Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x11 - Mi lett volna, ha...

2010. szeptember 16. 13:38 - Tm

 A "mi lett volna, ha" igazából "mi van, ha" illetve "mi lesz, ha", de ilyen apróságokkal ugye nem foglalkozunk. A lényeg, hogy a fél  utcát meg egy csomó embert legyaluló repülőszerencsétlenség után ebben a gyakorlartilag humormentes részben szereplőink különböző szívbemarkoló sztorikban merengenek az életük ilyen-olyan alakulásán, miközben a háttérben Karl, Orson és Mona az életükért küzdenek - legalább is egy ideig. A sorozat talán legdrámaibb része, nézettségi rekorder meg minden, de én bevallom, szívesen kihagytam volna a patetikus "az eltávozottakat azzal tiszteljük meg leginkább, ha a megmaradt értékekre koncentrálunk, és amennyire tudjuk, éljük tovább az életünket" zárószentenciával egyetemben.

Susan Karlon agyal, illetve azon a három éven, ami akkor következett volna, ha nem válik el időben. Az alternatív valóságban Susan kierőszakol egy teljeskörű vallomást a hány nővel csaltál meg kérdésre, aztán amikor kiderül, hogy Karl a titkárnő mellett a fogorvosától kezdve a masszőréig gyakorlatilag a szolgáltató szektor összes részvevőjével kavart, Susan elkezdi az evésbe fojtani a bánatát, így mire egy bizonyos Mike Delfino felbukkan a környéken, ő már rég egy tenyeres-talpas medvelány alakjában kavarja a brownie-t, férje meg a sokadik titkárnőjét fogyasztja. Mike azonban így is kulcsszerephez jut, Susan ugyanis fogyózni kezd, amikor az isteni vízszerelő udvariasan, de rosszul leplezett irtózással kitér a kertvárosi Fiona önkéntes felajánlkozása elől. Sajnos mire Susan lefogy, Karl egy te jobbat érdemelsz nálam felkiáltással el is költözik. A valóságban ekkor jön az orvos, és sajnálkozva közli, hogy Karl belehalt a sérüléseibe, Susan könnyek közt bevallja McCluskeynak, hogy iszonyú hálás, amiért egykori férje még akkor lépett le, amikor ő 43 kiló volt.

Bree teljesen kiborul Karl halálhírére. Benyugtatózott lázálmában a pasival álmodik. Az esküvőjük után egy ideig megy az önfeledt dugásokkal tarkított boldogság, aztán Karl megcsalja Bree-t (!) a jógaoktatójával (!!) a családi ágyban (!!!), amihez képest igen szerény kompenzációnak tűnik, ha a következő hónapban nem kell fizetni az órákért, így Bree kidobja a csajt a csalfa férjjel együtt. Évekkel később Orson haláláról értesítik. Bree elzarándokol a lepattant lakásba, ahol a tíz éve nem látott ex egy Bree-oltár társaságában vegetált, mielőtt - a házinéni szerint szívösszetörésben - meghalt volna. Bree felébred. Orvos jön, és semmi van egy jó meg egy rossz hírem játék, egyszerűen csak közli, hogy Orson túlélte a balesetet (hálistennek), csak éppen lebénult (uh). 

Bolenék jönnek. A népekkel együtt ugye ők is bőszen imádkoznak, arról meg taktikusan hallgatnak, hogy az ő fohászuk úgy hangzik: Ó, Uram, vedd magadhoz ezt a zsaroló ribancot. Mert, ha nem, hát abba még a sokatlátott, kemény Angie is rettegve gondol bele. Például ő megy a börtönbe, Nick meg oda, ahova az áruló FBI-ügynökök szokták rakni, Danny meg kénytelen lesz megint Tylernek hívatni magát, ráadásul Angie-t - hiába bűnbűnó - egy ember halálát okozó terroristáskodásért életfogytiglanra ítélik, részben, mert nem hajlandó feladni egy bizonyos Patrick Logant, pedig biztos utálja, mert előle menekül rettegve 18 éve. Az újabb könnyes sztori végére kiderül, hogy Isten valamiért bírja Bolenéket, és magához vette a zsaroló ribancot.

