Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 2x03 - Sid

2010. május 04. 14:00 - Hankasid

Sid görnyed a számítógép előtt. A múlt szezon óta lecserélte a PC-jét egy laptopra. Cassievel próbál chatelni, de nem sikerül elmagyaráznia a lánynak, hogy a hogyan kell bekapcsolnia a web kamerát és a hangot a számítógépén. Sajnos Cass csak a kamera bekapcsolásáig jut, de ez is csak véletlenül sikerül neki, így nem is tudja, hogy Sid mostantól látja minden mozdulatát. Otthagyja a gépet és a háttérben, a megvetett ágyban fekvő félmeztelen sráchoz megy, aki elégedetten vigyorog a melltartóját nézve. Sid majdnem sokkot kap a látványtól, gyorsan lekapcsolja a gépét. A valóság azonban az, hogy Cassie két meleg barátjának a lakásában van, akik éppen véleményt mondanak a szexis melltartójáról, amit éppen Sid begerjesztésére vásárolt. Az anorexia problémája már jól láthatóan megoldódott.

Sid és apja beszélgetnek a történtekről, de aztán egyre idegesebbé válik apuci, mivel vendégségbe várják az ő apját, akivel nem túl jó a viszonyuk. Anwar érkezik Sketchel, mivel szükségük lenne Sid hálószobájára egy kis szexhez, Anwar megígéri, hogy nem fog sokáig tartani a dolog, ezt Sketch szomorúan megerősíti. Megérkezik anyuci is, akinek az lesz a szerepe, hogy Sid nagyapja előtt eljátsza, hogy minden rendben van a családban. Egy kis enyelgéssel fűszerezett elköszönés az autóban Manfredtól, anyuci új, német barátjától, ezt apuci és Sid az ablakból undorral nézi. A lakásban egy rövid veszekedés után anyuci a kezébe veszi a dolgokat és megkezdődik a lakás rendberakása, hogy megfelelő módon tudják fogadni a szigorú erkölcsi elveket valló nagypapát.

Mindenki teszi, a dolgát, anyuci pl. porszívózik. Sid szobáját kezdi takarítani, ahol éppen Anwar és Sketch küzd Anwar korai magömlés problémájával, a jól bevált módszerrel, most Marlon Brando szerepei vannak soron. Anyuci először meglepődik az ágyban talált páron, majd kellemesen elbeszélget a pihegő Anwarral. Később Sid és szülei az alaposan kitakarított nappaliban ülve, a nagypapira várva beszélgetnek. Anyuci Cassieről kérdezi a fiát, így aztán a társukat rútul megcsaló nőkre terelődik a társalgás, ami nem érinti jól anyucit.

Sid magyarázatot vár tőle, hogy miért hagyta el őket. Sajnos ez elmarad, mert megjön a várva-várt vendég, aki még magával hozta a másik fiát, vagyis Sid apjának testvérét, Sandyt (férfi), és annak igen morcos tekintetű két fiát is. Később feszült hangulatban falatozik a család az ebédlő asztal körül. A nagypapa, aki igen erős személyiség, egyenként végigcikizi Sid egész családját, Sandy folyamatos helyeslésével kisérve, külön kitérve Sid apjának elcseszett életére. Majd közli, hogy hamarosan visszavonul és a 17 mosodáját Sandyre hagyja, ráadásul egy több milliós üdülőt is vesz neki. Sid próbál játszani a két morcos unoka öcsivel az udvaron, de azok megverik a szerencsétlenkedő srácot. Később még Sidnek kell bocsánatot kérnie tőlük.

Ezután jön a hidegzuhany: kiderül, hogy 3 napig még maradnak. Mivel kicsi a lakás, anyunak és apunak közös ágyban kell aludnia, ezért újra feszült lesz a hangulat, aminek tetőpontján befut Manfred második mobil hívása is. Igen ingerülten parancsolja meg Sid anyjának, hogy menjen haza hozzá. Anyuci azonban most inkább marad. Sid apját újra durván megalázza a nagypapi, azzal, hogy leszúrja, azért mert a zuhany nem működik és azzal, hogy a feleségére sikamlós megjegyzéseket tesz.

Este Cassie akar csetelni Siddel, most összejön a hang és a kép kapcsolat. Sajnos nem sikerül tisztázniuk a múltkori félreértést, sőt inkább teljesen összevesznek, amit Sid összetört laptopja bán. Csörömpölés hallatszik az utcáról, a részeg Manfred landolt autójával a kertben, bejön a lakásba és a nőjét akarja elvinni. Sandyt egyből kiüti és Sid apját is meg akarja verni, de anyuci megvédi, aztán el is viszi a kórházba a ház előtti karambolban megsérült németet. Miután mindenki számára világos lett, hogy Sid szülei már nem élnek együtt, a nagypapi egy újabb epés megjegyzést tesz apuci bénaságára, amin ő feldühödik és kiteszi az egész bandát a lakásból, persze most már könnyen keménykedik, hisz tudja, hogy nem örököl semmit.

Később Sid és faterja lelkizik a nappaliban, ahol apuci elmondja, hogy mennyire becsüli Sidet, eddig valahogy nem ezt szokta üvölteni. A dolog igen jólesik a srácnak. Reggel Sid már bánja, hogy összeveszett Cassievel, ezért megpróbálja felhívni, de nincs térerő. Lemegy a nappaliba, ahol abban a székben találja halva az apját ahol tegnap este hagyta. Sid sokkot kap, így megy ki a lakásból.

Chris, Tony és Jal szív valami anyagot az iskola előtt a füvön ülve. Itt soha sincs tél? Chris nagyon várja a mai napot, mert visszajön Angie és ő már nagyon régen szexelt, de aztán jobban végiggondolva a dolgot megállapítják, hogy már mindannyian régen szexeltek, sőt Jal még sohasem. Sid megy el mellettük, mint egy alvajáró. Kezdődik az osztályban az óra, a tanár bácsi elmondja, hogy Angie mégsem jön vissza hozzájuk tanítani, ezért ő fogja helyettesíteni. Később , a tanítás után, Sid ül egyedül, fásultan a teremben, Tony ül oda mellé és elmondja, hogy a többiektől hallotta, hogy ő volt vele, amikor még beteg volt. Valószínűleg ez olyan köszönöm féle akart lenni. Mindenesetre úgy tűnik, hogy kibékülnek.

A két haver együtt, most már barátságban, egy buliba érkezik, ahol Abigail üdvözli lelkesen Tonyt, de Sid jó haverhoz illően pikk-pakk tisztázza a helyzetet: elmondja Tonynak, hogy Abigail nem a csaja és hogy Tony valójában Michellet szereti. A saját ügyeiben miért nem ilyen határozott? Később Sid a színpadon zenélő csapatot nézve és hallgatva a zsongító zenét, furcsa érzelmi állapotba kerül, valószínűleg a halott apján jár az esze, mert a sírással küzd. Tony odamegy hozzá, átölelik egymást, mostmár mindketten zokognak, ki ezért, ki azért.

Együtt érkeznek Sidékhez. Félve mennek be a nappaliba, ahol Sid halott apja fekszik a fotelban, úgy ahogy Sid reggel otthagyta. Tony szerint szólni kellene valakinek, végre kezdi összeszedni magát ez a Tony gyerek! Végül Sid felhívja az anyját. Sid egy vonaton ül, majd felülnézetből láthatjuk, ahogy két vonat ellenkező irányban elmegy egymás mellett. Nem lehetett semmi megszervezni ezt a felvételt! Az ellenkező irányba tartó vonaton Cassie utazik. A két szerencsétlen már megint elbaltázta!

Címkék: skins
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása