Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 5x17 - Mindörökké

2010. február 03. 14:00 - leeann

Az élet néha szívás és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, amikor nem elég, hogy meghal az anyukád, még ki kell választanod a koporsóját is, majd a gyásztávirat szövegezése okoz gondot, és végül túl kell élni a temetést. Tehát kategorikusan kijelenthetjük, hogy az élet néha nagy szívás. Miután ezt túl tárgyaltuk van még itt egy húg dolog is. Ha a kapott húgunk olyan szélsőségesen képes viselkedni, mint Dawn, akkor ezt az egész halál dolgot nagyon nehéz ép ésszel végigcsinálni.

Ha viszont ezt végigcsináltuk, akkor erről mindenkinek van véleménye. Anya nagyon örül neki, hogy él és annak, hogy ezt szexszel ünnepelheti. Spike egy csokor virággal jelenik meg a Summers háznál, de továbbra sem fogadják szívesen. Persze nem Spike az egyetlen vámpír, aki megjelenik, ugyanis Angel is beugrik a temetés után. Dawn úgy dönt, hogy ő a Tara-Will párosnál tölti az éjszakát, de nem minden hátsó gondolat nélkül, ugyanis a hugica arra kéri a boszikat, hogy segítsenek neki feltámasztani a mamát.

Tara mereven elzárkózik a feltámasztós dologtól, hisz ez nagyon veszélyes és a boszik nem mindenhatók, hogy az élet rendjébe akár egy percig is beavatkozzanak. Dawn persze vérig sértődik. Miközben a kislány duzzog, Buffy és Angel a temetőben beszélgetnek, majd rövid csókolózás után egyértelművé válik, hogy a vámpír nem maradhat a vadász közelében. Miközben a csapat gyászol a nagyvilágban zajlik az élet, és Glory ugyanúgy keresi a kulcsot, mint eddig. Ben viszont nem tudja tartani a száját, és elárulja Glory egyik csatlósának, hogy a kulcs egy ember.

Ben úgy dönt, hogy a démon nem árulhatja el Glorynak, hogy a kulcs milyen formában van a földön, ezért leszúrja. Másnap Will és Tara a dolgukra indulnak, és Dawnt egyedül hagyják otthon. Persze Will nem olyan szőrösszívű a feltámasztós témában, mint Tara és egy „olyan” könyvet hagy elől a tininek. Dawn megtalálja, majd a varázsboltban kezd újabb könyvek után kutakodni. Persze amikor senki nem figyel eltulajdonít egyet egy üvegcsével egyetemben. Mint ahogy általában az ilyen terveknek ennek sem lesz jó vége.

Dawn természetesen ki akarja próbálni, amit a könyvekből kiokoskodott és a temetőben az anyja sírja mellett kuporog. Azt hiszem fura a szóhasználat, mert most éppen ő az első számú közellenség, de szerencsére megjelenik Spike, és látva a kislány előkészületeit pontosan tudja, hogy mi van készülőben. A szerencse szó elhamarkodott volt tőlem, mert Spike nem lebeszéli a tinit a marhaságról, hanem a segítségét ajánlja fel. Dawn azt hiszi, hogy Spike azért segít neki, hogy közelebb jusson Buffyhoz, de ez nem így van, sőt a vámpír kijelenti, hogy csak akkor segít, ha a vadász nem tudja meg soha, hogy benne volt.

Közben Glory csatlósának sikerül elmondani, hogy a kulcs emberi alakot öltött, aminek az Istennő meglehetősen örül. A vámpír elviszi Dawnt egy kissé elmebeteg fickóhoz, aki tud segíteni a ráolvasásban. A fickó elmondja Dawnnak, hogy mit kell tennie és mi kell, ahhoz, hogy a varázslat sikeres legyen. Egy Gora nevű démon tojása is kell a dologhoz, amit nem egyszerű megszerezni. A fickó fura is, meg démoni is, de pénzt nem fogad el az információért. Gora egy ocsmány 3 fejű sárkányszerű lény. Amíg Spike eltereli a lény figyelmét Dawn megpróbál ellopni egy tojást.

Ha ez kiderül Buffy marha pipa lesz az biztos, és mindig kiderül. A két idióta megszerzi a tojást és Dawn elvégzi a szertartást. Na most itt a helye a szerencsére szónak, mert Tara talán még időben észreveszi, hogy hiányzik egy boszorkány könyv, amiből Dawn sok mindent megtudhat. Will a szokásos habogásával jelzi, hogy ő tehet a könyv eltűnéséről, de Tarát ez most nem érdekli, ugyanis nagyon gyorsan kell cselekedniük, ha nem akarják, hogy baj legyen.

A lányok hívják Buffyt, aki rajtakapja a húgát, amint varázsigét mormol. Buffy szinte sírva kéri a húgát, hogy törje meg a varázslatot, mert, ami visszajöhet, az nem Joyce lesz, hanem egy gonosz zombi, de Dawn nem akarja megtörni, és azt sem áruja el, hogy ki segített neki. Miközben a lányok lelkiznek, útban van valaki a ház felé, aki nem biztos, hogy élő és nem biztos, hogy jó szándékkal közelít. Buffy megpróbálja elmagyarázni, hogy miért próbál anyu helyébe lépni, de Dawnnak hiányzik a nővére. Egy árnyék már nagyon közel van a házhoz, de Dawn az utolsó pillanatban megtöri a varázslatot, és Joyce végre nyugodhat békében.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása