Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x09 - Szétzúzott

2010. május 13. 10:00 - leeann

Újabb csókolózással fejeztük be az előző részt, és újabb lerázással kezdjük a mait. Spike egyelőre folyamatosan hoppon marad, de már várja azt az időt, amikor nem így lesz, mert ő hiszi, hogy lesz ilyen idő. Közben Will végre rájön, hogyan változtassa vissza Amy patkányt Amy emberré. Mondanom se kell, hogy sikerül neki, de a szomorúsága nem múlik el továbbra sem. Miközben Amy próbálja feldolgozni azt, hogy évekig patkány volt, a 3 marha, Warren, Jonathan és Andrew betörnek a Sunnyadale-i múzeumba, az őrt megfagyasztják és elvisznek valami értékes követ . A hírek a fagyott őrről szólnak, ami Buffynak azonnal felkelti az érdeklődését.

Spike is megjelenik a múzeumnál, és ismét a „mi van a két csókkal?” a téma. Buffy némi magyarázkodás után dolognak nevezi Spike-ot és megüti, majd Spike visszaüt, de a chip nem jelez Buffyra, viszont Spike eljátssza, és bevállal még egy pofont a vadásztól. Ahogy Spike-ot ismerjük, azt még ki fogja játszani Buffy ellen, hogy a chip nem jelez a vadászra, és bármennyire balek a vámpír, azért kontroll nélkül nagyon veszélyes. Spike azt gondolván, hogy a chip beszart, megtámad egy lányt, csakhogy a chip jelez, amikor harapni akar. Ez teljesen összezavarja a szöszit, de kibogozza a dolgokat hamarosan, az tuti.

Másnap Tara és Dawn moziba mennek, majd beülnek egy kávézóba beszélgetni, közben a többiek a napi sajtót olvassák azt böngészve, hogy mi lehet a lefagyasztott őrrel. Az őr él és kezd jól lenni, de egy bazi nagy gyémánt eltűnt a múzeumból, amit a 3 lúzer vitt el. Miközben a gyémántot nézegetik, beugrik Spike, aki azt akarja megtudni, hogy mi van a chipjével, miért működik ennyire rapszodikusan. Warren végez néhány vizsgálatot, és kiderül, hogy Spike chipjének semmi baja, normál módon működik, ami azt jelenti, hogy a gond Buffyval van.

Miközben Spike fontos adut szerzett Buffy ellen, Amy ráveszi Willt, hogy menjenek bulizni, így amikor Tara hazaszállítja Dawnt, üres házba érkeznek. Tara marad addig, amíg valaki haza nem ér. Amy jobban érzi magát, mint Will, de a két boszi hosszútávon elég veszélyes lehet. Miközben ők varázsolgatnak, Buffy, Anya és Xander a fagyszörnyet keresik, aki gyémántot eszik, persze teljesen sikertelenül. Ha már így hárman összeültek, akkor Willow és a mértéktelen varázslat is szóba kerül. Nem Tara az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy Will akkor is varázsol, amikor nem kéne.

Buffy szerint Will megfontolt és le fog állni Anya szerint viszont soha, pont azért, amilyen. Buffy még mindig azon az állásponton van, hogy Willel nem lesz gond, Anya és Xander viszont nagy bajt szimatolnak. Hamarosan kezdődik is, mert Spike a temetőbe hívja Buffyt, illetve elnézést, a vadászt. Buffy persze próbálja a többiek előtt leplezni azt, hogy közel került a szöszi vámpírhoz, de az ilyen próbálkozás annyira béna mindig. Mindegy is, mert Spike azt mondta, hogy infója van a fagyszörnyről, de Buffy nem megy el a talira. Hamarosan hazafelé veszi az irányt a trió, de Buffy szerint ezek a mostani dolgok, mint bankrablás meg ékszerrablás, nem túl démonos tevékenységek, amivel Anya és Xander is egyet ért.

Ezen még törhetik a fejüket, de már késő van, Buffy őrjáratra megy, a jegyespár pedig haza. Persze az éjszakában megjelenik Spike, aki beleköt Buffyba, az lekever neki egyet, majd a vámpír visszaadja mindenféle migrén nélkül. Buffy flegmasága elszáll, amikor megtudja, hogy Spike bánthatja, mert a vámpír szerint a vadász „rosszul jött vissza”. Buffy azért újra próbálja, úgyhogy a vadász és a szöszi verekedni kezdenek, és Buffy azonnal visszakapja a te sem vagy ember dolgot. Buffy és Spike folyamatos bunyózásba kezdett, Amy és Willow pedig folyamatos varázslásba. Egyiknek se lesz jó vége.

A vadász és vámpír bunyózás közben egymás viselkedésének indítékait és lelkét boncolgatják és veszekszenek, mint egy sok éve együtt élő házaspár. Willow és Amy úgy döntenek, hogy jól elszórakoztak az emberekkel a Bronze-ban, úgyhogy mindent visszacsinálnak, de mindennél jobban vágynak valami igazi nagy horderejű varázslásra. A vadász és a vámpír szenvedélye a verekedés után csókba, majd igazi házat összedöntő szexbe csap át. Úgy látszik, a lélek itt nem lényeg, mert ilyen szenvedélyt se Angellel, se Rileyval nem élt át a vámpír vadász. Akárcsak Will varázséhségének, ennek a habzsolásnak sem lesz jó vége.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása