Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tudorok 4x03

2010. november 01. 11:49 - Hoppancs

A nemrég Katát vetkőztető Culpepper ezúttal Henriket öltözteti, hogy a király csini legyen, mikor táncóráján meglepi asszonykáját. A hatás nem is marad el, Kata örül, hogy férje jobban van, és végre találkozhatnak. Henrik reméli, hogy a kiskirályné nem unatkozott, amíg ő távol volt. Khm… Kata hízeleg urának, Henrik somolyog, és közli, hogy Surreyt lovaggá ütteti, neje pedig új gyűrűt kap. Nagy az idill, megy a cuppogás ezerrel, amit Culpepper nagyokat nyelve figyel. A király ráadásul este is meg fogja látogatni Katát, mert még mindig nem bír leszállni a babaprojektről.

Mielőtt távozna otthonról, Henrik kénytelen megáldani néhány nyomorultat, akik kint várnak rá. Miközben kezét a sok halmozottan hátrányos helyzetű fejére helyezi, fájdalmas tekintete az övékkel vetekszik. A felség ellovagol, a népnek pedig már csak gyógyulnia kell, ahogy megparancsolta. Henrik nem mást, mint Annát látogatja meg, akinél épp Erzsébet van vendégségben. Az ifjabbik hercegnő beszámol apjának tanulmányairól, és hogy továbbra is okos maradjon, Tacitus kötetet kap. A lány kis beszéddel fejezi ki örömét. Henrik közli, hogy vacsorára jött, amit Anna mézesmázos mosollyal vesz tudomásul.

Edward kioktatja Surreyt a lovagrendről, aminek maga is tagja, de csúnyán visszakapja a dolgot. Kata ismét látni szeretné Culpeppert, amire Rochfordnak van is már terve. Szeretné figyelmeztetni a kiskirálynét, mire vigyázzon, Kata azonban letorkolja, közölve, hogy tudja ő hogyan kell védekezni a nem kívánt gyermekáldás ellen. Anna visszaadja jegygyűrűjét Henriknek, aki dermedten bámul a gesztus hatására. Kata és Culpepper enyelgését Rochford figyeli a kulcslyukon keresztül, közben a szeme sem rebben. A király és exneje egymást fényezik némi bor mellett, a helyzet forrósodik, úgyhogy Anna gyorsan szóba hozza Katát, és róla is mond pár szépet.

Rochford az aktus levezénylése után a Kata által frissen levetett Culpepper mellé heveredik meztelenül. Edward továbbra sem nyúl a nejéhez, helyette inkább Surreyt szidják nagy egyetértésben. Az emlegetett személy egy lepattant lebujban ünnepli meg beiktatását, méghozzá elég hangosan, trágárkodással fűszerezve. Mindennek tetejébe a kocsmárosné ujjára húzza egyik értékes gyűrűjét. Henriket komoly államügyek megvitatása közben zavarja meg Kata, de még mielőtt bepöccenhetne, a nő elmondja, hogy késik a havi. Vidámság, csók, béke.

Chapuys és Mária – akik sajnos nem mennek szobára – Henrik hogylétéről értekezik, a követ ez alatt nagyokat nyög, mert fáj a köszvénye. Van azonban egy jó híre, miszerint ha Kata nem képes fiút szülni, lehet, hogy mégis Mária lesz az elsőszámú trónörökös. Ennek az az oka, hogy Jane sosem volt hivatalosan megkoronázva, így a kis Ed jogi helyzete nem tisztázott. Mária arca felderül. Csak ha Isten is úgy akarja, mondja gonoszan. Kata meghitt andalgás közben vallja be urának, hogy sajna tévedett a terhességgel kapcsolatban, mire Henrik ott is hagyja, ahogy kell.

Kata szipog, majd Culpeppernek ír nyálas levélkét, amit Rochford kacarászva olvas fel a címzettnek. Utóbbi nem találja ezt annyira humorosnak, és elég ridegen fogadja szeretője közeledését. Henrik egészen Annáig rohan, akinek kártyázás közben felveti, hogy szeretne vele lefeküdni. Anna rögtön abbahagyja a csacsogást, és túlesnek a dolgon. Kata és Culpepper is jól érzi magát együtt, szép este ez a házasságtöréshez. Bár úgy tűnik, újabb fia nem lesz a királynak, cuki Ed még megvan, és be is néz a papához annak nagy örömére. Henrik tőrt ajándékoz a kis huncutnak, majd együtt emlékeznek a jóságos Janere.

Kata szenvedései nem merülnek ki férje rideg viselkedésében, még azt is le kell nyelnie, hogy Mária velük megy az északi túrára, ő ugyanis nagy népszerűségnek örvend arrafelé. Gardiner – aki érdekes módon az egyetlen szereplő, aki nem öregszik – meglátogatja Edwardot, és beszámol neki Surrey botrányos viselkedéséről és lehetséges eretnekségéről, mivel imádja a kivégzéseket, és már rég látott egy igazán szórakozatót. A király és kísérete már a lincolni székesegyházban jár, ahol a kötelező áhítat után Henrik szónoklatot tart. Köszöni a meleg fogadtatást, és megbocsájtásáról biztosítja az egykori lázadókat.

Az unalmas kötelező program letudtát követően Kata izgatottan szalad körbe szállásán, ahol reményei szerint meglátogatja majd Culpepper is. Vágya teljesül is, miután fiúja végzett Henrik ápolásával, és újra egymáséi lehetnek, ezúttal a WC-ben.

Címkék: tudorok
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póniló 2010.11.01. 15:20:39

Hoppancs, te aztán jól belehúztál, ennyi hogyvoltot. Köszi ismét, megint csak remek lett.
Katherine, a hideg ráz tőle, jól alakítja a színésznő az ostoba libát. Jó lesz a fejét a porban látni :-)
És végre elkezdtek rendesen foglalkozni Mária karakterével is, itt-ott már megmutatkozik Bloody Mary :-)

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2010.11.01. 16:16:19

Szívesen.:-)

Azt én is bírom, mikor Bloody Mary megcsillan Mária szemében.:-) Sarah Bolger is jól nyomja.
süti beállítások módosítása