Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terminátor 2x14 - Golyó a sebben

2010. július 29. 11:57 - Hoppancs

Sarah kórházban ébred Kyle Reese szavaira emlékezve, majd kicsit hallgatózik, aminek eredményeképp megtudja, hogy a zsaruk épp azon vannak, hogy kiderítsék, ki ő, és minek köszönheti sérülését. Mivel nincs ideje pihengetni, már lépne is le egy határozott infúziókitépést követően, azonban az ereje fogyóban van. Még szerencse, hogy megjelenik előtte maga Kyle, képzeletbeli segítő kezet nyújtva. Sarah szökése sikeres, a lába viszont tropa, mivel még mindig ott virít benne a golyó. Kyle azt javasolja kedvesének, hogy hívja fel a bátyót. Dereket a kórházban éri Sarah telefonja, ahol épp szemrehányást tesz Johnnak, amiért behozta Rileyt, veszélybe sodorva ezzel a küldetést. Sarah villámbeszámolót tart az Alan Park-ügyről, és a vele történtekről, majd arra kéri Dereket, szabaduljon meg az ellene szóló bizonyítékoktól. A férfi elviharzik, de Johnnak azt javasolja, maradjon Rileyval, ha már ennyire fontos neki.

Sarak közben fog magának egy doktornőt, mert ha nem is mehet vissza a kórházba, valamit mégiscsak kezdeni kéne a combjába fúródott golyóval. Felicia, a szerencsés kiválasztott megvizsgálja a sebet, és nem sok reményt fűz annak egészségügyi intézményen kívüli kezeléséhez. Sarah a még mindig vele lévő Szellem Kyle nyomására előadja a bántalmazott asszonyt, amivel meg is hatja a szőke dokit. A fájdalmas beavatkozás közben Felicia a fiáról kérdezi, akiről először nem szeretne beszélni, de Kyle olyan szomorúan néz, hogy meggondolja magát.

John az ébredező Rileyt pátyolgatja, majd csatlakozik hozzá a mindig empatikus Cameron is, hogy kifejezze aggodalmát. Anyja ezalatt kicsit kettesben marad a hallucinált Kyle-lal, majd megtudja orvosától, hogy a golyó a femoralis artériában van. Aki néz dokis sorozatokat, tudja, hogy ez nem poén, sajna muszáj lesz valahogy visszaszökni a kórházba. Nagy örömünkre haladunk a John Henry szállal is, aminek címszereplője robotfigurákkal játszik, de még ezzel sem sikerül mosolyt csalnia Ellison elgyötört arcára. Vagy pont ezzel nem. Arról is mesél, miket élt át a neki otthont adó test, mielőtt az ő kedves kis programja került volna bele. Időutazás, többszöri átalakulás, FBI ügynökök mészárlása, ilyesmik. Ellison nem szívesen hallja mindezt, és csodálkozik, hogyan jutottak az infók az „újszülött” tudomására.

John Henry elmondja, hogy mindössze rákeresett a neten Ellison nevére, és csak úgy dőltek az adatok. A bús ügynök megosztja Weaverrel rossz érzéseit a gyerek netfüggőségével kapcsolatban, de a géphölgy laza, és nem parázik a következményektől. Sarah ezúttal befelé csempészi magát a kórházba, közben béna rendőrök próbálják üldözni. Felicia csak a boncteremben tudja titokban megműteni, és az előkészületek alatt arról faggatja a pácienst, hogy ki bántalmazta. Arra tippel, hogy a Sarah által gyakran emlegetett Reese (azaz Kyle) lehet az, de a nő felvilágosítja, hogy ő már halott. A szellem mintha kicsit megilletődne a híren. Amíg Felicia kimegy bemosakodni, Sarah felhívja Dereket, aki biztosítja, hogy John miatt nem kell aggódnia, akármi történjék.

Közben Jesse megszökteti Rileyt, úgy látszik, senki sem bízik az amerikai egészségügyben. John a keresésére indulna, Cameron viszont nem erőlteti a dolgot. Az okos John Henry közli Weaverrel, hogy „maga fémből van”, mire utóbbi azt javasolja, ezt inkább ne reklámozza. A kis kíváncsi amúgy további érdekességekre bukkant a világhálón, például annak a gyárnak a nyomára, ahol Park és társai gyanús fémekkel bűvészkedtek. Weaver szeme, ha lehet, még jobban elkerekedik, majd biztosítja „kisfiát” arról, hogy mindent az ő érdekében tesz. Ezután kimegy a sivatagba, megkeresi az épületet, és miután teátrális mozdulatokkal agyonszúrta az összes bent tartózkodó boldogtalant, a levegőbe repíti az egész kócerájt.

Amíg a zsaruk Sarah diktafonjának tartalmát elemzik, Derek bizonyítékokat tüntet el, és arról is gondoskodik, hogy ne jussanak el a raktárba. Felicia megműti Saraht, aki közben Kyle-ról álmodik romantikusat. Az operáció után megérkezik Derek, akire a zaklatott doktornő fegyvert fog, mert azt hiszi, ő a bántalmazó. A férfi nem ijed meg, mert nála is van pisztoly, majd befut az egyik rendőr is, akiről kiderül, hogy valójában Felicia erőszakos (ex?) pasija. Kis drámázás után a csaj lepuffantja a férfit, és nem akarja azt sem, hogy Sarah és Derek magára vállalja a tettet. Hőseink érzékeny búcsút vesznek a szerencsétlentől, majd a raktárba mennének, aminek viszont csak hűlt helyét találják Weaver nagyasszonynak köszönhetően.

Címkék: terminátor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása