Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x16 - Hell's bells

2010. június 30. 14:00 - leeann

Mindenki az Anya - Xander esküvőre készül, démonok és emberek együtt, ahol nem a démonok azok, akik meghiúsíthatják az egészet. Xander családja legalább akkora rémület, mint Will, Buffy, Tara és Dawn koszorúlány ruhája. Ha ez még mind nem elég, Xander kijelenti, hogy semmi nem állhat az esküvő útjába, ami pont az ellenkezőjét vetíti elő. Először is zuhog az eső, valamint egy öregember is megjelenik valami másik dimenzióból. Az öreg nem csak megjelenik, de az esküvőn van már, és azonnal megtámadja Xandert, akivel közli, hogy nem házasodhat meg, mert hatalmas tévedés lesz.

Az öreg azt mondja, hogy ő Xander Harris, és a jövőből jött, hogy megakadályozza a házasságot. Miközben jövő Xander és jelen Xander elvonulnak, Harris papa olyan szinten önt fel a garatra, hogy Buffynak kell leszerelni. Közben Spike is megjelenik egy cafkával, hogy bántsa Buffyt, és jöjjön a majd én megmutatommal. Miközben idősebb Harris a pokolba alázza magát és beszólogat a démon vendégeknek, akik az emberi olvasatban cirkuszosok, jövő Xander mutat némi ízelítőt a jelen Xanderre váró évekből férjként, Anya férjeként. Nem túl boldog a házasságuk, de varázslat ide, varázslat oda, egyelőre ez hihetetlennek tűnik.

Buffy és Spike vált egymással pár szót, amiből kiderül, hogy mindkettőnek nehéz, akkor is, ha marad a szőke, és akkor is, ha megy, úgyhogy a vámpír dönt, és a lelépést választja. Az öreg Xander azért hatással volt jelen Xanderre, mert a konyhában tépelődik, amikor Will az utolsó bátorítást adja át legjobb barátjának. Közben Anya már elkészült, és a fogadalmát gyakorolja, amit Tara próbál emberi formába önteni. Hamarosan jön a következő bukkanó a házasulandók előtt, Will rosszhírrel érkezik: Xander eltűnt. Will elszalad megkeresni, de tartani kell a frontot, és Anyának egy szót sem!

Buffy és Tara próbálják menteni a helyzetet, de hamarosan Anya simán megtudja, hogy mi az oka a késlekedésnek, és nem mondhatni, hogy túlzottan örül a hírnek. Miközben Anya próbálja kideríteni, hogy mi történt, a családtagok tömegbunyóba kezdenek, amit egyelőre nem lehet leállítani. A bunyó hevében Anya megtalálja az öreget, és megkérdezi, hogy mit mondott Xandernek, de válasz helyett az öreg egy bazi nagy démonná változik, és Anya gonoszságáról kezd beszélni. Arról, hogy Anya még démon korában büntette meg az öreget, amit ő azóta sem hevert ki, és most ezt a volt démon fejére is olvassa.

Kiderül, hogy pasi egy igazi ringyóval járt, és amikor szakítani akart vele, az megidézte Anyát, aki kérdés nélkül büntetett. Miközben a démonok és emberek harcolnak, Buffy észreveszi a fura démont, akivel Anya beszélget, de egyelőre nem tudja őket megközelíteni, úgyhogy a démon folytatja. Most ő áll bosszút, hisz Xandert elijesztette néhány kreált vízióval, és így Anya élete legszebbnek hitt napját pokollá tudja tenni. Anya sír és a démon meg is akarja ölni, de Buffy idejében érkezik, és Xander is visszatér a gondolkodó körútról. Buffy a démonnal harcol, miközben lassan a tömegbunyó is oszlani kezd.

Anya elkapja a vőlegényt, és elmondja neki, hogy amit látott, az mind csak vízió volt, sőt hazug vízió, mert csak a szétválasztásukra ment ki az egész. Miközben sikerül kicsinálni a démont, Xander apja újra egzecíroztatni kezdi Anya rokonságát, és majdnem újra indul a tömegbunyó. Anya kissé felemeli a hangját, és a vendégsereg azonnal szót fogad neki, ami Xander fejében alapot ad a varázslat által látottaknak, és nem tud az oltár elé állni ezzel a tudattal. Anya nem érti, hogy Xander miért hisz a látottakban és miért éri el nála egy idegen, hogy pár kép alapján megutálja őt. Pedig szó sincs erről, Xander nem Anyát utálta meg a víziófim után, hanem saját magát, azt az énjét, amit a házasság tehet vele és a kapcsolatukkal.

Ha ez mind nem elég, akkor ott vannak a Harris szülők is, akik nem legtökéletesebb példával járnak elől, így nem csoda, hogy Xander nem áll készen a házasságra. Anya persze zokog, de Xander nem akarja, hogy egy életen át csak gyűlölködni tudjon azzal a nővel, akit mindennél jobban szeret. Anya végigsétál a padsorok között, és félúton már csak a mérhetetlen szomorúságot érzi, és összeomlik belül. Később Buffy, Dawn és Will próbálják kitalálni, hogy mi történhetett, miközben Xander egy motelben száll meg. Anya teljesen összetört, és a bosszúálló démon főnök egy régi karrier megújításának lehetőségét ajánlja a lelkileg borzasztó fáradt lánynak.

Címkék: buffy
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.06.30. 19:43:40

Na igen, ez egy elég érdekes rész volt, és komoly változásokat hozott a szereplők életében. Gondolom, az alkotók nem akarták tovább húzni a mikor házasodunk kártyát, de csavarni akartak, hogy ne az legyen, amire mindenki számít. Kösz a HV-t.

Jon Snow 2010.06.30. 21:50:36

Az 5-6-7. évadokban nem sok jó rész van, de ez az.

farkamatvakarva 2010.07.01. 11:11:26

sosem értettem, miért nem lehettek házaspár, sztem qrvajó lett volna, anya, meg igazán dugnivaló kis csajszi
süti beállítások módosítása