Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Smallville 8x04 - Instinct

2010. szeptember 04. 09:00 - Tipca

Szörnyella már megint sántikál valamiben, egészen pontosan bevizsgáltatta Clark Erőd-kristályát Groll dokival, aki már Zod kriptoni palmtopján is ügyködött. Addig most is eljutott, hogy a kristály olyan anyagokból épül fel, ami a Földön nem található, ám mielőtt Tess a képébe röhöghetne, gyorsan hozzáteszi, hogy ráadásul még érzékeny is a hangokra. Mármint a kristály. Gyorsan be is pöccinti a sergő-forgó mélynyomót, mire a kristály felvillan, vakító fénysugarat lő át a mennyezeten, meg úgy az egész Luthor-kastélyon, ki az űrbe.

Eközben Metropolisban pislákolni kezdenek a lámpák, egy üzletember pedig különös, villózó fényeket lát kiszűrődni egy sikátorból. Nyilván nem látta még a Terminatort, mert bemegy megnézni, mi az, de csak egy vörös hajú dominát talál, aki – állítása szerint – az igen hangzatos Maxima királynő nevet viseli, és látta a kriptoni jelzőfényt. A fickónak minden vér áttelepült az agyából máshova, úgyhogy minden habozás nélkül rábiccent a dologra. Maxima hevesen megcsókolja őt, aki eleinte élvezi is a dolgot, csak aztán vérezni kezd az orra, és láthatóan nincs túl jó bőrben. Őfelsége fintorog, „hazudtál nekem”, mondja, „te nem is kriptoni vagy.” Az üzletember fetrengve haldoklik, Maxima pedig elsétál.

Clark még mindig Lanát siratja, kutyaetetés közben is a kifehéredett kriptonit nyakláncon mereng, amit anno ellopott a csajtól, hogy ne essen mindig hasra a jelenlétében. Nem sokáig itathatja azonban az egereket, Lois a szokottnál is harapósabb kedvében van, azonnal berendeli Clarkot a Planetbe, aztán mikor két másodperccel később a fiú berobog, lecseszi, hogy hol volt már eddig. Miközben szemérmetlen megjegyzéseket tesz rá, hogy most már igazán kanalat ragadhatna Clark, és belekóstolhatna más fagyikba és/vagy újságírónőkbe is, felvezeti az új cikket: fiatal, egészséges üzletember szíve megállt az utcán, ráadásul a boncjelentés szerint a szervezetében annyi endorfin és adrenalin volt, mintha legalábbis egy kéthetes orgiaszeánszon vett volna részt. Clarknak azonban feltűnik, hogy a pasas fel volt öltözve, ráadásul ennyi hormon nem lehet egy emberi testben.

A friss vőlegény, miközben bepakol menyasszonyához, a könyvek között megtalál egy levelet, amit Chloe még az első évadok valamelyikében írt Clarknak. (Javítson ki valaki, de mintha akkor lett volna, mikor Clark éppen haldoklott volna valami kriptonitpor allergia miatt.) Ezen aztán Jimmy megint bepörög, féltékenységi patáliát rendez és távozik. Nemcsak itt tombol a féltékenységi lát, miközben Tess épp az Olivertől kapott ruhát és a megszokott klubba való meghívót nézegeti, beállít hozzá Maxima, és rögtön letámadja a nőcit, mivel azt hiszi, el akarja tőle venni az ő tökéletes, kriptoni társát. Szörnyella próbál többet is megtudni erről a bizonyos kriptoniról, de őfelsége nem sokat teketóriázik, és inkább hozzávágja a falhoz a vélt konkurenciát. A hormontúltengésen felbuzdulva Lois – Clarkkal az oldalán – megkezdi a nyomozást. Kimennek a szerencsétlenül járt üzletember halálának helyszínére, ahol mindketten újabb felfedezéseket tesznek. Lois azt, hogy több hasonló támadás történt Metropolis és Smallville között, Clark pedig a Maxima fényliftje nyomán maradt égésnyom alatt felfedez egy kriptonira hasonlító szimbólumot.

