Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x18 – A kísértetek gyermeke

2010. július 17. 14:00 - leeann

Melinda és Delia egy garázsvásáron van, amikor egy lány fura jelenést vált ki úgy általában mindenből. Az hagyján, hogy a vásár helyét adó ház szellem járta, de Julie a lány, aki itt lakik elég rossz bőrben van érzelmileg, és nem akarja elhagyni a házat. Nem csoda, hisz senki nem szereti az otthonát egy árvaházra cserélni, de vannak esetek, amikor nincs más választás, és most ez is egy ilyen helyzet. Az sem mindennapi, hogy a lány érzelmi változásai fura dolgokat vált ki tárgyakból, amit Melinda is megérez.

A látó nem hagyhatja, hogy egy ennyire különleges lány a „rendszer” fogja legyen, de a lány ereje elég nagy rendetlenséget csinál a gyermekotthonban is, ezért Melinda egyelőre lelép. Másnap Delia még mindig nem tud zöld ágra vergődni a kutyájával Bobbal. Melinda látja, hogy Bobnak semmi baja nincs, csak érzi Homert a szellemkutyát, de ezt kicsit nehéz lenne elmagyarázni Deliának. Később Mel meglátogatja Julie legutolsó nevelő szüleit, akik elmesélik a fura lány történetét. Apja sosem volt, az anyja pedig egy nap otthagyta egy buszmegállóba és azóta nevelő szülőktől nevelő szülőkig jár.

Később Melinda és Jim a lányról beszélgetnek, amikor összefutnak vele a téren. A lány megint fura jelenséget produkál, amivel veszélybe sodorja a párt. Melindának az, az elképzelése, hogy valaki kísérti Julie-t és nagyban emlékezteti őt a lány saját magára, arra az énjére, amit rejtegetnie kell a nagyközönség elől. Melinda úgy dönt, hogy ő és Jim hivatalos nevelőszülők lesznek és magukhoz veszik a lányt, amíg megvan a „kísérője”. Delia is radikális változásokon töri a fejét, mert úgy tűnik számára, hogy Bob megbolondult és ideje elvinni őt a híres kutyákkal suttogóhoz Cesar Millan-hez, aki éppen a városban rendel és dedikál.

Melinda sem hagyhatja ki a kutyadokit, ugyanis neki Homert kéne bekergetni a fénybe, ami nem jött még össze eddig, de nem kap olyan tanácsot, ami azonnali eredményt hozna. Estére Jim és Mel már nagyon izgatott hiszen megérkezik hozzájuk Julie, aki igazi főpróba lesz a lehetséges különleges képességhekkel megáldott saját gyerek előtt. Amíg Jim a szociális munkással beszélget Melinda körbeveti a lányt a házban.A szociális munkás felhívja Mel figyelmét arra, hogy Julie anyjának a bankszámláját megfigyelik, ami lehet, hogy azt jelenti, hogy az anya él valahol, vagy visszatért.

Mindezek ellenére Mel szentül hiszi, hogy Julie anyja meghalt és ő kísérti a lányt. Payne azt mondja, hogy a lány ha éppen pubertás kórban van, akkor valószínűleg poltergeist-et hoz létre és az érzelmei irányítják a „kopogó szellemet”. Melinda ezt meg is tapasztalja rögtön az első este, ami Julie-t is kiborítja és már nagyon nehezen viseli el ezt. Másnap este már jobb a helyzet, amikor leülnek és lelkiznek egy kicsit a lányok. Julie elmeséli, hogy zongorázni tanult, amit szeretett, de egyelőre nincs miből folytatnia.

A lány azt is elmeséli, hogyan jártak az anyjával városról városra és hogy változott a nevük is a lakhelyükkel együtt. Mel úgy dönt, hogy fizeti Julie zongora óráit, addig ő a lány elbeszélése nyomán lenyomozza az eltűnt anyát. Hamarosan rá is akad egy öregasszonyra, aki nagyon jól emlékszik Valerie-re, és viselt dolgaira. Az öregasszony elmeséli, hogy Valerie kisbabája meghalt és a következő hónapban megműtötték hiszterektómiával, ami kizárja, hogy valaha gyereke szülessen.

Az öregasszony azt is elmondja, hogy Valerie a későbbi gyereke szülinapján hagyta el a várost. Akkor még egyedül volt a nő és később sem derült ki, hogy miért költözött folyton. Este Mel egy elég komoly fekete felhőt látott Julie feje fölött, aminek legfőképp Payne prof örül, hisz bevetheti az össze kütyüjét, amit csak össze tudott szedni. Julie nem bánja a dolgot, ha ez megszünteti a nyavalyáját. Melinda olyan kérdéseket tesz föl Julie-nak, melyek kiválthatják a poltergeistet és előhívhatják a szellemet.

Melinda sok olyan dolgot kiderített Valerie-ről, amit a lány nehezen tud elhinni. Hamarosan jön a baljós felhő és egy női hang szólal meg belőle. A lány nem érti, hogy mi történik körülötte, de Mel már látja Valerie-t. A szellem anya azt kéri Meltől, hogy vigye vissza, de azt már nem árulta el, hogy kit és hova. Sejthetően Julie-t, de vajon hova kell őt visszavinni? Melinda fejében dolgoznak a kerekek és elég gyorsan összeáll a kép, amire az internet rá is erősít.

Julie nem február 14-én született, ahogy azt az anyja állítja, hanem akkor rabolták el innen Grandview-ből.Hamarosan megjelenik Valerie és elmondja, hogy azért tért vissza Grandview-ba, hogy visszavigye a lányt a szülőanyjához. A szellemanya elmeséli, hogy beteg lett és a halála előtt vissza akarta adni, de az agyi aneurizma gyorsabb volt és egy tóba fulladt. Melinda és Jim elémennek megkeresni a lányt, aki időközben elszaladt sírni.

Megtalálják őt és elmondják neki az igazat. Valerie elmeséli Julie történetét az ő szemszögéből, de így se hangzik jobban a történet. Kiderül, hogy az igazi anyuka a zongoratanárnő. Valerie utolsó jótette az volt, hogy megismertette egymással anyát és lányát, Melinda pedig visszaadta őket egymásnak. Valerie-t gyorsan sikerült a fénybe küldeni, de Homert még nem, aki egyelőre jó is hogy marad, hisz élőtől és szellemtől is vicsorogva védi a házat.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sulyokit 2010.08.01. 22:09:32

Kihagytam volna egy részt? Honnét jött ez a kutya?
süti beállítások módosítása