Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 8x18 – Elvarratlan szálak

2010. február 10. 14:00 - Llew

Ez a rész kvázi sorozatzáró és eredetileg hatvan perces, így a szokottnál némileg jelentősen hosszabb hogyvolt következik.

Anubisznál nyitunk, akinél áramszünet lehet, mert sok-sok olajmécses ég a teremben. Hiába cserélt a múltkor testet, már ez is kezd szétesni, vagy nagyon durva herpesze van a komának. Baal kapja a fejmosást, amiért nyomja az egy isten mindent tud dumát, de közben maga sem hiszi el. A főnöke viszont valóban tud arról, hogy elárulta. Egyelőre azonban nem öli meg. Előbb visszafoglalja Dakarát, majd Baal mind kaput tárcsázós módosítását felhasználva, a fegyverrel egyszerre pusztít el minden életet a galaxisban. Most, hogy az azonnali kivégzést elkerülte, a legszimpatikusabb kukac miért ne alapon megkérdezi, hogyha a főnökúr olyan ügyes, akkor miért várt, amíg ő megbütykölte a tárcsázókat. A válasz az, hogy csak, mert így álmodtam meg a nagy ördögi tervet.

Carter már aggódik Danielért, aki egy hete eltűnt, és a tábornokhoz indul, de neki éppen vendége van egy – mint utólag kiderül – CIA-s hölgy személyében. A nő lelép, így Sam rátérhet Danielre, de Jack kijelenti, hogy nem fog feleslegesen temetést rendezni, és ezt a szoba sarkának is megjegyzi. Szerinte Daniel csak azért váratja őket a megjelenéssel, hogy hallja, amint agyon dicsérik, hogy aztán besétáljon az ajtón. Pont most. Danny fiú azonban borzasztó ronda ingjében nem O’Neill irodájába, hanem a kb. ’60-as évek stílusában készült égi kávézóba érkezik (ugyan az, mint a Dead Like Me-ben). Liba fos zöld boxok, meg minden, ami kell. A pincérnő nem más, mint Oma Desala személyesen.

A Dakarán Bra’tacot és Teal’cet – stílszerűen egy botfegyverrel – lovaggá ütik, amiért annyit fáradoztak a jaffák szabaddá válásán. Utóbbi fontosságának hangsúlyozására, akkora tömegjelenetet számítógépeztek össze az illetékesek, amekkorát még nem látott a sorozat. Mindenki örömére, a bázisra érkezik Pete, mert Sam meglepetést ígért neki. A srác már alig várja, hogy egy másik bolygóra utazzon, de az adófizetők nem ilyen magán kirándulások miatt fizetik a villanyszámlát. A meghívásnak sokkal hétköznapibb oka van. Sam bemutatja apukának. Jacob nincs lenyűgözve, arca az ez most komoly kérdést tükrözi. Mondjuk, a helyzet valóban kimeríti a meglepetés fogalmát, de ettől még Pete-nek nem kéne idióta módjára rihi-röhörésznie.

Daniel és Oma beszélgetését az egyik vendég – egy középkorú köpcös alak – zavarja meg, aki tudni szeretné, mit kell tennie, hogy végre kapjon egy kis kávét. „Meglelni a valódi megvilágosodást.” – feleli neki a nő. Aztán röviden vázolja Danielnek a történteket. RepliCarter a fejében kotort a felemelkedett tudás után, ő a robotcsajéban, aki erre jól keresztül döfte. Itt lépett a képbe Oma, hogy megmentse. Még nem emelkedett fel újra, arról magának kell döntenie. Ez itt egy köztes megálló, és a hely Daniel emlékeiből származik. A nagyapja hozta ide a szülei temetése után. Akkor wafflet evett, most is azt kér. Felmerül benne, hogy ez csak egy újabb RepliCarteres trükk, mire Oma egy találós kérdéssel válaszol, a nagydarab vendég meg megint a kávéját követeli.

Teal’c és Bra’tac az ünneplés után arról beszélgetnek, hogy annyira lefoglalta őket a jaffák felszabadításának feladata, hogy elfelejtettek tovább tervezni. Most meg ott vannak egy rakás kukachuszárral, akik egy napja még egymást ölték, és igyekezniük kell, mielőtt unalmukban újra elkezdik. Mindkettőjüknek kinéz egy politikai karrier, mivel a főpapok szeretnék az újonnan alakuló jaffa tanácsban látni őket. Ehhez azonban Teal’cnek el kell hagyni a Taurit, mert a tanács Dakarán fog székelni. Na meg, ott van még Anubisz is, aki továbbra is elég nagy hatalmú. A köpcös alak felismeri Danielt az általa olvasott The Ascended Times címlapjáról, majd ott is hagyja neki az újságot.

Jacob és Carter színes zselét esznek a kantinban, és családi életet élnek. Apuka azt bizonygatja minden áron, hogy tök jól van – látszik, hogy nem –, lánya meg azt, hogy boldog Pete-tel és hozzá fog menni. Aztán Teal’c visszaérkezése után otthon hívja Jacket, aki a CIA-és csaj mellett ébred. Daniel végig olvasta az újságot, és nem tetszenek neki Anubisz tervei. Oma nem avatkozhat be, és ő sem tehet semmit, mert még nem emelkedett fel, és ha kisétál az ajtón, akkor meghal. Ha pedig felemelkedik és újra emberi alakot ölt, akkor is elveszti az itt nyert tudást, ráadásul harmadszor Oma sem fog segíteni neki. Próbál csevegni a többi vendéggel, de levegőnek nézik, majd kiderül, hogy valamennyien felemelkedetett ősök, akik őt és Omát figyelik.

Jackék a következő sörözés egyeztetésének stílusában döntenek a galaxis sorsáról. A dakarai fegyvert eddig nem pusztították el, hátha maradtak még valahol bogarak, de az túl komoly játék ahhoz, hogy a jaffák kezében maradjon, még akkor is, ha ők a szabadság szimbólumaként tekintenek rá. A megsemmisítése azonban rossz alapokra helyezné a Tauri és a szabad jaffák kapcsolatát, ezért a tok’rákra bíznák, hisz őket úgy is mindenki utálja. A megbeszélést Pete telefonja zavarja meg, mert a virágok kiválasztása nem tűr halasztást. Carter pedig hiába pisszeg a faternak, csak elhangzik Jack előtt az esküvő szó.

Daniel Omával beszélget, és megtudja, hogy a nő azért állította meg mikor meg akarta ölni Anubiszt, mert ha ő nem teszi, megtették volna a Többiek. Csak ők nem bántak volna vele olyan kesztyűs kézzel. „Mármint nem törölték volna a memóriámat, és hagytak volna meztelenül egy bolygón?” – kérdezi Daniel. „Az a te döntésed volt. Na, jó talán a meztelen része nem.” – hangzik a válasz, ami egy remek visszautalás Michael Shanks kilépésére-visszatérésére. Ekkor azonban fütyörészve visszatér a túlsúlyos kávéfüggő, aminek következtében Oma idegesen és zavartan fejezi be a beszélgetést azzal, hogy az elvártakkal ellentétben legutóbb nem törölte teljes mértékben Daniel emlékeit. Most is azért segít neki, mert nem nézheti tétlenül, hogy meghalljon, még akkor se, ha a múltban már súlyos árat fizette azért, mert segített pár halandónak felemelkedni. Daneilnek csak annyi a dolga, hogy az emberi létezését a megfelelő kontextusba helyezze.

Sam és Pete autókáznak, mert a srácnak is van meglepetése. Sam agya azonban nem igazán azon jár, hogy csokis vagy vaníliás esküvői torta legyen-e. Azért megnyugtatja Pete-et, hogy bevágódott a faternál és Selmaknál is. Bra’tac és Teal’c tájékoztatja O’Neillt, hogy a jaffa tanács elutasította a szuperfegyver elpusztításának ötletét, mert félnek, hogy akkor a babonás banda szétszéledne. Majd, ha legyőzték Anubiszt, utána meggondolják. A srácok nagyon gyorsan beletanulnak a politikába, mert azt persze nem mondják el a tömegeknek, hogy ezt a rosszfiút talán nem is lehet elpusztítani. Egyelőre, hogy a közös célra tereljék a figyelmüket, egy megelőző csapást terveznek, mivel a hírszerzésük szerint Anubisz a Tartaruson gyűjti össze megmaradt kull harcosait. O’Neill nem igazán lelkes.

Daniel a cukortartóval játszik, és arra lesz figyelmes, hogy Oma a dagival vitázik. Mást úgy sem nagyon tehet, így odaül mellé a pulthoz. A fickó Jimként mutatkozik be, és azt mondja a múltkori felemelkedéskor futottak össze. Daniel arról kérdezi, hogy ő miért beszél vele, mire Jim elmeséli, hogy Omához hasonlóan ő is lazábban kezeli a szabályokat, legfeljebb abban nem értenek egyet, meddig mehetnek el. Amíg azonban a többiek nem háborgatják, addig tudja, hogy minden rendben. Daniel elmondja, hogy képtelen tétlenül szemlélni Anubisz tetteit, mire Jim elélöki a The Ascended Times legfrissebb számát, aminek a címlapján egy cikk arról szól, hogy a főgenya miként tervezi a fegyver visszaszerzését.

Jim három az egyhez fogadna rá, hogy Anubisz sikerrel jár. Majd elmondja, hogy a helyzet különösen ironikus, tekintve, hogy az ősök eredetileg arra használták a berendezést, hogy életet teremtsenek a Tejútrendszerben. Pontosabban újra teremtsék, miután egy járvány majdnem kipusztította őket. Kikel magából és leordítja a vendégeket, hogy valakinek igazán tennie kéne valamit, hogy megállítsa, de rá se bagóznak, így ő is visszatér a kávéjához. Daniel arról kérdezi, hogy ő miért nem tesz semmit, mire jön a meddig lehet elmenni duma, aztán meg homályos utalásokat tesz arra, hogy Daniel talán nem önszántából öltött emberi alakot a múltkor, a részletekről viszont kérdezze Omát.

Az autózás oka az volt, hogy Pete lefoglalózott egy házat, ami pont olyan, amilyet Sam az első éjszakájukon leírt, és ha ez nem volna elég, már a kutyájukat is odaképzelte a hátsó kertbe. A gyerekek nevének és majdani iskolájának kiválasztását szerencsére megússzuk, mert Sam hamarosan már Jacknél van. A főnök kivételesen nem horgászik, hanem sör locsolással igyekszik megakadályozni, hogy a grillen sülő hús szénné égjen. Carter szabadkozik, hogy csak így berontott, majd arról hebeg-habog, hogy már vagy tíz perce ült kint a kocsijában, de ettől sokkal régebb óta zavarja valami.

Csakhogy nőből van, ezért nem a lényeget mondja, hanem felesleges bevezetésként onnan indul, hogy Pete lefoglalózott egy szép házat. Majd azzal folytatja, hogy minél többet gondolkodik az esküvőn, és az minél közelebb van, annál inkább tűnik hibás döntésnek. Mikor végre oda jutna, hogy ezt miért pont O’Neillnek meséli el, akkor kinyílik az ajtó és megjelenik Ms. Johnson a CIA-étől egy tál salátával. Jack ügyesen kivágná magát azzal, hogy csak összefutottak itt az udvarában, hogy megbeszéljék a dolgokat, de a villán lévő hús lóbálása és a sör szanaszét locsolása sokat ront a hatáson. Bár a helyzet mindenkinek kínos, a nő udvariasan meghívja a vendéget egy kis szénné égett húsra, ha már így lebuktatta őket. Carter szerencsére kap egy mentő telefont a kínos vigyorgás elől, de az sajnos Jacobot érintő rossz hírről szól.

Oma arról faggatja Danielt, hogy miért nem dönt végre, majd a Jim által elültetett kétségek felemlegetése kapcsán elmondja, hogy a felemelkedés után úgyis kiderül minden titok, viszont a fickóra nem kéne hallgatnia. Ám a miértre nem ad választ. Carter a gyengélkedőn találja apját, ugyanis Selmak haldoklik. Már hetekkel előbb meghalt volna, de Jacob életben tartotta, mert szükség volt a tudására a replikátorok legyőzéséhez. A fegyver aktiválása óta azonban kómában van. Most pedig, hogy már nincs tudatánál, és az ereje sincs meg a gazdatest megmentéséhez, Jacob vele együtt fog meghalni, bármennyire is igyekezett kihúzni a lánya esküvőjéig.

