Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x19 - Piros látás

2010. július 21. 14:00 - leeann

Tara és Will az ágyban kötöttek ki, egy kis ruhátlan testedzést végeztek az elmúlt éjjel. Természetesen nagyon hiányzott már mindkettőjüknek egy kis móka, de Will aggódik Buffyért az este történtek miatt. Nyilván nem a 3 pancser miatt aggódik, hanem a Spike és Anya páros utóhatása miatt. Will látta Buffyn, hogy érdekli őt Spike, de azt, hogy szexeltek is egymással, csak most tudta meg Tarától. Ennél aggasztóbb, hogy Buffy még mindig nem ért haza. Dawn attól fél, hogy a nővére bántani fogja Spike-ot, de annak nagyon örül, hogy Will és Tara újra együtt vannak.

Közben Buffy rálel a 3 idióta búvóhelyére. Az idióták nincsenek otthon, és néhány hatalmas körfűrészt hagytak maguk után, úgyhogy Buffy összeszed, amit tud, és lelép. Időközben Buffy hazaért, és már nézegeti át a kimentett cuccokat, hátha van közöttük valami, ami segíthet elkapni a pancsereket. Miközben a csapat kutat, Anya egy síró lány történetét hallgatja, akinek a barátja megcsalta őt a húgával. Normál esetben Anyanka már rég rávette volna a lányt egy kívánásra, de az emberi része még mindig annyira vérig van sértve, hogy a csaj már nem is érdekli őt, csak a saját siralmait ecseteli folyamatosan.

Miközben mindenki el van foglalva valamivel, a 3 idióta egy ronda szörnyet üt ki némi elektromossággal. Már megint van valami hülye tervük, amihez egy fura démon kell, úgyhogy lassan szükség lesz Buffy teljes csapatára, ami most elégé szétszéledt. Dawn-nak azért hiányzik Spike, így meglátogatja a vámpírt. A történtekről beszélgetnek. Dawn elmondja a kamerát, amit Spike eddig nem tudott, és azt is megtudja, hogy Buffyt megbántotta a tettével, de ez egy elég oda-vissza játék volt, hiszen Buffy sem bánt kesztyűs kézzel a szöszivel. A 3 kretén megölte az elfogott démont, a bőrét pedig Jonathanra adták és beküldték a démontanyára.

Egy dobozt kellett kihoznia, amiben van két piros golyó. A két golyó erőt és sérthetetlenséget biztosít annak, akinek a birtokában van. Természetesen Warren az első birtokló. Közben Buffy meglátogatja Xandert, aki a történtek után főleg iszogatással tölti az idejét. Beszélgetés kezdődik a történtekről, amiből kiderül, hogy Xander nem Anya tettét ítéli el, hanem Buffyt úgy ahogy van, az egész Spike-üggyel együtt. Mindenki ezzel a „Spike-nak nincs lelke, csak egy chip a fejében” dologgal jön, pedig valahogy csak beleesett a vámpír a vadászba, és nem is kicsit.

Xander nem tudja megemészteni a dolgokat és egy kocsmában talál némi megnyugvást. Vicces az, hogy a 3 idétlen pont ugyanebben a kocsmában akarja kipróbálni a 2 piros golyó hatását. Közben Buffy vadászni volt és csúnyán megsérült. Amikor hazaér, Spike megjelenik és beszélni akar vele a történtekről. A fürdőszobában akad össze a páros, majd szó szót követ, és hamarosan hadszíntérré válik a kicsiny helység. Buffy nagyjából elismeri, hogy szereti Spike William részét, a vámpír pedig teljesen be van gőzölve és mindenáron meg akarja mutatni a lánynak, hogy az a szenvedély, ami köztük van, igazi és vállalható.

Tény, hogy Spike néha egy marha, és vámpír az ég szerelmére, úgyhogy a „nem” szó néha más értelmet kap az ő olvasatában, mint az emberekében. Ő egy megszelídített vadállat, és Xandernek igaza volt abban, hogy a chip a fejében egy póráz, csakhogy ez a póráz Buffyt nem védi tőle, és amit a vámpír nagyon akar, azt megszerzi. Buffy a földön fekve könyörög azért, hogy a vámpír ne bántsa őt, de Spike szexet akar és erőszakosan akarja, mint mindent. Buffynak sikerül lerúgnia magáról a vámpírt, aki csak ekkor eszmélt arra, hogy mit akart elkövetni. Sajnos Spike szeretlekje nem egyenlő az érzelmekkel, csak a fékezhetetlen vággyal, ami nem ugyanaz.

Az erőszak szerencsére csak kísérlet volt, de ezzel minden eddiginél jobban betette a kaput a vadásznál. Miközben Buffynak harcolnia kellett szöszivel, Warren éppen aprítja a jónépet a kocsmában, amit Xander próbál leállítani. Alapból Xander simán elbánna Warrennel, de most nem megy, sőt Warren alaposan betöri a fiú szomorú képét. Xander azonnal szalad Buffyhoz, ahol első körben Spike kabátjába, majd a fürdőszobában egy pityergő Buffyba botlik, aki belátja végre, hogy hiba volt Spike-kal kezdeni. Közben Will és Tara rájönnek, hogy a 3 kretén páncélkocsit akar kirabolni, így azonnal értelmet nyer Warren szuper ereje.

Miközben a csapat akcióra készül, Spike újra átéli tettének minden pillanatát és iszik néhány pohárkával, majd a megérkező Clemnek panaszolja el, hogy nem érti az érzéseit. Spike teljesen odavan, mert a chip nem engedi, hogy szörny legyen, de már ember sem lehet, így muszáj változtatnia néhány dogon. Közben Warren ki akarja rabolni az első páncélkocsit, amikor megérkezik Buffy. Super Warren és a vadász nem nagyon bírnak egymással, de a nagy csata közben Jonathan Buffy hátára ugrik és megsúgja neki Warren erejének titkát. Hamarosan a vadász kiüti Warrent, majd a marhák főnöke elrepül egy „háton rakétával”.

Persze ilyenből csak Andrew kapott még, de ő nem tudott élni vele, így letartóztatás vár a hátramaradt kettősre. Spike motorra száll és elmegy, de visszatéréssel fenyegetőzik és nagyon elszánt képet vág. Közben Xander meglátogatja Buffyt, aki rejtett kamerákat keres a bokrokban. Xander és Buffy megbeszélnek sok mindent, de a kert végében egyszer csak megjelenik Warren, és lövöldözni kezd - részben a vadászra, részben vaktában. Buffyt és Tarát találja el. Mindkettő élettelenül fekszik, és Willow szemeiben újra fellobban a gonosz lángja. Azt hiszem, Warrennek annyi.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.07.21. 16:45:38

Na igen, ez volt annak idején az a rész, ami teljesen megdöbbentett. Nem hittem volna, hogy a 3 idióta története így alakul, ami meg ezután történt... azt majd hamarosan - és paránként - megtudjuk. :)
És igen, Spike sem volt egyszerű, azért sajnáltam.

pleb 2010.07.21. 17:05:48

Igen, ez a rész engem is meglepett. Önmagában is jó rész volt, de az a tény, hogy a vadásszal egy ember is elbánhat, kicsit sokat adott ahhoz, hogy szeretem ezt a részt.
süti beállítások módosítása