Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x18 - Répa

2010. január 28. 16:00 - zenoli

Tommy egyik hagymázas álmában vagyunk, ez elég hamar nyilvánvaló lesz számunkra, ugyanis azt látjuk, hogy felébred, és elindul, ki az ajtón. Ez még nem is lenne furcsa, az azonban igen, hogy míg a szoba, amit elhagy, az az őrs pihenője, addig a másik, amibe belép, már a bár. Itt megpillantja a Gavin család apraját és nagyját, amint átadják magukat az alkohol okozta mámornak, róla viszont senki még csak tudomást sem vesz. A bárt elhagyva az utcán találjuk magunkat, ahol éppen mentés zajlik, de Tommy-ra itt is csak a bámészkodó szerep jut. Majd egy lángnyelvből először Sheila, aztán Janet jelenik meg neki, mint egy Isteni vízió, valószínűleg a válaszát várják arra, hogy ki lesz az Egy, a Fő. De itt nem fejeződik be a látomás, harmadikként Abby a Vészhelyzetből is feltűnik egy lángcsóvát meglovagolva, úgy látszik Tommy fantáziáját megmozgatta a harcos amazon. Végül Tommy belezuhan az egésznek a közepébe, mintegy törölve az eddig látottakat. Azonban az érkezés nem éppen rózsás, ismét az utcán van, ahol még mindig mentés zajlik, megy oda az egyik égő autóhoz, amiben azt látja, hogy Teddy és Mickey fekszik eszméletlenül, vérző fejjel. A többi tűzoltó rúgja odébb, itt sincs most több szerepe, ehelyett a World Trade Center-ben találja magát, előtte pár méterre pedig Jimmy-t látja meg. Ez az a pillanat, amikor felriad a rémálomból, ami nem kicsit volt zavaros, de a valóság sem éppen egy násztánc, ugyanis itt meg Lou próbál megenni egymagában tizennyolc fánkot csak úgy, hirtelen felindulásból, ami kissé ijesztő, de még inkább szánalmas. Főcím.

Már a konyhában vagyunk, a fánkok sorsáról nem is tudunk meg többet, ellenben Abby fut be csak úgy hívatlanul, és úgy jár-kel körbe, mint aki otthon van. Tommy és Lou van jelen a nagy belépőnél, akik nem tudnak hova lenni a csodálkozástól, főleg, mikor a nő először Franco, majd Fekete Shawn, végül Mikey után érdeklődik, hátha valamelyiket elkaphatná egy menetre. A nyertes Mikey lesz, aki éppen jókor jelenik meg, így megkapja Abby telefonszámát azzal az instrukcióval, hogy hívja fel, és majd megbeszélnek egy randit. Majd miután jól végezte a dolgát, ringó csipővel távozik, a fiúk meg csak néznek utána tátott szájjal.

A szobában a többiek éppen szexfilmet néznek, mert hiszen mivel is tölthetnék szabad óráikat a megfáradt tűzoltók, ha nem ezzel, de nem sokáig jutnak, mert Janet jelenik meg a színen, Tommy-hoz intézne pár keresetlen szót. A jövetele oka pediglen az lenne, hogy ajánlatot tegyen neki. Az ajánlat tartalma szerint, ha Tommy őt választja, akkor ugye ott vannak a gyerekek is, ami nem mindegy, lesz szex is dögivel, ám mással nem lehet lefeküdni 5 évig, ez viszont kikötés. Ha azonban Sheila kerülne ki a párharcból győztesen, akkor Janet garantálja, hogy Katy nem csakhogy meggyűlöli az apját, hanem többé nem is láthatja. Nem kicsit zsarolás szagú a dolog, de Tommy nem tehet mást, most már döntést kell hoznia, hiszen láthatóan forrósodik a lába alatt a talaj. 

Franco éppen boxedzésen van, a két okos, Needles és Lou tisztes távolból osztja az észt, mígnem eszükbe nem jut, hogy tudnának még több pénzt kifacsarni Franco izmaiból. Az ötlet Needles agyából pattan ki, mégpedig a következő: mi lenne-veti fel a kérdést-, ha Franco ellen egy nagydarab, erős, de még inkább bátor leszbit állítanának be, hiszen a múltkori báros napon úgyis jópárat sikerült megismerni, így lenne egy kis vérfrissítés, és mindenki újra merne Franco ellen fogadni. Lou először morális problémákat vet fel, miszerint ugye nő és férfi egymás ellen, milyen már, de a sok dollárban való fürdés elsöpör minden erkölcsi dilemmát, már csak a hőssel kell valahogy megetetni az ötletet.

Tommy kiköltözött Lou-tól, mióta az új asszonyt hozott a házhoz, hozzá meg éppen Colleen készül becuccolni, ami nem is lenne gond, ám a lehetséges nemi élet esélye Fekete Shawn segedelmével, már annál nagyobb probléma. Ki is jelenti a zord atya, hogy márpedig itt nincs semmi Káma Szutra, semmi tutujgatás, maximum lehet egymás mellett ülni a kanapén zsebre tett kézzel. Colleen mindent megígér, csak maradhasson, mert itt jobb, mint az anyjával, mi ezen nem is csodálkozunk. Tommy viszont azon igen, hogy Katy is szíve szerint elmenne otthonról, mert ő sincs oda Janet-ért, mióta ugye Tommy tesójával anno összeszűrte a levet anyu.

Sean érkezik feldúltan az őrsre, aholis csak Mikey-t találja, de nem baj, vele is szívesen megosztja a problémáját. Elmeséli, hogy múlt este elment egy igen csinos hölgyeménnyel enni, inni valamit, aminek egyenes következménye lett az, hogy a lány lakásán kötöttek ki. Eddig minden szép és jó, ám amikor arra került a sor, hogy a nemi szervek is előkerüljenek, a lány olyat látott Sean-on, amitől inkább jobbnak látta lelépni. Mikey érdeklődik is egyből, hogy csak nem kicsinek találta a lőcsöt? Sean felháborodik, hogy dehogyis, honnan veszel ilyet, nekem nagyon is méretes a dákóm, a baja a lánynak inkább a cucc színével volt, ami kicsit furcsa lett valóban valamitől. Mike oldalát már igencsak fúrja a kíváncsiság, kéri is meg Sean-t, hogy mutassa már meg, mi okozta ezt a hatalmas drámát. Sean vetkőzik is neki, hogy mutassa, amilye van, névszerint egy narancssárga bébirépát, ugyanis a farka most ahhoz hasonlít a legjobban. Franco érkezik a bemutatóra, ő is, majd Fekete Shawn is tüzetesen megszemléli a kiállított kukit, de a döntőbíró mégiscsak Lou lesz, aki viszont okos is, és keresztkérdései nyomán lassan fény derül arra, hogy a sárgaság oka valószínűleg az, hogy a rejszoláshoz használt krém Mikey egyik barnítója volt. Mindenesetre Sean megkönnyebbül, hogy csak ez a gond, semmi rák, és mutatja egyből a jobb tenyerét, hogy áhá, akkor ennek is ezért ilyen fura a színe. Damien mindezt végignézve halkan megkérdezi azért, hogy vajon korai-e még átkérni magát máshova, mert ez a hely igencsak furcsa emberek tárháza, úgy néz ki.

Lou gondterhelten megy be a konyhába, ahol éppen Needles-t kapja rajta, amint a hűtő környékén ólálkodik, és a maradékok között kutat, mint egy kivert kutya. De Lou-t most az sem érdekli, ha eleszik előle a betevőt, ő ugyanis szívességet kérni érkezett. A nagy kérés az lenne, hogy szeretné, ha Needles lenne a tanúja az esküvőn, ami pár nap múlva lesz esedékes. Tommy-ban sajna ebben az esetben nem bízik, mert ő ellenzi ezt az egész dolgot, ami valahol érthető ismervén az előzményeket. Needles viszont képben van, hiszen ő is egy 25 évvel fiatalabb csini csajjal kötötte össze az életét, így szívesen fogadja az ajánlatot, bár azért aggódik azon, mit fog Tommy ehhez az egészhez szólni.

Odakinn Tommy készül hazafele, ám Sheila telefonja megakasztja a lendületben, kellene menni hozzá csövet szerelni. Tommy persze ugrik, mert mi mást is tehetne, ha szólítja a kötelesség, de nagy műszaki tudás azért nem kell ma sem, mivel az ok, amiért oda lett rendelve házhoz, az az, hogy Sheila meggyőzze Tommy-t, mennyivel jobb vásárt csinálna vele, mint Janet-tel. Az önmenedzselés kimerül abban, hogy szexualitását kihasználva vázolja az elmúlt és várható szép napokat, ám egy pillanatig sem feledi, hogy a testi kontaktus a kulcsa mindennek. Láthatóan már a szép szavak is elég mély benyomást hagynak Tommy-ban, és mivel vizuális típus, a meglebegtetett mellek sem hagyják hidegen, így lehet tovább törni a fejet, melyik bigét tegye boldoggá az idők végezetéig.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása