Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x20 - Eltűntek

2010. február 26. 14:00 - leeann

Melinda nagyon vidáman kel reggel. Süt a nap, a szokásos szellemek mind zaklatják őt a megfelelő időben, és ráadásul Andreának is csuda jókedve van. Andrea azért boldog, mert találkozott egy sráccal, aki jó fej, imádnivaló, magas és előadó estekre jár fellépni saját versekkel. Melinda azonnal hivatalos is a mai estre, de azt még ekkor nem tudja, hogy mi mindent tartogat a nap. Miután a kis bolt bezár, Andrea a pasival találkozik, Mel pedig hazafelé tart. Természetesen a vidám napot rémület és fájdalom zárja, de ne szaladjunk ennyire előre! Tehát Mel hazafelé tart, de az út közepén megpillantja a szellemcsaládot, akikkel a temetőben találkozott 19 résszel ezelőtt.

A családfő beszélgetésbe elegyedne Mellel, de valami elszippantja őket, és Mel az erdőben kezd bolyongani. Erdő, köd, sötét - sosem jelentenek jót ezek a szavak egy mondatban, ahogy most sem. Tehát Mel bolyong, és egy fiatal srácot lát meg, aki egy 7-es foci mezben van. A bolyongás eredménye, hogy Mel megbotlik és egy hatalmas kőbe fejel. Valaki röhög, Melinda vérzik, úgyhogy ideje a főcímnek. Mel kómában van, Jim, Andrea és anyu a kórházban aggódnak érte. Igen anyu is ott van, de ő sokkal jobban viseli a dolgot, mint a folyamatosan zokogó Andrea.

Amíg a csapat kint aggódik, addig Mel álmodik. Először egy tigris támadja meg, majd a nagyi hívja őt a fénybe, amikor Jim hangját hallja meg. A férj azért könyörög Mel ágya mellett, hogy maradjon vele. Nagyi megérti, hogy Mel még nem mehet, és ekkor azonnal magához is tér. Na, most már Mel is tudja, hogy hova küldi a szellemeket. Miután Mel hazakerül végre a kórházból, Homert, a szellemkutyát kezdi keresni, de Jim nem látja, anyu meg nem is akarja, úgyhogy egyelőre nincs meg a házi kedvenc, szellemutáló anyu viszont kivirult, és olyan, mint még soha.

Melnek hamar elege is lesz abból, hogy beteg, és Jimmel elmennek egy kicsit sétálni, de a séta vége sírás lesz. Mel nem látja a szokásos szellemeit, és amióta beverte a fejét, egyet se látott, ami több, mint fura. Úgy tűnik, a szellemlátó nem szellemlátó többé. Most miről fognak szólni a további részek? Melinda nincs jól, mert nem látja a szellemeket, és azt gondolja, hogy a baleset az oka, de nincs idő a szomorkodásra, mert Diane látogatja meg, akinek a nevelt fia halálakor segített. Most az unokahúga miatt jött. A kislány nagyon kivan, mert a barátja meghalt. A lány hangokat hall és látomásai vannak.

Mel elmondja, hogy mostanában nem túl erős az áldása, de megpróbál segíteni Diane családjának. A lány tényleg nincs jól, folyamatosan hallja a srác szívverését, és őt magát is látja álmában, de nem tudja, hogy mit akar neki mondani. Caitlin barátja a 7-es mezes fiú az erdőből. Mindig összeérnek a szálak valahol, úgyhogy ez az út is vezet majd valamerre. Melinda kérésére Caitlin elmeséli a történetüket. Brian a sulicsapat irányítója volt, lányok álma és fiúk hőse.

Caitlin és Brian úgy jöttek össze mint a mesében, de úgy vesztek össze, mint a legtöbb rémálomban: egy másik lány miatt. A mosolyszünet közben az egyik edzésen a fiúval ütközött az egyik védő, és a srác már nem kelt fel élve a gyepről. A lány szeretné megtudni, hogy szerette-e őt a fiú vagy sem és azt, hogy mit akart neki mondani az edzés előtt. Melinda kimegy a pályára Andreával, de nem jutnak semmire és sajnos nem tűnik fel még egy szellem légy se. A lány viszont egyre rosszabbul van lelkileg, és se az apja, se Diane néni nem tud rajta segíteni.

Jim és Mel este beszélgetnek egy kicsit, mert Jim látja, hogy a neje sokkal szomorúbb, mint ahogy az elnézhető. Jim örül, hogy nem kell aggódnia Melért, de annak nem örül, hogy sírni látja nap, mint nap. Éjszaka Mel megint álmodik, de megint nem virágos réten szaladgál nappal, hanem erdőben járkál éjjel. Másnap Beth meglátogatja a lányát a boltban, és szinte madarat lehet vele fogatni. Melinda teljesen el van hűlve anyja új személyiségétől, de Andreának is látogatója akad, csak ő örül a sajátjának. Este Mel, mielőtt hazamenne, meglátja Caitlint, amint alkohollal próbál küzdeni az őrület ellen, de a látó ezt nem tartja jó ötletnek.

Mel nem jut dűlőre a lánnyal, aki csalónak nevezi a látót, aki mostanában nem lát. Mel nem halad a lánnyal, így másnap megtámadja az apját, aki nem tud Caitlinnal beszélni, mint ahogy a lánya sem tudja, hogyan forduljon az apjához. Este a lány megint kiborul a látomásától, miközben Mel Andreával Ashton estjén van. Ashton egyik versét Melinda látta is, ami azt jelenti, hogy a fiú érző lélek, még a nagyi beszélt róluk, ők megálmodják a dolgokat, és a fiú az ilyen álmaiból meríti a versei témáját. A nagyi most nincs kéznél, hogy segítsen megfejteni ezt a szellemzavart, így muszáj anyuval beszélni róla.

Ahogy az sejthető volt, Beth sem lát egy hete szellemeket, akárcsak Mel, de Beth ennek örül, Mel viszont nem. Másnap a látók elmennek a kórházba felülvizsgálatra, és olyat látnak, amit már régen nem: szellemet. Csakhogy amint a szellem kiszáll a testéből, azonnal elszippantja valami, ami a családot is az útról a baleset napján. Na, most változik meg a helyzet, de alaposan, Mel örül, a mama meg már nem annyira. Másnap Mel úgy fel van dobva, mint a gyerekek karácsonykor, és azonnal kikérdezi Ashtontól a versét, mint egy őrült irodalom tanár.

Most már szalad, mert Brian még kint lehet valahol és segíthet Caitlinnek. A kislány már nem akarja ezt, de az apja és Mel meggyőzi őt, menjen a látóval. Mel és Caitlin ezerrel trappolnak a focipályán, és a lelátók alatt sikerül előhívni Briant. Kiderül, hogy a fiú csak táncleckéket vett a másik lánytól, hogy a bálon ne égesse le Caitlint. Brian elmondja, hogy nagyon szerette őt, de szeretné, ha boldog lenne, és nem emésztené magát. A lány táncol egy kicsit a szellem fiúval, majd érzékeny búcsút vesznek egymástól, és Brian átkel. Mel már lát néha szellemet, de a szokásosak nem kerültek elő, és a szél, ami elszippantja őket, nagyon vészjósló, a röhögő pedig megint csak röhög.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása