Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-akták 3x12 - Gyilkos csótányok

2010. március 08. 14:00 - Hoppancs

Elhivatott bogármérnök magyaráz a csótányokról egy riadt emberkének, majd amint elkezdené irtani a kis dögöket, fulladozni kezd. Megbízója már csak utolsó másodperceinek lehet tanúja, amik nem túl szívderítőek, sőt. Mulder lakásából száműzve valahol Massachusetts-ben kémleli az éjjeli eget autójából, majd Scullyval telefonál, mert ők még hétvégén sem tudnak meglenni egymás nélkül. Lezajlik egy rövid vita a földönkívüli intelligens életről, de azért semmi komoly, elvégre most lazítás van. Kis flört is becsúszik, majd Muldert egy idős rendőr kezdi zaklatni. A kérdezősködés nem tart sokáig, mert a zsarunak mennie kell, ugyanis újabb csótánytámadáshoz hívják. Erre Mulder is felfigyel, hisz’ a dolog korántsem hangzik hétköznapi ügynek.

Azonnal ott is terem a szerencsétlen bogárirtó teteme mellett, közben Scullyval is tartja a kapcsolatot, akinek szokásos esti tevékenységeibe többször is betekintést nyerhetünk az epizód során. Most éppen a tévé előtt eszegetésben zavarta meg társa a bogaras halálesettel, de ő nem haragszik, inkább telefonon keresztül diagnosztizálja az áldozatot. Anafilaxiás sokkra gyanakszik, amit csótányallergia váltott ki. Mulder nem vitatkozik, mert hisz Scully doktornőnek. Röviddel ezután egy drogos fiatal karjába másznak bele a bogarak, aki ettől pánikszerűen szétvagdossa magát. Scully a kiskutyáját fürdeti, mikor a történtekről értesül, és megint remek magyarázattal szolgál. Valószínűleg a belőtt srác csak hallucinálta, hogy a csótányok a bőre alá fúrták magukat és simán kinyírta magát miközben el akarta távolítani őket. Mulder továbbra is bólogat, majd elfog egy gyanús kis rovart, ami szétmorzsolódik a kezében, és fel is sérti azt. Olyan, mintha fémből lenne a páncélja, ami több mint szokatlan.

Mulder sebét egy erősen begyulladt doki látja el, és miután az ügynök sem tud semmi bízatót mondani neki, gyorsan ki is szalad az illemhelyre. Odakint viszont őt is kezelésbe veszik a csótányok. Az olvasgató Scullyt így újabb rejtélyes halálesettel hívhatja fel Mulder, ő pedig arra tippel, hogy az orvos túlságosan erőlködött kaksizás közben, és agyérszakadást szenvedett el. Szó szerint szar halál. A következő beszélgetéskor Scully ismét falatozik, Mulder pedig éppen egy kutatóintézetbe igyekszik behatolni, amit társa homlokráncolva vesz tudomásul. Bent már éppen támadnának kis rondaságok, amikor megjelenik dr. Bambi Berenbaum (kacc), a szexi rovarszakértő, hogy bevezesse az ügynököt a csótányok varázslatos világába.

A csaj nem csupán okos és szép, de még az ufókról is sajátos véleménnyel bír, úgy sejtjük, Mulder gatyájában határozottan megmozdul valami. Scully is érezheti ezt a hangján, mert igencsak kiakad Miss Bambi megjelenésén és különleges elméletein. Közben újabb áldozat akad, majd egy pillanatra Mulder felsőtestét is megcsodálhatjuk, mert ez egy ilyen erotikus rész. Lassan Scully is elindul a helyszínre, nehogy már Bambi kisasszony lenyúlja azt, ami kimondatlanul, de azért mégiscsak az övé. Mulder és a tudós kislány megvizsgálnak egy frissen fogott csótányt, ami igen robotszerű testfelépítéssel bír, majd a nő javaslatára az ügynök felkeres egy kerekesszékes őrült zsenit, aki bogár alakú gépeket gyárt, és talán tudhat valamit a témáról.

Muldert egy helyes kis robot molesztálja, de a vonzalom egyoldalú. A rokkant ember nagyot néz a „bogár” fémes lábai láttán, majd elgondolkodnak azon a feltevésen, hogy ezek a lények egy idegen bolygó felderítői is lehetnek. Eközben közepesen súlyos tömeghisztéria tör ki a helyi lakosság körében, mindenki rovarirtót akar venni, és épp egy boltot amortizálnak, mikor Scully megérkezik. A pánik kellemes mellékhatása, hogy senki nem figyel, a kiborult csokis dobozokra, amiket így Scully diszkréten megdézsmálhat.

Mulder Scully új elmélete alapján (miszerint a gyanús rovarokat trágyával hozhatták be) egy metángázt előállító alternatív üzemben köt ki, ahol az egyik kutató, dr. Eckerle (a megboldogult bogárirtó egykori ügyfele) őrül meg éppen teljesen, annyira, hogy az ügynököt is csótánynak nézi. Közben Scully is befut, és még van ideje megvető pillantást vetni a kocsiban várakozó Bambira. Eckerle lövöldözik, a gyár felrobban, ürülékkel borítva be Mulderéket. Hogy a helyzet még komikusabb legyen, Bambi rágerjed a mozgássérült tudósra, majd Mulder bánatos tekintetével kísérve elsétál vele a naplementébe.

Címkék: x akták
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buksifüles 2010.03.08. 18:09:12

Gratula! Szeretem az írásaidat, főleg az X-aktásokat. :)

Még sok ilyet!

Leadfoot 2010.03.08. 20:32:12

Ez talán a kedvenc részem. Zseniális. Főleg Bambi, no meg a bonbon láttán egymást taposó emberek a boltban. :-)

csipkefa 2010.03.09. 09:16:50

Ezen nagyon derültem:

"majd egy pillanatra Mulder felsőtestét is megcsodálhatjuk, mert ez egy ilyen erotikus rész."

:D
süti beállítások módosítása