Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x09 - It Has A Face On It

2010. július 04. 15:04 - sixx

Az előző rész végén látott bemutatóból és a címből ki lehet következtetni, hogy miről is lesz szó ebben az epizódban: a (fake) hidden immunity idol elő fog jönni, és aztán vagy rombadönt valakit, vagy nem - ezt majd meglátjuk a végén, annyira ne szaladjuk előre. Az előző epizódban Ami távozott, mert Ozzy király nem hitte egy szavát sem, és bosszút állt a meglehetősen előkészítetlen államcsínyért. Azt úgy csendesen megjegyzem, hogy megnézném a vágatlan videókat a Malakal színfalak mögötti alkudozásáról.

A tribal után Erik hitetlenkedve rázza a fejét, és el sem hiszi, hogy még mindig itt van, mi is bólgatunk, tényleg csoda bazmeg. Mondjuk le a kalappal a kiskölyök előtt, mert megharcolt ezért a pozícióért. A társalgás is Ami körül zajlik, és Ozzy látszólag tényleg meg volt döbbenve, hogy Ami ennyire ki akarta fúrni, öcsém, jobb, ha életre pofozod magad, mert szopás lesz. Az Airai parton az éjszakai kamera fényében a megszokottnál is félelmetesebb külsejű Eliza Jasonnal kokettál, mert érzi, hogy kell egy szövetséges, és a hülyegyerek Jason erre tökéletesen alkalmas, mert őt még a fanok sem szeretik - vajon miért? Jason végül kiböki, hogy nála van a hidden immunity idol, így Eliza még jobban szereti.

Másnap reggel, Malakal, jön az üzenet, amit már vártunk, pakolás, mert egyesül a két törzs. Erik a legboldogabb, mert így már nem ő hátán díszeleg az Országház méretű célkereszt, és örömében örök hűséget esküszik Ozzynak. A másik parton is nagyon örülnek az egyesülésnek, és remélik, hogy nem kell visszajönniük erre a partra (pedig mekkora kibaszás lenne). Parvati és a két fancsaj szövetsége erősnek tűnik, de csak a felszínen, mert Parvati azon nyomban kész átvágni őket, hogy ismét öszekerül Ozzyékkal, hiszen velük is van egy korábbi szövetsége. Márpedig ebben a játékban ha kétkulacsos politikát követsz, és lebuksz, akkor csak a jóisten (vagy a producerek) menthetnek meg, esetleg egy csöcsvillantás és/vagy gyors dugás Jamesszel.

Az egyesüléshez természetesen kaja is dukál, meg sör, Eliza úgy van vele, hogy neki most nagyon szar, mert Ami volt az egyetlen szövetségese, így Eriket meglátva kissé keserű lett a szájíz. A kaja érdekesen alakul, James például a helyi jellegzetességnek számító sült denevérrel is bepróbálkozik, lelke rajta. Az új törzs nevét Erik adja, Dabu lesz, ami nem jelent semmit, de Erik azt hazudja a népnek, hogy mikronéz nyelven (van ilyen?) annyit tesz, mint "jó". A többiek a vállukat vonogatják, nem mindegy mi lesz a nevünk? Dabu, legyen. Lesz. Az első este érdekesen alakul: Ozzy nem Amandával alszik, hanem Alexisszel, így Amanda, a Legtöbbet Kikockázott Nő A Survivor Történetében kibaszott féltékeny lesz, és ki akarja fúrni a csajt.

Másnap irány a Malakal part, Cirie kissé ideges, hogy a kis táborukban idegenek mászkálnak és piszkálnak hozzá mindenhez, engem is zavarna. Jason és Ozzy dumálgatnak egy kicsit, Ozzy észreveszi, hogy a bonjovi frizurás kiskölyök szintén szerelmes bele, akár egy háremet is összehozhat Erikkel. Jason eldugja a fake idolt egy szikrahasadékban, Eliza meg Parvatinak kezdi el nyalni a seggét, és ilyet szól, hogy "én örökké hűséges vagyok, és voltam is", muhaha, nem mintha az első perctől nem Parvatira fente volna a fogát. Parvati vigyorog azzal a sok fogával, majd ezt nyilatkozza, hogy első dolga lesz kiszavaztatni a csajt, mert irritálja.

Ideje Amandát is beavatni a dolgokba, Parvati elmesli neki, hogy a nevében kötött egy szövetséget a két fancsajjal, amitől Amanda kiborul, és azt mondja a kamerába, hogy kurva nagy szarban van ezzel. Van egy olyan érzésem, hogy Alexis egyelőre biztonsgban van Ozzy mellett, mert Amandának Parvatitól kell megszabadulnia - az a csaj tiszta hülye. Persze csak Eliza után lesz kibaszva, mert ő az, akinek senki nem hiszi el még azt sem, amit kérdez. Eliza nyilatkozata elég pesszimista, tudja, hogy csak Jasonre számíthat, illetve arra. hogy a kölyök megnyeri az immunityt, és neki adja a hidden idolt. És ha ez összejön, akkor annyi Ozzynak, mert ők ketten rászavaznak, mindenki más Elizára, és hoppácsak.

Az immunity challenge szintén volt már: egy rács van a vízben,tessék aláúszni, belekapaszkodni, és úgy maradni - a dagály meg szépen lassan jön, és majd mindenki megfullad. Na jó, nem, mert szépen sorban mindenki kiszáll a mókából, a végére marad Ozzy meg Jason, és mielőtt mindketten megfulladnának, Ozzy feladja a küzdelmet, Jason meg nyer, és kiabál, de erre mindenki szarik. A terv az, hogy Eliza távozik, igen ám, de Jason állja a szavát, és átadja neki az idolt. Ami ott van a táskájában. Eliza belenyúl, és előveszi a fadarabot, kimegy a vár az arcából, keze-lába remegni kezd, ez bazmeg nem az idol, hnem egy fadarab. "De van neki arca" mondja Jason, a nép egyszerű gyermeke, mire Eliza majdnem gutaütést kap, ezt úgy hagyták ott neked, te idióta, az idol Ozzynál van, én meg mehetek haza. Jason még mindg azt hiszi, hogy ez az idol. Király.

A tribal előtt Amanda még próbálkozik egy halvány Alexis ellenes akcióval, de nem gondolja ő komolyan, csak tapogatózik. Cirie szerint felőle az megy haza, akit akarnak, ő szavaz bárkire, akit nem Cirie-nek hívnak. Este persze Eliza lesz az, aki kapja a szavazatokat, és a biztonság kedvéért elhozza magéval a fake idolt, amiről szerintem tudja is, hogy fake (csak a hülye Jason nem), és csak azért játssza ki, hogy Ozzy felröhöghessen. Így is történik, kiderül, hogy nála az idol, így Eliza ha nem is mentette meg saját magát, Ozzyval legalább nagyon kibaszott, mert ha hinni lehet az előzetesnek, akkor a nők a következő tribalnál Ozzy ellen szavaznak - ez érdekes lesz.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.04.17. 01:49:28

Az előzetesnek soha nem szabad hinni. Mindig átvág. Így sajnos a köv adásban se szabadulunk meg Ozzy királytól. (tudom sokan szeretik. A Cook Island-ba én is bírtam, de itt már nem szimpi)

Jason milyen h*lye. Én eddig totál azt hittem, hogy csak a szerkesztők műve, hogy az adásból az látszódott, hogy elhitte, hogy az a fadarab az idol. De nem. Tényleg ilyen h*lye volt. És még ő nevezi magát fannak. Nem látta a Survivor: Fiji-t??

Ozzy milyen dühös volt, hogy nem ő nyerte meg az immunity-t. :)

Eliza-t sajnáltam, de ő legalább nem volt olyan buta, hogy elhiggye, hogy az a stick volt a HII. Csak azért játszotta ki, hogy a többieknek így leessen, hogy Oscar-nál van az igazi.

A CBS a weboldalára felrak minden rész után egy új webes-sorozatfélét. (Life at Ponderosa) A jury tagok kiesés utáni napjait mutatja. 2-3 perces egy rész. Eliza-val kezdték és jön majd sorba a többi. Érdekes lesz ahogy sorra érkeznek majd a kiesettek.

WUTM 2008.04.17. 10:26:52

remélem Ozzy okos lesz, és nem úgy kell hazamennie, hogy zsebében marad a hidden immunity idol!!! ne legyyen James2!

jó volt Ozzy benyögése, amikor Jeff bevágta a botot a tuzbe: ne már, mennyit szenvedtem vele! :-))))

gastro, missing in action 2008.04.18. 15:13:29

Hát én szétröhögtem magam ezen a gülüszemű Elájzán, hogy rohangált ott , mint a mérgezett egér, mikor meglátta a fadarabot:-DDD
Ozzynak 3-en csapják a szelet: Erik, Amanda, Alexis.. Jason már nem, vígan kiszavazná azonnal... Háát jobb lesz , ha megnyeri a challengeket..

Póniló 2010.07.05. 17:00:06

ez kurvajo volt, nagyon röhögtem, ahogy eliza beporgott a fadarabon. ez a jason mennyire naiv. döbbenetesek ezek a fanok, mintha egy részt sem láttak volna korábban. ozzy egyre idegesitobb sajna, amennyire szerettem a korábbi évadában, anniyra nagy arca lett most. kár.
süti beállítások módosítása