Ha már Isten: Gabrielle-nek szent meggyőződése, hogy a Főnök azért mentette meg Celiat, mert valamiben nagyon különleges. Carlos megjegyzi, hogy Celiat igazából Lynette mentette meg, de ennyi ugye nem szokta eltántorítani Gabyt semmitől. Mindenki nagy szerencséjére miután Gaby bealszik, rémálmot lát. Ebben úgy dönt, hogy a kissé kuka, sótlan Celia bizony a színészkedésben őstehetség, és hiába Carlos minden ellenkezése, Gabrielle igazi idióta sztárfaragó szülő lesz. Egyik meghallgatásról a másikra rángatja szerencsétlen gyereket, közben agyonterrorizálja az ügynököket, és mellékesen szétveri a családot, mire végre az immár 26 éves Celia a sarkára áll, és közli, hogy nem akar színésznő lenni. Dehogyis nem, te kis butus, különben is erre tettem fel az életemet! - lép tovább az ügyön gyorsan az öreg és szegény Gaby. Celia meg beletörődve készülődni kezd egy 15 éves kislány castingra. Gaby felébred, levonja a tanulságot - a nem különleges gyerek is különleges - amiértugyan nem adnak Nobel-díjat, dehát ez sem egy nagydoktori értekezés.

Lynette közben rosszul lesz. Kiderül, hogy az egyik babát meg kell műteni, különben betegen születik. (Jajjnemár. De igen.) Lynette rettegve végiggondolja, mit kezd majd egy sérült gyerekkel. Szülő- és gyerekpróbáló fejlesztés, gyógyszerek, iszonyú energiák, fáradtság, kilátástalanság, apró eredmények. Lynette nem bírja, Tom helyreteszi azzal, hogy bármi van, azt kell érezniük, hogy ők mindent megtettek a gyerekükért. Lynette összekapja magát, és sok kínnal meg könnyel teli év munkájával igazán klassz fiút nevel, aki egyetemig jut, és őszintén nagyon megható beszédet mond a diplomaosztón az akaratról, megköszönve, anyunak mindent. Lynette felébred a műtét után, Tom mellette a hírrel: az egyik babaát elvesztették, de a másik egészséges. A végén még befut Gaby, és a két csaj kibékül, mi viszont meggyötört lélekkel, könnyek közt arra gondolunk, bárcsak egy Nevem Earllel töltöttük volna inkább az estét.

40 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.16. 13:58:57

Megrázó rész volt. Lehet, hogy én vagyok túl szentimentális, de Karlt sajnálom, Lynette-t megsirattam.

És nagyon megértettem Susan háláját.

Ditti82 2010.09.16. 15:03:38

Abba még belegondolni is rettenetes, ami Lynette-tel történt. :(

Llew 2010.09.16. 18:12:36

Hát, ez bizony egy elég megrázó rész volt. Mondjuk itthon mintha nem reklámozták volna túl, pedig megérdemelte volna.
Karlt bírtam, vicces fazon volt. Kár érte, még ha igazából is csak vissza-visszatérő mellékszereplő volt.
Szegény Lynette. Kilábalt a rákból erre most ez. Mindig velük történnek a legrosszabb dolgok. Nagy pacsi az íróknak, amiért a legtöbbször nagy gyereknek beállított Tomnak ilyen jó szövegeket tudnak írni, mint most is az álomban, aztán meg a kórházban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.09.16. 19:57:36

Azért Bolenékról is elég sok minden kiderült úgy mellékesen... A férj kigurott FBI-os, a gyerek nem is az övék, ezek csak nekem voltak új infók?

Tm 2010.09.16. 20:16:05

@Fedor: azt mar lehetett sejteni h Nick egykori FBI-os, mar nem emlkeszem, de talan amikor a kiscsavo ongyilkos lett, akkor a korhazban beszletek valamit, mondjuk azt tenyleg kihagytam h a gyerek nem Nicke, kosz h szoltal.

