Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x09 - Önvédelem

2010. szeptember 03. 10:10 - Tm

 A kávézós csaj halálából mindenféle következik: Nick idegbajos, mivel ő volt az utolsó vendég, és, ha jönnek a rendőrök meg az ujjlenyomatozás, akkor jujjmilesz. Angie viszont most, hogy vannak barátai meg munkája (ezúton is gratulálunk) nem akar továbbmenekülni, úgyhogy egyelőre nem lesz semmi. A női szakasz - bár a kertvárosi fojtogató eddig csak 20 év alattiakkal próbálkozott - biztos, ami biztos alapon McClauskey vezérletével beiratkozik egy önvédelmi tanfolyamra. Julie meg depis és szorong. Közlekedni is csak úgy mer, hogy Karllal kocsit cserélnek a vérszomjas gyilkos megtévesztésére.

Bree gettólátogatásra megy, hogy rávegyen egy Lamar nevű benga négert, ugorjon már be valamikor egy kávéra Orsonhoz. Lamarnak ugyan baromi nem hiányzik a nehézfiúkat odabenn a helyes fogtisztítás fontosságával nyektető Selymes, az asztalra helyezett három zöldhasú azonban meggyőzi. A csapda kész. A párocska épp ezt készül megünnepelni egy motelben, amikor. Susan nem tud a családi kocsicseréről, így amikor kiszúrja Julie autóját, biztos benne, hogy a lány újrakezdte a Mr. X-szel. Miután telefonon nem sikerül kiparancsolnia a Julit onnan ahol van (konkrétan a könyvtárból), felderítésre indul, és remek időzítéssel épp akkor les be az ablakon, amikor exférje rámászik a dolog ellen cseppet sem tiltakozó legjobb barátnőjére.

Az élmény kétségkívül megrázó lehet, így nem csoda, hogy Mrs. Delfino az első önvédelmi órán alaposan megszorongatja Mrs. Hodge nyakát, miközben kiselőadást tart neki az áruló barátokról. Másnapra azonban a racionalitás talajára lép, és röpgyűlést hív össze (jelen vannak K. Mayer, S. Delfino, B. Hodge), melyen Bree elé tárja az ún. Karl-tényeket. Van itt minden elfelejtett szülinaptól sztriptízbáros házassági évfordulóig, Bree mégsem szalad el sikitozva, hanem váratlanul szerelmet vall Karlnak. Az meghatódik. Susan szintén. Nagy összeborulás+szivecskék meg röpködő galambok a levegőben.

Bolenéknél nő a feszültség. Nick bevallja, hogy beszélt Azokkal, hogy esetleg egy klassz alku után visszaszállnának Abba. Angie szerint viszont miután megölt valakit, sosem kötnének vele alkut, de Azok most már tudják, hogy még élnek, bravo, Nick. A szülők ordítozása az utolsó csepp Dannynek, aki amúgy is öngyilkos kedvében van, mert Julie nem akar a csaja lenni, pedig még azt is megbocsátja neki, hogy az apjával dugott. Szóval Danny elborul, és tablettás módszer segítségével megöngyilkolja magát. Túléli. Apuék szomorkodnak kicsit a kórházban, de legalább kibékülnek, mi meg megtudjuk, hogy csak Angie-nek kellett menekülnie anno, Nick maradhatott volna. Dannyt meg valójában Tylernek hívják.

Lynette igazán nagyot koppan, amikor a terhesügyi botrány másnapján úgy csörtet be az irodába, mintha mi se történt volna. Carlos ugyanis egyáltalán nem aludta ki a mérgét. Tehetséges Tim az állás mellé már megkapta Lynette irodáját is, a kismama meg beköltözhet a tisztítószerek közé - míg el nem húz Miamiba vagy a francba. Ugye-ugye, talán a nagyarcúskodás helyett mégis célravezetőbb lett volna egyszer az életben Tomra hallgatni, és behozni a bocsánatkérő viszkit. Lynette még fut egy kört Gabrielle-nél, hátha ő visszalobbizza őt a tutiba meg a barátságba, aztán amikor ez se játszik, berág, és - kétségek közt vergődve ugyan, de - beperli Carlost.

Az idézést épp akkor kézbesítik, amikor a 15 év barátságot és a remek karácsonyi kolbászkákat is a mérleg serpenyőjébe tevő Solisék úgy döntenek, mégis megbocsátanak, Gaby meg plüssmackóval meg bonbonnal felszerelkezve követségbe megy Lynette-hez. Szóval a békekötésnek lőttek. Paragrafussal támadsz terhes luvnya?!? Akkor ezt figyeld! - és a most már igazán dühös Carlos szigorúan jogszerűen, de elég genyó módon szívatni kezdi a most már mindent bánó Lynette-et a munkahelyen, majd "észszerű időkereten belül képtelen ellátni a feladatát" alapon kirúgja.

Katherine szerelmi bánatos nőszemélyből kezd őrült nőszemélybe átcsapni. MJ-nek pl. hosszasan ecseteli az öregedés és a középkorú nők pasizási nehézségeit, arra kifuttatva a dolgot, hogy mindezen őt csak azért érinti, mert valakinek a csúnya, rossz Anyuja ellopta tőle azt a cuki Apuját. A hatéves otthoni beszámolója után Cuki apu iszonyú mérges. Első csapásként eltiltja a gyerektől a nőt, másodikként viszont egyszerűen az arcába mondja. hogy sosem szerette stbstbstb. Katherine meghasonlik, és Mike távozása után hasbaszúrja magát egy konyhai nagybökővel - miután kihívta a mentőket.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2010.09.03. 15:06:10

Nem Tylert mondott Danny? Én legalábbis úgy értettem.

Katherine pedig nem Mike-ra akarja gyanúba keverni, hogy ő szúrta le, a "ha nem lehetsz az enyém, ne lehess az övé se" gondolatmenet szerint?

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.09.03. 15:15:47

Én azt bírtam nagyon, amikor Susan a takarítónővel társalgott a hotelben és közölte, hogy az a vörös a lánya.

Tm 2010.09.03. 19:14:20

@Ditti82: tenyleg tyler, kosz.

Ditti82 2010.09.04. 18:56:06

@Tm: Nincs mit. Örülök, hogy megint van hogyvolt. :)

Jucuska 2010.09.07. 13:19:07

a kedvenc jelenetem Lynette és Tom ágyában, amikor Lynette mérgesen meséli, hogy ügyvédet fogadott és kicsinálja Carlost. Mire Tom felül az ágyban elmondhatatlan tekintettel és azt mondja: hű Lynette nagyon be vagy indulva!
Erre Lynette vérfagyasztó tekintettel: nem lesz dühös szex!
Hát ez szuper volt
süti beállítások módosítása