Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x08 - Egy csésze kávé

2010. szeptember 01. 14:50 - Tm

Susannek a lövöldözős ügye tárgyalására sikerül kikapnia azt a bírónőt, aki szokatlan, bár kétségkívül koherens büntikiszabásairól híres: Bunkó voltál a bejárónőddel? Takaríts te nála hat hétig. Nem csináltattad meg a fűtést a bérlőidnek? Élj egy hónapig abban a rohadt hideg lakásban. De decemberben ám! - meg ilyenek. Katherine azonban mégsem lőhet bele Susanve bármennyire is szeretné, a bírónő ugyanis a puccbavágott Mike Delfino végiggusztálása után úgy találja, hogy ja, emiatt a hím miatt néha bizony lőni kell. A másikkal szemétkedést azonban nem tolerálja, így Susant - Katherine nagy nyilvánosság előtti megszállott dilinyósnak titulálása miatt - közterületi szemétszedésre ítéli.

Katherine önfeledten kárörvend, melynek részeként többek közt üres műanyagpoharakkal hajigálja a tisztaságipari szakdolgozóvá vedlett Susant, amiért hamarosan ő is narancssárga overallban bökdösi a fecniket az útszélén. Végtelen nyomorultságában beismeri, hogy Susan nyert, majd krokodilkönnyekkel siratni kezdi élete szerelmét, akivel annyira, de annyira, mind szellemileg, mind lelkileg, ráadásul naponta 5x. Brühühü. Persze, naponta 5x, mi? Hát ja, mér ti nem? Óó - lesz egyből jobb kedve Katherine-nek.

A meghasonlott Susan másnap korán reggel ráugrik Mike-ra. A pasinak, akiért lőni kell a reggeli és a reggeli előtti menetnél még tetszik a hirtelen kezdeményező asszonyka - főleg, hogy eddig a szülinapján is sietnie kellett - az ebéd helyettinél már kicsit kivan, estire meg már konkrétan nemet mond. Szóval egy bénaság vagyok az ágyban - nyüszög Susan összetörve, amit elsőre csak súlyosbít Mike magyarázkodása arról, hogy a napi ötös csúcs egy síházban vihar idején történt, és persze azért, de csak azért, mert Katherine-nel nem lehetett mást csinálni. Aham. De végül egy igazi, őszinte romantikus-kézszorongatós-mélyen szembenézős veledviszontteljesazéletem helyreállítja a  családi békét.

Gabrielle minden áron be akarja juttatni Juanitát a Szent Ursula ált.iskolába, ezért templomba megy, hogy lefizesse a papot. Sajnos többgurigányi pénz is csak egy talánt garantál a bazi hosszú várólista élén, feltéve, hogy valaki elmegy a suliból. De mért tenne ilyet? Kiderül, hogy Carlos egyik beosztottjának oda jár a lánya. Gaby ebben azonnal meglátja nagy lehetőséget: Terrence-t el kell paterolni az új miami iroda élére, és mivel a gyereke nyilván nem fog onnan ingázni, halleluja, Terrence megy Miamiba, Juanita meg az Ursulába. Csakhogy szerencsétlen Terrence-szel a terhességét egyre nehezebben titkoló Lynette-nek is tervei vannak: reméli, hogy Carlos elnézőbb lesz a terhességes sunnyogás miatt, ha Tehetséges Terrence helyettesíti, amíg ő gyorsan elmegy és szül egy kicsit. De ugye az egész koncepciónak lőttek, ha Terrence jövő hónaptól kezdve pálmafás gatyában jár dolgozni.

A pánikot gyors és álnok tett követi. Scavoek ünnepi vacsira invitálják a Terrence-házaspárt, ahol Lynette igazán szemléletesen írja le a pasinak, hogy az ígéretes miami állás valójában válásba és alkoholizmusba taszító parkolópálya, míg Tom Terrence-nét dolgozza meg a hőség, a hurrikánok és a drog mellett bevetett vérengző alligátorok képével. A Scavo-különítmény - legalább is a maga szempontjából - remek munkát végez: Terrence visszamondja az állást. Az Ursularól lemondani kényszerülő Gaby meglátogatja Lynette-et, akinek a hasa a baráti ölelkezés közben gyomronrúgja Gabyt, amin sok mindent nem lehet kimagyarázni. Gaby barátnői és lojális feleségi minőségében is kiakad. Otthon beszámol a karatézó hasról, Carlos pedig kemény ultimátumátummal fogadja másnap Lynette-et: vagy Miamiba vagy máshová mész dolgozni, és mellesleg gratulálok. Hiába minden uh és jaj, a késő bánatokról nem is beszélve. Lynette-nek ez többszörösen sem jött be.

