Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Kaméleon 4x15 - Junk

2010. március 20. 10:00 - missparker

Üldözőtriónk Jarod legutóbbi búvóhelyére érkezett, egy koszos szuterén, a Központ takarítói szedik össze a bizonyítékokat. Egy új arc is van, egy kerekesszékes pasas, Miss a maga empatikus módján rá is kérdez, kifene az a tojásfej ott a gokartban? A takarítóegység új vezetője, Dr. Guchi Tuchen. Emberünk gyorsan eléjük gurul, 'áhá, a hírhedt Miss Parker!' Humora is van, azzal kezdi, hogy elnézést kér, amiért ülve marad. A házban összeszedett tűk és egyebek alapján azt állítja, Jarod kemény narkós lett, de hagyott nekik egy kódot. Na vajon ez mire lesz jó? Sydney fintorog erősen, az ő általa nevelt úrifiú drogozna? Na ne.

Helyszínt váltunk, mentősök zseblámpáznak egy patkányokkal teli szuterénban, aki kihívta őket, szól, hogy nem tudja, mit szed a fickó, de zárt osztályra való. A páciens bizony Jarod. Menekülne, ordít, "anyu, apu, ne hagyjátok, hogy elvigyenek!" Elég súlyos életrajzi elem, ha nem ismernénk Jarodot, tényleg elhinnénk, hogy drogos lett. Megvezetett már bennünket efféle őrülettel.

Dr. Earl csoportpszichológus fogadja egy drogklinikán Jarod Jonest, átnézi a táskáját. Egy váltás ruha, készpénz, üres piros füzet, némi drog. Azért mi tudjuk, hogy nem ez a normál menetfelszerelése, tehát biztosak lehetünk benne, hogy szerepet játszik. Csak éppen túl messzire ment, nagyon sokat kockáztat. Mint általában.

Broots próbálta megfejteni Jarod kódját, szerinte az egyik fele dátumra utal, 1976.10.17. Az A-22 kódrészletre is vannak ötletei, de a megfejtésre Miss jön rá. Egy oldalszám, a Kék Öböl újság van így számozva. Ki kéne keresni azt a 76-os kiadást. Sydney nincs jól, nem tetszik neki ez az egész.

Az ápolók Jarodot hurcolásszák a folyosón, rendesen bánnak vele. Egy másik beteggel már nem, aki a gyógyszeres kocsiról próbált lopni. Megérkeznek a szobájához, még ez sem egy rémes hely. Jarod tombol a szőnyegen, csak estére adjanak egy kis szert, hogy kibírja. Az ápoló rávágja az ajtót, Jarod pedig visszavált az álcájából önmagára. Reszkető drogosból egy pillanat alatt lesz gonosz tekintetű bosszúálló.

A zoknijából előszed egy fiolányi szert, felhajtja. A vizsgálatokon nem bukhat meg, adnia kell a látszatra. Az elvonás legbiztosabb tünete a folyamatos hányás, az ápolók meg vannak győzve, elhúznak végre. Jarod az ajtóüvegen át meglát egy nőt, őt is ápolók kísérgetik. Szerintem miatta jött ide. És tényleg, a duplafenekű tatyója aljáról előkerül egy megtöltött piros füzet. Egy anya droghasználat miatt veszítette el a felügyeleti jogot a gyereke felett. Másnap, csoportterápia, Jarod nem együttműködő, de a nővel egy csoportban van. Kérdezgetik, hogy került ide, hát, egy kis identitásválsága van [meg morbid humora]. Megtudjuk a nő nevét, Jill. A srác, akit előző nap helyben hagytak a folyosón, Huey. Jill folyton azt hajtogatja, hogy nem használt drogot, nem tudja, hogy találhattak rá bedrogozva, öntudatlanul.

Broots megkereste azt a bizonyos újságot, 5 gyászjelentés van az A szekció 22. oldalán. Az egyik halott, egy bizonyos David Arnold, a Központban dolgozott. Semmit nem talált róla, ami furcsa, elvégre a Központ komoly háttérellenőrzést végez. Sydney háborog, ők itt szellemeket üldöznek, Jaroddal meg biztos történt vmi, ezzel kirohan a laborból. Miss utasítja Brootst, másszon utána Arnoldnak, és mostantól csak neki jelentsen.

Jarod a társalgóban Jill-lel ismerkedik, közli, hogy segíteni fog rajta, tartozik egy szívességgel az apjának. Jill elhajtja, az apja 20 éve halott. Ezt Jarod is tudja, de itt megszakad a társalgás, Jillt a látogatóudvarban várja a fia. Jarod pedig akciózik, a nagydarab, monitorokat bámuló bizt.őr gyomra hirtelen felfordul a kávétól, Jarod elégedetten nézi a kis fioláját, majd a kissrácot figyeli a monitoron. Az apjával, Todd-dal és annak nőjével, Hillary-vel érkezett. Oktatják, csak köszönjön anyunak, aztán menjenek is, sok dolguk van. Jarod jól belefeledkezik, le is bukik Earl előtt. Bevágják a szobájába. Nem sokáig marad ott, a kódos ajtó nem ellenfél, ha megfelelő kütyüje van hozzá. Jillhez szökik át, az ajtón látjuk a nő teljes nevét. Jill Arnold. Mutat a nőnek egy fotót, az apja van rajta, és Jill kislányként. David Arnold ezzel a fotóval adott családot Jarodnak, mikor kellett. Jill vall, a fotó abban az évben készült, mikor minden elromlott. A drogról az apja szoktatta le. Azóta tiszta volt, megismerte Toddot, megszületett a fia, Chris, nagyszerű élete volt, de megint droghoz nyúlt. Erre Todd lelépett Chris-szel, és megismerte Hillaryt. A fiáért leszokott, szerzett egy tanítói diplomát, a bíróság megadta neki a felügyeleti jogot. Az utolsó meghallgatás előtti napon viszont megint elromlott minden. Ha Todd és Hillary összeházasodnak, akkor végleg elveszíti a fiát. Jarodot a meghallgatás előtti nap érdekli. Jill csak annyira emlékszik, hogy reggel bejött a klinikára a kötelező drogtesztre, és 3 nap múlva egy parkban találtak rá. Earl érkezik, Jarodnak el kell tűnnie, jobb híján a szekrény mögé. Jill kap egy lazító tapaszt és egy ígéretet a dokitól, hogy pénteken elmehet.

Broots Jarod kódján pörög, Sydney és Miss örömmel hallják, hogy kreatív, most egy Delaware-i térképet kért ilyen kódszámmal. Az A-22 egy koordináta, lehet, hogy Jarodhoz vezet. Sydney balra el, a térképes ötlet csak elterelés, Broots elmeséli, amit megtudott: David Arnold egy ápoló volt, de mindent eltüntettek róla az adatbázisból. Most nyikorog be Raines, Bibliával a kezében, dühös, amiért Broots a gyengélkedő adatbázisában túrt. Miután elnyikorog, Miss kiadja az ukázt: az Arnold-vonalat folytatni kell, ha nem lenne valami rejtegetnivalója a hullaimitátornak, nem is hisztizne miatta. A hiányzó anyag jó eséllyel Raines házigyűjteményében van, Broots Miss tekintetét látva már érzi szomorú sorsát...

Klinikaudvar, Huey egy motort szerel, nem boldogul vele, Jarodot kérdezi, tud-e valamit erről. Hát persze, hogy ért hozzá, egyszer olvasott egy könyvet. Ránézésre megmondja, hogy az úszóház fedői lekapcsolódtak a tűszelepről. Köszi. Huey egy lecsúszott rockzenész, mesél a 70-es, 80-as évekről. Jarod sajnáltatja magát, neki azok kimaradtak, valójában a 90-es évek nagyrésze is. Ilyenkor folyton rádöbbenünk, hogy hiába a tehetsége, mégsem lennénk a helyében.

Jarod megpróbál Hueytól némi anyagot kunyerálni. Ő tutira kap valahonnan, hiszen most is úgy néz ki, mint aki be van lőve. Garrettet ajánlja neki. Egyszer már lebukott, Earl elkapta, amint heroint ad egy frissen leszokottnak. Hogy tudta ezt megúszni? Jarodnak más gondja is akad: Jillt belőve találja a társalgóban, ráadásul ez már túladagolás, ordítva hívja az ápolókat. Többet nem tehet Jillért, mert megint a szobájába hajítják.

Központ, Broots élménybeszámol, több mint egy órát töltött Raines kanapéja alatt, de megvannak a hiányzó lemezek Arnoldról.

Jarod újra Jillhez lóg be, a nő reszket a sarokban, de túl van az életveszélyen. Sír, nem tudja, mi történt. Jill kérdezi, miért törődik vele, a választ Broots lemezein kapjuk meg, Miss-szel együtt.

A felvételen a kb. 16 éves Jarod drogos őrjöngésben fetreng. Az intravénás drogot Raines adta be neki.

Jarod még mindig Jillt istápolja, közben tovább nézzük a videót. Raines megparancsolta az egyik ápolónak, hogy takarítsa ki Jarod szobáját. Arnold így került Jarod közelébe, ő segített Jarodnak lejönni Raines drogjáról. Jarod hálálkodott, hogyan fogja ezt megköszönni? Mostanra tudja a választ, Jill révén. Van még egy lemez. Arnold számonkérte Raines-en Jarod bedrogozását, Raines megkínálta egy zsák pénzzel a hallgatásáért. Nem kellett neki, sőt a Központot is el akarta hagyni. Másnap aztán belefulladt a saját úszómedencéjébe. Sajnálatos baleset. Broots felteszi a nagy kérdést, hol volt Sydney ezalatt? Jarodnál is felmerült egy kérdés, mi történt valójában Jill-el. A tarkóján lévő tapasz ötleteket ad neki. Akció indul. Belopózik a laborba, bevizsgálja a tapaszt. Aztán úgy sétál végig a kamerák előtt, hogy az őr jól lássa a monitoron. Az őr azonnal szól rádión Garrettnek, aki azonnal rohan Jarod szobájához. Jarod már várt rá. Fejére olvassa a rejtett drogkészletét, mivel Garrett támadásba lendül, Jarod megkínálja az öklével, térdével, falra keni a rohadékot.

Garrett tagad, így Jarod segít neki hajat mosni a WC-csészéjében, de tovább esküdözik, neki nem volt köze a tapaszokhoz. Hm, lehet, hogy Jarod elhamarkodta a dolgot, és nem a megfelelő embert leckézteti? Határeset, mert Garrett bevallja, hogy amikor Earl rajtakapta a heroincsempészésen, megzsarolta, hogy lebuktatja, ha nem kap ő is az anyagból. Adott neki, az került a tapaszba. Mostmár csak azt kell megtudni, hogy Earl miért tartja drog hatása alatt Jillt. Garrettnek nem sok választása van, be kell juttatnia Jarodot Earl irodájába. A net sokmindenre jó, pl. kiderül, hogy Hillary és Earl évfolyamtársak voltak az egyetemen. Tehát Hillary kap egy telefont, miszerint Earl arra kéri, hogy Jill miatt azonnal fáradjon a klinikára. Aztán irány a labor, Earlnek készül egy kevés speciális ízesítésű ásványvíz, futóedzés közben jól fel is markolja a palackot. Később Jarod orvosi ruhában találkozik Hillaryval, őt is megkínálja némi vízzel, Earl pedig azt üzeni, sajnálja, elcsúszott az edzése, de mindjárt itt lesz.

Központ, Sydney magyarázkodik, hogyhát amikor Jarodot drogozták, olyan szintetikus droggal kísérleteztek, ami talán megnövelhette volna a szellemi teljesítőképességet, éshát a döntés Rainesnél volt. Hát persze... Ha egy Jarodhoz hasonló ragyogó elmét még jobban felturbózhattak volna, az ugye milyen nagyszerű lett volna. Sydney szégyenkezve Miss kezébe nyom egy másik felvételt. Azon ő fetreng ugyanúgy, ahogy Jarod is. A klinikán Jarod szere kezdett el hatni, Earl és Hillary kettesben vonaglanak egy rácsos ágyba kötözve.

Jarod igazán jó szert kotyvasztott: elhiteti az agyukkal, hogy évek óta függők, és most jönnek az elvonás tünetei. Kell egy jó kis lazító tapasz? Csak vallomásért cserébe. Nincs vallomás? A tapasz sajna meggyullad, már nem veszi hasznát senki. Hillary elkezd beszélni, mindent Earlre ken természetesen. A terv az volt, hogy Hillary hozzámegy Toddhoz, majd elválik és lelép a fele vagyonnal, amiből Earl-lel élhettek volna. Olyan szép pár voltak már az egyetemen is. Jill útban volt. Jarod úgy érzi, még nem tud mindent, sorra égeti el a segítő tapaszokat. Már alig maradt belőlük. Earl is vall. Az egésznek Todd volt tanúja, most lép be a szobába.

Zárójelenetek, Todd és fia vár Jillre a klinika előtt. Huey csodálkozik Jarodnak, Jill végig igazat mondott? Huey azt is megvallja, mostantól tényleg le fog szokni, gondol a jövőjére. Jarodnak ad egyet a régi bandája CD-jéből, 'köszi Jarod, megváltoztattad az életem'. Aztán Todd jön köszöngetni, próbálja újrakezdeni Jill-el. Végül Jill is megérkezik, együtt a boldog család. Jill is hálálkodik egy kört, Jarod elégedett, az Arnold-féle adósság rendezve.

Még felhívja Sydneyt, hogy ne idegeskedjen tovább miatta, nem lett drogos. Ő is azt kérdezi, amit Miss, miért engedte, hogy ezt tegyék vele, hiszen ő volt az egyetlen, akiben bízott. Sydney elmondja, hogy ő is tesztalany volt. Azt kérte Raines-től, hogy rajta teszteljék a szert, ne Jarodon. Úgy tűnt, Raines belemegy. Aztán mikor már Sydney nem tudta megállítani, Jarod is kísérleti nyúllá vált. Jarod olvadozik, Sydney fel akarta áldozni magát, hogy őt védje. Sydney azt is elmondja, azért nem mesélt erről eddig, mert nem akarta, hogy Jarod az adósának tartsa magát, és emiatt a Központban akarjon maradni, ha lehetősége adódik a szökésre. Hát Syd, ez bejött... Megint kapunk egy éjszakába elkullogó Jarodot...

Címkék: a kaméleon
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2010.03.20. 11:47:39

Szerintem ez a legjobb rész nekem nagyon be jön akkor itt az ajándék ezt a videó az egyik haverom csinálta és nagyon jó lett.A rész miatt rakom be ha nem gond persze ha igen akkor ki törlöm csak szóljatok.:)
www.youtube.com/watch?v=TKaWaKxWyKI

kekhalal21 2010.03.20. 18:05:54

@missparker: Akkor jó ha még találok ehhez hasonlókat akkor fel nyomom.

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.03.20. 18:33:21

@kekhalal21: klassz video.
@missparker: köszi a hv-t. szuper, mint mindig. :D

Pissta 2010.03.26. 22:05:21

Végre egy igazi piros füzetes rész!
Mr. Raines mindig meg tud lepni valamivel.
Jó lett a HV.-ja is! :)

missparker · http://hogyvolt.blog.hu/tags/a_kam%C3%A9leon 2010.04.01. 21:08:35

Sziasztok,

Sajna ehéten sem lesz időm megírni, bocs :)

Azért boldog nyulat mindenkinek!

kekhalal21 2010.04.02. 17:12:27

Jó semmi baj neked is boldog nyulakat és sok locsolót.

Elloth 2010.04.04. 17:35:57

Boldog nyuszit mindenkinek! :D

kekhalal21 2010.04.05. 14:59:07

Szintén Boldog Nyuszit és csajok nagyon sok locsolót kívánok és fiúk minden bele.
süti beállítások módosítása