Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x12 - Duplahúsos palota

2010. június 02. 14:00 - leeann

Az előző részben kiderült, hogy a 3 pancser próbálja izélgetni a vadászt, de nem túl nagy sikerrel. Buffy vissza is ment a főhadiszállásukra, de már nem voltak ott, csak néhány varázstárgyat hagytak maguk után. Közben újra felütötte a fejét a pénzügyi gond, így Buffynak megint egy hétköznapi munka után kell néznie. Buffy egy Duplahusi Palotának elnevezett gyorsétteremben vállal állást, de az alkalmazottak lelkesedését elnézve a helyet Zombipalotának is hívhatnánk nyugodtan.

A dolgozók olyan lassan mozognak, hogy megalszik a szájukban a tej, és annyira enerváltak, hogy azt se vennék észre, ha járás közben megműtenék őket. Buffy nem élvezi túlzottan az első munkanapját, de amikor a csapat megjelenik nála, valamivel kezdi jobban érzi magát, hisz elmondhatja nekik, hogy ezen a helyen valami fura dolog történik. Egyrészt többen is szó nélkül hagyták ott szinte mindenüket és tűntek el, a főnököt is valami fura ijesztő légkör lengi körül, és a hamburger is valami rémületesen rossz. Xander szerint nincs itt semmi extra, csak ez egy halott hely, és kicsinálja az embert egy idő után.

Ha már itt van a csapat, Xander azonnal enne is valamit, őt nem zavarja a gyorsétterem sajátos hangulata, és jóízűen falatozni kezdi a szendvicset. Buffy továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ezen a helyen valami nem stimmel. Később Buffy halálra unná már magát éppen, amikor Spike sétál be, és a kínálatot kezdi böngészni. Természetesen egy kicsit visszaél azzal, hogy ő vendég, és szóban megcsipkedi egy kicsit Buffyt, de sokkal szívesebben vinnél el innen. Spike még azt is felajánlja, hogy szerez pénzt, csak hadd vigye magával. Buffy nem megy el a vámpírral, és hamarosan kiderül, hogy jól érezte, amit érzett, és ezen a helyen tényleg nincs minden rendben, de haladjunk sorban.

Tehát Buffy marad a husi palotában, viszont az egyik srác másnapra eltűnik, persze nem önszántából, hanem valami megtámadta este, amikor a szemetet vitte ki a kukákhoz. A mai hiányzó miatt felborul a rend, és Buffy a kasszák helyett a hússütő részlegen szorgoskodik. Egy nagyon rémisztő pasas mutatja meg neki a sütési folyamatot. Az hagyján, hogy Buffy a zombi falodában dolgozik, de ma a hiányzók miatt dupla-műszakot kell vinnie. Közben Xandert meglepi egy bosszúálló démon, akiről kiderül, hogy Anya barátnője, és a közelgő esküvő miatt lett megidézve.

Később Spike ismét a kajálda felé jár, persze nem véletlenül, sőt hamarosan már a személyzeti bejárat mellett szexelnek. Ideje pár szót ejtenünk Willről is, aki egészen jól van, de hamarosan lehet, hogy ez megváltozik, mert Amy kopogtat be hozzá. Amy elvileg csak a ketrecéért jött, de ad egy kis varázserőt Willnek, akinek a nem varázsolhatok többet programja ezzel totál füstbe ment. Miközben Will szikrázik, mint egy központi áramelosztó, Buffy a húspép készítését felügyeli. A darálóból egy emberi ujj hullik alá, ami azt jelenti, hogy itt tényleg nem stimmel minden.

Buffy a menedzserhez rohan az újjal, aki nem tud meggyőző magyarázatot adni arra, hogy mit keres a húspépben emberi rész. Buffy kirohan az irodából, és kiabálva a vendégek elől a földre dobálja az ételt. Hiába fogja le őt két másik alkalmazott, Buffy könnyűszerrel kiszabadul, és amikor a főnök kirúgja őt, szinte felszabadult örömmel távozik. Miközben Buffy rendet tesz a falatozóban, Anya és a démonbarátnő a házasság helyességéről tartanak eszmecserét. Közben Buffy összehívja a csapatot, hogy kiderítsék a Duplahusi Palota titkát. Miközben a csapat dolgozik, Buffy visszamegy a falatozóba, hogy körülnézzen.

Amikor a darálót vizsgálja át tüzetesebben, zajt hall, majd átesik a volt főnöke testrészein. Willnek sem egyszerű a mai este, mert Amy akciója miatt most megint remeg, és igencsak rosszul érzi magát. Próbál ő „tiszta” maradni, de ez így nem fog menni. Azt mindenesetre sikerül kideríteni, hogy a hús nem emberi, ami jó kezdetnek tűnik. Közben Buffy az egyik törzsvendéggel találja szembe magát, akinek a fejéből egy kígyószerű lény bújik elő. Buffy hamarosan nem nagyon tud mozogni, mert a lény paralízist okoz, és a bénult áldozat könnyen megehetővé válik. Csakhogy Buffyval más a helyzet, ő küzd, és ha kúszva is, de menekül.

Miközben az öregasszony „üldözi” Buffyt, Will érkezik meg a falatozóhoz. Mivel bemenni nem tud, az autós kiszolgáló mikrofonján keresztül beszél barátnőjéhez. Elmondja, hogy a duplahusiban a hús nem is húsból van, hanem zöldségből, és azt is, hogy Amy varázslatra kényszeríttette. Közben Buffy bajban van, és a vállából már kezd falatozni a lény, amikor Will jelenik meg. A néni elhibázza, így Will levágja a lényt a fejről, és ledarálják, ha már a konyhában vannak. Másnap Amy megjelenik a háznál, de Will elküldi őt, sőt minden kapcsolatot meg akar szakítani vele. Közben Buffy visszamegy a falodába, és az új főnök visszaadja neki a munkáját.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.06.02. 19:55:15

Ez emlékeim szerint eléggé... hm... fura rész volt, és most elolvasva sem tűnik jobbnak. De egynek elment. És kösz a hogyvoltot! :)

mazogirl 2010.06.06. 01:09:26

Ez rész nagyon beteg volt. Én sem szerettem túlzottan.
:-(((
süti beállítások módosítása