A dagi visszatért a kávézóba és mivel régészünk még mindig nem tudja igazán miről van szó, tovább oltogatja, hogy legutóbb is magának kellett rájönnie a titokra, és mikor megtudta, alaposan felhúzta magát. A dolog Anubisszal kapcsolatos. A létezésnek számtalan síkja van az emberi és a felemelkedett lét között, ezért a Többiek együttes erővel akadályozzák meg, hogy Anubisz kozmikus szinten befolyásoljon dolgokat. Viszont, amit sima goa’uldként is megtehetett volna, abban nem gátolják. Majd rávezeti, hogy Anubisz gonosz kukacként valahogy átverte Omát, mivel a felemelkedés alapkövetelménye, hogy az alany teljes lényében tiszta lélek legyen.

Éppen ezért az első számú szabály, hogy egyetlen felemelkedett sem segíthet egy alsóbbrendűnek felemelkedni, azt mindenkinek egyedül kell elérnie. Bármilyen kivételt csak többségi szavazattal lehet elfogadni. Oma azonban úgy gondolta ő jobb döntéseket hoz. Bár legtöbbször jó embereknek segített, még egy felemelkedett lény sem tökéletes. Ekkor jelenik meg az érintett és kidobja Jimet a kávézóból, aki azzal búcsúzik Danieltől, hogy úgyis van egy kis elintézni valója. Carter az apja halálos ágyánál még mindig azt bizonygatja, hogy mennyire boldog, Jacob arról beszél, hogy nem szabad hagyni, hogy a szabályok az útjába álljanak.

Jack az irodájában mereng, mikor Ms. Johnson zavarja meg és szakít vele, mert bár kedveli, van valami, amibe nem akar belebonyolódni. Búcsúzóul még megkérdezi, hogy csak a légierő előírásai állnak-e Jack és Sam közé, mert ebben az esetben a tábornoknak csak nyugdíjba kéne vonulnia. Ezzel lelép, O’Neill meg ott marad, arcán egy baszki, erre miért nem gondoltam kifejezéssel. Mikor a jaffa flottát látva már azt hinnénk, hogy a sok duma mellett valami lövöldözés is lesz, csalódunk, mert az csak egy felvezető volt a jelenethez, amiben Teal’c és Bra’tac egymást dicsérgetik, hogy a másik mennyivel hasznosabb vezetője lesz a jaffáknak.

Oma beismeri Danielnek, hogy ő segített Anubisznak. A kukac már a felemelkedésről szóló ős kutatási anyag ismeretében ment a Khebre, és mire ő rájött a tévedésére, már késő volt. A Többiek beavatkoztak és visszább küldték Anubiszt, de amíg csak azt a tudást és hatalmat használja, amit goa’uldként megszerezhet, addig békén hagyják. Ellenben azt is hagyják, hogy Oma tovább tevékenykedjen. Próbálta jóvátenni a hibát, de az a büntetése, hogy tehetetlenül kell szemlélnie Anubisz tetteit. Az emberek létsíkja az univerzum egészéhez mérten ugyanis olyan kicsiny, és jelentéktelen, hogy nem számít mi lesz a sorsa. Daniel szerint azonban ez helytelen, mire Oma megjegyzi, hogy legutóbb is ezt mondta.

Régészünknek itt lesz elege a dologból, és a többi vendéggel kezd kiabálni, hogy talán a magasságos nevelési célok miatt nem kéne sokmillió ártatlan alsóbbrendűt szívatni. Persze most sem foglalkozik vele senki, és ezért még megpofozni sem tudja őket, hiába próbálkozik. Oma köszöni a védelmet, de igazság szerint azóta is ugyanúgy megszegi ezt a szabályt, mert ha abba hagyná, az nem tenné semmissé a történteket. Anubiszt pedig már senki sem ölheti meg. A jaffák csúnyán pofára esnek, mert senkit nem találnak a Tartaroson. Jacobhoz eljön néhány tok’ra, Jack meg lelki és fizikai támaszt nyújt Samnek, aki elmondja, hogy Selmak beköltözése óta közelebb áll az apjához, mint valaha. Majd megköszöni felettesének, hogy itt van vele, mire Jack azt feleli, hogy mindig. Aztán Jacob itt hagyja az árnyékvilágot.