Bree operába cipeli Karlt, aki hősiesen kibírja a dolgot a harmadik felvonás végéig - igaz ebben a Pillangókisasszony megható történeténél nagyságrendekkel nagyobb szerepe van Bree dekoltázsának. Bree keserűen konstatálja, hogy ez bizony - szexmegvonás ide vagy oda - továbbra is szexalapú kapcsolat, amitől egyáltalán nem lesz jókedve. Pláne, hogy otthon meg egy Cso-cso-szán sorsán elérzékenyül megcsalt férj fogadja. Affrancba, hogy minden pasival van valami baj. Orson egyébként elég vacakul van. Biztosra veszi, hogy nejének szeretője van, efeletti mély önsajnálatát pedig Puccini mellett egy ideje számos borospohárba fojtja, majd megkéri az épp arra járó Angie-t, hogy kémkedjen a csalfa nőszemély után. 

Angie nemet mond, de beszámol az ajánlatról Bree-nek, aminek következtében egy különlegesen szépnek induló tortagirland megy pocsékba. Bree beparázik, közli Karllal, hogy a válásig nincs több randi, mire az ügyvéd úr egyből megtalálja a válás egyetlen, de talán még hozzá mérten is genyó módját: Orsont le kell fotózni egy ex-bűnözővel, és mivel még próbaidőn van, máris mehet vissza a dutyiba, HACSAK nem megy bele mégis a válásba. Jajj drágám, de okos vagy! A párocska épp egy jóízű dugással készül megünnepelni a zseniális tervet, amikor váratlanul hazajön a gyanakvó Orson. Tiszta szerencse, hogy Angie mégiscsak kémkedik. Kezeli a helyzetet, majd miután kihajigálta a tetőn pucéran toporgó szerető után a ruházatát is, dörgedelmes beszédben felszólítja Bree-t, hogy döntsön végre az operarajongó zsaroló és a beképzelt szexisten között. 

Julie beleszalad Angie-be a kávézóban, de a kis hülye ahelyett, hogy szemlesütve elsomfordálna, beszélgetést kezdeményez vele a koffeinmentes kávéról és más marhaságokról. Angie szokatlanul békés kedvében van. Ahelyett, hogy kettéharapná a lányka torkát, csak egy higgadt gyorstalpalót tart neki Hogyan viselkedjünk a volt szeretőnk feleségével? témában (fal mellé lapulva csendben elhúzni). Julie fejét látva, átmegy az üzenet.

Késő este Nick titokzatos telefonhívást bonyolít a kávézóból. Fekete Bagoly álnéven közli egy bizonyos Padilla ügynökkel, hogy beszállna valamibe, feltéve, hogy ő - valószínűleg Angie - megúszik valamit, majd szétbarmolja a mobilját, és bunkó módon rámordul a pincércsajra, mert azt hiszi, hogy az kémkedik utána. Pedig igazán lehetne kedvesebb is vele, tekintve, hog a leányzót záráskor valaki jól agyonfojtogatja. Hogy ki, az nyilván csak az évad végén fog kiderülni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perzsmacska 2010.09.01. 17:08:55

Gabynak hirtelen milyen fontossá vált, hogy az ő férjének mindenki igazat mondjon.

Bütyispy 2010.09.01. 19:05:33

Hello kb 3hónapja olvasom a HV-ket,sok félét olvastam már,de mindegyiknél az jár a fejemben,hogy ennyi marhaságot(jó értelemben véve marhaság):),hogy lehet egy HV-ba süriteni,pl:agyonfojtogatja,na de 100 szónak is 1 a vége,jó HV élvezet volt olvasni,bocs,hogy foglaltam a kommentek helyét.
süti beállítások módosítása