Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 2x06 - Tony

2010. szeptember 21. 14:00 - Hankasid

Sajnos a hogyvolt írás miatt végig kell szenvednem újra ezt a borzalmas részt, de hát senki sem mondta, hogy Skins fannak lenni fenékig tejföl! Megpróbálom, hogy a résszel szemben érzett ellenszenvem ne üssön át a sorok között. Tom ébred riadtan és a húgáért kiállt. Effy érkezik és a srác ágya szélére ülve a görög mitológiából olvas fel neki, amitől a fiú megnyugszik. A feldobott, vidám Tony este egy klub bejárata előtt találkozik a csapattal, csodálkozva látja, hogy Jal és Chris smárolnak. A figyelmetlen Anwar elkotyogja, hogy Sid és Michelle is együtt járnak, Tony ezen is nagyon csodálkozik. Én meg azon csodálkozom, hogy ő csodálkozik, mivel a múltkori részben már Cassie szétkürtölte a dolgot mindenkinek.

Megjelenik Cassie is, akivel Tony félrevonul, de csak azért, hogy egy kis anyagot kapjon tőle, a srác már késznek érzi magát az élményre. Tony és Cassie nem túl kedves pillantásokkal nézik a táncparketten csókolódzva táncoló Michelle Sid párost. Cassie feldobja nagyszerű ötletét, hogy bosszúból ők is járjanak együtt, de Tony közli, hogy ez nem fog menni, mivel neki nem áll fel a farka. Cassie a nagy zajban nem érti, mire Tony kiabálva megismétli, a zene pillanatnyi csöndjében elhangzott mondat miatt minden jelen levő érdeklődő tekintettel nézi őket. Elég sablonos poén volt.

A kábítószer hatására Tony igen jókedvű lesz a táncparketten. Később felbátorodva beleköt Sidbe, de aztán rosszul lesz és elrohan a WC-be hányni. Itt egy igen attraktív hölgy gyanúsítja meg azzal, hogy pánikrohama van, aminek oka, hogy dugni akar a saját húgával. A dugás téma az egész részen végig fog húzódni, valószínűleg ezzel kompenzálják a normálisan megírt forgatókönyv hiányát. Mire Tony visszaér a táncolók közé Cassie már talál magának valaki mást, ezért elkezd rohanni az utcán.

Másnap Michelle és Sid kopogtat Tonyéknál. Tony az ágy alól válaszolgat a helyzet tisztázását megpróbáló párnak, kevés sikerrel. Tony felvételi elbeszélgetésre megy. Vonattal utazik, ahol egy összeégett arcú katonatiszt mesél neki egy dög unalmas sztorit, majd megpróbál beszélgetni a fiúval. Később elkéri a szendvicsét is. Egyre szürreálisabb lesz a történet, vagy csak simán szar? Tony megérkezik az iskolába, ahol egy nyílt nap és egy felvételi elbeszélgetés kombinációján vesz részt. Egy fiatal tanárnő és egy tanár vezeti végig a diákokat az iskolában, akik egy kérdésre válaszolva elmondják, hogy ők nem kefélnek egymással, bár a tanáron valószínűleg nem múlik a dolog.

Ezután Tony késve bemegy az egyik tanterembe, ahol az egy tanár faggatja a jelentkezőket. A tanárt ugyanaz a színész alakítja, mint azt a katonát, aki a vonaton együtt utazott Tonyval. Ennek biztosan van valami jelentősége, de én nem tudtam rájönni, hogy mi. A stílusa ugyanolyan bunkó, mint a vonaton volt. Tonyt kezdi basztatni nagyképűen. A fiú védelmére kel az egyik lány, ugyanaz, akivel előző este a WC-ben találkozott, ahova hányni ment. Jól beolvasnak a tanárnak, majd otthagyják és elindulnak felfedezni az iskolát.

