Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 1 Diaries

2010. február 22. 13:00 - Hankasid

A sorozat készítőinek újabb nagyszerű ötlete, amivel a Skinst körülvevő hype-ot növelték annak idején, hogy minden szereplőről készítettek egy-egy videó feljegyzést. Ezek egymással össze nem függő, változatos témákban készített jelenetek, amelyeken általában otthon, egyedül láthatók a szereplők.

Star Wars típusú kezdés, betűk úsznak ferdén a messzeségbe, majd Abigailt láthatjuk amint egy dobozba, mint időkapszulába, pakol pár cuccot, ami majd megmutatja, hogy milyen volt az élet 2007-ben. Közben az 2107-es év embereihez beszél folyamatosan, mivel nekik szánja a küldeményt. Először Handel Messiásának CD-jét pakolja be, mivel ezt énekelte a múlt évben. Bízik benne, hogy ha a globális felmelegedés, vagy valami ilyesmi eltörölné a zenét a föld színéről, akkor ez a CD majd segít. A következő dolog, ami szerinte jól jellemzi 2007-et, az egy málna ízű rúzs,amitől ragyogó lesz az ajka, ráadásul csókálló, sőt Tony is szereti az ízét. Nem probléma, hogy ezt az egyet elküldi a jövőbe, mert van belőle neki még 10 darab. Végül az utolsó dolog, amitől nagyon nehezen válik meg, az a kismackója, ami születése óta meg van neki. Búcsúzóul a star trekes kézjellel akar elköszönni, de az ujjait nem sikerül a megfelelő módon összerendeznie.

Anwar bénázik a kamerával, végül sikerül elindítania. A felvétel célja rögtön világos lesz, mivel a hölgyeket üdvözli. Bemutatkozás után, elmondja, hogy ő nem felszínes, mivel nem csak a testével törődik, de a virágokkal sőt az éhező afrikai gyerekekkel is. Ekkor megszólal a mobilja, elnézést kér és felveszi. Cheryl Tweedy az, a bombázó énekesnő, Ashley Colenak a Chelsea labdarúgójának a felesége. A beszélgetésből kivehető, hogy szegény csaj nem tudja feldolgozni, hogy Anwar elhagyta. Anwar pár mondattal megpróbálja megnyugtatni a zaklatott hölgyet. A beszélgetés után elmondja a kamerába, hogy egy olyan nőt keres aki az ő napsugara és csillaga lesz persze az sem baj ha hatalmas mel.. izé esze van, mert akkor majd jókat lehet vele beszélgetni. Ekkor újra megszólal a mobilja. Idegesen leszúrja Maxxiet, hogy csak egyszer kellett volna hívnia a Cheryl Tweedy ügyben.

Cassie ül egy padon az utcán és egy drámai bejelentést tesz: Amikor ezt a felvételt nézed, már halott leszek. Á dehogy, csak viccelt. Viszont megtudjuk, hogy az üzenet Dr. Stocknak készül. Ő a klinika igazgatónője, Abigail anyja. Cassie a videót terápiás céllal készíti. Ez ismerős, én a hogyvoltokat írom terápiás céllal. A terápia részeként hosszasan sorolja, hogy milyen dolgokat szeret az életben, majd hogy milyen dolgokat utál. Többek között szereti azokat az embereket akik nem mosolyognak, a vizes póhálót és a kaját. Utálja a csöpögő csapokat és a meghívásokat. Ő is érzi, hogy unalmas a dolog, mert az utált dolgok felsorolását úgy fejezi be, hogy utálja ezt a videót. Egy rövid hűha (wow), bocsánatot kér Dr. Stocktól, majd vége. Ezen a jeleneten még csiszolhattak volna egy kicsit a forgatókönyvírók!

Chris az előtt a fal előtt ül, amelyikre a kiürült gyógyszeres dobozokat ragasztotta fel az elmúlt időszakban. Sok üres hely már nincs rajta. A fejen egyensúlyozott tejesüveggel megtett legnagyobb távolság világrekordjáról kezd el beszélni. A rekordot egy Ashrita nevű ember tartja, akit ő hősnek tart. Csatlakozni akar a csúcstartók táborához, célja, hogy megdöntse az egyszerre viselt zoknik számának rekordját, ami jelenleg 71 db. Nekikezd a rekordöntésnek, 16-ig simán megy, bár kicsit furcsa érzés. Tovább küzd, de csak 22-ig jut. Inkább leveszi őket. Cserben hagyta Ashritát! Felhívja a kórházat, mivel nem érzi a lábát. Ott azonban nem foglalkoznak vele. Ekkor eszébe jut, hogy egy másik nagyszerű tett, az egy lábon állás 76 órás világrekordja. Feláll, hogy tisztelegjen a rekorder előtt, de mivel a fájós lába miatt csak egy lábon tud állni, eldől.

