Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 5x21 - Családi kötelékek

2010. július 08. 09:31 - Hoppancs

Izzienek újabb műtétje lesz, de előtte még szeretné, ha barátai mindenféle esküvői húsokat kóstolgatnának, majd részletesen elemeznék azok ízvilágát. Torres le van égve, a családja számára gyakorlatilag halott, úgyhogy Sloan meglepi egy húzós, csontokat ide-oda pakolós esettel, hogy jobban érezze magát. Willownak, a faimádó lánynak minden porcikája eltört, amikor leesett egy 200 éves tölgyről, amin már hetek óta tartózkodott. Most odavan, mert a lakóhelyét, egyben kedves barátját kivágták, hogy a helyére valami csúnya, kapitalista baromságot építhessenek. Torresék nem viszik túlzásba az együtt érzést, inkább arra lennének kíváncsiak, hová szart a csaj, amíg egy fa tetején éldegélt.

Fiatal lánynak öltözött középkorú hölgy érkezik a kórházba, majd miután halálra rémítette Karevet brutális flörtölésével, elárulja, hogy Izzie Stevenst keresi. Amint belép az említett személy szobájába, az meglepő módon mamának szólítja. Hacsak nem az agyműtét mellékhatása ez a megnyilvánulás, akkor bizony Izzie anyját tisztelhetjük a színesen öltözött asszonyban. Thatcher Grey kijött a rehabról, és immár józanul szeretne beszélni két leányával. Mindezt a Főnök közli az érintettekkel, majd össze is ereszti őket az öreggel. Hunt új kedvence a traumás eseteket ügyesen kezelő George, aki ma egy kislány által szitává lőtt férfi esetén dolgozhat. A gyereket,aki állítólag minimum 11 golyót eresztett a pasasba, Robbins veszi kezelésbe. A kis Maddynek seb van az arcán, amit anyja szerint akkor szerzett, mikor a pisztoly visszarúgott. Elég gyanús, ahogy el akarja hitetni a dokikkal, hogy a kislány véletlenül találta el aput, miután az egy pillanatra letette a fegyverét a játékos kerti célba lövöldözés szünetében.

Thatcher előadja az AA program kötelező bocsánatkérő szövegét, amitől Lexie teljesen elérzékenyül, Meredith kevésbé. Lexie annyira belelkesedik, hogy már Markot is bemutatná a megújult apucinak, de az fél, hogy újabb bunyó kerekedne a dologból, úgyhogy finoman elutasítja az indítványt. Stevens mama még a leányánál is idegesítőbb, ráadásul nem is tudja, hogy milyen brutál, áttétes szuperrákja van Izzienek, úgyhogy egyelőre vidámkodik, és légfrissítőt szór a levegőbe. Izzie nem érti, hogy került a nő a kórházba, mert nem ő hívta, az tuti. Maddyt Meredith veszi át, és egyre nyilvánvalóbb, hogy ezzel a családdal bajok vannak, hisz az elég ritka, hogy egy kislány 17 golyót ereszt a szülőatyjába, majd arról érdeklődik, hogyhogy nem halt meg a papa ennyi lövéstől. Az időközben összegyűlt orvos-szociális munkás- rendőr csapat előtt anyu kiböki, hogy Maddy csak meg akarta állítani a fatert, akinek a családja a szeme fénye, csak néha szereti pépesre verni őket.

Mrs. Stevens – barátainak Robbie – továbbra sincs tisztában a valós helyzettel, arról csacsog, hogy a bőrrák nem nagy dolog, ha időben elcsípik, látta a Tyra-showban, hogy megy az ilyesmi, és a látnoka is megmondta, hogy Izzie rendben lesz. Huh. Maddyt az anyja rá akarja venni, hogy kérjen bocsánatot apukától, arra az esetre, ha az elpatkolna műtét közben, de Mer nem engedi - mert ő most megint zabos a csúnyán viselkedő családfőkre - és még rendesen le is hordja a nőt, amiért hagyta eddig fajulni a helyzetet. Befut Julie, a magát Willownak nevező Karen nővére (Kellie Martin vendégszereplése), és pöröl kicsit a húgival, amit Sloan és Torres távolról szemlél, utóbbi helyzetének elemzése közben. A Főnök félre hívja Mereditht, és miután leállította annak kibontakozni készülő „nemonddmegmitcsináljaknemvagyazapámsemahaverom” hisztijét, letiltja a Maddy-esetről. Meredith ennek hatására közli Derekkel, hogy ha Richard ott lesz az esküvőn, akkor ő nem, úgyhogy válasszon. Shep meghajol a menyasszony akarata előtt.

Julie tovább veszekszik Karennel, akit Torres a védelmébe vesz, mert ha hülye is volt, hogy megvárta, amíg a buldózerek leborítják a fáról, egyben bátran ki is állt az elveiért. Karen körül sípolni kezd a berendezés, irány a műtő. Maddyapu operációja komolyodik, úgyhogy Hunt elküldi Yanget a kocsijához, hogy hozzon el belőle egy zöld dobozt. Robbie tanulatlanságát azzal érzékeltetik, hogy nem tudja, mi az az áttét, és el kell magyarázni neki, hogy lehet valakinek bőrrákja a máján. Mikor ott ugye nincs bőr. Amikor kezdi felfogni, tovatűnik az arcáról az erőltetett „fiatalos vagyok, és jó fej” mosoly, Izzie kénytelen vigasztalgatni. Ez annyira megviseli, hogy máris azt kívánja, húzzon el a mama, az viszont csak akkor lehetséges, ha eléggé összezsugorodtak az áttétei ahhoz, hogy megnyugtassa. A szkennelés közben Bailey meggyónja, hogy ő hívta fel Robbiet, mert azt hitte, jó, ha a beteg gyerek mellett ott az anyukája, de már látja, hogy rossz ötlet volt.

Karen/Willow műtétje közben Torres elmeséli Robbinsnak, hogy a lány egy vödörbe kakkantott, mikor a fán lakott, utóbbi pedig biztosítja barátnőjét, hogy akkor is szeretni fogja, ha hazudik szigorú családjának kettejük kapcsolatáról. Yang megérkezik a zöld dobozzal, amiben valami speciális vérzéscsillapító por van, még a harcmezőről. Bailey beadja az Joey Tribbiani szellemi magaslatait ostromló Robbienak, hogy a lánya rákja felszívódott, és mostmár minden szép lesz. Ezután jöhet a csak Izzienek szóló igazság, miszerint pár áttét összement, de lettek újak is. Bailey azért megpróbálja majd kiműteni, amit tud, aztán meglátják. Derek megvédi nőjét Richard előtt, aki szerinte hiába bizonygatja, hogy nem Meredith apja, mégis folyamatosan belemászik az életébe.

Mer elnézést kér Maddy anyjától, de azért nem javasolja, hogy visszamenjen verekedős férjéhez. Julie kibékül Karennel, Torres meg Sloan elé tárja döntését, miszerint nem fog hazudni a családnak, szeressék úgy, ahogy van. Jogos. Richard elmondja Meredithnek, hogy sajnálja, amiért nem állt ki érte annak idején, és elhárította a felelősséget, mikor látta, hogy mennyire elhanyagolják őt. A nő sír egyet a vállán. A butus Robbie végre haza megy, de előbb még kicsit megszeretgeti Izziet. Yang és Hunt egyelőre nem békül, ugyanis utóbbi pszichiátere tanácsára próbál „lejönni” a nőről, mert úgyis csak tönkre tenné. Cristina sírva veszi tudomásul a fejleményeket. Maddy jobbulást kíván apunak, majd anyjával együtt kisétál az életéből, nagyon helyesen. Lexie boldog, mert Sloan mégis bemutatkozik Thatchernek, Izzie megy a műtőbe, Meredith pedig felhagy Ellis naplóinak tanulmányozásával, helyette inkább a Főnöknek adja őket. Ja, és mehet a jó öreg Richard az esküvőre is.

Címkék: grace klinika
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2010.07.08. 10:44:51

"nem Meredith apja, mégis folyamatosan belemászik az életébe." - az egész sorozat arról szól, hogy semmi közük nincs a dolgokhoz, mégis beleugatnak egymás bajába.
Ha véletlenül segítséget kérnének, akkor pedig telibeszarják egymást. főleg a békaszájú. :)

Bütyispy 2010.07.08. 11:23:46

Cak engem idegesit,hogy minden második részben békaarc visit egy sort Richarddal,hogy nem az apja és másszon le róla???Na,de mind1.
Köszi a HV-ket és gratula,hogy túl vagy a vizsgákon:)

~Moi~ 2010.07.08. 17:21:13

Jajaja Grat a vizsgákhoz!! A kiscsaj jólkivolt. O_o!! Hát a rinyának mindig van valami baja xD
süti beállítások módosítása