Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x03 - Ki a legszebb e vidéken?

2010. április 01. 08:25 - Tm

Dannyt a kihallgatása után simán hazaengedik, mert semmiféle bizonyíték nincs ellene. Ez Susant nem hatja meg, ő márpedig tudja, hogy Danny Bolen a fojtogató. Mivel úgy érzi, hogy hiába vár a töketlen rendőrségre, leskelődni kezd Danny után, egy jackbaueres pillanatában majdnem bepaszírozza a fiút egy autó alá a vallomását követelve, ezen kívül leordítja Bob fejét, amiért elvállalja Danny védelmét. Pedig Bob enélkül sincs könnyű helyzetben. Bolen anyu és apu ugyanis az istennek se hajlandó a munkáját magukról és előéletükről szóló infókkal segíteni, ami úgy is gyanús lenne, ha a kétségbeesett Danny nem ordítozna olyanokat, hogy elegem van a nagy, sötét titkokból. 

Susan bosszúhadjárata részeként fűteni kezdi a környékbelieket. Hamarosan névtelen telefonon kezdik zaklatni Bolenéket, véres rongyként néznek rájuk a boltban, és valaki irgalmatalan mennyiségű szemétel szórja tele a kertjüket jelezve, hogy takarodjatok. Nick fel is veti, hogy talán ki kéne szállniuk a Bolen-dologból (aha! szóval nem is Bolenék!), de Agytröszt Angie nem akar továbbmenekülni (még egy aha! menekülnek), de a biztonság kedvéért megmutatja Dannynek a család fegyverét az éjjeliszekrényben (hú, fegyverük is van). Végül Angie-nek lesz igaza. Előkerül egy iparikamera-felvétel, amin Danny sörözik meg üldögél órákon át a fojtogatós estén. Megszűntetik a nyomozást ellene, amitől nyilván többek heveny lelkiismeretfurdalást kapnak, a főkolompos Susan meg kisangyalként szedi másnap a szemetet Bolenéknál bocsánat gyanánt.

Solisék menőnek tűnő étteremben ebédelnek. A család kicsípve, kivéve Gabyt, akit a forgatkönyvírók kócos hajra és nála játszópólónak számító szerkóra kárhoztatnak - utóbbit aztán még egy spenótbomba-találattal is súlyosbítják. Nyilván azért, hogy nagyobbat szóljon, hogy a hely a válásából megtollasodott Kertész Johné. John felbukkanása kétségbeesett frizuraigazgatásra sarkallja Gabyt, amitől Carlos kisebb féltékenységi rohamot kap. Gaby természetesen lehülyézi urát emiatt, titokban azonban előás egy a régi szép napokból rejtegetett fotót, plusz baromira nem örül, hogy Ana állást kap a Johnny fiú éttermében. 
 
 
Bree és Karl egész jól összemelegedtek. Na nem annyira, hogy Bree hajlandó legyen egy romantikus vegasi hétvégére, merthogy ők ugye nem szerelmesek, és nincsenek elvárásaik egymással szemben. Aham - dünnyögi Karl, de láthatóan kissé lekonyul a helyzetértékeléstől. Este véletlenül összefutnak egy jótékonysági esten. Bree Orsonnal van, Karl pedig...hát egy dögös, kétségtelenül szexéhes barnával, aki mit ad isten, Orson régi páciense. A kis csapat Orson indítványára közös asztalhoz ül. 
 
 
A csevegést Bree irányítja, aki tematikailag egy dologra koncentrál: ki ez a cafka. A szitu Karlnak meglehetősen kényelmetlen, a csacska Candace vidáman válaszolgat, Orson meg leesett állal hallgatja, ahogy általában kínosan udvarias neje gyakorlatilag már második mondatában simán lekurvázza az épp megismert csajt. A gáláns férj, hogy mentse a helyzetet, táncolni viszi a csacskát. Míg ők siklanak a parketten Bree beolvas Karlnak MegcsalszTeSzemétRáadásulEgyIlyennel??? stílusban. Karl igazán értékeli a féltékenységet, de közli, hogy bizony ez a nem-elvárós viszonyok lényege: nem kell engedélyt kérni a másiktól mielőtt két egyéb láb közé furakszik az ember - amiben lássuk be, igaza van. 
 
