Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 1 Unseen - 2. rész

2010. február 16. 15:00 - Hankasid

5. The Careers Office, Part II: Újra Joshie, a továbbtanulási tanácsadó hölgy, irodájában vagyunk, aki éppen egy űrlapot próbál meg kitölteni, de csak egy csigát sikerült rajzolnia a papírra. Ezek szerint Chris alkotása nagy hatással volt rá. Felhívja telefonon Sidet, ott azonban egy üzenet várja, amiben Sid Tonyt küldi el a francba. Nem baj, azért elmondja az üzenetrögzítőre, hogy nem tudja Sid űrlapját kitölteni, és különben is nem az ő dolga lenne. Mondaná tovább is, de megtelt a postafiók.

Elkeseredetten tovább rajzolja a csigát, ekkor egy körfűrész korongja landol az asztalán. Körülnéz, de nem tudja honnan esett oda, majd hirtelen egy nindzsa jelenik meg előtte és azt akarja, hogy mutassa meg neki az utat, továbbá közli, hogy gondolati úton vissza tudja húzni a heréit. Ezek szerint Anwar is szívott valami kemény anyagot, mert hát ő van az álarc mögött, amit most éppen levesz. Mivel Josira nincs nagy hatással a megjelenése, tart egy kis nuncsaku bemutatót is, persze az össze-vissza csapkodok és közben tökön vágom magamat poént nem tudja kihagyni. Kéri, hogy Josie hozza össze őt a triádokkal vagy az olasz maffiával, de a lány nem tud neki segíteni. Pont úgy, mint az anyja, aki azt szeretné, hogy bérgyilkos helyett inkább orvos legyen, ezen aztán nagyon elkeseredik és feldúltan távozik.

Josiet nagyon kikészítette az Anwarral történt találkozás, mert a fejét íróasztalára hajtva nyöszörög. Tony ül az asztala előtt, aki már menni szeretne. A tesztjei alapján bármi lehet, mi is akar lenni? Elvis. Nem olyan mint Elvis, hanem konkrétan Elvis. Rock and rollt énekelni, királlyá válni, majd meghalni a WC-n, hisz az olyan romantikus. A továbbra is az asztalon nyöszörgő Josie láttán azonban úgy dönt, hogy tovább nem vesztegeti itt az idejét, elköszön. Michelle kerül sorra, közben Josie állapota tovább romlott, már, a csigás rajzokkal gazdagon feldíszített, íróasztala alatt kucorog, mert ott biztonságban érzi magát. Michelle panaszkodni kezd, hogy őt senki sem veszi komolyan, még Josie sem, mivel ő csak egy barna hajú, csinos lány. Josie elmondja, hogy a kérdőíve azt mutatja, hogy jó nyelvérzéke van, akár egyetemre is mehetne. Michellenek nincs önbizalma, de az időközben magára találó és az asztal alól is kimászó Josie, franciául biztatja az egyetemre jelentkezésre, Michelle szintén franciául válaszol, ez egy kicsit javít a kezdeti elkeseredett hangulaton. Josie javasolja, hogy nézzenek meg pár prospektust, Michelle elképzelése az, hogy minél messzebb kerüljön az otthonától. Lelkesen belekezdenek a prospektusok nézegetésébe ...

6. To Russia with love (A cím utalás egy régi James Bond film címére): Egy kocsmában láthatjuk a csapat fiú tagjait, amint éppen pénzt adnak össze, Anwarnak azonban hirtelen WC-re kell mennie. Ekkor megérkezik Chris egy olyan halas jelmezben, mint amit a konyhás néni viselt a 2. részben. Reménykednek, hogy ő talán hozott pénzt, de ő nem az emberek pénzére, hanem a tiszteletükre vágyik. Végre megtudjuk, hogy azért gyűjtik a pénzt, hogy Chris is elmehessen velük Oroszországba. Sajnos még nagyon messze vannak a szükséges összegtől és már csak egy napjuk van. Igen izgatott állapotban érkezik meg Anwar azzal a hírrel, hogy Cathy, anglia leghíresebb pornósztárja, itt van a bárban. Tony azonban lehűti, hogy egy ilyen lepukkadt bárba úgysem jönne be egy ilyen híres ember.

Ekkor azonban megjelenik a bárpultnál a nevezett, igen méretes dudákkal rendelkező, hölgy. Teljes a siker, főleg Anwar van elájulva a látványtól, fejből sorolja a hölgy filmjeinek címét, Sid egyetértő bólogatása közben. Mindannyian rá akarnak hajtani a nőre, egyedül Maxxie marad nyugodt, aki figyelmezteti őket, hogy inkább Chris pénzéről kellene beszélniük. De a többieket ez nem hatja meg, vitatkoznak, hogy melyikük látta meg először a dús keblű művésznőt. Végül Maxxie indul el, hogy megkérdezze a hölgyet, hogy tetszik-e valamelyikük neki. Közben Chris szomorkodik a jelmezében, hogy nem fog kijutni Oroszországba. Maxxie visszajön a jó hírrel, hogy egyikőjük tetszik a nőnek, már áll is fel Tony az asztaltól mint a boldog győztes, de Max visszaparancsolja.

Vált a kép, egy hatalmas női mellett láthatunk közelről, amit egy bátortalan mutatóujj bökdös. Távolodik a kamera és megláthatjuk a mellhez tartozó hölgyet, Cathyt a pornósztárt, majd a mutatóújhoz tartozó urat, Christ is, ahogy szex után, az ágyban egymás mellett pihegnek. Chris elmondja, hogy ő szerelmes, a nő bóknak veszi, de a srác felvilágosítja, hogy nem belé, hanem Angie-ba és most rosszul érzi magát, mert megcsalta. Cathy azonban megnyugtatja, hogy a szabály az, hogy a pornósztárral történt szex nem számít. Chris elmondja, hogy még nem volt semmi közte és Angie között, de ha elmehetne Oroszországba, akkor talán ott összejönne valami! Azonban nincs 700 fontja arra, hogy kifizesse az utat. Az a tény, hogy Chris először szerelmes életében, igen meghatja az érző szívű hölgyet, akinek van egy ötlete, hogy hogyan segíthetne Chrissen, persze csak akkor, ha csekket elfogad. Egy dolgot kellene csak megtennie. Chris lelkesen megkérdezi, hogy mi az, de ő a válasz helyett rejtélyes mosollyal magukra húzza a takarót. Több epizód témája volt Chris szerszámának kis mérete, de ezek szerint Anglia legnagyobb pornó sztárja is azt vallja, hogy nem a méret a lényeg! Végre egy jó hír a magamfajtáknak!

7. The Cat and the Duck. Michelle és Jal isznak egy bárban, előttük az asztalon Malcolm porcelán állatai, amiket a 7. részből már ismerhetünk: Jerry a zsiráf, Unga-bunga kutya  és társaik. Michelle mérges, férfigyűlölő hangulatban van. Jal viszont inkább szórakozna egy kicsit, felcsípné a szomszéd asztalnál ülő két srácot, akik talán fizetnének nekik egy italt. Italuk azonban nekik is van bőven, amit pusztítanak is rendesen. Nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után, immár vidámabb hangulatba kerülve az előttük levő állatokat hasonlítgatják fiú ismerőseikhez. Aztán mégis győz az egészséges ösztön és átmennek a fiúkhoz. Ott azonban az, egy macska és egy kacsa figurával, előadott számuk nem arat sikert, a fiúk látva a két teljesen elázott lányt, inkább lelépnek. A lányok nagyon meg sem lepődnek ezen, részegen nevetgélnek tovább.

8. Pop. Éjszaka van, Effie sétál valami víz mellett, a haja vizes, a szemfestéke elázott és végigcsorog az arcán, cigarettát szív és a kamerába nézve lassan belekezd egy történet elmesélésébe. Mivel elég zavaros a sztori, csak nagy vonalakban írom le: Egy lányról van szó benne, aki egy limonádés üvegben élt. Volt egy bátyja is, aki kissé hülye volt és senki sem törődött vele. A lány ki akart menni hozzá, hogy segítsen rajta, de nem tudott. Nagyon aggódott miatta és sokat gondolkodott, hogy mit tegyen. Később rájött a megoldásra: elkezdte meginni a limonádét, végül mindet megitta, bár nem jutott ki az üvegből, de a sok buborék hatására akkorát fingott, hogy mégis kirepült onnan. Odament a bátyjához, akit a továbbiakban mindig ápolt. Később egy kis házban laktak együtt. A lány annyira megutálta a limonádét, hogy azután már egész életében csak narancslevet ivott. Nem tudok rájönni, hogy mi a tanulsága a történetnek, talán az, hogy éhgyomorra sohase szívjunk füvet?

9. Bye. Cassie és a szintén anorexiás barátnője a várost járják. Cassie két adag ételt vesz. A barátnő nagy szemeket mereszt, de aztán kiderül, hogy nem maguknak lesz, hanem egy őrnek adja oda, aki mindig elfelejt vacsorát vinni magával. Cserébe egy kis csomagocskát kapnak. Hamarosan nyilvánvalóvá válik a csomag tartalma, amikor a lányok egy spanglit sodornak belőle. Rendes barátokhoz illően megosztják egymással. Valami kilátón állnak, mögöttük a város fényei látszanak. Később egy vízparton beszélgetnek arról, hogy kinek mi hiányzik. A barátnő hosszasan sorolja azokat az ételeket, amelyeket szívesen enne. Cassienek csak egy dolog hiányzik: Sid. Később eltűnik egy pillanatra, majd egy nagy adag étellel jelenik meg. Odaadja barátnőjének, aki boldogan falatozni kezd. Valószínűleg most kezdődik az a nagy zabálás, amiből egy jelenetet már láthattunk a kilencedik részben.

Címkék: skins
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hankasid 2010.02.22. 22:13:45

Itt megnézhetitek vagy jó minőségű avi-ban le is tölthetitek őket:

www.skinsbrasil.com/download-dos-episodios/
süti beállítások módosítása