Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos elmék 4x22 - The Big Wheel

2010. március 12. 09:00 - hex.kelly

Egy férfi fekszik az ágyában, a félhomályban plafont nézi, majd felveszi szemüvegét, felkel, gondosan beágyaz, kinéz az ablakon. A szekrényajtó kilincsét háromszor fordítja el, mire egyszer kinyitja, kiveszi a ruháját, kiteríti. Majd lefóliázott tükör előtt fogat mos. Papucsot cserél ugyanolyanra, a hűtőt megint háromszor nyitja, kivesz egy szendvicset, kettévágja, a faliórára pillant, már 9:20 van, repül az idő, ha az ember kényszeres, nemde? Benéz a szobába, a tv-ben valami rossz kandifelvételen ölelget egy férfi egy nőt. Később felöltözve az utcára lép, zsebkendővel fogja meg a kocsija kilincsét (találjátok ki, hányadik nyitásra ül be), és elhajt, persze a kormány is le van fóliázva.

Kertvárosi környéken immár gyalog közlekedik a férfi Jack Nicholson Lesz-ez még így se-ben megmutatott stílusában, de ez járókelők nélkül nem olyan vicces. Valakinek felvesz egy elejtett holmit, odaadja, majd továbbmenve előkapja a kézfertőtlenítőt, és helyreállítja világa rendjét. Aztán némi habozás után egy házba megy, és egy ingatlanos nővel találkozik, aki azt mondja, ő biztos Robert, és elkezd áradozni a házról. A férfi azt mondja, őt nem Robert-nek hívják, majd a kezében kés pengéje villan, a nyelvével csettint, és hasba szúrja a nőt. Kihúzza a kést, becsukja a bejárati ajtót, eközben a nő a nappali felé támolyog, a férfi utána megy, egy piros tollal ír valamit egy papírra a kisasztalon, majd szinte segít a nőnek a kanapéra ülni. Közel hajol hozzá, az arcát nézi, ahogy a nő haldoklik, legutoljára a jobb szemét nézi.

JJ mutatja a nő fotóját a csapatnak (Garcia a szemeit eltakarva ül Morgan mellett), Michelle Watson egy hete halt meg Buffalo-ban, nem volt semmi nyom, mígnem tegnap egy videofelvételt kapott a helyi rendőrség egy ukrán szerveren keresztül (furmányos). Garcia szerint ez az ember nem ép.

Az egyébként gondosan megvágott felvételen látszó két járókelőt megtalálták, adtak is személyleírást a férfiről, de nem tudtak arról, hogy videóra vették őket. A filmen látható kandifelvétel a szakértők szerint egy másik gyilkosság videója. Buffalo-ban évente 700 gyilkosság van (na, oda se költözünk), a rendőrség nagyon leterhelt. Hotch kéri Garcia-t, hogy szedje pixelekre a felvételt, Miss P már indul is. Hotch utánaszól, hogy legyen nála az úticsomagja is, mert velük kell mennie. Garcia zavartan motyogja, hogy Úticsomag, nincs is úticsomagom. (Hát, Huncutka, akkor majd mostantól lesz, és lefogadom, hogy van is hozzá egy rózsaszínű táskád piros virágokkal.) Odabent JJ mutatja, hogy egy piros tollal a gyilkos azt írta a papírra: Segítsenek rajtam. Főcím és idézet Hotch-tól: Ahhoz, hogy a fény oly fényesen ragyoghasson, ott kell lennie a sötétségnek is. - In order for the light to shine so brightly, the darkness must be present. Francis Bacon

otthonától gyilkolni a tettes. De hamar kiderül, hogy 7 teljes órát vágott ki a felvételből, ez zsákutca. Hotch kéri Garcia-t, hogy 10 évre visszamenőleg ássa elő a megoldatlan késes nőgyilkosságokat. Reid azt mondja, a nőminden pénze és ékszere a helyszínen maradt, az biztos, hogy a gyilkos nem rabolni akart. Garcia pedig közli, hogy 22 megölt 30-as szőke nőt talált, uhh. Buffalo-ban a csapatot Henderson nyomozónő fogadja, és hüledezik a 22-től, mert ők CSAK 6-ról tudnak. A különbség magyarázata a 10 év, bravó. Hotch Prentiss-szel és Morgan-nel a helyszínre megy, Rossi elmagyarázza a nyomozónőnek, hogy egy szexuális pszichopataként tuti, hogy több felvétel is van, sokkal-sokkal több. És tényleg: gyilkosunk otthon ül, monitorján halott nők képei, nézi a legutóbbit, és csettintget a nyelvével. Rossi és Reid a pszichopaták defektjéről beszélnek (képtelenek empátiára mások iránt, színlelni tudják, de érezni nem), mikor Garcia közli, hogy a kandifelvétel a videón analóg, és bár digitalizálva van, de eléggé gagyi a minősége akkor is, ez viszont arra utal, hogy legalább egy évtizeddel ezelőtti, és több ezerszer megnézték már.

A nyomozónő azt mondja, hogy ezek szerint tényleg vagy 10 éve gyilkol a tettes. Garcia szerint viszont több mint 20 éve, mert a nő kardigánjához még csak hasonlót sem látott a Flashdance óta. (Hahaha!!) Reid a balkezes Michelle határidőnaplóját böngészve észreveszi, hogy a huszonkilencedike jobbkezes-módon van kétszer bekarikázva pirossal, és a gyilkos a videón jobb kézzel írt. Holnap lesz huszonkilencedike! Ajjaj... A házban Morgan fogja a videó-lejátszót, Prentiss játssza Michelle-t, Hotch pedig a gyilkost. A gyilkosságot modellezve úgy találják, hogy ha lett volna kamera a gyilkosnál, a nő észrevette volna. És hogy a gyilkos tudatosan választotta ezt a nőt, mert az eladó ház üresen áll, és az ingatlanos időpontra hívja a vevőjelölteket. Morgan kitalálja, hogy a szemüvegben volt a kamera. Hotch pedig Garcia-tól kapja a huszonkilencedikére vonatkozó nem túl jó hírt: 24 óra van megállítani a gyilkost. (Aki a fürdőszobájában van éppen, a szekrényből épp kivesz egy szappant a negyvenből, kibontja, kezet mos, majd kidobja a szappant, a kényszeresség elég sokba kerül, úgy nézem.) JJ viszi a hírt Rossi-éknak, hogy Morgan mit mondott a szemüvegről, lehet lenyomozni a kütyüsboltokat. Rossi szerint nagy valószínűséggel a gyilkos komfortzónájában van az egyik: ha megvan a bolt, meglesz az is, merre lakik a gyilkos. JJ azt mondja, Hotch azt kérte, hogy olyan azokat az áldozatokat szűrjék ki, akiket olyan egyébként biztonságos környéken találtak meg, ahol tanúk nélkül lehet tevékenykedni.

Ez alapján Reid gyorsan felpakol a táblára néhány fotót, és közli, hogy a gyilkos nagyjából 12 havonta öl. A nyomozónő szörnyülködik, JJ pedig azt mondja, szólni kell a sajtónak: Buffalo-ban van egy sorozatgyilkos. Morgan az utcán a videót nézve próbálja követni a gyilkos útvonalát, és rájön a gyilkos Nicholson-defektusára. Emily azt mondja, hogy ezek szerint a gyilkos rögeszmés-kényszeres betegségben szenved, akkor sem tud leállni, ha akar, és a videón az üzenet valójában azt jelenti, hogy "Állítsanak meg".

Gyilkos délután négykor otthon felemeli a fóliát a tükörről, és nézi benne a szájszerkezetét, mikor valaki kopog. Gyorsan visszagyógyítja a fóliát a tükörre, felveszi szemüvegét, és kikémlel az ajtó kukucskálóján. Egy fiatal afroamerikai lány áll odakint, a gyilkos egy nyelvcsettintés után hátrébb ugrik, és halkan azt mormolja: menj innen, menj innen. A lány viszont beszól: "Vincent, én vagyok az, Alice, tudom, hogy odabent vagy!" Vincent háromszor ajtót nyit, hehe, Alice pedig totál nyomul rá, kérdés csak, hogy meddig. Vincent küldené el, de Alice erősködik, lesz valami esküvő holnap, és Vincent-nek kéne levideóznia meg megvágnia, mert ő a legjobb. De Vincent hárít, kéri, menjen el, mert igazán nem kéne itt lennie. De most már mindegy, mert a csaj épp látja, hogy a TV-ben a sorozatgyilkos fantomképét mutatják, és ANNYIRA HÜLYE, hogy még mondja is, hogy jéezolyanmintte. Ekkor Vincent már nem akarja, hogy elmenjen, inkább becsukja az ajtót és közli, hogy ki kell cserélnie a szemüvegét.

A meggyilkolt kis liba immár holtan hever egy takaróba burkolva egy sikátorban, Morgan és Rossi a nyomozónővel nézegetik. Ezúttal azonban mindenféle személyes tárgy hiányzik, és mind a kora, mind a bőrszíne eltér a megszokottól. Viszonylag egyértelmű, hogy 1. a gyilkos tanúsít némi megbánást a holttest betakarása és elrendezése szerint, 2. ez az áldozat nem passzol a viktimológiához, 3. talán életében is ismerte a gyilkost. (És 4. nem szabad ész nélkül nyomulni a pasikra, lányok!) Nem mellesleg pedig a lány még az éjjel, azaz 28-án halt meg, szóval a 29-i terv még nyilván megvalósításra vár. Hotch azt mondja, a profil kész, Rossi-val el is kezdik ott a hulla mellett mondani a helyi erőknek: Az elmúlt 10 évben 11 további gyilkosságot találtak, minden áldozat fehér 35-40 közötti szőke nő. (A kertvárosi környezetben egy szőke nő egy kisfiúra tesz egy bukósisakot, a kisfiú ugyanis rollerezni készül, Stanley-nek hívják, és a nő nagyon aggódik miatta. Éppenséggel van is miért, mert az út szélén a gyilkos ül a kocsijában, és figyeli őket.) A gyilkosnak rögeszmés-kényszeres betegsége van, és a mostani nőt bizonyára nem tervezte megölni. A nyomozónő azt mondja, az egyik kütyüboltban felismerték a rajzon látható embert, a tulaj szerint Vincent-nek hívják, és két 3mm-es vezeték nélküli kamerát szereltetett a szemüvegéhez, egyébként jól ért a videós dolgokhoz, meglehet, hogy ilyesmiből tartja fenn magát. Van is egy kamerafotó: sötét kabát, sötét baseball-sapka van rajta.

Feltehetőleg kisterepjárót vezet, és a betegsége kezd elhatalmasodni rajta: egyre nehezebben titkolja, és egyre nagyobb kockázatokat vállal, hogy elérje végső célját. ÉS huszonkilencedikére tervez valamit, jó lenne megállítani. (A szőke nő telefoncsörgést hall a házból, odakiált a kisfiúnak, hogy ne menjen sehová, majd beszalad a házba. Vincent kiszáll a kocsiból, csettint a nyelvével, és szokatlanul öles léptekkel elindul valamerre.) Hotch azt kéri Rossi-tól, hogy szóljon Reid-nek és Prentissnek, nézzék át újra Michelle boncolási jegyzőkönyvét, mert ő az egyetlen, akit csak egyszer szúrt le a gyilkos, és ki kell deríteni, miért.

A lányok és Reid már rajta is vannak a témán, feltűnik, hogy mindig tavasszal gyilkolt a tettes, ezért Garcia a kandifelvételhez a 80-as évek buffalo-i tavaszi gyilkosságain keresztül vezető úton akar eljutni. A többiek arról beszélnek, hogy a Michelle előtti áldozat két évvel korábbi, Joyce Wolcott például 32 késszúrást kapott a háza udvarán, két évvel később pedig Michelle csak egyet a házban. Valami egészen nagy változás lehet a dolog hátterében, Reid szerint ez bámulatos. Garcia azt mondja: "Szeretlek Reid, de ami neked bámulatos, az mindig nagyon szomorú." Reid azt mondja, a két évvel ezelőtti esetnek volt egy tanúja, az áldozat fia. Eközben Stanley még mindig rollerezik a járdán, és csettintget a nyelvével folyamatosan. A gyilkos elé áll, ismerősként üdvözlik egymást, és ez a fiú vak, mert Vincent a piros tolla végével a tenyerébe rajzol valamit, ami Stanley születésnapjával van kapcsolatban. Megbeszélik, hogy ma este, és Stanley senkinek nem szólhat róla. Vincent távozik, Stanley még utána szól, hogy nem történne semmi, ha rálépne a vonalakra, de Vincent szerint gyerek még, nem tudhassa.

