Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 5x14 - Tömeg

2010. január 13. 14:00 - leeann

A Gloryval való első csoportos összecsapást határozottan a csapat nyerte, de ennek még korai örülni. Persze a csapat ma este mulat, hisz a Bronze újra megnyílt, tehát van hol, viszont Buffy óvatosan bulizik, és nem rúgja ki a ház oldalát, hisz Glory egyszer visszajön és akkor lesz nemulass. Amíg ez bekövetkezik, addig mindenki éli az életét. Buffy összefut Bennel, aki Gloryvá tud változni, de most csak a cuki doki a kórházból. Spike-ot pedig megöli a féltékenység, ugyanis ez a „szerelmes vagyok a vadászba, és szeretném, hogy egy kicsit emberszámba vegyen” még mindig ott motoszkál a szőke fejében.

Szóval a csapat bulizik, de hamarosan meló lesz, mert a Sunnydale-i vonatállomásra begördül egy halálvonat. A vonaton minden utas halott, és az ezt felfedező kalauz sem éli túl a vonatra szállást. Buffy erről még mit sem sejtve megy haza, ahol a buli erejéig Giles volt a felvigyázó. Giles jól végezte a dolgát, hisz a kulcsnak semmi baja, de Buffynak azt tanácsolja, hogy ne finomkodjanak vele továbbra sem, és éljék az életüket úgy, ahogy eddig. Másnap a vadász megtudja az újságból, hogy milyen mészárlás volt a vonaton, és azt is, hogy a nyomok vámpírra utalnak.

Azt persze nem is sejti a vadász egészen addig, amíg meg nem látja, hogy a hugica Spike-nál lóg suli után. Dawn szeret Spike-kal lenni és tetszik neki a vámpír, amiért alaposan kikap Buffytól, pedig ő sem vetette meg Angelt. Úgy néz ki, a vámpírba beleesés családi vonás, de Dawn azt is látja, hogy Spike meg van veszve a nővéréért, amit Buffy eddig észre sem vett. A vadász másnap Xanderrel karöltve elmegy a vonatra körülnézni, de Dawn észrevételeinek kibeszélésén kívül semmi érdekeset nem találnak a vonaton.

Az viszont elég fura, hogy Buffyt nem hagyja nyugodni az a tény, hogy a chipes vámpírnak érzelmei vannak, és az érzelem tárgya ő maga. Amikor a vadász hazaér, a konyhában nagy a jókedv, és a mamán meg a tesón kívül a szőke is ott van a konyhában, és infója van a vonaton történtekről. Azt mondja, tudja, hol bújnak a vámpírok, így ideje indulni vadászni. A páros először megfigyeli a helyet, ami közben még majdnem beszélgetnek is, majd mikor feltűnnek a vámpírok, indulhat a móka. Csakhogy ezek a vámpírok már rég itt tanyáznak, a vonaton támadó pedig még csak most érkezett a városba.

Buffy csak időpocsékolásnak érzi a dolgot, de amikor Spike még az ajtót is kinyitja a lány előtt, Buffy kiakad. Buffy attól akad ki, hogy Dawnnak igaza volt, és Spike majdhogynem randinak tervezete a mai estét. Spike megnyílik, és majdnem szerelmet vall, Buffy pedig akkora kosarat ad a vámpírnak, hogy belefér vagy 15-20 kiló krumpli. Spike kókadtan megy haza, és mielőtt sírva fakadna, észreveszi a sötétben a múltját. Drusilla jött az ő kis szöszke vámpírjáért, nagy valószínűséggel ő vacsorázott a vonaton is, csak kicsit túlment a büfékocsin.

Most, hogy Dru visszatért, Harmony feleslegessé vált, és Spike sokadszor is kirúgja a szőkét. Közben Buffy Willow-val és Joyce-szal beszéli ki ezt a Spike ügyet, de nem teljesen biztos a saját érzéseiben. Ha már Spike-ról megy a diskurzus, akkor gyorsan nézzük meg, hogy mire próbálja meg rávenni ez bolond nő a szöszi Williamet. Persze ölésre, mi másra? Persze a chip miatt ez nem megy majd olyan egyszerűen, de egy nagy csókolózás talán elfelejteti a chip-et és a vadászt. A páros elmegy csörögni egyet a Bronzeba, és Dru azonnal meg is találja a vacsorának való párost.

Buffy úgy dönt, hogy csírájában kell elfojtani a dolgot és megkeresi Spike-ot, aki Drunak köszönhetően erős visszaesést mutat, és a chip okozta fájdalom ellenére is falatozik egy lányból rendesen. Buffy a kriptában keresi a vámpírt, de egy titkos bunkerban csak a Buffy bábut találja meg, és néhány képet meg rajzot önmagáról. Amikor visszatér a kriptába, Spike már ott várja őt, és nagyon furán viselkedik. Egyrészt véres a szája, másrészt Dru is ott van, és valami sokkoló szerű bottal kiüti a vadászt.

Spike se rest, és ő meg Drut üti ki az áramos bottal. Mire Buffy felébred, már meg van láncolva, és Dru is ki van kötve valami oszlophoz. Spike egy marha, így tuti, hogy nem valami kikötözős szexet akar játszani a két nővel, de úgy néz ki, hogy vannak érzelmei, mert most éppen azt akarja bebizonyítani, hogy szerelmes Buffyba. Mondjuk akit szeretek, azt nem verem láncra, ha nem ő kéri, úgyhogy kezdek kíváncsi lenni a bizonyításra.

Tehát szőke most épp szerelmet vall a vadásznak, amin Dru jó nevet. Buffy szerint lélek nélkül nem szerethet senki, amit Dru azonnal cáfol is. Spike úgy akar a vadásznak bizonyítani, hogy egy karót szorít Dru szívéhez. Buffy letojja, hogy a csaj él vagy hal, de Spike elmondja, hogy azt akarja megölni, aki rengeteget jelent neki, és Buffytól csak egy esély morzsáért rimánkodik. Buffy ismét egy telerakott kosarat ad Spike-nak, aki teljesen kiakad a csajokra, mígnem megérkezik Harm, és hátba lövi az üvöltöző vámpírt.

Nagyszerű, most aztán buli van. Spike és Harmony verekedni kezdenek, ami alatt Dru kiszabadul és Buffynak esik. A sok sopánkodás és lelkizés után végre akció van. A vicc csak az, hogy amikor Dru már majdnem komolyan árthatott volna a vadásznak, Spike Buffynak segített, nem neki. Amikor már Dru és Harm is elment, Buffy kiüti Spike-ot, ennyit minimum érdemel ezek után a vámpír. Spike még hazafelé is azt bizonygatja a vadásznak, hogy van köztük valami, de Buffy kizárja a vámpírt az életéből és a házából egyszer és mindenkorra.

Címkék: buffy
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Relik 2010.01.13. 20:37:18

Megint jó a magyar cím. :)
Az eredeti, ha minden igaz "Crush" lenne, ami jelen esetben kicsit jelent.
süti beállítások módosítása