Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x21 - Ugrás

2010. február 27. 09:00 - zenoli

Eljött Franco és a harcias amazon nagy napja, lehet egymást püfölni jó pénzért. Amikor azonban Franco először meglátja az ellenfelet, aki nem kisdarab, valamint elég agresszív kinézetű is, először menekülőre fogná a dolgot, de nem úgy van az. Lou és Needles szerint seperc alatt legyűri, hiszen csak két komát juttatott eddig kórházba a leány, az meg semmiség ugye, nem kell itten parázni. Eljött ez eseményre Kelly is, de Tommy helyett ismét Damien-el édeleg, aminek meg Tommy nem örül, hiszen ők már majdnem egy pár, vagy mi. A csaj azonban közli, hogy ő bizony meggondolta magát, mert míg Damien egyszerű, mint egy fagolyó, addig Tommy fején nagy betűkkel virít, hogy barátalapanyag, az pedig nem kell. Lesz is sértődés a dologból, ám kezdődik a meccs, azt kell figyelni. Egyik oldalon ülnek a lány rajongói, akik ugye egyazon kaszthoz tartozóak, a másik oldalon pedig a tűzoltóink és a férfiak brigádja. Franco eléggé menekül a lány öklei elől, passzívan tűr inkább, mintsem hogy péppé veresse a képét, nem úgy a közönség, akik között egy kis kölcsönös anyázás következményeként kitör egy kellemes tömegbunyó, aminek eredményeképpen Franco és leszbi lány között is megáll a harc, hiszen jobb nézni, ahogy más orrából folyik a vér, mint szívni vissza a sajátunkat. A meccsnek annyi, de legalább dolgozhatnak az orvosok, lesz mit varrni, kötözni, helyrerakni. Főcím.

Mentés színhelyén vagyunk, ami jelen esetben egy híd, ahol egy kissé zavart ember igyekszik megszabadulni az életétől oly módon, hogy leveti magát a mélybe. Azonban ez nem tűnik túl jó ötletnek tűzoltóink számára, ám nincs túl sok jelentkező, aki szeretné lebeszélni a komát arról, hogy eldobja magától az életet, mert ez mégiscsak egy felelősségteljes dolog. Végül Fekete Shawn úgy dönt, hogy majd ő megpróbálja, hiszen anno a bátyját is ő győzte meg hasonló szituban. Megy is oda a pasihoz, aki kicsit remegve szorítja a korlátot, mert hiszen nincs éppen meleg ma este, de hát ahova menni készül, ott úgyis mindegy, így nem kell neki a felajánlott kabát sem. Fekete Shawn ügyesen a lelkére beszél, hogy nem ér annyit, meg majd mit szól a gyerek, ha ezt megtudja, végül annyira jól érvel, hogy a pasi a pufajkát is elfogadja végül, láthatóan le lehet lazulni, nem lesz itten ma műugrás. Aztán mégsem ússzák meg a dolgot tragédia nélkül, mert a koma amint a kezébe fogja Fekete Shawn kabátját, engedi is el a korlátot, és veti magát a mélybe, hiába volt minden szép szó. Fekete Shawn mászna utána kétségbeesetten, de már hiába, a többiek alig bírják visszarángatni, pedig kettő embernek azért nem kellene hullania egy helyszínen, az rontaná jócskán statisztikát.

Munka után vagyunk már, Tommy érkezik haza fáradt, meggyűrődött arccal, de már a belépését követően megüti a fülét Colleen kétségbeesett zokogása, így élénkül is fel azonnal, hogy mi van már megint. Megy ki az erkélyre, ahol ott találja Fekete Shawn-t is, aki éppen merevrészegre próbálja inni magát ünnepelvén a nem éppen sikeres mai napot, de nem megy az olyan könnyen, ha nem hagyják az embert. Mivel az ittas ember őszinte, ő is az lesz, így elmeséli Tommy-nak, hogy lehet, hogy anno lebeszélte a testvérét az öngyilkosságról, de a hatása csak három hétig tartott, ugyanis a bratyó elég hamar benyelt egy jó csomó pirulát, és mégiscsak átlibbent az örök vadászmezőkre, szóval már kettőből semmi az eredmény, ami azért elgondolkoztató. Az ok pedig, amiért Collen annyira zokog, az az, hogy azt hiszi, most majd Fekete Shawn is úgy fog viselkedni, ahogy az apja szokott hasonló helyzetben, vagyis iszik, nőzik, és szarik a világra. Ebből az első már bejött. szóval valahol érthető siránkozás odabenn, így Tommy tanácsa az lenne, hogy akkor talán nem így kéne cselekedni, és inkább menjen be, és ölelje meg azt a picsogó libát, hadd nyugodjon meg a lelke, hogy azért nem minden tűzoltó egyforma. A beszélgetés végén Fekete Shawn csak nem állja meg, és öleli át az értetlen Tommy-t, akit kissé feszélyez ez az intimitás, de nincs mit tenni, tűri a hirtelen jött szeretethullámot, majd inkább zavarja befele a kissé kótyagos leendő vőjét asszonyt vigasztalni.

Mikey és a bandájának fellépése van, és most már igazi közönség előtt kell játszani, valamint nem babra megy a játék, mert a tehetségkutató koma is megjelent, szóval nagyot kéne durrantani. Ám ez nem megy egyszerűen Mikey-nál, aki már a színpadra is úgy esik fel, ezzel kisebb derültséget okozva a nézőknél, majd dumálni kezd, amitől meg mindenki elég türelmetlen lesz, hiszen nem a pofázásért jöttek el ma este. Végül csak belecsapnak a lecsóba a srácok, Mikey keze-lába remeg, még csoda, hogy nem csuklik össze a nagy izgalomban, mint a harmónika. Szerencsére minden baj nélkül végére érnek a számnak, kapják is a felfedező komától a nagy dicséretet, valamint a beígért lemezszerződést egy feltétellel, dobni kéne Mikey-t, mert ő nem igazán lendíti elő a banda sikerét. Damien az első, aki rábólint így is az ajánlatra, mert nem egy hűséges fajta, majd szép lassan a többiek is, így a csapat megmarad, csak láthatóan új énekest kell szerezni, mert Mikey ebből a dobásból sajna kimarad.

Candy érkezik haza sugárzó arccal, de amint belép a lakásba, azt látja ám, hogy minden üres, innen bizony sietve kicuccoltak, Lou-nak se híre-se hamva. Lohad is le a nagy mosoly, átveszi a helyét a tüzes tekintet, ami semmi jót nem ígér. Megtudjuk azt is, Lou hova tűnt, őt látjuk, amint egy elég nagy, és méregdrágának tűnő lakásban pakolászik éppen, láthatóan a kis lyukból ide sikerült költöznie rejtélyes módon. Candy robog be, és elég mérgesnek látszik, de hamar még inkább dühösebb lesz, amikor kiderül, hogy a közös számla mégsem volt olyan jó ötlet, hiszen Lou-nak még volt egy kis visszamaradt dühe a megkopasztása idejéből, és most látta itt az idejét annak, hogy viszonozza a szívességet, így nagyjából valamennyi pénzt, mintegy 200 ezer dollárt költött el nagy sietve. Aztán arra is fény derül, hogy annyira mégsem a mérge, mintsem az a tény késztette erre a lépésre, hogy megtalálta az asszony eredeti személyijét, az igazi nevével, és így egy kicsit kutakodott is az interneten, ami eredményeképpen kiderült, hogy a nagybácsi él és virul, viszont egy szerencsétlen bepalizott pasinak eltűnt ez a pénzmennyiség. Magyarán jönnek a rendőrök, kopás van, vagy jöhet a sitt. Candy persze a menekülést választja, de azt még odaszúrja, hogy ezzel Lou nagy hibát követ el, bár láthatóan a sík képcsöves tévé, és a masszázsfotel valamennyire enyhíteni fogják talán ezt a kínt.

Tommy eközben Kelly-t hívja, de mivel a nő nem éppen közlékeny a telefonon keresztül, inkább úgy dönt, a személyes látogatás talán célravezetőbb lesz. Már Kelly ajtajában is vagyunk, ám a nőnek esze-ágában sincs beengedni a döngető Tommy-t, aki ezért az agresszívabb megoldást választja, döntené be az ajtót, de nem úgy van az, a védelem mind felett, ez az ajtó pedig törhetetlen. Miután ilyen jól kiszerencsétlenkedte magát, valamint előbbre sem jutott, hacsak az enyhe lábtörés nem számít annak, bebocsátást nyer végül. Kiderül, hogy Tommy-t még mindig a bőrönd téma izgatja, majd végül sármjának és meggyőző erejének köszönhetően ő is belekukkanthat a tartalmába, ami egy baba fényképe, nem más. Kiderül, hogy Kelly-nek volt egy kislánya, de négy hónapos korában meghalt, ez az a nagy titok, amiről eddig és ezután sem nagyon akar majd beszélni. Persze aztán csak bekapcsol a sündisznó üzemmód és lökné el magától Tommy-t, aki viszont nem megy, inkább átöleli a megtört asszonyt, és így is maradnak jó sokáig.

A bárban vagyunk, ahol a szokásos esti italozás folyik, mindenki ott van, ez egész tűzoltó csapat, valamint természetesen az újra megtért Gavin család is pohárral a kézben. Teddy asszonya is jól termel, szólnak is neki, hogy sok lesz, de Ellie nem hagyja, hogy beleszóljanak az életébe, így mikor dolga adódik, enyhén ittasan is beül az autó volánja mögé. Ez a döntés viszont magában foglalja azt a tényt, hogy pár perces vezetés után jobbról beleütközik egy kamion, talán ez lesz a szokásos szezonvégi halál, még nem tudni, ez a talány már megmarad a záró részre.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása