Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x10 - Töredék

2010. május 19. 14:00 - leeann

Az előző rész másnap reggelén Dawn és Tara rájön, hogy senki nem jött haza előző éjjel. Buffy és Spike az összedőlt ház alatt próbálnak magukhoz térni a szenvedélyes szexparti után, amit Buffy nem igazán szeretne beleírni a vámpírvadász krónikáiba. Megint előveszi a fölényes szövegét és tévedésnek nevezi az együttlétüket, ami a szöszi vámpírnak nem igazán tetszik. Hamarosan mindenki hazaér, Buffy azt mondja, hogy verekedett éjszaka, azért ilyen zilált, Amy pedig elmeséli Will Bronzban végzett varázslatait, amit Tara továbbra sem támogat, és gyorsan elszalad.

Később Buffy, Anya és Xamder a boltban folytatja a nyomozást a fagyasztással és a gyémánttal kapcsolatban. Anya a kutakodás közben menyasszonyi ruhákat nézeget, Xander pedig kiakad azon, hogy Will egész éjjel kimaradt. Buffy nem ítéli el Willt a varázsfüggősége miatt, hisz ő meg Spike-függő, persze ezt a tényt nem köti a barátai orrára. Következő este is útra kel Amy és Will, a varázspáros. Amy elviszi Willt egy boszorkánymesterhez, amitől vöri eldobja majd az agyát. A fickó egy álcázott helyen él, amikor a lányok bemennek hozzá, Will, mint újhús azonnal felkelti a mester érdeklődését.

Will úgy érzi, hogy nem tud annyit varázsolni, amennyit szeretne, és a mester azonnal a segítségét ajánlja, majd tesz egy „sétát” vöröskében, hogy megízlelje őt, bármit is jelent ez boszorkány nyelven. Miután a mester mágiával megérinti Willt, a lány a plafonon kezd élvezkedni, kicsit olyan drogosfélén. Hallucinál, és olyan érzetet kelt, mintha nagyon csúnyán szét lenne csapva. Persze minden jónak vége szakad egyszer, és Will úgy csapódik a padlónak, mint egy zsák krumpli. Hamarosan már az otthoni padlón ébred a szobájában, és rosszabbul fest, mint Buffy, akire előző éjjel egy egész ház omlott.

Will nincs túl jól, de a ma estét Dawn-nal tölti, ami egészen hétköznapinak ígérkezik, varázsmentes estének néz elébe, ami most lehet, hogy jót tesz neki. Buffy a varázsbolt után azonnal őrjáratozni megy, majd amikor hazaér, fura neszt hall az emeletről. Azonnal észreveszi, hogy valaki kutatott a házban, és hamarosan el is kapja Amyt, aki éppen kisurranni készül, de nagyon rosszul csinálja. Buffy vallatni kezdi a függőboszi páros patkányabbik felét arról, hogy miért tört be hozzájuk, aki azonnal el is mondja, hogy a boszi mesterhez készült, akinél Will már biztos ott van.

Amy szerint a boszimesternek Will az új kedvence, és biztos megint együtt varázsolnak. Buffy Dawnért aggódik, ezért egy kicsit megrángatja Amyt, aki úgy dalol, mint egy pacsirta. Dawn és Will a kajálás után moziba indulnak, de Amynek igaza volt, és függő Willow csak beugrik az álcázott varázstanyára. Will megint repked és hallucinál, ami eleinte nagyszerű, de mint minden hallucináció, előbb-utóbb rémisztő lesz. Buffy elmegy Spike-hoz, persze most nem a szex kell a vámpírból, hanem a sötétség ismerete. Nem csak Will függő, de Buffy is függőségi viszonyba került a leggyűlöletesebb szőke lénnyel, akit csak ismer.

Most viszont menteni kell, úgyhogy Buffy elmondja Spike-nak, hogy Will és Dawn órák óta nincsenek meg, és beszél neki Rackről is, akit a vámpír jól ismer a sötét varázslatairól. A boszorkánymester nevének említésére Spike gyors öltözésbe kezd, mert Buffy egyedül nem találhatja meg a helyet. Dawn és Will időközben elhagyják a varázshelyet, de valami rémpofa a nyomukba szegődött, aminek nem lesz jó vége. Közben Buffy és Spike próbálják kideríteni, merre van a mobil varázshely, persze ismét szóba kerül köztük az ominózus éjszaka is. Spike megint azt hajtogatja, hogy szereti Buffyt, aki elismeri, hogy rajta is múlt az, hogy olyan éjszakájuk volt, amilyen.

Willow megint szét van csapva, így nem igazán érzi, hogy baj közeleg, és Dawnra sem vigyáz kellőképpen, aminek hamarosan meg is látszik az eredménye. A csúnya szörny, ami követi a lányokat, Will varázs hallucinációjából való, és most nagyon is valós, ami nem jelent túl sok jót. A lányoknak menekülniük kell, és Will egy autóban látja a menekülésük kulcsát. Will nem tud vezetni, ezért varázslattal bírja működésre a szerkezetet, majd hatalmas sebességgel csapódnak egy falnak. Dawn hamarosan magához tér, és úgy tűnik, hogy jól van, Will viszont nem mozdul, csak a kormányra van bukva.

Mielőtt Dawn megnézhetné Willt, előugrik a szörny és elkapja a tinit. Dawn próbál elmenekülni, de ez nem könnyű, viszont Buffy és Spike pont arra jár, és azonnal akcióba is lépnek. Buffy verekedni kezd a rémmel, de végül a magához térő Willow semmisíti meg, hisz ő idézte ide is. Buffy nagyon csúnyán néz a vöri barátnőre, majd rohan és megnézi a húgát, aki alaposan megsérült. Will próbál bocsánatot kérni, de a tini marha dühös rá, hisz majdnem meghalt miatta. A boszi bömbölni kezd, és könyörög a bocsánatért, de úgy tűnik, hogy ezért a tettért nincs bocsánat.

Spike elviszi Dawnt, Buffy pedig komolyan elbeszélget Wllow-val. A boszi úgy könyörög segítségért, mint egy rossz drogos, aki a „jaj nem megy a leszokás” nyavalygással próbálja tisztára mosni a tetteit. Buffy marha pipa a vörösre, de elbeszélget vele és meghallgatja őt. Will elmondja, hogy mennyire elhatalmasodott rajta a szuperboszi image, de le tudja tenni, mert olyanokat bánt meg vele, akiket szeret, elhagyja a szerelme és az egészsége is kezd rámenni. Buffy is azzal ért egyet, hogy abba kell hagyni. Ezen az éjszakán mindkét lány próbál ellenállni a függőségének.

Címkék: buffy
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.05.20. 10:30:51

Köszönöm az újabb hogyvoltot. Emlékszem, kedveltem ezt az időszakot, a varázsfüggő Willel és a Spike függő vadásszal :)
süti beállítások módosítása