Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x18 - Sorvadás

2010. július 14. 14:00 - leeann

Az elmúlt részeket mindenki megsínylette egy kicsit, úgyhogy ideje javítani azokon a kapcsolatokon, amin még lehet. A három kretén megint tervez valamit, amihez valami lemezre van szükség, amit két vámpír kergetésével akarnak megszerezni. A két vámpírt Buffy intézi el, de a kretének csak megszerzik a lemezt. Tehát miközben Warren, Andrew és Jonathan megint valamiben sántikál, a csapat a romokat próbálja eltakarítani, vagy valamit újraépíteni belőlük.

Will és Tara megpróbálnak újra randizni, Buffy kapcsolatot próbál építeni a húgával, Xander Anya hiányán próbál túllépni, Spike pedig Buffyén, de egyiknek sem megy túl jól. A három kretén is már azt szervezi, hogyan lesz belőlük csak két kretén, Warren és Jonathan között kezd elharapózni a az ellentét. Andrew még bizonytalan, de Warren felé húz, viszont még szükségük van Jonathanre, amíg véghez nem viszik az új világmegváltó tervüket. Anya is visszatér, de elég dühös, ami nem csoda, pedig Xander folyamatosan azt mondogatja, hogy mennyire szereti őt.

Xander még nem tudja, hogy Anya újra bosszúálló démon lett. Próbál is ezt-azt kívánni Xanderre, de Halfrek felvilágosítja, hogy önmagának nem kívánhat. Más valakit kell rávenni a kívánságra, csak akkor teljesülhet. Anya nyakába is veszi a várost, és megpróbálja rávenni a csapatot, hogy kívánjanak Xandernek valami gonoszat, de egyiket se tudja erre rávenni. Xander is Buffyhoz siet, de Anya nem akar beszélni a fiúval sértettségében. Xander dühöng egy keveset, majd egy kertitörpében kamerát találnak a kertben.

Xander felvetése szerint Spike-é lehet, de ez marhaság, mert a vámpír nem egy technikai zseni. Mindegy, hogy mi marha ötlet vagy mi nem, a csapat elkezd nyomozni a kamera másik oldalán lévők után. Elég meglepő lenne, ha nem a három kreténhez vezetnének a nyomok. Közben Hallie segítségével Anya rájön, hogyan bánthatja Xandert démonerő nélkül. A három béna dilis továbbra is a mágikus lemezzel játszik, amivel majdnem felgyújtják a jelenlegi búvóhelyüket.

A csapat közben rájött, hogy ki a kamera gazdája, Spike és Anya pedig elég részegre whisky-zték magukat a varázsboltban. Will megtalálja lassan az összes kamerát, mert nem csak Buffy háza volt lefigyelve. A varázsboltos kamerát pont akkor találja meg a csapat, amikor a vámpír és a démon vad csókolózásba, majd szexbe próbálja fojtani lelki nyűgeit. Nem csak a három marha szemléli meglepetten a történteket, hanem Xandernek és Buffynak is tátva marad a szája. Amíg Buffy Dawnnal beszélget a látottakról, Xander fejszét ragad és a varázsbolt felé robog, mint egy vonat.

A Xander-gyors el is üti Spike-ot, de amikor karót döfne belé, Buffy és Anya is a vámpír elé ugrik. Anya és Xander komoly veszekedést rendez, és egyiknek sincs mit a másik szemére vetni. Ezt ők nem nagyon érzik, ezért csak egymást tudják vádolni a történtekért. Xandert sokként éri, hogy Buffy is megkóstolta a vámpírt. Miután a négyes szétszéled, Spike kívánni akar valami rosszat Xanderre, de Anya nem engedi neki, pedig nemrég még mit meg nem adott volna ezért.

A balhé végén Tara megjelenik Will szobájának ajtajában, és elég lehangoló dolgokat mond. Úgy érzi, hogy minden darabokra hullik, és nem lehet egy közös kávézással mindent összeragasztani. Ha már ő is ezzel jön, az baj lehet, sőt egyáltalán nem jelent túl jót. Tarának viszont inkább hiányzik a kis vörös, minthogy a sebeit nyalogassa valahol az árokparton. Tara az ismerjük meg egymást újra folyamatot ki is hagyná a kibékülési tervből, ha lehet.

Természetesen Will is benne van a dologban, hisz sosem volt kenyere a nagy dumálás. A lányok azonnal egymásnak esnek úgy csókolják meg egymást újra, mintha sohasem akarnák többet abbahagyni. Amikor minden páros próbálja összesöpörni kapcsolataik romjait, csak a lányoknak sikerül. A többiek egyelőre a saját lelki romjaikat próbálják meg összerakosgatni, ami nem lesz könnyű ennyi érzelmi tornádó után. Arról meg nem is beszélve, hogy a 3 kretén megint csatát veszített a vadász ellen, bármit is terveznek az elkövetkezendőkben.

Címkék: buffy
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.07.15. 17:12:25

Köszi! Egyik kedvenc részem volt, az a döbbenet, ami Anya és főleg Xander arcára kiült, az nem volt egyszerű. A három barom pedig továbbra sem igazán mutatja azt, amivé aztán lettek és amit tettek, bár ez a mindent bekamerázós trükk már megvillantja egy kicsit a foguk fehérét. Kösz a hogyvoltot!
süti beállítások módosítása