Farkasokkal táncoló 2010.09.16. 21:47:33

Hű, kösz az összefoglalásért!!!
Mióta rendszeresen fél 11-kor kezdik ezt a KISKORÚAKNAK SZIGORÚAN TILTOTT (He??,) sorozatot, azóta sajnos hol ébren, hol félálomban, hol alva nézem végig..:-(((

A múlt heti részt állitólag ébren néztem végig (úgy emlékeztem végülis) , mégsem emlékeztem semmire, és ha nincsen a filmekaneten, ahol sikerült másnap délelőtt végignéznem, hát elég hülye lennék...

Szóval kösz. Amúgy csak így szkeptikusan: végülis nagyon jól alakult minden. Karl, akiből soha nem lesz álomférj meghalt és nem hagyott maga után túl nagy űrt, Lynette egyik magzata meghat, de maradt még egy, és tekintve, hogy van már neki még 4, hát nem tudok ettől nagyon elhalni, éppencsak azt nem értem, hogy miféle műtétet hajtottak végre rajta, hogy a másik még él (hiába, én a magyar viszonyokhoz vagyok szokva ugye). És azt ugye mindannyian tudjuk, hogy 1 ujszülöttel sokkal könnyebb a klímax felé közeledve mint kettővel egyszerre? (Remélem ez legalább lány lesz...)

Bolenék imája azt hiszem benne volt a dramaturgiában, annak a punettának meg kellett halnia.

Szegény Orson remélem megússza valami decens bénulással, mondjuk térdtől lefelé vagy ilyesmi, hoyg Brie-nek ne keljen majd az ágytálazással küszködnie - mert hogy visszamegy Orsonhoz, az szerintem nem kétséges.

De lehet tévedek... :-)

Llew 2010.09.16. 23:06:31

Ha úgy vesszük közvetve Bree ölte meg Karlt, hisz ő akart belőle romantikus alakot faragni, ami miatt végül is az egész repülős dolog volt.

@Farkasokkal táncoló: nem vagyok egy érzelgős alkat, de amit Lynette és a gyerek kapcsán írsz az azért elég necces

perzsmacska 2010.09.17. 08:21:37

@Llew: Tényleg elég furcsa ez a nem baj, ha meghal a gyereked dolog, ha van másik, különben is a kölykökkel csak baj van, haljanak csak meg, legalább nem kell őket pelenkázni.

perzsmacska 2010.09.17. 11:04:12

Karl sajnálom, szórakoztató volt. Mona halálát furcsálom, máskor szellemesebben szokták megoldani a problémákat a forgatókönyvírók. Ami Lynették babájával történt szörnyű volt, a végén gondoltam, hogy nem kellett volna megnéznem, mert szórakozni ültem le a tévé elé, nem csecsemőhalált (még ha nem is igazit) nézni.
Viszont, ami feltűnt: Celia pont olyan kövér, mint a nővére! Könyörgöm, fogysszák le őket!!!!!!!

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.17. 11:51:38

@perzsmacska: azért egy pici poén volt benne:
amit mondott Angie férje: ha kiszedik a légcsavart a szájából és beszélni kezd, gyere haza...
Vagy valami ilyesmi, de azon nevettem.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.17. 11:52:23

@Farkasokkal táncoló: feltételezem, hogy egy darab gyereked sincs...

cupoj 2010.09.17. 13:23:40

Miért pont szegény Karl-t kellett kiírni??? Miért nem Orsont? Még a végén Mike-ot is kirakják a sorozatból, akkor már egy jóóóó pasi se fog maradni benne! :(

Farkasokkal táncoló 2010.09.17. 15:39:12

Könyörgöm ez egy sorozat, és az egyik szereplővel történt a filmben filmbéli tragédia, én a szitut kizárólag dramaturgiai szempontból elemeztem.
Nem gondoltam volna, hogy akik még ide írnak, azok hisznek a fogtündérben meg a MIkulásban.

Máshogyan reagál valaki, ha ilyesmi a való életben történik, és máshogyan ha egy sorozatban. Magdi anyus halálánál gyertyát gyujtottatok otthon?

