Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x15 - Beavatás

2010. január 03. 10:00 - zenoli

Kezdő jelenetünkben Tommy-t látjuk, amint éppen fel-alá járkál izgatottan, és közben kortyolja a reggeli kávét, vagy valamit, ami annak néz ki, láthatóan vár valakire. A várakozás tárgya Sheila lenne, aki érkezik is lóhalálában, és örvendezik a nagy napnak, ami Damien első munkanapja amúgy. Mennek hátra a konyhába, ahol már ott az összes tűzoltó, és természetesen az ünnepelt is tortával elbarikádozva, kezdődhet a mulatság. Sheila fotózza az eseményeket ezerrel, kellenek a képek az albumba biztosan, majd mindenkihez szívhez szóló beszédet intéz, aminek a lényege az, hogy tessen vigyázni a gyerekre, haja szála se görbüljön, mert különben baj lesz. Természetesen ajándék is dukál a nagy eseményre, Damien megkapja az apja bevetési kabátját, ez persze Sheila szemébe egyből könnyet is csal, ám hogy ne legyen a dologból igazi sírva vigadás, inkább még pár kép erejéig mosolyog mindenki anyu kedvéért.

Végül Sheila el, de még ad a pici fiának egy jó nagy nyálas csókot búcsúzóul, ami persze mindenkinek iszonyatosan tetszik. Aztán miután az anyaoroszlán végleg távozik, Lou bejelenti, hogy na most kezdődhet az igazi buli, és ezzel a lendülettel elkezdi dobálni a tortadarabokat mindenfelé, a többiek pedig lelkesen követik. A legutolsó Damien, akit az a megtiszteltetés ér, hogy a legnagyobb szeletet ő hajíthatja el, s ő eleget is tesz ebbéli kötelezettségének. Miután ilyen szépen összemocskolták a helyet, áll is fel mindenki, hogy ideje menni, menne persze Damien is, de nem úgy van az, valakinek fel is kell takarítani a kuplerájt, és a mocsoktalanító persze ki más is lehetne, mint az Újfiú. Tommy sem kíméli a megnyúlt arcú Damien-t, mert még a kupacot jól megöntözi egy kis ragadós üdítővel, oszt indulhat a nagytakkerolás valóban. Főcím.

Damien szívatása tovább folytatódik, most éppen egy úgynevezett univerzális csőcsatolót kellene megkeresni a pincében, ami természetesen nem is létezik, de azért csak dolgozzon rajta a gyerek. A többiek persze szarrá röhögik magukat, hogy végre megint van kin élősködni, amíg Needles arra nem megy összevont szemöldökkel. Láthatóan nincs éppen napfényes kedvében, ugyanis még mindig őt szorongatják a múltkori - rákos kisfiú elkötötte a tűzoltóautót - sztori miatt, ő pedig ezt a megtiszteltetést szeretné továbbpasszolni lehetőleg Tommy-nak, aki erről még mit sem tud.

Lou-t és Franco-t ez a téma nem érdekli, hiszen hol van már a tavalyi hó, van érdekesebb esemény is. Méghozzá Brooklyn-ban, aholis lesz egy 9/11-es műsor egy xy nevű tűzoltóra emlékezvén, ahova el kellene menni, főleg azért, mert a koma özvegye a kapott pénz egy részét arra költötte, hogy a seggéhez illő mellyeket is csináltasson magára, és hát ezt mindenképpen látni kell. Franco szerint is kihagyhatatlan a dolog, meg van az esti program, úgy néz ki. Miután ezt így jól megbeszélték, mennek ki az előtérbe, ahol Mikey ragasztgat valamit bőszen a falra, kiderül, hogy ez lesz az a bizonyos koncert Sean gyógykezeléséért, amin az ő bandája húzza a talpalávalót. Aztán az emlegetett is befut, de csak az első padig jut, aholis összerogy jó gyorsan, majd mesélni kezd arról, hogy ő biza mostanság minden nap zokogva ad hálát az égnek azért a második esélyért, amit kapott az élettől, és ezt a lehetőséget ki kell használni, nincs mese. A többiek csak úgy isszák a szavait, és bólogatnak lelkesen, láthatóan nyitott elmékre talált a társak között. Amúgy pár hét múlva szeretne visszajönni melózni is, és nagy valószínűséggel erre hamarosan sor is kerülhet a doki szerint. Ettől a hírtől lesz is nagy öröm, ám az egészség még láthatóan nem a régi, mert kisebb fulladásba torkollik a dolog csak egy szál cigitől is, ideje hazamenni lábadozni még egy kicsinyt.

