Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x04 - Mondd, miért szeretsz te mást?

2010. április 09. 11:00 - Tm

Bree-re idilli idők köszöntenek: míg ő napjai egy részét Karl ágyában tölti, Katherine jókedvűen és szó nélkül tartja a frontot a konyhában. Aztán kiderül, hogy Majdnem-Delfinoné mitől ilyen energiagombóc: szerelmes. Mike-ba. Bónuszként pedig szent meggyőződése, hogy a pasi heteken belül otthagyja azt a rémes Susant, és visszatér hozzá. Jézus! - áll megrökönyödve Bree, és hamarosan előkerül Mária és Szent József is. Katherine ugyanis kémkedik Mike után, közös meccsnézésnek adja elő, hogy a sövényre tapadva kukkolta a tévézését, és biztos benne, hogy Bree csak azért gondolja róla, hogy megőrült, mert fél, hogy megint dolgoznia kell, ha ők újból összejönnek. Ezen a ponton Bree háromhetes kényszer-betegszabadságra küldi a megkergült munkerőt.

Katherine azonban frissen, kimosakodva már másnap munkára jelentkezik könnyes bocsánatkérés közepette. A békülés meghitt pillanatát az épp zajló esküvő menyasszonyi tortájának felbukkanása vágja gajra. A négyemeletes rózsás kompozíciót ugyanis Bree készítette Katherine véletlenül megtalált terve alapján. A csaj viszont saját magának tervezte, a saját Mike-os esküvőjére. És esze ágában sincs végignézni, ahogy a vőlegénye után egy másik kelléket is lenyúlnak a saját Nagy Eseményéről, úgyhogy az esküvőszervező cég két munkatársa egy rögtönzött tortahajkurászós-futkorászós perfomansszal lepi meg az egybegyűlteket. Katherine másnap ennek ellenére megint munkára jelentkezik, de Bree azúttal nincs megbocsátó hangulatban. Kirúgja, egyben javasolja, hogy forduljon szakemberhez, mire Katherine csúnyán összekaristolja a kocsiját egy kulccsal.

Lynette belép a második trimeszterbe, ami kocsányon lógó szemeket és szűnni nem akaró vigyort eredményez Tom fején. Az alapból deszka Lynette mellei ugyanis elképesztő méretűekre dagadnak. Tom a melleken kívül csak a dugásra tud koncentrálni, főleg, hogy tudja, csak két hete van a duzzadó páros hiperérzékennnyé válásáig. Lynette-et viszont inkább az foglalkoztatja, hogy tudná a látványos darabokat eltitkolni Carlos elől. Persze sehogy. A sasszemű főnök azonban mellnagyobbításra tippel, taktikus alelnöke meg ráhagyja. Sőt megígéri, hogy persze, megadja a sebésze számát Gabynak is.

Ez a mell dolog azonban valahogy Carlosból kihozza seggfejet. Képes teljesen komolyan előjönni azzal a tervvel, hogy alelnöke dekoltázsával bírjanak rá egy gúvadt szemű ügyfelet a bizniszre. Ha díszgömböket veszel, akkor azt fel is rakod a fára, ugye. Mi van gyökér? - reagálna a felvetésre a Nemterhes Lynette, Terhes Lynette alelnök része viszont némi tűnődés után beválallja a dolgot. Jutalmul vehet egy jólszabott rucit a cég kontójára. A siker nem marad el. Este Lynette a Nagy Mell Misztérium nyomába ered. Tom azonban elég béna kutatótárs. Semmi filozófia, semmi elmélet, szerinte egyszerűen egyes pasik - ő is - megőrülnek érte és kész. Hogy ezek után mért vette el pont a kismellű Lynette-et? Mert durva lett volna egy tökéletes feleség egy nem tökéletes férj mellé. Cukimuki, tényleg. 

Gaby idegeit eleve kikezdi a gyerekneveléssel spékelt háziasszonylét, az meg különösen ordibálóssá teszi, hogy Ana láthatóan kezd beleesni új főnökébe. Ex-kertész John  mondjuk mindent meg is tesz ezért az ezerfog-villantásos bájmosolytól a munka utáni hazafuvarig. Amikor aztán a két kis dagadt Solis egy közepes nyúlcsaládnak is elegendő extra bordázott óvszert ás ki a leányzó ágya alól, Gaby becsörtet Johnhoz, hogy felelősségre vonja. Még akkor is, ha kicsit fura az ő szájából a Még csak 17 éves kezdetű litánia - főleg Johnnak címezve.

John közli, hogy csak flörtöl a csajjal, valójában Gabyra van rágerjedve, akinek immár a fűnyíráson és a szexen kívül éttermet meg más egyéb javakat is tudna nyújtani. Gaby kissé erőtlenül tiltakozik a megmentése ellen, pillanatnyi tétovázását John ki is használja, és lesmárolja ott helyben. Ekkor lép be Ana. Gaby otthon elkezdi magyarázni a szitut a kiakadt kiscsajnak. Beszámol a viszonyról, meg, hogy John újrakezdené, és ezúttal tényleg őszintének tűnik az a rész, hogy "de én nem". Ana megkönyörül, nem köpi be a lopott csókot Carlosnál, viszont úgy dönt, otthagyja az éttermet. Gaby meg rájön, hogy elviselhetetlen kölykök ide, hülye háztartási problémák oda, ő bizony ebben a háziasszonylétben boldog most már. Johnnak meg marad a borítékban otthagyott emlékfotó - kettétépve.

Julie jobban van. Susan sokkal rosszabbul. Nemcsak azért, mert velünk ellentétben őt élőben is veri az isten Andrew teljesen idétlen ondolált frizurájával, hanem mert a látogatóba érkező haver véletlenül elkottyantja, hogy a jókislány több mint féléve otthagyta az orvosit. És pultosként dolgozik egy bárban. És a titokzatos pasija nős. Susan hazarongyol, és előkotorja a lánya naplóját. Sokat mondjuk nem tud meg belőle azon kívül, hogy a Ttitokzatos neve D-vel kezdődik.

Amikor Julie végre magához tér, Susan jól rázúdítja az egészet, de a csaj nem hajlandó beszálni egyik kényes témáról sem. Nem hatja meg az az érv sem, hogy a rendőrség munkáját nagyban segítené a titokzatos D kihallgatása, akivel ráadásul ő szakított. Hopp, egy indíték! - csap le egyből Susan az új infóra, de Julie, a már-nem-vagyok-tökéletes-és-nem-is-akarok-az-lenni lányka makacsul hallgat. Susan kiakad, főleg, mert megcsal anya és elvált szülők gyerekeként Julie baromira tudhatná, hogy mért nem dugunk nős pasival.

Danny ellen a rendőrök ejtették ugyan a vádat, a suliban azonban mindenki leprásként kezeli. Angie persze nem az a fajta, aki csak úgy szó nélkül nézi mindezt. Lefizeti Portert, hogy szervezzen haverokat egy náluk tartandó házibulira. A bulin kiderül, hogy miért néz Danny a rész eleje óta olyan sandán az apjára: tud róla valamit. Nem nagy cucc - mondhatnánk lazán, de ez nem a Bolen-rejtély, hanem valami, amit Angie anyu sem tud. Hamarosan mi viszont igen: Nick valójában Dominic, Julie titokzatos D-je. 

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2010.04.09. 12:34:19

azt nem gondoltam volna, hogy Julie ezzel a pasival jött össze. viszont amíg korrepetálni járt át a sráchoz elég jól titkolták. viszont ha szakított a pasival, akkor minek ment bele egy ilyen akcióba, hogy nap mint nap jár oda gyereket oktatni?

de ezt a részt nálam megint Tom nyerte. amikor ecseteli, hogy ő mennyire, béna-randa-lúzer az nagyon jó volt. de Katherine-t nyírja már ki valaki, nekem ciki nézni, amit csinál, pedig nem is rokonom:)

Tm 2010.04.09. 12:55:14

@Savafan: valoszinuleg elobb ismerkedett meg a gyerekkel, aztan jott ossze apuval, es valoszinuleg pont emiatt veszekedtek kesobb Dannyvel. (az evad elejen tobb honapnyi esemenyt kaptunk osszefoglalva) de valoban kicist legbolkapottnak tunik ez a dolog most.

reni0214 2010.04.09. 13:37:34

MÁR MEGINT ELALUDTAM!!!!!!!!!:(( Miért kell ilyen későn adni?? Hol tudom online megnézni??
Valaki segítsen!!!:(((((((

Savafan 2010.04.09. 13:46:47

@Tm: nekem a beszélgetésekből úgy jött le, hogy a pasija és az esetleges terhessége az akkor történt, amikor távol lakott a családjától. mert Andrew is említi, hogy ő már tudott arról, hogy kimaradt a suliból. gondolom az anyunak feltűnt volna, ha csemetéje otthonról nem a suliba megy, hanem felszolgálni. ezért zavaros nekem kicsit a dolog. valami időbeni kavarodás van a fejemben:))

Ugyandehogy (törölt) 2010.04.09. 13:59:53

szóval az ikrek meg fognak születni....ajaj

Alexa81 2010.04.09. 14:00:38

Mekkora rész volt már, mikor Carlos elnevezte Lynette melleit "A CSAJOK"-nak. Katherine meg már nagyon pszicho...

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.09. 14:39:56

@Savafan: Nem, később jöttek össze, majd mutatják azt is valamelyik részben nemsokára. Az első részben, amikor az esküvő előtti heteket mutatják-gondolom szándékosan-nincs kidolgozva néhány részlet, de az igaz, hogy elég zavaros ez így.
@Alexa81: Hát mikor Lynette az kérdezte Carlostól, hogy "igen, tudsz az Ikrekről?" Hát majd' behaltam. Meg azon is, hogy Carlos mennyire szemfülesnek gondolja magát. Micsoda dilinyós.

perzsmacska 2010.04.09. 22:27:37

@lunanyuszi: A jelenet, amikor Carlos rohadt szemfülesnek gondolja magát egy téves feltételezése miatt rohadt jellemző pár férfire.

perzsmacska 2010.04.09. 22:28:42

A legjobb Porter(Preston?) tetszett az anyám most valamelyik bokor mögül les? szöveggel. (Vagy nem tudom pontosan mit mondott)

Alexa81 2010.04.12. 01:48:03

@lunanyuszi: Szerintem Carlos az egyik legjobb fej pasi a sorozatban. Legalábbis nekem Tom és ő a kedvencem :)
süti beállítások módosítása