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.17. 18:50:05

@Farkasokkal táncoló: önmagadnak mondas ellen: És azt ugye mindannyian tudjuk, hogy 1 ujszülöttel sokkal könnyebb a klímax felé közeledve mint kettővel egyszerre?
Ezt te írtad. Hol itt a dramaturgiai elemzés?
Anyád csak egyet szült, ugye? Vagy a testvére(i)dre vagy ennyire féltékeny, hogy ekkora baromságot írsz?

perzsmacska 2010.09.17. 19:04:53

@kekecke: Az eleje tényleg jó volt, nekem is voltak részek, amik tetszettek.
pl.
Angie: hogy van Mona?
Ápolónő: Rettenetesen, hiszen elütötte egy repülőgép.
Angin látszik, hogy megkönnyebül, de az ápolónő folytatja:
- De van remény.
ANgie: De hiszen elütötte egy repülőgép.
Csak az utolsó része, amikor meghal a kisbaba, az nem volt könnyed, szerda esti szórakozás.

perzsmacska 2010.09.17. 19:06:20

@cupoj: Karlt én is sajnálom. Kurva jól játszotta a színész azt a férfit, akiről azt gondolják a nők, hogy: "Mekkora egy szemét!!!!!!........De azért tetszik."

perzsmacska 2010.09.17. 19:13:34

@Farkasokkal táncoló: Óh, persze, hogy gyertyát gyújtottam Magdi anyusnak, ott van a Boby Ewing és a Winettou gyertya mellett.
Aha, dramaturgiai szempontból elemezted, hogy hülyeség volt a forgatókönyvíróktól, hgoy a kisbaba halálát tragédiának állították be, hiszem maradt még elég, akinek a büfiztetésével bajlódni kell. Erre többen jelezték, hgoy dramaturgiai szempontból egy gyerek halálát megkönnyebülésnek (kevesebb pelenkázás!!) beállítani nem valami jó ötlet. Erre te nekiálltál személyeskedni.

Farkasokkal táncoló 2010.09.17. 19:21:55

Nos, dramaturgiai (forgatókönyvírói) szempontból én nem nagyon tudtam mit kezdeni azzal, hogy Lynett a klímax előtt rák után ujra ikreket vár. Ez valami olyan megoldhatatlan akármi volt, amit nem tudtam hová tenni.

Valahogy az, hogy majd az xxx-edik részben tanúi leszünk annak, hogy hogyan birkózik meg az állandó kettős csecsemősírással, és ez hogyan hat a család megélhetésére - ez olyan deja vu dolog lett volna. Tudtam, hogy valami lesz ezzel a terhességgel. A legegyszerűbb persze az lett volna, ha elvetél, ez is egy megoldás. De így, hogy csak az egyik magzat ment el van egy olyan lehetőség, hogy a megmaradt egy gyerek esetleg a család kedvence lesz, a késői boldogság blablabla. Mivel - ha jól tudom - ez a befejező évad (vagy nem?), ez így lett logikus.

Farkasokkal táncoló 2010.09.17. 19:26:05

Ja, és az, hogy meghalt MOna, az a nézőknek megkönnyebbülés volt ugye, mert már szimpatizáltunk Angie-vel meg a családjával. Hogy meghalt Karl, hát édes istenem, aki nézte a sorozatot az elejétől, az egy percig sem gondolta, hogy majd ez lesz az igazi Brie-nek, mert Brie számára igenis Olson az ideális férj a kis közös tisztaságmániájukkal és egyebekkel.

Na de végülis leesett egy repülőgép, kellett valami igazán szívszorítót is csinálni, na ez lett Lynett részleges vetélése. Különben senki nem érzékelte volna, hogy itt kérem tragődia is volt.

perzsmacska 2010.09.17. 19:43:32

@Farkasokkal táncoló: Ha kicsit idősebb leszel rá fogsz jönni, hogy egy filmbeli gyerek halála általában felzaklatja a nézőt, egy felnőtté nem.
Ilyenkor arra gondol az ember, hogy mi lenne, ha a sajátjával is ez történne. Ha az ember szülő lesz megváltozik a hormonháztartása és érzékenyebb lesz dolgokra.
Ha meg már idősebb vagy, akkor furcsa a szemléleted.
Egyébként én nem szimpatizálok Angival és sajnálom, hogy Monát kiírták. Kíváncsi lettem volna, hogy hogyan oldják meg a szitut, ha életben marad. Pl. Angie utasítja Dannyt, hogy férfiúi sármját bevetve győzze meg már MOnát, hogy érdemesebb hallgatni, vagy legalábbis időt adni a pénz összegyűjtésére.

Farkasokkal táncoló 2010.09.17. 19:51:40

@perzsmacska:
Hát izé, jövő hónapban megyek nyugdíjba már alig várom. És vannak gyerekeim, van unokám is. De FILMBÉLI halálok nem szoktak úgy felzaklatni, hogy könnyeket csaljanak a szemembe, ez igaz. Meg az is, hogy én a gyerekeket csak a születésük után tartom gyerekeknek, addig csak magzat. És mivel már nemigen érint ez a dolog, hát ez van, nem fakadok sírva ha a filmben valakinek elmegy a gyereke.

Angie-ék meg úgy voltak ide beleírva, hogy a sorozat végén teljes jogú tagjai legyenek a Lila akác köznek. (legalábbis én így érzem.) Ezt igazolja az is, hogy Angie már innen nem akar sehová költözni, mert végre itt érzi hosszú évek után azt, hoyg tartozik valahová - ez benne volt ebben a részben. Szerintem még ki kéne fejtődni annak, hoyg ki is az az izé, aki elől menekül, aki elől jobban menekül mint az FBI elől (szerintem ez még lesz egy rész).

perzsmacska 2010.09.17. 20:03:27

@Farkasokkal táncoló: Így már minden érthető, nem is kell többet mondanod.

Desperatefan14 2010.09.17. 23:39:25

@Farkasokkal táncoló: Csak mondom hogy ez véletlenül sem a befejező évad, mert most kezdődik a 7., sőt szerintem az sem az utolsó lesz.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.18. 09:27:12

OFF: @Farkasokkal táncoló: a korodhoz képest nagyon tisztában van SJP-vel meg Madonnával.

Egy szavadat sem hiszem. Tutira nincs gyereked, unokád. De kellőképpen megkeseredett vagy.
ON
Bree és Orson. Nem sajt: Brie. És főként nem Olson.

Farkasokkal táncoló 2010.09.18. 13:10:45

@kekecke:
Madonnáról tudom kicsoda, de mi az az SJP???
Szerintem keversz valakivel.

barnslig 2010.09.18. 13:32:04

Farkasokkal táncoló annyi idős, amennyinek mondja magát, két felnőtt gyereke és egy unokája van. ehhez persze senkinek köze sincs, de meghazudtolni vkit ebben végtelenül szánalmas.

@kekecke, amennyiben nem tudsz személyeskedés nélkül egy sorozatról beszélni, get a life.

Ft, sjp sarah jessica parker, a szex és new yorkból carry.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.18. 18:06:47

@Farkasokkal táncoló: Te írtad le fonetikusan a Velvetes cikknél.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.18. 18:10:10

@barnslig: kösz, hogy beleszólsz.
Van életem. És akkor most ki személyeskedik kivel?

Pandi 2010.09.18. 22:51:53

@kekecke: mert miért, ide csak előzetes engedély birtokában lehet beleszólni, vagy mi a szösz?
Miért ne szólhatna bele barnslig vagy pandi vagy kutyafüle, ha ahhoz támad kedve?

Pandi 2010.09.18. 22:53:23

Egyébként meg bármilyen megható is volt ez a rész, én nagyon nem kedvelem az ilyen "mi lett volna, ha" típusú töltelékeket. A hogyvolt viszont jó volt.:)

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.19. 09:44:30

@Pandi: nem a beleszólással van - csak - a gond. Hanem azzal, hogy rám szól, hogy ne személyeskedjek, majd ő kezd el személyeskedni. Vicces.

barnslig 2010.09.19. 10:17:39

@kekecke, ha nem érzékeled a különbséget a te személyeskedésed és az enyém között, akkor tényleg nincs miről beszélnünk.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.19. 12:09:55

@barnslig: eddig sem volt, hozzám sem kellett volna szólnod.
A személyeskedés az személyeskedés. A tiéd semmivel sem különb, mint az enyém. Ráadásul olyasmibe szóltál bele, amihez semmi közöd.
Nem vagy különb senkinél, ne emeld magad piedesztálra.