Az udvaron a lány ruhástól löki be Tonyt az úszómedencébe, kis enyelgés a vízben. Később szétválnak, de aztán a kémia laborban megint összetalálkoznak, amit erősen leamortizálnak, miközben Tony teljes sötétségben a kémcsövek között járkál. Innen menekülniük kell. Így jutnak el a kollégiumba, ahol két kábszeres srác szobájába vetődnek. Itt aztán a meztelenkedéstől a tetoválásig sok minden történik velük. Tony és a lány igen összemelegednek, de aztán a csaj megemlíti, hogy Tonynak nem megy a kefélés, ettől a srác kiakad és sírva elrohan. Már sokadszorra újra megjelenik Derek és Polly a két fiatal tanár, őket, mint egy zombi hadsereg követi a többi tanuló. Hát nem a kedvenc részem!

Tony visszamegy az arrogáns tanárhoz, hogy rávegye arra, hogy vegye fel az egyetemre. Az igencsak magára talált srác agresszíven nekitámad a tanárnak és meggyőzi arról, hogy alkalmas lesz diákjának. Ezután visszamegy a kollégiumi szobába és bebizonyítja a csajnak, hogy mégiscsak minden rendben van vele, a szerszáma újra működőképes. A sorozat legmerészebb szex jelenetét láthatjuk. Tony ezután hazautazik és első útja a bárba vezet, ahol rátalál a WC-ben dugó Michellere és Sidre. Véget vet az enyelgésnek és tisztázza a helyzetet: Michelle őt szereti, Sid pedig Cassiet. Végre egy értelmes jelenet! Már nagyon hiányzott! Ezután megkeresi Cassiet és megígéri neki, hogy minden rendbe jön. A zárójelenetben Tony elégedetten dől végig az ágyán, végre újra a régi önmaga lett.

Címkék: skins
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiWiSaGe 2010.09.29. 19:06:23

Na jó tényleg nem ez volt a skins csúcsa, de azért nem volt olyan rossz se, nem is értettem mindent kristály tisztán benne, de nekem például jobban tetszett, mint a sokak által agyon magasztalt orosz rész.
Voltak ebben jó jelenetek pl. az utolsó pár vagy amikor Tony neki megy a tanárnak és a Stonem tesók is aranyosak voltak együtt.

Hankasid 2010.09.29. 20:18:12

Én alig értettem belőle valamit, az egész egy ködös zagyvaságnak tűnt. Ha az utolsó, WC-s jelenetet betették volna az előző rész végére vagy a következő rész elejére, ennek a résznek a hiányát nem lehetne észrevenni. Azt tudom elképzelni, hogy 9 résznyi mondanivalójuk volt az alkotóknak, de a csatorna 10-et követelt.
Az oroszországi résztől pedig el a kezekkel!! Vannak az életben szent dolgok!! :)

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2010.11.14. 06:15:57

"ennek a résznek a hiányát nem lehetne észrevenni"
Nem lehetne észre venni annak a résznek a hiányát ami Tony magára találását mutatja be? A részben történt dolgok nagy része Tony fejében játszódnak, egyfajta belső harcot mutatva be. Aki ennek a résznek mondanivalóját nem értette az mit nézett eddig 15 epizódon át, vagy minek?

Hankasid 2010.11.16. 14:27:10

@---Behrooz---: Hát igen, ideje volt, hogy végre valaki az arcomba mondja, hogy nem értek a sorozatból semmit!
Próbálom, próbálom, de a főhős belső harcát, amint fokozatosan magára talál egy rakás feleslegesen hosszúra nyújtott, kesze-kusza jelenetben, aminek egy része csak a saját fejében történik, ráadásul e miatt a zagyvaság miatt nélkülöznöm kell a kedvenc szereplőimet az epizód nagy részében, szóval ezt nem tudom megszeretni. Bocs, de nyilvánvalóan én vagyok kevés ahhoz, hogy felérjem ezt a magasságot.
süti beállítások módosítása