Az úrnő megérkezik az Ászok klubjába, vagy mi magyarul a neve, ahol vesztére Jimmy is dekkol. Csak azt tudnám, miből, ha elvileg ez egy méregdrága hely. A pultos éppen azt tanácsolja a srácnak, hogy tegye féltékennyé szíve hölgyét, mikor Maxima lecsap rá, lévén ő az egyetlen egyedülálló hím a teremben. Közben Clark elviszi Chloénak a szimbólumot, hátha az tud róla valamit mondani. Még szerencse, hogy Brainiac az IQ-növelés mellett az Encyclopedia Galactica összes kötetét is beültette a lány agyába, így Clark csakhamar megtudja, hogy a jel az Almerac bolygó királyi családjának címere, és az égésnyomokból meg a megemelkedett hormonszintű áldozatokból ítélve a királynő a Földre teleportált a téridőt összetömörítő karperecével, hogy párt keressen magának. Clark pislog párat, aztán indul a Klubba, amelynek közeléből a legutolsó áldozatot jelentették. Időközben Jimmy és Maxima is belemelegedtek a témába, s bár először Jimmy visszakozna, mondván mást szeret, elcsattan a csók. Jimmy orra vérezni kezd és összeesik, ám ekkor behussan Clark, elkapja, és elhussan vele – mindezt a királynő szeme láttára, aki elégedetten nyalogatja a szája szélét.

Tess meglátogatja Chloét, és munkát ajánl neki: fel kellene törnie egy meglehetősen egyedi szuperkompjútert. Chloe kerek-perec nemet mond, aki fél méternél közelebb járt Lexhez és még él, az jó ember nem lehet, szóval inkább passzolja a melót. Tess burkoltan utalgat rá, hogy elég sokat tud Chloéról, mondhatni mindent, de a lányt így sem tudja meggyőzni. Clark próbálja kiszedni Jimmyből, hogy nézett ki a királynő, de a srác onnantól kezdve, hogy a bárpultnál odalépett hozzá a nő, mindenre csak ködösen emlékszik. Mindenesetre Jimmy tisztára ki van akadva attól, hogy leállt egy másik nővel csak mert egy kicsit összezördült Chloéval. Szóba kerül a levél is, meg hogy az első szerelmét senki nem felejti el, mire Clark azt mondja, hogy túl kell lépni (haha, bagoly mondja verébnek!), meg hogy Jimmy inkább annak örüljön, hogy Chloéval ott vannak egymásnak. Végszóra befut a leányzó is, Clark pedig átugrik a Planetbe, és megnézi a klubban készült biztonsági felvételeket, mielőtt azonban vethetne egy pillantást Maximára, elmegy az áram, és őfelsége a maga hús-vér valójában hussan be az üres szerkesztőségbe. Egy csók, és Clark teljesen elveszti az eszét, Maximával a liftben esnek egymásnak olyan vehemenciával, hogy némelyik megmozdulásuk komolyan azzal fenyeget, hogy az egész hóbelevanc a fejükre szakad.

Aztán a liftajtó kinyílik, a másik oldalán álló Lois pedig nagy szemeket mereszt, majd egy kis kiabálást követően távozik. Maxima hiába marasztalja, Clark utána szalad megmagyarázni a helyzetet, ám Lois nem kér a magyarázkodásból, ráadásul még a királynő is lelép. Nem megy messzire, épp csak a parkolóig, ahol fogja Lois kocsiját, és áthajítja a háztömbön – benne Loisszal. Szerencsére be volt kötve, úgyhogy viszonylag épen mászik ki a roncsból, csak hogy összeszólalkozzon Maximával, aki már készülne rá, hogy jól pofán vágja, mikor kommandósok fegyvereinek csöve és lézerirányzéka szegeződik rá. Clark a bezárt Ízisz irodában Tessbe botlik, aki továbbra sem tett le róla, hogy Chloéval töresse fel Clark kristályát, ráadásul ezt pofátlan módon a srác orra alá dörgöli, aki heveny arcidegrángással hazudja, hogy még soha nem látott olyasmit. Megcsörren Szörnyella telefonja, a kommandósok főnöke az, jelenti, hogy itt meg itt elkapták a csajt, de befejezni már nem tudja, mert lövöldözés hallatszik, majd megszakad a vonal. Clark gyorsan a helyszínre hussan, ahol Maxima már végzett a kommandósokkal, és éppen Loist venné sorra, aki a látottak ellenére még mindig pattog, de hála az égnek Clark időben érkezik, és elhussan őfelségével egy kihalt sikátorba.

Megy egy kicsit a huzavona, te vagy a lelki társam, de nekem te nem, mert egy gyilkos ribanc vagy, de csak én szerethetlek úgy, ahogy, blablabla. Végül Clark beindítja Maxima téridő karperecét, és hazateleportálja őt. Clark meglátogatja Chloét, aki közli, hogy Jimmy jobban van, majd bizonyítandó, hogy már túl van Clarkon, odaadja neki a levelet (tényleg akkor írta neki, amire emlékszem), utána kitárgyalják, hogy kettejük kapcsolata mindig is egyedi lesz, úgyhogy Chloe megkéri Clarkot, hogy az esküvőn vezesse ő az oltár elé. Na jó, de mit szól majd ehhez a Sullivan apuka? Clark belemegy, nagy az öröm és bódottá, aztán a srác komolyabb vizekre evez. Ha Chloe Brainiactől kapta a szupereszet, Jor El talán megszabadíthatja tőle, ahhoz viszont kell az Erőd, amihez viszont a kristály, ami jelenleg Tessnél van. Vagy mégsem? Chloe meglátogatja Szörnyellát, és először jól legorombítja, amiért betört az Íziszbe, majd rátér az üzletre: vetne egy pillantást arra a szuperkompjúterre. Tess azonban közli, hogy az pillanatnyilag lehetetlen, ugyanis valaki ellopta, de mivel elég kevesen tudtak a létezéséről, gyorsan kideríti majd, kinek tetszett meg a kütyü, és akkor lesz ám neki nemulass.

Lois felkeresi Clarkot a pajtában, és közli vele, hogy a cikkből alighanem nem lesz semmi, ugyanis a vöröskét mintha elnyelte volna a föld. Clark megköszöni, hogy időben rájuk nyitott, aztán elmereng arról, hogy Chloe példájából okulva mi lesz, ha szembe jön vele a lelki társa, de ő nem veszi észre? Lois biztosítja, hogyha betoppan a nagy Ő, biztos feltűnik majd neki, aztán elpanaszolja, hogy lakást keres, nem bírja tovább Chloe és Jimmy turbékolását. Clark felajánlja, hogy költözzön vissza a Kent farmra, de Lois inkább nemet mond, tekintve, hogy már legutóbb is alig fértek meg egy tető alatt. Zárásként Szörnyella az emailjeit nézegeti, és a rengeteg Viagra és pénisznagyobbító ajánlat között feltűnik egy érdekes levél, ami csak két mondat: Ezt keresi? (kép a kriptoni kristályról) Még nem áll készen. Aláírás: X.

Címkék: smallville
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desperatefan14 2010.09.04. 12:31:11

De jó egy héten 2 Smallville HV!!! Már egész megszoktam Lois hangját.. Ez a rész annyira nem maradt meg bennem mikor felirattal néztem, hogy azt se tudtam mi lesz benne:D De a köv. rész jobb.

Tipca 2010.09.04. 14:49:20

@Desperatefan14: Sőt, a napokban jön még egy, a múlt heti részé. Kicsit lemaradtam a részekkel. :P
süti beállítások módosítása