Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tudorok 4x04

2010. november 02. 10:12 - Hoppancs

Henrik és kísérete tovább vándorol Yorkshire-be, ahol a felkelésben való részvételét sikeresen megúszó Sir Ralph fogadja őket. A Pontefract Kastély rossz emlékeket ébreszt Brandonban, aki megtudja Ralphtól, hogy a lázadás számos résztvevője szándékozik a király elé járulni bocsánatért. Culpepper bejelenti Katát Henriknek, mivel Őfelsége úgy határozott, hogy ideje megdöngetni a kislányt. Utóbbi nem biztos benne, hogy a politikáról mormogó Henrik tényleg vágyik a társaságára, mely aggodalmát ki is fejezi. A király erre fátyolos tekintettel teszi le a tollat, majd érzelemmentes szexben részesíti nejét.

Surrey ismét a Seymourok iránti ellenszenvének hangoztatásával szórakoztatja Brandont, és megjegyzi, hogy nagyot fognak szívni, amikor a királynak vége. Brandon figyelmezteti, hogy talán nem kéne Őfelsége halálát emlegetni, mert még meghallja valaki, és akkor kész a baj. Amint Henrik végzett Katánál, megkezdődik a készülődés az igazi nagy dugásra, amit természetesen Culpepperrel kíván abszolválni a kiskirályné. Zavartalanul lemegy az újabb menet, mindenki örül.

Ahogy Ralph jósolta, alázatos szolgák járulnak a király elé, akik bánják bűneiket, és jó mélyen benyalnak az ő jóságos uralkodójuknak. Henrik para hangon és tekintettel fogadja el a bocsánatkérést, majd jön Mária, hogy érzelmes beszédével könnyeket csaljon a szemekbe. Az előadás annyira hatásos, hogy Joan szerint Katának is látnia kell, ezért felébreszti úrnőjét, hadd nézze az ablakon keresztül, hogy ünneplik az undok mostohalányt. A királyné még magához sem tért a sokkból, mikor maga Francis Dereham toppan be hozzá ajánlólevéllel, és Joan módszerét alkalmazva győzi meg, milyen nagy szüksége van egy személyi titkárra. Henrik csak nevetgél az új alkalmazottról értesülve, minek az ennek a kis hülyének, gondolja.

Joan sem ugrik ki a bőréből Francis érkezését látva, és igyekszik meggyőzni az egykori havert, hogy viselkedjen normálisan, a régi idők már elmúltak. Brandon Darcy szellemével beszélget, ami komoly neurológiai problémára utal. Charles megtudja az öregtől, hogy kísértetnek lenni szar, és hiába kéri, nem kapja meg a feloldozást bűnei alól. Kata ideges, Culpepper meg baromi féltékeny, ezért csúnyán összevesznek a Francis témán. A kiskirályné szeretője fejéhez vágja, hogy rajta kívül még van vagy ezer pasija, majd elzavarja.

Az utazás folytatódik, Henriknek Yorkban is nyalják a nyalnivalót, ráadásul a bűnbánat kis zacskó aranyakban is manifesztálódik. A király itt szeretne majd találkozni a skót uralkodóval, hogy tisztázzák nézeteltéréseiket. Joan elmondja Rochfordnak, hogy Francis az a bizonyos ifjú, aki régen rendszeresen látogatta Katát. Az emlegetett személy amúgy remekül érzi magát az udvarban, jókat röhög Katán és tiszteletlenkedik. Mr. Fell próbálja rendre utasítani, de Francis mindenképpen meg akar szabadulni a fejétől, ezért továbbra is hangoztatja, mennyire jól ismeri ő a fiatal királynét.

A cuki kicsi Edward megbetegszik, ami természetesen általános pánikot idéz elő. Idősb Edward úgy rendelkezik, egyelőre ne mondják el Henriknek, hogy gáz van, nehogy emiatt megszakítsa az északi turnét. A mit sem sejtő király Katát faggatja, érzi-e már jelét a terhességnek, majd a nemleges választ hallva ismét bevágja a durcit. Francis tovább folytatja a randalírozást, és még Fellt is jól megveri. Culpepper kibékül Katával, viszont célozgat rá, hogy Dereham nincs jó helyen az udvarban. Kata megígéri, hogy intézkedik, majd orális kényeztetésben részesíti szerelmét.

Henrik ajándékot kap Jamestől, a skót kollégától, de hamarosan kiderül, hogy ennyivel be is kell érnie, rokonának ugyanis jobb dolga akadt a tárgyalásnál, helyette inkább fosztogat egy kicsit a határon. Henrik rég dühöngött már egy igazán nagyot, úgyhogy most szépen bepótolja. Ebben a kellemes pillanatban fut be a hírnök, hogy tájékoztasson Ed betegségéről. Őfelsége rohan haza, ahol aztán sírdogál és imádkozik fia ágyánál. A gyerek hamarosan jobban lesz, mindenki megkönnyebbül, a szájak mosolyra húzódnak, de tudjuk, hogy ez már nem tart sokáig, a hálaadó mise közben ugyanis valaki leleplező levelet helyez el a királytól nem messze.

Címkék: tudorok
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemrozsa 2010.11.02. 13:11:53

De jó, Tudorok-kánaán van :))) Köszi-köszi
süti beállítások módosítása