Pandi 2010.09.19. 13:14:30

@kekecke: szerintem a beleszólással önmagában tényleg a világon semmi gond nincs. Éppen az a jó, hogy bárki bármikor hozzászólhat az adott témához, véleményhez, nem?

Farkasokkal táncoló leírta a valóban meglehetősen sajátságos véleményét az epizóddal kapcsolatban, minekutána te elkezdted megkérdőjelezni azokat a részleteket, melyeket ő saját magáról osztott meg itt velünk. Na, ez tényleg személyeskedés.

S ha ez másnak nem tetszik, és ezt le is írja, azt már nem szabad, mert csak?
Érdekes.

barnslig 2010.09.19. 20:24:45

Pandi, te mindig jobban bírod ezeket a magyarázgatásokat, mint én. kalapemelés.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.20. 07:49:17

@Pandi: OK, magyarázok:
Farkasokkal táncoló némi rasszista megjegyzést tett korábban egy másik blogban, majd itt jött az érzéketlen megjegyzésével a gyerekhalállal kapcsolatban. Mindkét helyen véleményt formáltam. (a másik helyen nem voltak ilyen elnézők vele a kommentelők, mint Ti.)
Erre személyeskedve rám szól X, hogy ne személyeskedjek. Röhejes.
Beleszólni akár bele is szólhatnak a csevejbe, de a kioktató ne oktass-ki-másokat stílus kicsit bicskanyitogató. Ennyi ez a része.
És nekem egy rasszista, lelketlen akárki ne bújjon az esetleges unokái mögé, hogy együttérzést keltsen.

Ennyi az előélete ennek a gyakorlatilag hatástalan offolásnak.
És ilyesmibe szól bele barnslig és alkot megfellebbezhetetlen(!) véleményt, amit még igaznak is gondol. Szíve joga, csak ne oktasson ki. Ha szerinte a személyeskedés nem szép dolog, ő se tegye. Ha engem nem ment föl, magát se, ugyanazért.
Számomra a lelketlenség és a rasszizmus az elítélendő. A személyeskedés nem annyira zavar.

Remélem, másnak is világos voltam. És kösz, hogy elolvastál.

Pandi 2010.09.20. 11:24:48

@barnslig: köszi

@kekecke: elolvastam és köszönöm.
De ezek után is teljes mértékben fenntartom, amit korábban írtam.

Annyi kiegészítéssel (aztán eldugulok, mert nem akarom azokat untatni, akik tényleg csak a sorozat miatt járnak ide), hogy egyrészt szerintem ami egy másik blogban történt, történik, azt ott is kellene lemeccselni, nem kell áthurcolni máshová.

Másrészt, ha egy picit is szerettél volna megmaradni a korrektség és a higgadtság talaján, akkor le sem írod azt, hogy Ft bárki mögé is bújt volna, azok után, hogy csak a felvetéseitekre válaszolt (majd megtudod, ha..., hány gyereked van, stb.)

Aztán, ha én leírnék egy ilyet, hogy "Anyád csak egyet szült, ugye? Vagy a testvére(i)dre vagy ennyire féltékeny, hogy ekkora baromságot írsz?", egyáltalán nem csodálkoznék, ha erre másoktól is érkezne reakció. Akár olyan is, ami nekem nem tetsző.

Végül, én is elítélem a rasszizmust és az érzéketlenséget is, de annyit hadd jegyezzek meg, hogy itt nem gyermekhalálról van szó, szerencsére, még ha engem is megríkatott (mondjuk én bőgök a Megasztáron és egy-egy jótékonysági felhíváson is), hanem egy filmsorozatbeli figura "haláláról".
És ez nem jelenti azt, hogy azonosulni tudnék Ft véleményével, csak azt, hogy nem is kell túldimenzionálni vagy olyat belemagyarázni, ami nincs benne.

Farkasokkal táncoló 2010.10.25. 00:23:40

Csak kérdezném, hogy most akkor abbamaradt a hogyvoltozás?
Mert közben lement már vagy 3 vagy 4 rész, és semmi... pedig - bár régen nem szóltam hozzá - mindig nagyon vártam a folytatást...
süti beállítások módosítása