A sötét háttér előtt egy szál gyertyát láthatunk. Valószínűleg Effy kezei jelennek meg egy kis figurát tartva, őt magát inkább csak sejthetjük a háttérben. Közben félelmetes, eltorzított suttogó hang hallatszik, amiből nem érteni semmit. A kezek a láng fölé tartják a  figurát, meggyújtva annak egyes részeit. Effy már a sorozatban is többször nagy élvezettel égetett dolgokat, a társasjáték figuráktól a busz üléséig. Később egy másik figura hamuvá égetésének lehetünk szemtanúi. Két percen át csodálhatjuk a pirománia tobzódását. Cassie padon előadott szeretem/nem szeretem monológja ehhez képest egy pörgős akciófilm.

Jal panaszkodik a kamerába Michelleről. Megbeszélték, hogy estére buliba mennek, de Michelle most, 45 perccel a lebeszélt időpont után sincs sehol. Valószínűleg Tonyval enyeleg valahol. Bezzeg neki nincs fiúja, akiket ismer azokkal legfeljebb dumálni lehet. Tony nem az ő esete, Maxxie meleg, Chrisnek meg kicsi a szerszáma és nem is egy nagy ész. Lehet, hogy majd kiderül, hogy ezek nem is olyan fontos dolgok? Anwaron csak nevetni tud, aki ráadásul pont olyan mint egy tacskó. Aha, szóval még emlékszik arra, hogy az egyik unseen részben Michellel részegen ezt a hasonlítgató játékot játszották. Sidről a véleményét, mindennél jobban összefoglalja az a játék katona, amit a múlt héten hagyott véletlenül nála a srác. Kicsit játszik a játék katonával és a klarinétjával, később határozottan eldönti, hogy el fog menni bulizni, majd elalszik. Michelle ébreszti, aki már sietne is. Jal felpattan és együtt indulnak a buliba.

Maxxie meséli, hogy hallott erről az intraweb nevű dologról, valószínűleg az internetre gondol. Tudja, hogy lehet rajta csetelni, könyvet venni meg guglizni, de valójában nem igazán tudja, hogy mi ez. Hát igen, nem az eszéért szeretjük a srácot! Mivel most éppen esik (esőcseppek kopogása a háttérben), és mivel ráér, csinál egy videót nekünk cyber szörfözőknek. Persze nem olyat, ahol mindenféle oda nem való törpe meg állat idétlenkedik. Nem, nem olyat! Leguggol, így eltűnik a képből. Amikor újra feláll megszólal a zene, az a fajta ami gyerek lemezeken szokott szerepelni, amiben az éneket mesterségesen magas hangra torzítják. Maxxie táncolni kezd a zene ritmusára, miközben a szöveget énekli. A nóta a mókusok vidám, gondtalan életéről szól. Így leírva elég bénának tűnhet a dolog, de valójában nagyon vidám jelenet, ha nem a sorozat legvidámabb jelenete kerekedik a dologból. Tovább fokozódik a móka amikor Anvar és Chris is csatlakozik hozzá és így már hármasban ropják.

Michelle azt játssza a kamera előtt, hogy öltözködési és viselkedési tanácsokat ad az őt levelek százaival elhalmozó rajongóknak. Először a megfelelő főiskola viselkedésre oktatja a nézőket. Szerinte egy lány akkor viselkedik helyesen, ha lassan, megemelt hangon beszél, miközben érzékien simogatja a kezébe eső tárgyakat. Az öltözéket hadd ne kelljen leírnom! A klubban figyeljen arra, hogy a fiúk ne a szemébe nézzenek, hanem a melleit bámulják. A fiújának szüleinél tett látogatáskor már egy szolidabb öltözéket és viselkedést javasol. Ilyenkor a megfelelő szöveg: Lefeküdtem az önök fiával, de nekem ő volt az első és remélem örökre együtt maradunk. Nagymamáknak elsüthető mondat: Nagyon szeretem, amikor a kiscicák a gombolyaggal játszanak. Több tanácsra most nincs ideje, mert egy fontos randira kell rohannia.