Daniel még a hallottakat emészti az égi kávézóban, mikor ismét megjelenik Jim és vidáman közli, hogy az újság szerint Anubisz sikeresen átverte a hülye jaffákat és a hátrahagyott védőket lemészárolva visszafoglalta Dakarát. Daniel a szemére veti, hogy szinte élvezettel dörgöli a pincérnő orra alá a történteket, mire Jim közli, hogy semmi baja a nővel, elvégre ő segített neki felemelkedni. Majd igazi sátáni kacajjal kiröhögi Danny fiút, amiért csak most esik le neki, hogy ő Anubisz. Carter végre (gondoltam visszafogott leszek és ettől jobban nem örömködöm) szakít Pete-tel, majd rohan is vissza a bázisra, hogy az összes kapu egyidejű kapcsolódását megelőzendő, egy pillanattal elkésve indítsa a kitárcsázást az Alfa-bázisra, miután Teal’c visszatérve tudatta, hogy elbukták Dakarát. Bár semmit nem ér, O’Neilllal elindítják az önmegsemmisítést.

Daniel kétségbeesett lépést tesz Anubisz megállítására, de csak átesik az anyagtalan alakon, aki nevetve emlékezteti, hogy nincs elég ereje. „De nekem van.” – feleli Oma, és egy villanással felölti civil ruháját, amire már a többi vendég is odafigyel. Ugyan nem ölheti meg Anubiszt, le sem győzheti, de az örökkévalóságig tartó harccal lekötheti az erejét, és ezt már régen meg kellett volna tennie. Ezzel összeolvadnak egy örvénylő fénygömbbé, és elsuhannak a plafonon át. A CSKP-n pörög a visszaszámlálás, majd egyszer csak megáll, és a kapu lekapcsol, ők meg gyorsan lekapcsolják az önmegsemmisítőt.

Később Bra’tac és Teal’c arról számol be, hogy a kull harcosok megzavarodtak a harc közben, de végül legyőzték őket, ami végleg egyesítette a túlélő jaffákat. Abban is megállapodtak, hogy megsemmisítik a fegyvert, és emlékművet állítanak a helyén a goa’uldok feletti diadal dicsőségére. Carter nem maradhat válasz nélkül, az legalább olyan csapás lenne neki, mintha Anubisz sikerrel járt volna, így most is azon agyal, hogy mi történhetett. O’Neill szerint, bár ő csak hallgat, Daniel volt a tettes, aki azonban, mikor Teal’c a beszélgetést egyedül nem értő Bra’tacnak ezt lefordítja, kiszól a tábornoki irodából, hogy nem.

Tisztázzák, hogy nem csak Jack hallotta, erre ő bemegy a szobájába, hogy szembe találja magát a pucér Daniellel, akinek – pillanatnyi vacillálás után – jobb híján a csillagos sávos lobogó helyett a CSKP zászlóját adja oda. Az epizód záróképein annyi év után végre azt látjuk, hogy – Teal’c és Daniel gardedámkodása mellett – Carter csak elment Jackkel horgászni, bár mint kiderül, a tóban nincsenek is halak.

A The Ascended Times fordítását én követtem el; lizocska javította hol kissebb, hol nagyobb mértékben; míg a végleges magyar verzió the black ball érdeme.

Címkék: csillagkapu
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahles 2010.02.10. 15:47:05

Nagyon király lett a hogy-volt! Köszi

Cicus Maximus · http://cicmax.blogspot.com 2010.02.10. 16:05:54

Itt kellett volna abbahagyni a 8. évadot... tökéletes zárás.

ügyfélszolgálatos 2010.02.10. 17:13:30

@Cicus Maximus: úgy is volt, hogy abbahagyják, de a stúdió berendelt még belőle.

cserfes csermely 2010.02.10. 18:03:53

Mondjuk az ori engem rettenetesen idegesített, de azért vannak jó részek a 9-10 évadokban is.