 
Bree magában fortyog még egy ideig, majd aljas tervet eszel ki. Olajat önt a táncikáló párocska lába alá, egy betört orral ellehetetlenítve Candace és Karl szép esti terveit. A dolog további pikantériája, hogy Orson egyféleképpen tudja értelmezni neje szokatlan videlkedését másnap: Bree féltékeny volt. Őrá. Felfedezésétől határtalanul boldog, hiába tiltakozik Bree. Orson végső érve: egy nő csak akkor csinál ilyet, ha szerelmes. Banyek Orson, neked már megint igazad van - tart önvizsgálatot Bree. Majd ennek örömére mégiscsak elmegy Karllal Vegasba.
 
 
Lynette és Tom végre bejelentik a gyerekekenk, hogy hamarosan újabb gyerekek érkeznek. A hatás nem marad el. Az álatlában visszafogott Parker cinikusan megjegyzi, hogy anyja akár a világ legöregebb kismamája versenybe is benevezhetne, és egyáltalán milyen undorító már, hogy egyáltalá még csinálják azt. Portertől kemény fejmosást kapnak a fogamzásgátlás nélküli felelőtlen szex miatt, aminek követkeményeként ugye-ugye, most fősulis apu búcsút inthet a diplomájának, karrierre vágyó anyu meg a szuper új állásának - mindezt pár perc élvezetért. Penny meg csak csendben, de eltökélten közli, hogyha ezek még újabb fiúk lesznek, akkor ő világgá megy.
 
 
Most, hogy a család már kiörülte magát, Lynettnek Carlos főnökkel kell közölnie a jó hírt. Carlos azonban épp ekkor kínálja fel neki a cégautóval, plusz bejárat melletti második parkolóhellyel, plusz másfélszeres fizetéssel pántlikázott alelnöki állást. Juppijé! - kerül azonnal eufórikus állapotba Lynette. Apró szépséghiba a sikersztoriban, hogy Carlos azért adja neki a pozíciót, mert véletlenül megtudta, eredeti jelöltje terhes. Hát igen, ez nem az a pillanat, amikor a posztéret hálás nőegyed előrukkol a saját jó hírével.
 
 
Este az új alelnök munkavacsorára hivatalos a párjával együtt. Tom szerint mégiscsak szólniuk kéne Carlosnak a babszemekről, Lynette viszont abban bízik, hogy olyan világbajnok alalenök lesz, hogy mire kiderül a dolog, a főelnök majd elnézi neki ezt a kis füllentést vagy mit. Az apa és férj ezúttal is aláveti magát az alelnök akaratának. Sőt, hősiesen helyt áll helyette a bizniszvacsorán. Az ügyfél ugyanis szenvedélyes borász, visszautasíthatatlan kóstolóiból pedig Tom tolja be Lynette adagjait is. Csak annyit mondok: a végén kifejti, hogy halakat tartani hülyeség, belegabalyodik a közepesen bonyolult weimari vizsla szóba, majd őszinte ámulattal szembedícséri Gaby melleit.
35 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsu 2010.04.01. 09:20:34

"NEEEE, ha még egy pohárral iszik, én okádok!!" :D

Squazee 2010.04.01. 09:24:32

Tom egy igazi hős! :D

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.04.01. 09:25:30

Király rész volt. köszi a hv-t

Acron 2010.04.01. 09:35:38

Ismét jó volt a HV, bár egy kicsit hiányoltam Gaby kirohanását, amikor helyre rakta Carlost.