Kenneth szunyókál egy fotelben, amikor, valószínűleg az apja, odamegy hozzá egy kamerával. A torok köszörülés hangjára felébred és egyből tudja, hogy miről van szó, a nagypapa szülinapijára készülő videóra kell mondania valamit. Megkérdezi a nagypapit, hogy jól van-e, hogy a bütykei fájnak-e még, jajj a bütykökről nem szabad beszélni! Csörög a mobilja. Bulira hívja a haverja, nagyon örül, persze megy, de most inkább apuci felvételével kell foglalkoznia. Lassan újrakezdi mondani az üdvözlést, bár nagyon unja: tehát minden rendben van, a suli jól megy. Sajnos nem fog apja nyomdokaiba lépni annak munkahelyén, ettől a gondolattól aztán tűzbe jön és nagy hangon magyarázni kezd, de a fater lekapcsolja a kamerát. Kenneth nagyon szabadkozva áll újra a kamera elé. Biztos, hogy meg kell neki ezt csinálnia? De apuci nem enged, bizony táncolnia kell a Papinak egyet. Elkezdi az ugra-bugrálást miközben egy gyermek dal énekel, de aztán tűzbe jön és ezt is elbohóckodja.

Sid a számítógép előtt ül és izgatottan nagy bejelentést tesz a kamerának: már három hónapja készül erre a napra. Ma végre a végső nagy csatában megmenti Kwaku hercegnőt. Ellenfele egy dán srác Wallothet lesz, akivel a cyber térben fog megküzdeni. Elkezdődik a játék. A dán barát közben Michelleről majd Tonyról kérdezi, ami azért érdekes, mert még nem is említette őket neki. A harc nagyon elhúzódik, közben jut egy kis idő a megunhatatlan Ázsiai kéj képekben című kiadvány lapozgatására is. Nagyon hosszúra nyúlik a harc, de 5 óra kemény küzdelem után végre eljött a győzelem pillanata. Sid nem akar hinni a szemének: Kwaku hercegnő, őt a hőst, a saját kesztyűjével fojtja meg! Ellenfele arra kéri, hogy vegye fel a telefont. De hát nem is csörög! Ebben a pillanatban megszólal a mobilja. Tony van a vonalban. Ő volt Wallothet! Sid olyan ideges lesz, hogy olyat tesz, amit nagyon ritkán szokott: leveszi a sapkáját. Tony a dán akcentust vajon honnan tanulta meg? Három hónap munkája veszett oda! Tony csak egy dologra kíváncsi: Ugye Sid az egészet felvette videóra, hogy visszanézhessék együtt. Dehogy vette fel, mondja Sid elgyötörten a bekapcsolt kamerába bámulva. Tony azonban 10 perc múlva érkezni fog. Tony utolsó poénja: a Wallothet a "Hello twat" (Szia köcsög) kifejezés anagrammája.

Tony beszél a kamerába. A szokásos nagyképű módján bemutatkozik és bemutatja a városát is, ahol szeret élni, hiszen itt mindent megtalál amire szüksége van: itt vannak a szülei akik etetik, a barátai akik szórakoztatják és a lányok akik dugnak vele. Nem folytatja, mert az dicsekvésnek tűnne, bár szerintem ezen már túl vagyunk. Ezután egyesével bemutatja a barátait. Michelle az első, aki nagyon szexi. Sid, a legjobb barátja, bár kissé kövér és nem is igazán tudja, hogy miért lóg vele mindig. Chris egy kicsit izé ..., ő olyan, hogy odaadja a pólóját is ha szükséged van rá, de a következő pillanatban ellopja a légzőkészülékedet (Sid kövér, Chris meg lop? Mennyire ismeri ez a srác a barátait?). Jal zenész, akin Tony folyamatosan rajta tartja a szemét. Anwar egy muszlim, aki iszik, viszont ő az egyetlen akit elkaptak, amikor lógott az iskolából. Kétszer! Végül Maxxie következik, aki a legjobb barátja volt (Oroszország után vagyunk!). A meleg srác a csapat lelke. Nietzsche után, most egy Shakespeare idézettel búcsúzik: "A lelkiismeret szót csak a gyávák használják".

Címkék: skins
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hankasid 2010.02.22. 22:12:02

Itt megnézhetitek vagy jó minőségű avi-ban le is tölthetitek őket:

www.skinsbrasil.com/download-dos-episodios/

KiWiSaGe 2010.02.23. 14:07:12

Nagyon örülök, hogy ezek a kis skins darabokból is hv készül.
nagyon köszi

naughtyL 2010.02.24. 13:47:08

Hankasid ez nagyon állat:) nem tudom hol találtad ezeket, de az ég áldjon:D

jaj most, hogy így olvastam az írásod, eszembe jutott, milyen jó kis csapat volt az övék..
jó kis írás lett, köszi:)
Fogsz írni a most futó 4.évadról is?? Remélem:)
süti beállítások módosítása