meg bárminek is, meg milyen már, egy fehérember látott meglövetni egy feketét, és máris jótékonykodni kezd? A két fehérseggű leállítja hamar, Eric közli, ő csak kis csavar, mindent nem tud megoldani, és igen, a történtek indították el erre. Buddy pedig bedobja a tuti ötletet, egy meccs a parkbeli srácok és a Lions közt, elfogadva.

Eric másnap edzésen kihirdeti a dolgot, Vincenek meg szól, beajánlotta Rayhez mosogatónak. A srác nem tudja örüljön-e vagy sem, Rayyel a felvételi beszélgetés keményebb mint a McDonaldsbe. Sok meló, kevés dollár, semmi balhé, semmi vissza duma. És tartsa magát távol Jesstől és csak egy figyelmeztetés volt, ez. Tammy meglátogatja kislányát az építkezésen és feltűnik neki Julie jókedve, na meg Ryan a jóképű srác. És beleegyezően mosolyog. Míg apja szervezkedni kezd, Jess lánya Landryvel csókolózik, és következő randijukat tervezik. Szoros a lány munkabeosztása, így a Ray sütödéjéhez beszélnek meg találkozót, Landry segíthet takarítani.

Vince igazán keményen melózik, a WCk még soha nem csillogtak így- Jess viszont nem érti apját, korábban folyton elhajtotta a srácot most meg felveszi munkára? Vince maga nem bánja a piszkos melót, meg a lány lekezelését, egészen záróráig. Ekkor érkezik ugyanis Landry, akit Jess egész másként fogad. Tim megpróbál nyitni Becky felé de el lesz küldve Texastól még melegebb éghajlat irányába. Beszélgetett ugyanis Lukekal, akire azért hatással volt szülei vallásos meggyőződése, és nem biztos annyira az abortusz helyességében. A lány azonban más családban nőtt fel, egy szintén fiatalon terhessé lett anyával szóval ő ezt másként gondolja.

Vince kitart még akkor is, mikor Fukszos és Calvin nevű kemény arc jönnek kajálni. Persze ezt ők úgy gondolják,a haver majd ingyér hoz nekik valamit, csak nem fizetnének, havernak? Majdnem balhé lesz, de jön Ray és elküldi őket, záróra. Majd pár bátorító szó után, indulnak Vince-el a parkba, mert meccs van. A parkban van egy kis gond, nem akarnak kigyúlni a fények. Így Eric és Crumpler egy kis tervet hajt végre, hogy a lezárt főkapcsolóhoz eljussanak mégis. Rayt megröhögteti a látvány, egy fekete negyed közepén, egy fehérember mászik át kerítésen drótvágóval, illegálist tenni.

Landry megpróbálná megbeszélni Vince-el a Jess dolgot, de a fekete srác nem akar mondani neki semmit, csak bólogat feszült arccal, amit lehet bárminek érteni. És ekkor kigyúlnak a fények. A parkbeli srácok eleinte nagy arccal állnak a játékhoz, Vince-t is cikizik, az első pár TDig. Aztán ők is kezdenek ráérezni a játékra, egypár sikerük is születik, egész jó hangulatú meccs lesz, csak lazán. Egypár tehetséges újoncot már ki is néz magának Eric jövőre.

Ericék másnap mégis elmennek egy igen jó férj-feleség randira, csak összejött. Végül Becky Timnek önti ki a lelkét, terhes, nem tudja mit tegyen, és úgy tűnik nincs más akihez forulhatna…

 

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása