Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terminátor 2x20 - Élő jeladó

2010. október 27. 10:10 - Hoppancs

Connorék a költözés utolsó fázisában járnak, a hangulat feszült, mivel Sarah még nem emésztette meg a Jesse-ügyet. John nem hibáztatja Dereket, egyetlen kívánsága, hogy felejtsék el az egészet, és húzzanak a francba. Savannah és John Henry közt viszont minden rendben, a robotpajtás még arra is hajlandó lenne, hogy a kislány gumikacsáival játsszon. A mókát azonban megakadályozza JH hirtelen kikapcsolódása, illetve ezt követő fura viselkedése, ami menekülésre készteti a gyereket. A megzavarodott gép vandálkodását az utolsó pillanatban sikerül leállítani. Az okosok megállapítják, hogy nem tervezési hiba állt a háttérben, hanem kintről nyúltak bele JH-ba, feltehetőleg azért, hogy megöljék.

Derek Cameronnal kettesben pakol a raktárban, ami közben a férfi megtudja az empatikus géplánytól, hogy Jesse elvesztette a közös gyermeküket. Derek feldúltan fogadja a hírt, ráadásul Cameron szerint nem ez volt az egyetlen dolog, amit Jesse eltitkolt a barátja elől. Sarah és John közben már a menedékház felé tart, előtte azonban még tesznek egy kis kitérőt egy világítótorony melletti kis házikóhoz. John nem nagyon érti, minek, és még jobban meglepődik, mikor kiderül, Charley lakhelyére érkeztek. Az egykori nevelőapa most paradicsomot termeszt, mert sok ideje van, amióta megözvegyült. Sarah közli, hogy maradnak éjszakára, és csak másnap mennek Cameronék után.

John és Charley jól elbeszélgetnek halott nőikről, meg a szép, közös cromartie-s emlékekről, majd Sarah jön, hogy fia helyét átvéve lelkizzen egyet exével. Elmondja, hogy egyedül benne bízik, és lehet, hogy Johnnak szüksége lesz rá a jövőben. Ettől azért tart, mert csomót talált a mellében, ami talán már az a bizonyos rák, ami majd végez vele. JH-t közben külső hálózat nélkül aktiválják újra, mire azt a figyelemreméltó mondatot írja ki, hogy: „Istenem, miért hagytál el?”. Úgy tűnik, a „gyerek” nagyon komolyan vette a Bibliaórát. Miután visszateszik a hálózatra, feléled, és elmondja, most már tudja, milyen meghalni, valamint azt, hogy van még egy olyan, mint ő.

Sarah bevallja John kérdésére, hogy Derek és Cameron nem tudnak a kitérőről, és azt javasolja fiának, ne bízzon bennük, mert ő sem teszi. John nem ért egyet, szerinte Derek hibázott, de ilyesmi előfordul a legjobb családban is. Sarah elmegy ultrahangra, ahol kiderül, hogy egy jeladó van a mellében, ami igen szokatlan diagnózis, de legalább nem rák. Feltehetőleg a fickó tette bele, aki elrabolta. Mivel már követik is, Sarah kénytelen defibrillátorral kisütni a cuccot, meg kicsit magát is. Nincs azonban ideje sokáig ájuldozni, mert megérkezik üldözője, akit hatástalanítani kell. Derekék defektet kapnak, majd a férfit elkapja pár gyanús alak, és elhajtanak vele. Cameron utánuk. Charley-ékat is támadók lepik meg, elég szar nap ez.

JH elmagyarázza Weavernek és Ellisonnak, hogy egy másik intelligencia (az ő „testvére”) tört be a rendszerébe egy féreg útján, hogy irányítsa. Őt még Miles Dyson tervezte, akit Sarah Connor 1997-ben megölt. JH tudja, hogy ez Ellison ügye volt. Arra a kérdésre, hogy vajon mit akart a tesója, azt válaszolja, túlélni, mint mindenki. Cameron megtalálja a Dereket elrabló járművet egy épületben, ahol árammal ütik ki, majd az ellenséges MI embere el akarja távolítani a chipjét. Cameron szerencsére még időben magához tér, lenyomja a csávót, majd kiszabadítja Dereket, saját bevallása szerint csak azért, hogy nehogy köpjön, ha nagyon megkínozzák. Sarah visszaér a Charley-lakhoz, a házigazda azonban már a vízben lebeg holtan, mindenhol tűz, hullák, pusztulás, de legalább John el tudott menekülni.

Címkék: terminátor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása