Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x06 - Fűre lépni tilos

2010. április 22. 13:00 - Tm

Karl disznó módra eszik, őstaplóként parkol, pofátlanul stíröl minden nőt, és úgy egyáltalán: közelebbi rokona az ősembernek mint Maugli - Bree egy nap mégis rádöbben, hogy beleesett. Nem is kicsit. A felfedezéstől pánikszerűen szakít a pasival. A vadember erre szomorkás mosollyal szerelmet vall, és - ha már így esett - búcsúajándékként adja át a megboldogult nagyijától örökölt és az igazinak szánt brosst. Bree elolvad, szakítás elnapolva.

Hodge-ék Deléfinoékhoz hivatalosak vacsorára. Bree jobb mellén büszkén virít a bross, egészen addig, míg Susan - gyakorlatilag köszönés helyett - rá nem bök így kiáltva: Jé, az ezer éve elveszett Karl-nagyi-brossom! Ó, Karl Mayer, hogy szakadna rád az ég! - gondolja a jobbmell gazdája. Aztán később gondol ennél cifrábbakat is. Kiderül ugyanis, hogy a teljesen morálmentes Karl durván le is ordította anno Susan fejét, amiért a elhagyta. Az isteni igazságszolgáltatás nevében Karl kb. ezen a ponton fut be Julie-val, így egyből zsebreteheti Bree megvető pillantásait, és segíthet a terelősztori kiagyalásában, amikor a csodás véletlentől feldobódottt kiscsapat Bree-nek szegezi a kérdést: És hol is szerezted, drága Bree? A megalázott Breehadovál valamit a sarki régiségboltról, aztán Karlnak célzott ronda pillantások kíséretében Susannek adja az ékszert.

A több ponton is emberi hitványságról tanúskodó bross-ügy miatt Bree másnap szakít Karllal - demostmárténylegvégleg. A megvető szájbiggyesztéssel kombinált erkölcsi csődtömeg megnevezés azonban egészen vártalan reakciót hoz ki Karlból: térdre veti magát, és megkéri Bree kezét. Te hülye vagy? - néz rá döbbenten Bree. Karl is érzi, hogy talán nem a legmegfelelőbb pillanatot választotta, de állítja, hogy a brossos csávó a múlt, ő már ettől a pár dugástól is sokkal jobb ember lett, egy házasság meg egyenesen Terézanya és Gandhi ligájába repítené. Bree kategorikus nemét figyelmen kívül hagyva csak annyit kér, gondolkodjon rajta.

Bree gondolkodik. Sőt, beugrik Susanhöz, és finoman tapogatózó kérdéseket tesz fel neki a Házasság Karl Mayerrel témában. Susan Karl rettenetes dolgai mellett ezúttal mesél a remek szexről meg a sok nevetésről is. Sőt bevallja, hogyha a válás idején Karl akárcsak egyszer is elkaraokizza neki az Egyszer megjavulok én-t Jimmytől, simán vele marad. Dehát ő már Mike-é, úgyhogy inkább visszadja a brosst Bree-nek. Bree ellágyul a sok jó hallatán, és úgy dönt, ad egy esélyt Karlnak, ha: 1. elintézi végre a válását, 2. azonnal új-Karl-üzemmódba kapcsol, 3. kibír egy hónapot szex nélkül. Ha átmegy a vizsgán, hozzámegy. A titkos projekt fölött közben vészfelhők gyülekeznek, a jótétlélek Orson ugyanis meg akarja lepni nejét a bross hasonmásával, megdöbbenve tapasztalja viszont, hogy a Bree által említett régiségbolt csak bútorokat árul.

Juanitát kicsapják az iskolából. Nem azért, mert negyedszerre sem tudja kimondani a vallásüldözők szót a hálaadási iskolai hálaadási előadásban. És nem is azért, mert bénázását egy basszameg-jellegű kifejezéssel kommentálja. Hanem, mert az igazgatói rapportra érkező szülei közül az egyik - lehet találgatni, hogy melyik - eltúlzottnak érzi az esetért kirótt büntetést, és ezt egy  lóval kapcsolatos cifra káromkodással az igazgatónő tudtára is ad.

Carlos nem talál másik sulit, így közli Gabyval, hogy Juanita magántanuló lesz - ő meg a tanára. Hihi-hahha-huhu, vihorászik az önkritikus Gaby a felvetésen, míg ki nem derül, hogy Carlos komolyan gondolja. Gaby próbál felkészülni a feladatra. Például szerez egy földgömböt, és kifejezetten örül, hogy végre megtudja Lynette-éktől, hogy felbomlott a Szovjetunió. Aztán belefog a tanításba, ami nem megy könnyen, és nemcsak Gaby korlátozott felkészültsége és pedagógiai érzéke miatt. Juanita az anyját okolja, amiért nem járhat suliba, és kifejezetten ellenséges vele. Gaby pedig hiába próbálja megbékíteni egy olyan őszinte anya-lánya beszélgetés keretében.

Tom Lynette toleranciaszintjéhez mérten kissé túlságosan is beleéli magát a főiskolás létbe. Már az esti sörivóverseny is necces, és a tökrészeg csopitársak éjszakai hazacipelése sem egyértelmű sikersztori, de amikor véletlenül kiderül, hogy T-Scav könyvtárazás helyett valójában söröshordót szállít le egy buliba, hálából a tanszékről lenyúlt és kidolgozott matektételekért  - na, ez kiveri a biztosítékot L-Scavnál. Tom szerint ez csak egy kis csalás, amitől több ideje jut szeretett mandarinjára, és mégsem bukik meg a nemfontos matekból, Lynette szerint viszont csalni gáz. Igen? Akkor miért nem vallod be Gabynak meg Carlosnak, hogy terhes vagy?? löki le az erkölcsi piedesztálról nagyarcú nejét Tom.

Katherine bejelenti Susannek, hogy most már nem őrült, vagyis megint lehetnek a legjobb barátok, és csinálhatnak legjobb-barátos programokat, úgymint közös kártyapartik, barbikjúzás Delfinoéknál, ilyesmik. Legyen a te barátod a hóhér - gondolja Susan, és nagyjából ennek megfelelően válaszol, bár kissé finomabban. Aztán gyorsan visszakozik, mert a MárNemŐrült nőszemély közli, hogy a barátait ugyan nem jelenti fel, ha véletlenül meglövik, de ez egyáltalán nem igaz a nem-barátaira. Susan egy villásreggeli ígéretével baráti státuszba navigálja magát, és határozottan visszasírja azokat az időket, amikor Katherine még őrült volt.

Katherine sürgős csőrepedéshez hívja Mike-ot az éjszaka közepén. Mike szíve szerint másnap menne, Susan viszont a folyamatos barátság érdekében azonnal átparancsolja - a jobb félni, mint megijedni érdekében meg ő is megy asszisztálni. Mint kiderül, jogosan. A szakipárocskát neglizsében fogadó Kathrine ugyanis rendes kis kéjbarlangot rittyentett a szobájából rózsaszirmokkal, gyertyákkal meg más kötelező kellékekkel. Susan kiakd, már a per sem érdekli, és míg a csata tárgya a konyhamalaccal foglalatoskodik odalenn, a két nő sikítós-kurvázós-hajtépéses birkózásba kezd az emeleten.

Bolenékkel kapcsolatban megtudjuk, hogy Angie anyja olasz, akiről a csaj azt állítja Katherine-nek, hogy meghalt, pedig nem is, az viszont tuti, hogy még sosem látta a 19 éves unokáját, amitől mindenki nagyon szenved. Előbb-utóbb bukta lesz ebből, főleg, hogy az infók egy részét a mostanában szegény Angie-t egyedüli szövetségeseként számontartó Katherine is sejti néhány elejtett mondatból. Angie be is parázik rendesen, és válaszlépésként megpróbálja a Kathrine-nel amúgy is fasirtban lévő Susant ráuszítani a csajra azzal, hogy felveti: talán Katherine támadta meg Julie-t.

24 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexa81 2010.04.22. 14:06:09

Kedves Tm!!! Ismét a régi formádat hozod!!!! Ez nagyon jól sikerült:))))) Köszi :)))))

Alexa81 2010.04.22. 14:50:25

@Tm: Azért is írtam, mert ugye 2 vagy 3 résszel ezelőtt megírtam azt is, amikor annyira nem tetszett. Ha akkor őszinte voltam, akkor most sem fukarkodhatok a dicsérettel :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.22. 16:44:05

T-Scav... hát ezen behaltam. Meg Gaby káromkodásos nagyjelenetén is, meg ahogy akkor Carlos viselkedik. Hülyék ezek mind :D
Viszont a Susan-Katherine chickfight nem volt a szívem csücske.

perzsmacska 2010.04.22. 20:40:17

Mind az öt csirke totál hülye. Angie anyu pár ködös feltételezés alapján elkezdi gyanúsítgatni Kathrint, pedig nemrég még vele is ezt tették.
A többi négy meg nagy barátnő volt még Kathrinnel, amikor Lynett rákos volt, ő is ápolgatta, hozta-vitte chemore, de most hogy beteg lett, egy szaftos pletykatéma nekik és kész. Még arra sem képesek, hogy felhívják a lányát, hogy anyucid beteg.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.22. 20:53:36

@perzsmacska: Angie nem véletlenül tette, azt akarta, hogy Katherine leszálljon róla, neki kifejezetten terhes volt, hogy Katherine úgy gondolta, hogy a legjobb barátnők. Meg ha esetleg beszélni kezd arról, hogy ő (Angie) gyanúsan viselkedett, hát ne higgyen neki senki.
Szerintem arra senki nem gondol, hogy beteg lenne, egyelőre csak féltékenynek tűnik, sőt gonoszkodósnak. Mondjuk Bree azért gyanakodhatott kicsit jobban az előző részes kukkolós meg esküvői tortás jelenetek után.

perzsmacska 2010.04.22. 22:08:10

@lunanyuszi: Szerintem tiszta dinkának tűnik. Valamelyik előző részben Bree fel is hozta, hogy tenni kellene valamit, mert nem akarja, hogy a kezdő részben öngyilkos nő (nem jut eszébe a nevem) tragédiája megismétlődjön, mivel K. teljesen kivan. Erre mindenki bejelentette, hogy őt ez nem érdekli. Főleg Lynettől volt furcsa, a rákos részekben volt olyan jelenet, hogy K. ápolgatja őt. Azt elhiszem, hogy várandósan, három gyerekkel meg munkával nem nagyon van energiája, de egy telefont dobhatna K. lányának.
Elhiszem, hogy Anginak terhes K. viselkedése, de ez a gyanúsítgatás tiszta rosszindulat volt, főleg azután, hogy hasonló indokok alapján az ő fiát is gyanúsítgatták.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.22. 22:30:53

@perzsmacska: Persze, nekünk tényleg dinkának tűnik, de ők ezt nem feltétlenül látják. Azt annál inkább, hogy Mike-ot akarja, bármilyen eszközzel, ez pedig ritkán vált ki szimpátiát. Jól el is baltázzák a csajok...
Angie nem nagyon válogat az eszközökben, ez igaz, de ez a karakter már csak ilyen.

perzsmacska 2010.04.22. 22:39:27

@lunanyuszi: Ennyi erővel K.-ra is lehet mondani, hogy nem nagyon válogat az eszközeiben, de ő már csak ilyen.
Ők is látják, hogy K. nincsen a toppon, hiszen volt már négyük között egy beszélgetés, hogy a nő idegállapota eléggé eltér a megszokottól.
Igazából én K. egy szánalomra méltó nőnek látom, aki sürgősen segítségre szorulna, de a volt barátnői/szomszédai csak arra használják, hogy legyen kin csámcsogni.

eperlekvár 2010.04.23. 22:07:43

Itt az a baj, hogy Katherine elutasítja a segítséget és tagadja, hogy baja lenne. Ha beismerné és támogatást kérne megkapná és mellé állnának, de hogy lehet segíteni valakin aki ellenáll?

Angie-t pedig a maguk baján kívül szerintem minden más hidegen hagyja, ő bárkit és bármit felhasznál jelen pillanatban, hogy a családját védje, én így látom :)

perzsmacska 2010.04.24. 09:38:20

De miért védené azzal a családját Angie, azzal, hogy még feszültebbé teszi a helyzetet K. és Susan között? Neki az az érdeke, hogy enyhüljön a feszültség, mivel minél nagyobb béke van, annál biztosabb, hogy nem vándorol a rendőrségig a pisztoly téma.

farkasokkal tancolo 2010.04.24. 20:39:27

Na akkor én is hozzászólok...
Kezdetektől követem a sorozatot és a hogyvolt beszámolókat is.
Nagyon teccenek! :-)

De nem emiatt írok, hanem a tartalom miatt.

Én sajnos tényleg csak hétről-hétre tudom követni, volt két elmaradás, de valaki belinkelte nekem a filmekaneten blogot, és ott kattintással vissza tudtam nézni (örök hála érte).

Namármost.

Nekem Susan mindig is a bögyömben volt, mert hülyepicsának tartottam mindig.
Kathrine miatt egy percig sem fák a fejem, mert már a bemutatkozásakor alattomos picsa volt.

Másik blogon kivívtam mindenki elelnszenvét, mert én a Scavo házaspárnál Tomnak szokok drukkolni érdekes mód, és Lynettet (még a rákja előtt) hülye karrierista picsának gondoltam. És az se tetszett, hogy még a szexben is állandóan felülre akart kerekedni, jó prűd hülye p. vagyok én is na.

De most valahogy igazolva látom pl. a Katherine -nel kapcsolatos előítéleteimet, sőt a Lynettel kapcsolatosakat is. KÖnyörgöm, az szóba se kerül, hogy abortuszra menjen? Hiszen nem is vallásosak, sőt...

