Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 7x06 - Övé

2010. szeptember 30. 14:00 - leeann

Buffy a jótékony és érző énjét veszi elő, mikor Spike-ot átköltözteti a suli alagsorából Xander pincelakásába. Tény, hogy ez sokkal jobb hely, Xander viszont nem igazán örül a változásnak. Később Dawn a nővérét a vámpír iránti érzéseiről faggatja, de Buffy nem tudja pontosan, hogy mit érez a szöszi iránt, de sejti, hogy az mit állt ki a lelkéért. Később Buffy beugrik Anyához, aki jelenleg nem igazán tudja megvédeni magát, és Buffy mellé is elkel egy olyan csapattag, aki ismeri a démonvilágot és nem teljesen őrült, úgyhogy Anya megint csapattag, és ha már a vadász nála jár, ki is oszt egy démont.

Miközben Buffy csapatépítőt tart, Dawnt az egyik sportoló fiú után eszi a fene, és szeretne a közelébe kerülni valamilyen módon. Dawn annyira szeretne a fiú közelébe jutni, hogy még a pomponlány-válogatóra is elmegy. Persze Buffy is volt ilyen válogatón, de Dawnnak egyáltalán nem megy. Később kihallgatja, hogy a következő meccsen a csereirányító kezdőként lép pályára, és ettől annyira bepipul, hogy lelöki a fiút a lépcsőn. Dawn tud heveskedni, de azért ez még tőle is túlzás. A tettét később az igazgatói irodában kell megmagyaráznia.

Dawn természetesen hazudik, de mivel a sportolónak már sok van a rovásán, nem hiszik el neki, hogy egy lány lökte le a lépcsőn. A hőn áhított pasi természetesen azonnal észreveszi a kisebbik Summers lányt, akit el is hív egy kis esti lazításra. A felnőttek is, mint Buffy, Will és Xander, ugyanazon a helyen múlatják az időt, mint a tinik, de Dawn nem élvezheti sokáig a bulit, mert a nővére azonnal lekapja a 10 körméről. Nem elég, hogy hazudott arról, hogy hol lesz, de még az öltözéke sem azt sugallja, hogy "jó kislány vagyok".

Buffy hazazavarja a húgát, aki útban az otthon felé összefut a pomponcsapat vezetőjével, aki ugyanazon focistáért van oda. A két lány nem csak szóban csap össze, de igazi hajtépős lánybunyót rendeznek a sikátorban. A marakodást Buffy érkezése vágja ketté, de azért mégiscsak furcsa ez a nagy haddelhad a srác körül. Másnap a suliban az igazgató is, majd Buffy is elbeszélhet a focistával, csakhogy más-más témakörben. Buffy a nagy monológja alatt egyszer csak hangnemet vált, és már nem hegyibeszédet tart a fiúnak, hanem szinte felszedi. Buffy is elég rendesen ellágyul a srác közelében, sőt.

Most már nem csak a tinik rajonganak a srácért, hanem Buffy is teljesen odavan érte. Amikor este hazamegy, azt mondja Dawnnak, hogy a srác bírja őt, csak nyomulósnak tartja, majd másnap megmutatja a szöszi tininek, hogy mit nem kap meg az egyszeri tinilánytól. Természetesen a fiúnak tetszik a nyomulós tanácsadó és ki is használja, de ezt Dawn is látja, és ez nem feltétlen használ a lelkének. Xander, aki még mindig a suli tornatermének építkezésén dolgozik, megpillantja a sirdogáló Dawnt, aki kijelenti, hogy soha többé nem akarja látni a nővérét. Xander elindul Buffy keresésére, és meg is találja R.J-en, a minden lány álma tinin.

A csapat meg van róla győződve, hogy ez a fene nagy érzés mágia lehet, de amíg ezt kiderítik, hatalmas fal képződhet a testvérpár között. Mágia ide, mágia oda, Buffy nagyon megbántotta Dawnt. Közben Will talál néhány információt a fiúról és kiderül, hogy Xander ismeri a srác bátyját. A báty ugyanolyan nagy szám volt a suliban a maga idejében, mint most az öcsike. Xander Spike erősítéssel elmegy körül szaglászni a régi fényét igencsak elveszítő bátyhoz, akitől megtudnak pár hasznos információt. Az öccse ugyanazt az emblémás kabátot viseli, mint amit ő és az apjuk is annak idején, ami Spikeban azonnal gyanút kelt.

Közben R.J. megjelenik a Summers háznál, ahol Anya és Will nyit ajtót, és hamarosan ők is elbűvölődnek, sőt azon kezdenek vitatkozni, hogy ki mennyire szerelmes a fiúba. A lányok nemi idnetitástól függetlenül úgy döntenek, hogy mindenki a maga fegyverével, de megküzd a fiúért. Will varázslathoz nyúl, Buffy ölni akar érte, méghozzá az igazgatót, aki állandóan szekálja a sztárfocistát, Anya pedig bankot rabol, ami nem tudjuk, hogy illik a képbe. Miközben a nagylányok küzdenek, Dawn feladja és a vonatsínre fekszik elkeseredettségében.

Xander és Spike pont jókor érkezik haza, és megállítják Willt, mielőtt lánnyá varázsolja mindenki kedvencét. Will elmondja, hogy sietnie kell a varázslattal, mert a többiek is éppen munkálkodnak valamin, majd elmondja, hogy min. Buffyt sikerül elérni, mielőtt megöli az igazgatót. Közben Will megtalálja azt a helyet, ahol Dawn van, Buffy pedig éppenhogycsak megmenti a sínekről a vonat elől. Most már Buffy is elismeri, hogy varázslat alatt állnak, de legalább a húga él, és inkább irigyli őt, mint haragszik rá. Xander és Spike rájönnek, hogy a kabát a ludas a dologban, és lerángatják, majd elégetik azt. Ezzel a mágia is megszűnik, és mindenki rájön, hogy a szerelemérzet sokszor csak egy humbug, csak egy fikció, egy varázslat.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása