Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terminátor 2x03 - Egérfogó

2010. március 16. 09:00 - Hoppancs

Charley és Michelle megfogadta Ellison tanácsát, és a pusztán keresztül már egy boldogabb jövő felé hajtanak. A hangulat nem kifejezetten oldott, de lehetne rosszabb is. Megállnak egy benzinkútnál, ahol rövidesen elviselhetőből szörnyen rosszá változik a helyzet, Cromartie ugyanis követte a párt, és amíg a férj az üdítőket szemrevételezi, ő elhajt a rémült asszonnyal. Úgy tűnik, nem olyan könnyű kiszállni a jövőmentő bizniszből. Eközben John beköti a kábelt Kacynél, a nagyon terhes asszonynál, majd a frissen feltáruló csatornakínálatból azon az adón akad meg a szeme, amely éppen László Gyuri egyik méltán elfeledett zs-kategóriás filmjéből mutat egy igen hatásos részletet. Megtudjuk, hogy az alkotás komoly népszerűségre tett szert, amióta híre ment, hogy főszereplője kiirtotta a fél FBI-t. John gondterhelt tekintettel mered a képernyőre, Kacy pedig arról csacsog, hogy egy ismerősének ismerőse együtt dolgozott Lászlóval, és milyen szörnyű is ez az egész.

Miután végzett Kacynél, a leendő hadvezér hazatér, ahol a Cameron az épület állapotát elemzi bőszen, a mama pedig a konyhában pakolgat. John nincs feldobva, látszik, hogy unja már a tortúrát, ráadásul Charley is felhívja, és Saraht kéri. A nő nem avatja be fiát abba, hogy miről szólt a beszélgetés, csupán otthagyja, rábízva őt a madárgyilkos hangulatban lévő Cameronra. Derek nem rajong az ötletért, hogy Sarah elmenjen megmenteni az expasija jelenlegi nejét, mikor az egész valószínűleg csapda, de sógornője túlságosan elszánt, úgyhogy inkább csatlakozik hozzá. Riley találkozni szeretne Johnnal, aki ennek hatására elkezd dolgozni Cameron lerázásán, mert ő már nagyfiú, nem kell folyton a nyomában lenni, a saját életét akarja élni, blablabla. Ha jövő-John emlékezett volna, hogy a kamasz énje mennyire hülye volt, talán vissza sem küldi Cameront. De nem tudta, így a gépleány most hajkurászhatja egész nap.

Ellison ügynök épp belefeledkezik egy pillanatra a tévében folyamatosan mutogatott vérciki László Gyuri filmbe, mikor maga a borzasztóan veszélyes Miss Weaver keresi, és randit kér tőle, amiért cserébe elmeséli, mi ölte meg a kollégáit. Szegény Ellison, még nem tudja, hogy a nő piszoárrá szokott változni, úgyhogy végül belemegy. Charley dühös Sarah mamára, amiért még nincs kész terve Michelle megmentésére, Derek pedig sajátos módon vet véget a vitának, közölve, hogy a feleség már úgyis halott, hisz’ Cromartie Johnt akarta odacsalni. Ebben a pillanatban azonban megcsördül Charley mobilja, és minden jel arra mutat, hogy az asszony keresi. Mi persze tudjuk is, hogy így is van, Derek azonban ráparancsol a zaklatott férfira, hogy győződjön meg, valóban Michelle van-e a vonal másik végén, vagy csak Cromartie szórakozik. Egy-két Mr és Mrs-be kívánkozó keresztkérdés után indulhatnak is a nő megmentésére, akit valami elhagyott épületben tart fogva Cromartie.

Michelle ezalatt megpróbálja szépen kérni elrablóját, hogy ne bántsa, de Cromartie nem beszélget, csak végzi a dolgát, aminek keretében beragasztja a nő száját és egérfogókat illeszt székének lábaihoz. Bónuszként mesél kicsit a trükkös kis eszközök keletkezéstörténetéről. John és Riley együtt lóg, de utóbbi hamarosan kiszúrja az őket diszkréten figyelő Cameront, mire John ismét menekülőre fogja. Charley-ék behatolnak a lepukkant házba, ahol nagy meglepetésre egyedül találják a megkötözött Michellet, egy feltehetően az egérfogók csapódására aktivizálódó bombán üldögélve. Sarah finoman tájékoztatja a nőt helyzetéről, ő pedig érthetően kiborul. Nem lehet könnyű fél lábbal a sírban, miközben a férjünk egykori nagy szerelme is az arcunkba bámul.

Kiderül, hogy Cromartie tönkretette a kocsit, mire Sarah kapcsol, és rájön, hogy a bomba nem igazi, az egész csupán elterelés volt, a gonosz azt akarta, hogy ottragadjanak a semmi közepén, amíg ő szépen becserkészi Johnt. Anyu azonnal riasztja is a kis hülyét, nyomatékosan kérve, hogy maradjon Cameronnal, de Johnny most bele van feledkezve Riley dekoltázsába, úgyhogy nincs ideje az életéért aggódni. Kár, mert Cromartie már a vevőtornyot is a levegőbe repítette, de előtte még lehallgatta anya és fia társalgását, megtudva belőle a titkos kódot is. Ennek birtokában már hívja is Johnt Sarah hangján, és a mólónál beszél meg vele találkozót. John faképnél hagyja Rileyt, aki mindezt az anyától való félelemnek tudja be, ami nem javít a fiú megítélésén.

Michelle csúnyán megsérült a robbanásban, de hősiesen a többiekkel gyalogol. Közben lezajlik a Weaver-Ellison találka is, aminek során a nő elmondja az ügynöknek, hogy tudja, mi folyik itt, és ő is válaszokat keres a fura robotjelenségekre. Szeretné, ha Ellison segítene neki találni egy gépembert. Sarah és a csapat kirángat egy szerencsétlen pasast a járgányából és elhajtanak. A csávó meg majd ellesz ott a sivatagban egyedül, térerő nélkül. Michelle állapota rohamosan romlik, Sarah meg ideges, amiért részt kellett vennie ebben az akcióban.

Cromartie üldözőbe veszi Johnt, és már Cameron is feléjük tart, de hiába várunk menő terminátor összecsapást, az most nem lesz. John a vízbe ugrik, a gép utána, kevés birkózás a mélyben, majd Cromartie süllyedni kezd, mert úszni nem tanították meg. Persze azért megfulladni sem fog, de John nyer egy kis időt a lelépésre, Cameron így épségben szállíthatja vissza a gyereket a mamához. Szegény Michelle sajnos nem élte túl, úgyhogy jöhet a temetés, ahol Charley teátrálisan a sírgödörbe hajítja az Ellisontól kapott Bibliát, majd elvonul, miközben Cromartie figyeli minden lépését.

Címkék: terminátor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andicka 2010.03.16. 10:38:25

Azért rendesek voltak, mert egy fél literes vizet adtak szerencsétlen pasi kezébe...persze a sivatagban biztos elég lesz annyi..:)
süti beállítások módosítása