Az őrsön Garcia megtalálta a tanút: Stanley volt az, mert az ő anyját ölte meg két éve Vincent (Que?). Stanley apja még korábban meghalt autóbalesetben, most nevelőszülővel lakik, meg is van a címe. Morgan és Rossi megy a házhoz, a lépcsőn Stanley ül és egy nagy könyvet olvas. Érkezik a szőke nő is, Rossi azt mondja neki, hogy sajnálja, hogy éppen Stanley szülinapján jönnek, de sürgősen beszélni akarnak vele. (Vincent meg éppen hazaért kocsijával, de az utcában két rendőrautó is van, és stikkes ugyan, de nem hülye, így eléggé be van tojva. Végül leveszi a szemüvegét, és lehajtott fejjel gyalog indul útnak.) Stanley nevelőanyja elmondja Rossi-éknak, hogy 9 hónapja van nála a kisfiú, múlt héten kapta meg az örökbefogadási engedélyeket, és hamarosan California-ba költöznek. Stanley épp dobozokat pakol, és közben csettintget, a nő elmagyarázza Rossi-éknak, hogy a fiú születése óta vak, de az édesanyja nem akarta, hogy bottal járjon, ezért echolokációval tájékozódik. Pont, mint a denevéreknek: Stanley a Kicsi Rolleres Batman. A Nagy Fekete Izompacsirta leguggol hozzá, mert kérdezni akar valamit. Stanley a fejét kezdi tapogatni, és azt kérdi, hogy az anyukájáról van-e szó, megtalálták-e a gyilkost. Morgan kéri, hogy segítsen, Újanyu nem biztos benne, de Stanley akar. Morgan visszaviszi 2 évvel ezelőttre: az udvaron játszott a hóban, de hideg volt, és az anyja beküldte a házba, ám nem ment utána.

Egy idő múlva szólongatni kezdte az anyját, de az nem felelt, ezért kiment a lépcsőre, és hallotta, az anyját halkan sírni, de volt még ott valaki, érezte. Újanyu azt mondja, elég volt, Morgan a fiú szíve fölé teszi a tenyerét, és megdicséri.

Vincent immár valami utcasarkon fordul be, egy nem túl tisztességes afroamerikai fiatalemberrel a nyomában. Vincent megáll, a srác is mögötte, Vincent felteszi a szemüvegét. Ekkor szemből érkezik egy nagyobb és hangosabb srác, és beleköt Vincentbe, pénzt akar, mert csak. A nyomaték kedvéért pisztolyt is ránt, de Vincent már szúrja is hasba. A másik srác megriad, a megszúrt meg földre esvén még rálő Vincentre. Aztán Vincent otthon tetemes mennyiségű vért és véres ruhát széthagyva a fürdőszobájában áll, befejezte a tusolást. A konyhában a szendvicséből darabokat csippent le, majd felhúzza pólóját: a hasa bal oldalán van egy bemeneti és egy kimeneti seb, mindkettőt bedugaszolja kenyérgalacsinnal, bájos és praktikus. Majd a tutiság kedvéért folpack-kal betekercseli a törzsét, így a dugó is helyén marad, és a derékbősége is kisebb lesz. A szobájában megy a régi analóg videó: a szőke nő el akarja küldeni a férfit, és elege van mindenből, erre kap egy szúrást a hasába, férfi távozik, a szekrényajtó nyílik, kisfiú fogja a kamerát, és megy az anyjához, majd kamera földre hull, a kisfiú az anyjához megy, ez szerintem Vincent kiskorában.

Az utcasarkon Rossi, Hotch, Morgan és a nyomozónő kérdezi ki Vincent kergetőjét, aki nem túl kooperatív, de aztán Hotch ránéz, és ettől megered a nyelve. Megemlíti a nyelvcsettintést, Morgan elmondja Hotch-nak, mi is ez. Rossi-nak beugrik, hogy Stanley-nek ma van a szülinapja, ez lehet Vincent jeles napja! Már sötét van, mire Rossi-ék a házhoz érnek, ahonnan Újanyu rohan ki kétségbeesve: Stanley eltűnt, pedig 20 perce még a szobájában volt. De emlékszik rá, hogy egyszer hallott valami autódudát az utcáról. Morgan beszalad a házba, Rossi és Újanyu megy utána. Vincent pedig komoly hasi fájdalmait leküzdve autót vezet, Stanley mellette ül, és meséli neki, hogy volt náluk az FBI, meg hogy két éve a gyilkos ott volt az udvaron, de mégse ölte meg. Vincent azt mondja, talán meglátott benne valamit, ami miatt úgy döntött, hogy élni hagyja. Stanley azt mondja, a gyilkos megint csúnya dolgokat csinált. Vincent azt feleli, lehet, hogy csúnya dolgokat tett, de amikor Stanley-t meglátta, biztos tudta, hogy soha, de soha nem lenne képes bántani őt. Erre Stanley azt mondja, ő viszont azt érzi, bárcsak megölte volna. Újanyu s házban azt mondja, mielőtt Stanley hozzá került, már jó egy éve volt egy Vincent nevű pártfogója a kisfiúnak. Morgan hívja is Garcia-t, hogy keresse meg neki EZT a Vincent-et. Garcia megtalálja a kandifelvételen 1983-ban elhunyt nőt, Kim Rowlings-t, az ő fia Vincent, 9 éves volt a gyilkosságkor, a rendőrség szerint kb. 24 órát ült az anyja holtteste mellett (láttunk már hasonlót ugye), meg is van a címe. Hotch rúgja be az ajtót, nyomulnak be, aztán kéri Garcia-t, hogy kacsolja egy vonalba az egész csapatot. Újanyutól megtudják, hogy Stanley szeret építőjátékkal bíbelődni, ám az egyetlen kerek dolog, amire utalhat a határidőnapló dupla karikája, az az óriáskerék. Morgan kéri Garcia-t, keressen a közelben vidámparkot óriáskerékkel. Mindenki indul, csak Hotch nem. Elkezdi nézegetni Vincent felvételeit az áldozatokról, nem szép látvány.

Stanley izgatott, mikor felülnek az óriáskerékre, Vincent eléggé rosszul van már. De megkéri a gépészt, hogy amikor a tetején vannak, állítsa meg egy kicsit a kereket, mert Stanley azt szeretné. A kerék elindul, a rendőrök és az ügynökök megérkeznek a főbejárathoz, mindenki rohan befelé. Amikor a kerék megáll, Stanley kérdezgetni kezdi Vincent-et, hogy látja-e a csillagokat. Vincent azt mondja, karnyújtásnyira vannak a csillagok. Stanley kinyújtja a karjait, ettől előrebillen az ülés, jajj! Vincent megfogja a fiút, és mondja is, hogy foglak, foglak... de soha, soha ne kívánd azt, hogy bárcsak meghalnál. Majd azt mondja, ő is látta meghalni a saját anyját, és az apjához hasonlóan ő is csinált sok rossz dolgot. És Stanley biztos hallani fog ezekről a dolgokról, de sose kívánja a halált, mert Stanley különleges, mert megtanította őt látni. Megfogja a kisfiú kezét, nyelik a könnyeiket, Stanley azt mondja, akar majd menni még egy kört. De Vincent már nagyon rosszul van, oldalra dől, és azt mondja, az már nem fog menni.

Morgan odalent kiabál a gépésszel, hogy le kell hozni a kisfiút. Stanley pedig azt mondja, bárcsak Vincent lenne az apja. A kerék fordul, Morgan kiveszi Stanley-t az ülésből, Vincent már halott. Morgan Leülteti egy padra a fiút, Újanyu rohanva jön, sírva ölelgeti, de a fiú kéri Morgan-t, hogy jöjjön vissza. Így leguggol elé, Stanley az arcához teszi az ujjait, sírva kérdezi, hogy Vincent ölte-e meg az anyukáját.

Morgan válaszul megsimítja Stanley arcát, és megszorítja a vállát, aztán a kollégáihoz megy. Prentiss megsimogatja a karját, Morgan pedig idéz: Nem számít, milyen sötét a perc, a szeretet és a remény mindig él. - No matter how dark the moment, love and hope are always possible. George Chakiris

Címkék: gyilkos elmék
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.03.12. 09:39:59

Jaj ez annyira megrázó rész.
Köszi a hv-t, jó volt felidézni.

hex.kelly 2010.03.12. 09:44:48

@Orso-borso: Szívesen. A kisfiú nagyon jól játszott. Meg persze a vámpír is.

piszy 2010.03.12. 10:14:29

Nem akarok kötözködni, de a 3. és 4. bekezdés között hiányzik egy, vagy több sor. :)
Amúgy erről a kényszeres viselkedésről már volt szó az első évadban a gyújtogatós kollégista lánynál, nem? Hátborzongató.

Johnny336 2010.03.12. 10:17:04

Ez egy nagyon jó rész.

A gyilkos csávót nagyon kedveltem a Shield-ben is, badass rendőrt tök jól adta.

hex.kelly 2010.03.12. 10:24:32

@piszy: Igazad van.... Nem értem, hogyan, de íme a teljes mondat:

Csapat a gépen a felvételről beszél, Prentiss szerint ki kell számolni, milyen messzire autózott az otthonától gyilkolni a tettes.

Annyira bocsánatot kérek!

LoVeLA 2010.03.12. 12:14:15

@hex.kelly: Aah köszii, imádtam ezt a részt, igeen a vámpír miatt:D
De az annyira morbid, ahogy a kenyérrel bedugaszolja a sebet, aztán lefóliázza... brrr

piszy 2010.03.12. 12:35:07

@hex.kelly: Én nem vagyok haragvós típus, szóval túléljük... :)

hex.kelly 2010.03.12. 12:49:00

@piszy: Hú, megkönnyebbültem. Vagy én szúrtam el, vagy a blogmotor ette meg. Még jó, hogy van blogmotor, így pár dolgot rá lehet fogni :-DDDDDDDD

@LoVeLA: az az egész szendvicses dolog olyan hátborzongató volt, meg a rituálék, jaj-jaj. Ugyanakkor meg ott van a másik oldalon az, hogy a szeme láttára ölték meg az anyját, mikor gyerek volt, hát hogyne lenne beteg az elméje?

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.03.12. 13:07:24

@hex.kelly: ezek a megkattanós betegségek számomra örök rejtélyek maradnak. Mert sokszor teljesen normális hátterű emberek is elborulnak, mások meg annyi szenvedést ép ésszel kibírnak, amire már a pszichomókusok is azt mondják, meglepő, hogy még mindig normálisak.

hex.kelly 2010.03.12. 13:12:39

@Orso-borso: Igen ,ez biztos egyénenként eltér, hogy ki mennyit bír ki. Bár szerintem, aki többet kibír, az sem sérülésmentesen vészeli át, csak legfeljebb később lesz vele baj. Az elfojtás rendszerint csak árt.

LoVeLA 2010.03.12. 13:30:55

@hex.kelly: Nekem is van egy ismerősöm, akivel annyi szörnyűség történt, hogy csodálkozom, hogy nem lett sorozatgyilkos/pszichopata... egyedüli furcsaságja a tisztaságmániája...

Johnny336 2010.03.12. 21:15:04

El is feledtem, spoileres infó:
5x16 után 2 hét pihenő, és utána visszatér a sorozat egy backdoor-pilot résszel, benne egyik kedvenc színészem, Forest Whitaker.

Ha nagyon spoileres, akkor töröljétek a komment (bár comment.com-on is volt hírekben asszem).

cserfes csermely 2010.03.12. 21:46:12

Annyira szomorú volt az utolsó rész, és borzasztóan szép volt az apa és a kislány kapcsolata

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.03.13. 08:00:27

OFF: A Heroes sminkese (dolgozott már Matt-tel, Joe-val) a forgatáson járt :D
twitpic.com/1873me

LoVeLA 2010.03.13. 11:32:45

@Johnny336: Sajnos nem két hét, hanem 4hét pihenő..:(

@Orso-borso: Kösziiii, imádom az ilyen képeket :D

Laliath 2010.03.18. 08:49:35

Tetszett a HV. Érdekesen megrázó rész volt ez is.
A kenyérrel dugaszolás, és fóliával átkötés jelenetnél azért igencsak kúszott fel a szemöldököm. Nem semmi.
Szegény kölyök, ezt hogy fogja feldolgozni. Előbb az anyja, most meg kiderül, hogy akit barátnak hitt... ehh

A géped jobban van? :)

hex.kelly 2010.03.18. 09:28:46

@Laliath: Sajnos nem. Tönkrement, öreg volt, és gyenge már. Újat kell venni.
De a negyedik évad már kész, holnap érkezik a 4x23, jövő hétfőn és pénteken pedig a 4x24 két részletben.

Johnny336 2010.03.18. 09:44:40

@hex.kelly: béke poraira.
A 4x24 a kanadai határ közeli?

hex.kelly 2010.03.18. 10:16:03

@Johnny336: Siratom már másfél hete.
Nem. amire Te gondolsz, az a 4x25-26. Amire meg én, az a lépfenés.

Johnny336 2010.03.18. 12:20:04

@hex.kelly: az jópofa rész. Szegény Ebilafan, előre sajnálom :)
süti beállítások módosítása