Legokocka 2010.02.10. 18:30:40

a The Ascended Times nagyon jó....a lidércek útban vannak Atlantiszra...:)

Jester 2010.02.10. 20:00:30

Pöpec lett az újság :)

Szép lezárása ez a sorozatnak. Ami ezután jött, azt meg akár el is felejthetjük..

the black ball 2010.02.11. 13:32:51

Van a résznek egy 90 perces változata is, csak az nem került a dvd-re.

Llew 2010.02.11. 14:53:45

@the black ball: kicsit megkavartál, így rákerestem és azt találtam, hogy a két verzió a következők szerint néz ki:
normál v. nemzetközi ~40 perces -> tv-ben ~60 perc a reklámokkal
hosszú ~60 (asszem 63 pontosan) perces -> tv-ben ~90 perces, ezt adták az USA-ban
Utóbbiból készült a hogyvolt, és a 2-es régiókódú dvd-n ez van rajta

the black ball 2010.02.11. 15:03:58

@Llew: ja tényleg, reklámokkal volt annyi. :D Jól van, megint hülye voltam.

kla 2010.02.11. 15:15:41

Szerintem is remek lezárás, de örülök annak is, hogy megcsinálták a Moebiust, az meg szépen keretbe foglalja a történetet. Viszont nekem a 9-10. évaddal sincs bajom, csak gyakorlatilag külön történetként kell kezelni.

catshannon 2010.02.11. 15:22:46

Hű, ez mekkora rész lehetett! Itt már nem követtem. Ekkoriban lett volna úgy, hogy már ez a végleges vége, nem? Abydos Gate-ről legalábbis ilyesmi rémlik. Aztán csak "sikerült" ráhegeszteni még két évadot...
De az Ascended Times az odavág:D

Llew 2010.02.11. 15:36:20

@kla: már csak másfél hét és Vala visszatér:D

@catshannon: én több helyen olvastam, hogy lezárásnak készült, aztán megkapták a 9. évados megrendelést és kellett még két rész ebbe az évadba is, így született a Moebius. Aztán máshol meg azt, hogy ez nem is igaz, eredetileg is benne volt a pakliban a Moebius, csak előtte el akarták varrni a szálakat.

Gabba 2010.02.13. 02:36:08

Nagyon jó lett ismét a hv!

Az újságért meg külön grat, ezexerint igazi közös munka volt :)

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2011.03.02. 17:25:02

Nemtudom érdekel-e még ennyi idő után egyáltálán valakit, de Joseph Mallozzi szerint ezután a rész után már Carter és Jack nemhivatalosan együtt vannak.

Llew 2011.03.03. 07:29:06

@helgoland: ezt is úgy utólag találta ki, mint, hogy az Atlantisban
Spoiler(?)
az egyik csaj leszbikus, mikor a sorozatban erre semmi nem utalt?

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2011.03.03. 12:07:38

@Llew:
Tudjam én:)
A blogjában boncolgatta a témát, hogy ugyan a sorozat hivatalosan sosem erősitette meg, de ezután a rész után már nyilvánvaló volt, vagy valami ilyesmi. Meg, hogy az Atlantisban is valamelyik részben volt egy jelenet, ahol kibeszélte valami másik csajjal Carter a magánéletét, de végül kivágták...persze én az Atlantist és az SG-1 9-10. évadjával együtt bojkottálom, úgyhogy erről már fogalmam sincs.

Mondjuk a részből nekem sem jött le.

Llew 2011.03.03. 12:32:04

@helgoland: arra gondoltam, hogy ezt mikor mondta, mert ha évekkel a epizód után, akkor az belemagyarázás még akkor is ha ő az alkotó

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2011.03.03. 18:13:25

@Llew: Miután véget ért az eredeti SG-1 sorozat.

Amanda Tapping interjúban is volt vmi hasonnló:

AT: Sleeping together…once he’s retired. Crazy, mad, passionate love. Way too much sexual tension for it not to pay off. Then, they’ll take it from there. Dating….Fishing….Dating…..

2. Do you want to see an acknowledgement of their relationship in the next movie? If so, will there be one?”

AT: I’d like to see some pay off for all their years together. But, I don’t have any say in that.

Nemtudom, hogy keveredtem a témához, csak valahogy csillagkapu hiányom támadt és ehhez a témához is eljutottam :)
(meg sebtében megnéztem pár örökké epic részt)
süti beállítások módosítása