Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vámpírnaplók 1x07 - Elátkozva

2010. szeptember 21. 10:00 - Annácska5

A frissen vámpírrá vált Vicki Tylert látogat, és meg akarja kóstolni a parkolóban, ám még időben közbelépnek a Salvatore testvérek. Stefan lefogja a lányt, míg Damon ráhat a fiúra, hogy felejtse el az egészet, ami most történt, bár szíve szerint inkább megölné. Én is azt tenném a helyében.

Reggel Jeremy iskola helyett a rendőrségre menne, keresőcsapatot akar szervezni, hogy Vickit meglelje, Elena megpróbálja lebeszélni róla, de sikertelenül. Öcsi kissé túlbuzgó, csak úgy lángol a szerelem. De a lány nincs rossz helyen, Stefan és Damon pesztrálja. Vicki éhes, Stefan állatvért ad neki, de a bátyó hergeli a csajt, igyál csak embervért. Elena akkor érkezik meg, mikor Damon megunta Vickit és Stefant, ezért ő elmegy. Elenának nem tetszik, hogy már mindenkinek hazudnia kell, többek között a vámpírlány miatt, de tulajdonképpen semmire nem vezet a beszélgetés Stefannal, mert Vicki is közbelép.

Bonnie a nagyinál van, aki tudatosítja benne, hogy a boszorkányság és a mágia nem játék, hanem nagyon komoly dolog. Damon a Mysticben kihallgatja polgármester és polgármesterné aggódó beszélgetését, ugyanis kétségbe vannak esve, hogy a zsebóra eltűnt. Nem is sejtik, hogy az Damon zsebében lapul. Tyler a suliban felajánlja Mattnek a segítségét Vicki keresésében, de a srác elég flegmán visszautasítja, és különben is, Vicki már jelentkezett, hogy jól van. Közben Caroline halloweeni jelmezt hoz Bonnie-nak, nagyon szellemesen boszorkányruhát, és odaadja hozzá azt a medált is, amit Damontól vett el.

Stefan még mindig Vicki fejét tömi, ezúttal a kávé jótékony hatásáról, és Elena is ott van még. Elég sokat lóg Stefannal annak ellenére, hogy szakított vele. Vickinek pisilnie kell, ami benne is érdekes kérdést vet fel, hogy lehet ez, ha már egyszer halott. Pisilés projekt kudarcba fullad, és a lányok kettesben maradnak. Vicki erőtfitogtat, és fejletépéssel fenyeget, mikor Elena kiselőadást tart, most épp Jeremy miatt. Elena ezt gyorsan el is panaszolja Stefannak.

Damon hazatért, Vicki most őt boldogítja. A vámpír elárulja, csak unalmában változtatta át a lányt, majd ki akarja vinni a házból, ami nem tetszik az öccsének, és a nyomukba szegődik. Damon tanítani próbálja a lányt, most éppen a gyorsaságra, de Vicki kihasználja az alkalmat és megpattan, hogy hazamenjen a testvéréhez, de nem tud belépni a házba, ugyanis még senki sem hívta be, de Matt ezt a problémát is megoldja. Matt persze kérdezősködni kezd, Vicki semmit sem árul el, és ennek veszekedés lesz a vége. Stefan is megjelenik, beszélni akar a lánnyal, de őt nem hívják be.

Jeremy Vickit hívogatja, de még mindig csak a rögzítő felel. Elena hazaér, bulizni hívja öccsét a suliba, a Halloween buliba, de öcsinek nincs kedve, ám egyből meggondolja magát, amikor Vicki hívja. Nem lesz ennek jó vége, érezni lehet a baljós háttérzenéből is. A buliban is és a Mysticben is piálás van, csak előbbiben a fiatalok szlopálják a dugipiát, míg az utóbbiban polgármesterné készül leinni magát, ura és parancsolója rosszallása ellenére. A jó feleség a bárban marad, míg a polgármester elmegy a buliba, de a nő nem marad sokáig egyedül, Damon csatlakozik hozzá. Ezúttal a nő startol rá, hamarjában azt is elárulja, hogy Zack tagja volt a tanácsnak. De milyen tanácsnak? És Damon miért nem tudta befolyásolni? A második kérdésre egyszerű a válasz, a nőn vasfüves karkötő van. Fel vannak ezek készülve istenesen.