És csak nekem van az az érzésem, mintha az újabb részek RÖVIDEBBEK lennének?

huncut_kata 2010.04.24. 22:30:20

@farkasokkal tancolo: "KÖnyörgöm, az szóba se kerül, hogy abortuszra menjen?"
szóba került, többször, hosszan

eperlekvár 2010.04.24. 22:54:22

@perzsmacska: Mert el akarja terelni a figyelmet a pisztolyról és a Katherine által kihallgatott telefonbeszélgetésről (Katherine már gyanakodott, hogy kivel telefonált, miért kártyás a telefonjuk, miért beszélt az állítólagos anyósával spanyolul...?) Akkor már inkább legyen Susan és Katherine elfoglalva egymással de ne velük... (a pisztolyt egyébként visszavette, nem hinném, hogy azt újra odaadná Kathrine kezébe)

eperlekvár 2010.04.24. 22:55:00

@farkasokkal tancolo: Tom hallani sem akart abortuszról egy másodpercig sem.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.25. 10:35:02

@farkasokkal tancolo: Szerintem Susan sokkal kevésbé idegesítő most, mint volt egy időben, amikor a csetlés-botlást olyan mértékben űzte, hogy már hihetetlen volt, na meg olyan hülyeségeket csinált, hogy már nekem volt kínos. (Katherine nekem sem volt szimpatikus soha.)
Lynette-et kicsit másképp látom, elég sokszor kirántotta a szarból a családot a nagy karrierista beállítottságával, az viszont tetszik, hogy ők ketten minden gondjuk ellenére valahogy mégis működnek együtt mint házastársak. (És igen, elég sokat beszélgettek róla Tommal meg még Susannel is, bizony Lynette hajlott volna az abortusz felé, gyötrődött egy csomót, Tom volt az, aki hallani sem akart róla.)
Az szerintem is igaz, hogy a sorozat női nem feltétlenül mutatnak igazán jó viselkedésmintákat azzal, hogy nem egyszer idióta módon átverik a férjeiket, viszont ezektől a kis intrikáktól igazán szórakoztató lesz, főleg azok számára, akik nem így élnek.

bee1005 2010.04.28. 07:25:54

@farkasokkal tancolo:

Én is Tomnak drukkolok! :D:D (Ez olyan, mint anno a Tom & Jerry. :)) Nekem Lynette egy kicsit sok. Persze csípem, de nem bánnám, ha csak egyszer Tomnak lenne igaza.

Susant azóta nem utálom, mióta eredeti szinkronnal is nézem az epizódokat. Szerintem ez a Hegyi Barbara nagyon rossz választás volt.

Nekem nem tűnik úgy, mintha az új részek rövidebbek lennének, csak rossz helyen vágják meg, mert reklám után már csak 10 perc marad általában.

bee1005 2010.04.28. 11:22:09

Én Katherine-t nagyon-nagyon utáltam az elején, amiatt, amit az igazi kislányával tett. Utána megkedveltem, aztán most megint eléggé utálom. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 20:24:55

@farkasokkal tancolo: IGEN!!!!! rosszul vagyok Susantól, már jeleztem korábban is!
Eleve a színésznőt sem kedvelem, Hegyi Barbit sem, ez már két minusz nálam, de az, hogy állandóan a középiskolás lányától kért ÉS KAPOTT olyan tanácsokat a magánéleti problémáira, amit nem egy ilyen korú gyerekre kellett volna rálőcsölnie, na attól kész voltam. utálom szegényt a mai napig is.
meg ez az áljópofaságú csetlés-botlás, hát lehányom.
az én ízlésem szerint csúnyán mellélőttek vele a forgatókönyvírók.

Alexa81 2010.04.29. 00:10:09

Május 12-én miért nem Született feleségek lesz???? Mi ez az új sorozat???? Én Született feleségeket akarok!!!! Nehogy már most kezdjék a nyári szünetet!!!!
Valaki tud erről valamit?

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:24:10

@Alexa81: Hö? mesélj, mit tudsz? mi lesz helyette?
@Tm: infot kérünk!

Tm 2010.04.29. 07:49:21

@Alexa81: hat sajnos ez van. majus 12-tol Mercy angyalai - új sorozat, Szülfel nyari szunet comment.blog.hu/2010/04/26/korhazsorozat_tultenges_a_tv2_nel

farkasokkal tancolo 2010.04.29. 13:23:45

Ó a fenébe! :-(
Ez a tv2 csatorna tényleg megérdemli, hogy basztassák, egyáltalán nincsen tekintettel a nézőkre.

Llew 2010.04.29. 20:53:45

Tm ez a "csopitársak" elég súlyos volt.
süti beállítások módosítása