Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x19 - David

2010. február 04. 16:00 - zenoli

Egy befagyott raktárépületet látunk kezdésként, ottan tüsténkednek tűzoltóink lelkesen, bár inkább seggen csúsznak-másznak valamint esnek-kelnek, mint melóznak, akkora a zima. Sean is végre visszakerült a körforgásba, bár még nem a csapathoz, hanem a mentőalakulathoz, akiknek pediglen annyi lenne csak a dolga, hogy osztogatják az embereknek a vizet, ki ne száradjanak, illetve ha szükséges, jégtelenítsenek. Erre itt most igencsak szükség lenne, megy is a frissen gyógyult segíteni, ahol csak tud. Lou és Tommy eközben Mikey-t faggatják, megdöngette-e már a dögös középkorú hölgyet, aki múltkor önmagát mentette ki ugye a tűzből, de Mikey válasza csak egy szerény nem. A két másik nem igazán érti, hogy is lehet ez, de mikor kiderül, hogy a nagy előjáték alatt Mikey rázendített egy nótára, méghozzá a saját bandájától idézve, már egyből világosabb a kép. Kiderül, hogy Kelly, merthogy így hívják, azonnyomban kijáratot mutatott, bár előtte tett még egy meggondolatlan ígéretet, hogy egy producer ismerősének bemutatja Mikey-t, csak hagyja már abba a vinnyogást. Tommy és Lou összenéznek, és kijelentik, hogy nincs az az isten, hogy Mikey-éknak valaki lemezszerződést ajánljon, de Mikey csak erősködik egészen addig, amig fogadnak egy teljes szőrtelenítésben. Ha nem lesz szerződés, Mikey levág magán minden létező pihét, ha lesz, Lou és Tommy teszi ugyanezt. No majd meglátjuk. Főcím.

Franco edz az őrsön éppen, ám Needles közelít, és szakítja meg a lendületet. Közli, hogy elmarad a legközelebbi mérkőzés, így sajna Franco-nak nem lesz kit péppé verni, hacsak…
Franco természetesen hallani akarja mondat további részét, és mi tudjuk, hogy ez itt a csel, ugyanis az úgy folytatódik, hogy lenne egy lány, akit lehetne ütlegelni jobb híján. Mivel nincs más, akin Franco levezethetné az agresszióját, így persze belemegy a dologba, Needles pedig boldog mosollyal az arcán távozik, hiszen már látja a sok pénzt, amiben majdan lubickolni lehet pucér felsőtesttel.

Damien sem tétlenkedik mindeközben, éppen kubikosmunkát végez, viszi ki a szemetet a ház elé, amikoris Mikey Kelly-je érkezik azzal, hogy ő pont Damien-t keresi, méghozzá azért, hogy egy randit beszéljen meg vele. Damien először húzódozik, ám a nő ellenállhatatlan, és nem is igen hagy sok választást a zöldfülű Újoncnak, így megbeszélnek másnap estére egy randit. Kelly már előre örül, hogy végre most talán nem lesz az az ingere, hogy arcon szúrja a másikat, hacsak az megszólal, mivel Mikey szegény ezt váltotta ki belőle, de azért még azt is Damien lelkére köti, hogy semmi esetre se merjen neki énekelni, mert az egyenlő a gyors halállal. Damien megígér mindent, miért is ne tenné, majd iszkol befele, mivel az anyja hívja, őt meg ugye jobb nem megharagítani.

Needles somfordál be az öltözőbe, ugyanis Tommy éppen ott időzik, és kezd el neki beszélni mindenféle tök felesleges dologról, hogy mennyire hasonlít David Caruso-ra, milyen szar a palesztin helyzet, és amúgy Lou tanúja leszek az esküvőn mellesleg. Tommy ez utóbbira kapja fel igazán a fejét, és kérdezi meg vészjósló hangon, hogyisvan ez a dolog? Needles nem igazán akar belemenni a részletekbe, ezért Tommy a konyhába viharzik Lou-hoz, hogy végre tiszta vizet öntsenek a pohárba. Lou kijelenti, hogy tiszta csalódott amiatt, ahogy Tommy áll az egész esküvő dologhoz, meg hogy ennyire elítéli Candy-t, aki lehet, hogy egy kurva volt, és meg is lopott pár embert, de mára már megjavult, ám ott van Tommy, aki 9/11 álcáját használva döngeti a saját rokona feleségét, és ez mennyivel jobb cselekedet? A vége a dolognak az lesz, hogy egy igencsak nagy volumenű verekedés szemtanúi lehetünk, csörömpölnek a tányérok, szakadnak a ruhák, törnek az orrok. Végül befut a mentősereg és szedi szét a két felbőszült bikát, akik azonnal le is higgadnak és kérdezik lihegve, hogy mi tartott már ennyi ideig, majdnem vérre menő volt a csata. Majd miután mindketten újra kapnak levegőt, Lou közli, hogy a nagy bunyó közben úgy döntött, hogy mégiscsak Tommy lesz a tanúja, ámha csak egyetlen megjegyzést, furcsa mozdulatot tesz az esküvőn, akkor jön Needles, és átveszi a szerepet, Tommy meg mehet a sunyiba. Mindenkinek megfelelő ez a felállás, végre lehet menni takarítani a nagy kupit, amit ugye csak sikerült összehozni.

Este van, Kelly-t látjuk, amint az étteremben várja Damien-t, aki helyett azonban annak őrző-védő nagybátyja, Tommy érkezik, és ül le a meghökkent nőhöz. Elöljáróban közli, hogy Damien nem jöhet, hiszen még a tojáshéj is ott a seggén, nem őt kellene csábítgatni, amikor vannak hiszen érett férfiak is, mint például ő. Persze Kelly-t az eset nem rázza meg annyira, szerez mást, vannak még fiúk a földkerekén - mondja. Azonban ha már így összejöttek egy pár pohár ital mellett elbeszélgetnek az élet nagy dolgairól, mint például, mi volt a kimentett bőröndben. Kelly szerint semmi igazán lényeges, pár cd, meg a füve, ami viszont igen durva ütős cucc, ha mostan elszívna belőle egy kicsit, lehet, hogy Tommy-t is minimum David Bowie-nak nézné, rá pedig amúgy is gerjed. Tommy igazából nem tud mit reagálni erre a mérhetetlen felelőtlenségre és burkolt udvarlásra, bár láthatóan tetszik neki a nő vadsága, így nagy vígan el is kortyintanak egy üvegecske tequila-t, csak az íze kedvéért.

A következő jelenetben Tommy szegény már Sheila-nak magyarázza a bizonyítványát, aki igen hamar tudomást szerzett a randevúról, és nincs elragadtatva attól, hogy a szexrabszolgája esetleg mással is ágyba bújhat. Persze ilyesmiről szó sem volt, így a téma hamar a szemetesben landol, és jön helyette egy kis múlton való merengés, amiből mi is megtudjuk, hogy a fiatal Sheila és Tommy egyszer régen majdnem egy pár lettek, még mindenek előtt, aztán mégsem. Ugyanis Sheila szerint Tommy akkoriban is túl vad és kiszámíthatatlan volt, neki pedig inkább a megfontolt és kedves Jimmy volt a logikus választás. Azonban Jimmy az utolsó évben megcsalta őt, szinte semmilyen szinten nem volt testi kapcsolat közöttük a legvégén, és amúgy is, most hogy mindenki újra szabad, lehetnek ők újra egymás örök szerelmei, mert Sheila most már megbirkózik egy Tommy kaliberű rosszfiú minden velejáró nyavalyájával. Tommy vág egy elgondolkozó arcot, de láthatóan a végső választ még nem hozta meg ez ügyben.

A konyhában már Jimmy várja Tommy-t, és ha már így összefutottak, el is beszélgetnek mindarról, amit Sheila mondott. Tommy kezdene mentegetőzni az anno Sheila-val megesett ügyek miatt, de Jimmy csak a vállát rándítja, mivel állítólag tudott az afférról, és amúgy sem volt akkor még az ő csaja. Tommy-t is igencsak izgatja az a kérdés, hogy vajon Jimmy kivel csalta meg a halála előtti uccsó évben a feleségét, de erre csak egy sejtelmes mosolyt, majd egy köd előttem, köd utánam eltűnést kap.

Eljött a nagy nap Lou számára, ami jelen esetben az esküvőjét jelenti, és éppen ezért mindenki kellőképpen izgatott, valamint már jó előre felöntött a garatra. Az eseményre a bárban kerül sor, hol máshol, ami azonban televan a randalírozó és eléggé részeg Gavin családdal, akik azon kívül, hogy verekednek, anyáznak valamint összetörik a berendezést, mással nem igazán emelik a nap fényét. Tommy kísérlete, hogy kilakoltassa őket is kudarcba fullad, pedig megpróbálja a lehetetlent, fizetésre bírni a smucig családot. Azok azonban most az egyszer egy szó nélkül nyúlnak a zsebükbe, majd vidáman tépik egymás haját tovább.

Lou kissé zavartan és enyhén remegő gyomorral ül az asztalnál, a leendő menyecskére vár, aki a hátsó szobában öltözködik éppen, bár Tommy szerint lehet, hogy éppen a széfet töri fel. Ám Lou közli, hogy erre elég kicsi az esély, ugyanis az asszonyka most örökölt egyik frissen elhulló nagybácsijától 200 ezer dollárt, szóval van mit a tejbe aprítania. Jön is a menyecske, ragyog a mosolya, és még utoljára próbálja meggyőzni a hitetleneket, hogy ő pedig Lou-ért teljesen odáig van, nem kellenek a méregető tekintetek, ez a szerelem tiszta és érdekektől mentes. Végül aztán megtörténik, aminek meg kell történnie, megy is ki az ifjú pár a bárból, várja őket a közeli hotel nászutas lakosztálya, aholis eleget kell tenni a nyomásnak, és gyerekeket kell alkotni mielőbb. A többiek integetnek az elporzó autó után, majd fennhangon kötik is egyből a fogadást, vajon meddig bírják majd ezek ketten. Aztán mindenki megy vissza a bár jó melegébe, hiszen az este még csak most kezdődött, meg kell még inni jó sok seritalt.

Címkék: ments meg
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duerre 2010.02.04. 23:24:12

Azt hiszem, 2x került fel ez a hogyvolt (11.48. és 16.00.).
Bár elképzelhető, hogy én látok duplán :)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2010.02.05. 09:34:07

Nem látsz rosszul, vagy én is ittam anélkül hogy tudnék róla..? Tényleg kettő van belőle...:-)

zenoli 2010.02.05. 10:53:32

Igen, egyik a korán kelők, másik a későn ébredők kedvéért:)

Amúgy persze nem, csak kissé tüzes voltam a feltöltésnél, a gép pedig lassú hozzám képest, így valahogy kétszer mentette le a dolgot. Ez van, legközelebb majd türelmesebb és lassabb leszek:)

Llew 2010.02.05. 13:30:31

Szólj sixxnek, hogy törölje a régebbit.
süti beállítások módosítása