Elena az elcsépelt szexi nővérkének öltözve jelenik meg a buliban, Jeremy csöves ruhába bújt, szóval csak önmagát adja. Matt dokinak öltözött, ez volt a tavalyi ruhájuk is, és Vicki is ott van, amitől Elena bezsong. Vicki a tömegben alig bír az éhségével, de Stefan elkapja, de Elena és Matt is megjelenik. Vicki előadja, hogy Stefan nem hagyja békén, erre Matt felkapja a vizet, de a veszekedés közben a vámpírlány megint eltűnik. Jeremyhez igyekezett, akit kirángat a parkolóba. Damon is megérkezik, észreveszi Bonnie nyakában a medált, de az megégeti a vámpír kezét, amikor le akarja tépni a lány nyakából.

Vicki a parkolóban Jeremyt arra kéri, hogy lépjenek meg innen együtt, és örökké együtt lehetnek. Mind tudjuk, hogy ez mit jelent egy vámpír szájából. A lány egyre vadul, meg is harapja csókolózás közben Jeremyt, amitől a vérszomja újból fellángol. Szerencsére Elena időben érkezik, de csak annyira ment a megmentősdivel, hogy Vicki már őt támadja. El is hajítja, ezzel ideiglenesen a nyávogás kiiktatva. Stefan védelmez, Vicki meglép, de csak, hogy lesből elkaphassa Jeremyt. Most komolyan, ezt nem lehetett volna egyetlen jelenettel elintézni? Főleg, hogy a lány egy pillanat múlva már meg is lesz karózva, Stefan keze által. Így harapja meg bárki a vámpírunk csaját!

Elena már megint sír, szerencsére ezt a hisztit pár részen belül kinövi, Damon feladata eltűntetni Vicki hulláját, ám előtte Elena úgy érzi, hogy nyugodtan felpofozhatja a vámpírt, és hiszem, hogy csak azért maradt életben, mert kiköpött Katherine. Matt még mindig keresi a húgát, szegény nem is sejti, hogy már rég halott, és Elena sem világosítja fel, csak megdícséri, hogy milyen jó testvér. Bonnie nagyanyjához megy panaszkodni, csúnya Damonfiú elakarta venni a gagyi láncomat, mire a nagyi felvilágosítja, hogy az nagyon nem gagyi, még Emily-é volt az ükükükük stb nagyanyjáé.

Jeremy ki van készülve, és egyesegyedül őt tudom megérteni ebben az epizódban, hiszen valóban nem lehet jó érzés azt látni, amint a szerelmed megharapja a nővéredet, majd a lányt szívendöfik, pont előtted. Elena próbálja őt vígasztalni, nem sok sikerrel, ezért úgy dönt, ki kell törölni minden rossz emléket az öccse fejéből. Ám erre Stefan képtelen, nem elég erős hozzá, ide vezet a vámpírdiéta. Még szerencse, hogy van egy Damon Salvatore nevű vámpír is a városban, aki embervéren él, ezért ő szépen tisztára mossa Jeremy agyát, tiszta szívjóságból. De új emlékeket is kap, miszerint Vicki elment a városból, de ő nem fogja keresni. Elena is felejtene, de tudja, hogy nem lehet, vagyis inkább nem akarja, elfelejteni, amit Stefan iránt érez. Majd ezután magára hagyja a két vámpírt.

Címkék: vámpírnaplók
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiWiSaGe 2010.10.15. 21:33:51

tényleg nem akarok állandóan nyafogni, de nem lesz új hv. Én nagyon örülnék neki.

Amúgy fura, hogy pár részel ezelőtt Stephan attól is rosszul lett, hogy Elena megvágta az ujját, most meg tele lett sebbel és semmi reakciót nem váltott ki belőle.

Annácska5 2010.10.15. 21:58:20

@KiWiSaGe: De, de, lesz új hv, csak kicsit felgyűltek a dolgok. Jövőhéten ismét jönnek a hv-k :)

Igen, vannak logikátlan dolgok, de hát nem is ezért szeretjük :)
süti beállítások módosítása