Llew 2010.04.01. 09:43:57

"Penny meg csak csendben, de eltökélten közli, hogyha ezek még újabb fiúk lesznek, akkor ő világgá megy." Ez a jelenet volt a legnagyobb, bár Tom fent idézett szövege erő versenytárs volt.

eperlekvár 2010.04.01. 09:58:41

Nagyon jó volt, ezek jobb részek az utóbbi időben, mint az előző évad volt.

Közben született egy tippem. Az jutott eszembe, hogy ezek a Bolenék lehet, hogy nem is rosszak. Angie például azzal a megjegyzésével, hogy "fejbe lőj ne lábra", lehetett pl. valami maffiózó aztán egy tanuvédelmi program keretében rejtőzködnek. (ugyanis mondta Dannynek, hogy miatta kell bujkálniuk). Na? Milyen teória?

ezek után az meg, hogy ki fojtogatta Susan lányát... biztos vmi őrült az egyetemről... passz!

Llew 2010.04.01. 10:12:26

@eperlekvár: "lehetett pl. valami maffiózó aztán egy tanuvédelmi program keretében rejtőzködnek" akkor nem így menne a dolog, akkor egy marshall feltűnt volna körülöttük (a'la in plain sight), még ha mi és a lakók nem is tudnánk, hogy ki az. Ezeknek azonabn még csak venedégük se volt. Meg akkor illetve nem tartanának ennyire a zsaruktól.

Llew 2010.04.01. 10:13:20

bocs a dupláért, az elsőt meg ezt szedesd ki Tm.

Ugyandehogy (törölt) 2010.04.01. 10:28:15

ha jól emlékszem "vizsdrútu szőrla" .....

kicsit belegabalyodtam az ikerfiúkba, hogy melyik kicsoda, ezek nem hasonlítottak egymásra? azt hittem, lemaradtam, és lett egy vörös hajú kölyök, meg az ikrekből az egyik....most akkor melyik kicsoda?
(mondjuk anno a kiscsaj születéséről is lemaradtam)

perzsmacska 2010.04.01. 10:37:42

@eperlekvár: NEkem is ez jutott az eszembe Bolenékről.
Meg még az - de lehet, hogy ez túl elszállt - hogy Nick és Angie nem is házaspár, csak annak adják ki magukat.

perzsmacska 2010.04.01. 10:38:42

Susan már kezdett normális lenni, de a tegnapi alakítása.......... Anginak fejbe kellett volna vernie a basballütővel.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.01. 11:15:01

Köszi a hv-t :)

@Babette: Lynette-éknek három fiúk van, egy ikerpár, akinek az egyik tagja éppen nincs itt (Európában utazgat vagymi), meg egy kisebb, Parker, aki most kifejtette, hogy undorító, hogy még mindig csinálják.
@Acron: Hát, amikor Gaby beállít toprongyosan az étterembe, az szerintem is nagyon ütős jelenet volt, főleg azzal együtt, amit Carlosnak mond.

Acron 2010.04.01. 11:40:03

@lunanyuszi: Az volt a kedvencem ebben a részben, meg amikor Lynette gyerekei sorban kiakadtak mint a sezlonrugó:)

Acron 2010.04.01. 11:40:49

Egyébként tényleg abortuszról még nem hallottak? Vagy tiltja a vallásuk? Erről nem igazán lehetett idáig hallani...

Savafan 2010.04.01. 11:50:42

@lunanyuszi: de ehhez képest este a fotó nézés közben, kedvenc kertészükra gondolt, a kis hamis:)

most Tom volt a legnagyobb! a vacsis jelenet nagyon ott volt. ahogy trükköztek a poharakkal:))

és végre egy pszichopata ex jegyes nélküli rész. ezt a mennyiséget tarthatnák:)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.01. 11:55:33

@Acron: De én úgy vettem észre, hogy Lynette elgondolkodott rajta, legalábbis amikor az előző részben beszélgetett Susannel, akkor még mintha nem lett volna biztos abban, hogy akarja az új ikreket.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.01. 11:57:01

@Savafan: Talán éppen elbúcsúzott tőle. Bár az tényleg eléggé furi, hogy még megvan az a kép.

Llew 2010.04.01. 13:13:44

@ts90: te azért írsz ilyen semmitmondó kommenteket, mert akkor szerinted nem tűnik fel, hogy csak magadat reklámozod?

perzsmacska 2010.04.01. 15:18:03

@Acron: Lynett nem vallásos. Legalábbis volt egy rész, amikor a Scavo család végigjárta a templomokat, hogy rájöjjön, hogy csatlakozzon-e valamilyen vallásoshoz.
Ahhoz nem kell vallásosnak lenni, hogy egy nő ne egy rutinműtétnek fogja fel az abortuszt és védje a gyereki életét még, ha azok a hasában is vannak még egyenlőre.

filleamant 2010.04.01. 22:39:19

@lunanyuszi: Az ikrekpár Porter és Preston és asszem Porter van Európában :) Parker a 3. gyerek aztán érkezett Penny.

A következő részben kiderül mért van az a fotó Gaby-nál ;)

Susan szerintem is kicsit túlzásba vitte ezt a Danny-ügyet.

A Katherine-mentesség pedig nekem is tetszett :D idegesítő egy tyúk.

Láttátok a következő rész bemutatóját? Hihetetlen hogy a Tv2 mindig lelövi a poént -.-

Alexa81 2010.04.02. 00:16:48

Én ezt a hv-t egy kicsit összecsapottnak éreztem (bocs Tm, csak megszoktam a szuper-szuper hv-ket, és ez most nálam csak a jó hv kategória volt) A Gaby-Carlos rész túl rövid lett...

barnslig 2010.04.02. 10:15:56

@Tm, a spammelő barmok miatt írj sixxnek, kiszedi őket.

barnslig 2010.04.02. 10:17:42

már amennyiben téged is zavar, nem csak engem meg Llewt.

perzsmacska 2010.04.02. 12:23:35

A Carlos-John jeleneteket mindig nagyon bírom. Az az érzésem mindig, hogy titokban kedvelik egymást.

Tm 2010.04.06. 10:48:22

@barnslig: az unnepek alatt nem voltam gepkozelben, ezert nem lattam a spambajnokokat, de most vegre kitiltottam oket.

filleamant 2010.04.06. 12:09:50

@Babette: Igen, pont ez a lényeg, hogy mindenki "P" betűs legyen :) Most is majd ilyesmiben fognak gondolkodni, lesz is belőle probléma :D

klasztika 2010.04.06. 22:37:57

mondjuk a második esetnél már eszükbe juthatott volna, hogy elég a poharat mondjuk 3/4-éig kiinni, hogy ne töltsék újra:D

hemil 2010.04.07. 09:46:50

Bolenék közölték a Lilaakác közzel,honnan
jöttek és miért pont ide(mert először ezt
mindig be kell jelenteni az őslakosságnak)? Erre nem emlékszem.

Tm 2010.04.07. 10:55:12

@hemil: annyit mintha mondtak volna a haz kivalasztasakor az akkor ingatlanoskent nyomulo Leenek h NY-bol jottek.

Amani1987 2010.04.08. 14:19:20

@filleamant: Szia!
Megkérdezhetném, hogy honnan lehet letölteni a többi részt? Vagy hol lehet megnézni? Nekem a 10.részig van meg, de több sajnos akkor még nem volt fent. Tv-ben nem tudom nézni, meg nem is bírnám kivárni :(

gmarisk 2010.04.09. 15:32:48

SZerintem az volt a legnagyobb jelenet, amikor a benga néger szaki kérdezi Gaby-t, hogy
- És hogy van a két tündérke?
Gaby néz üveges, buta tekintettel:
- Mi?...... Ja a kölkeim??

Hát én majdnem lefordultam a kanapéról.

(ebben a részben volt? )

csirkeszárny 2010.04.15. 16:53:46

Sziasztok!Bocsánat, ez csak egy próba beírás, hogy sikerült-e bejelentkeznem.
süti beállítások módosítása