Sean már otthon búcsúzkodik a családtól, tipliznek, most hogy a gyerek kikeveredett a rákból. Terrence még utoljára közli, hogy ja amúgy letörtem a kenyérsütőd fogantyúját, de hogy lásd, mennyire szeretlek, hagytam öt dolcsit a javításra. Sean ezen úgy elérzékenyül, hogy ölelésre tárja egyből a karjait, amit azonban Terrence elég bizalmatlanul szemlél. Végül azért csak meglesz a testvéri kontakt, ám Terrence azzal a lendülettel ugrik is hátra bőszen, mivel szerinte Sean hozzádörgölte a csomagját. A gyanúsításnak természetesen nincs alapja, így Sean hajtja is ki a nem éppen normális bátyót az ajtón, hogy húzzon már a hülyeségeivel együtt. Anyu következik, aki búcsúzóul bejelenti, hogy amúgy az öt dolcsit nem kell keresni, mert cigit vett belőle az útra, ám Sean-t ez nem érdekli, mert nem kicsinyes. Az viszont igen, hogy őszinte legyen, és közli az anyjával, hogy nem baj ám anyu, hogy Terrence-t egy kicsit jobban szereted nálam, tudok róla. Anyu hatalmasat sóhajt és kijelenti, hogy ez így van, Terrence-t sokkal jobban szeretem, és de jó végre kimondani, már majdnem elvitt a gyomorfekély a stressz miatt, amit a hazugságok okoztak. Sean arca megnyúlik a hallottaktól, mert ő csak azt hitte, kis különbség van az érzelmi bugyrok között, ám az őszinteségnek ugye ára van, tudni akarta az igazat, hát tessék. A perifériára szorult gyermek azért innen is kap egy ölelést, majd végre újra egyedül maradhat.

Janet és Tommy családi program gyanánt a frissen visszatért Katy lányuknak vesznek ezt-azt, hiszen a szeretet pénzben megváltható ugye, s ezt bizonyítván most éppen a ruhák között túrnak könyékig. Míg Katy elmegy próbálni, Janet láthatóan vidám, mivel a gyermek ismét közeledik hozzá, és ez jó. Tommy is örül, és hátulról át is öleli volt asszonyát, aki viszont ezt furcsának és szükségtelennek tartja, mivel ők ugye csak szexelnek, semmi kötődés. Tommy azonban ezt felülírná, hiszen azért néha mégis jó lenne pár puszi, pacsi, nem csak a natúr testiség, de Janet leépíti azzal, hogy ez nem vezetne semmi jóhoz, inkább nem kéne erőltetni. Katy is visszatér egy bazi drága cuccal, Tommy-t ma láthatóan nem kímélik a nők.

Este van, Tommy érkezik xy tűzoltó koma megemlékezésére egy késdobálóba, ott van már Franco és Fekete Shawn is, akik láthatóan túl vannak pörögve, mióta Sean megmutatta nekik az élet napos oldalát. Ez pedig szerintük azt foglalja magába, hogy csak nagyban szabad élni az életet, semmi kicsinyesség, mindent megtapasztalni, amit lehet ésatöbbi. Lou sem tétlenkedik eközben, az özvegy melleit stíröli, és a mellette lévő úriembernek ecseteli, micsoda dudák vannak északon. Ám ez nem bizonyul jó ötletnek, mivel a koma a nő új férje, Lou húzza is be a nyakát, hátha pofon lesz a vége. Tommy jókor érkezik, és kimenti a viccesembert a farkasveremből, majd cicibámulás helyett mennek inkább a szomszédos falhoz, megnézni xy tűzoltó részére készült emlékplakettet, az izgalmasabb.

Sajna a nagy megemlékezést egy kis köpcös alak zavarja meg, aki tévéstábbal felszerelkezve küldené odébb a táblától a fiúkat, mert itt szeretne forgatni valami választási izé miatt. Kiderül, hogy mégcsak nem is újságíró, hanem egy politikus, ez nem is tetszik Tommy-nak és pár keresetlen szó után a tettlegességet választja, és veri szarrá a másikat. A végén persze tömegbunyó alakul ki, mindenki üt mindenki, ahogy az már csak lenni szokott a tisztességesebb kocsmákban.

Franco és Carla ismét az ágyban múlatják az időt, és egy kis tökcsavargatás közben Franco kinyögi, hogy ugye lesz Mikey együttesének a koncertje, ami Sean megsegítését célozza, és milyen jó lenne, ha Carla is hozná a barátnőit, akár melegek, akár nem, minden nőstény jól jöhet. Carla fennakad a meleg dolgon, és kérdezi, honnan is jött ez így elő. Franco töredelmesen megvallja, hogy a srácok a laktanyában úgy gondolják, Carla-ban van egy kicsi leszbikus vibrálás, ennyi nem több. A lány szerencsére ezen nem sértődik meg, hiszen mint mondja, nem ez az első eset, hogy leleszbikázták, nincs gáz, és ezzel vígan lelöki Franco-t az ágyról, csak úgy puffan, majd ugrik rá teljes erőből, mert az jó neki.

Másnap van és dologidő, menni kell menteni, egy ház ég nem meglepő módon, és mivel ez Damien első igazi bevetése, kissé izgatottnak tűnik, úgy esik ki a kocsiból remegő térdekkel. Lou azonban kellő higgadtsággal kezeli az zavart ifjoncot, Needles is a segítségükre siet, és osztja szét az embereket, ki kivel menjen. Damien-t Lou-ra bízza, ám Tommy ezt már a házba érkezéskor felülbírálja, és úgy dönt, övé a kölyök. Lényeg a lényeg, sajna oltani nem lehet, mivel szárazak a tűzcsapok, helyette el kéne hagyni az épületet dolgukvégezetlenül. Azonban a folyosó egy távolabbi pontjáról hangokat hallanak, majd ezután egyből egy komoly robbanás rázza meg a házat. Needles üvölt a rádión, hogy mindenki húzza már ki a seggét, de Franco, Fekete Shawn és Mikey ezt meg sem hallja, hőst játszanak inkább, és belevetik magukat a lángok közé, megkeresni a zaj forrását. Tommy persze ezt nem hagyhatja szó nélkül, megy utánuk, így Needles egyre sürgetőbb parancsára csak Lou és Damien jelenik meg. Majd egy újabb robbanás történik, ablakok törnek, a srácok pedig nem válaszolnak a rádión, így jobb híján mindenki a szája szélét harapdálja izgalmában. Aztán azért csak jóra fordul minden, az ablakban megjelenik egy kötél, majd azon a lassan leereszkedő tűzoltók. Needles nem kicsit dühös a be nem tartott parancs miatt, és az embereket a konyhába rendeli egy kis fejmosás erejéig.

A téma sem éppen újkeletű, hiszen már volt róla szó, Needles kissé fájlalja, hogy hiába pofázik, nagyjából mindenki tojik rá magasról. Mivel Damien is a csapathoz tartozik mostantól, és ugye mentorra van szüksége, Needles úgy határoz, hogy Lou lesz a megbízott, mivel ő volt ma is az egyetlen, aki szót fogadott, így meglátása szerint a gyerek vele van a legnagyobb biztonságban. Végül még odaböki Tommy-nak, hogy így legalább mindenkire egyformán tud figyelni, nem kell kizárólagosan a kölköt istápolnia, pedig persze de, hiszen Sheila is ott van a háttérben, amiről Needles mit sem tud.

Így is van, a fejmosás után már szól is a telefon, Sheila hívja Tommy-t egy kis entyem-pentyem erejéig, hiszen meg kell ünnepelni a nagy napot. Tommy persze ugrik egyből nem meglepő módon, és a következő pillanatban már a lakásban is van, aholis gyertyák és italok várják a házigazdi hazatértét. Ebből a pia az érdekes, fel is szürcsöli egyből, majd mikor már éppen ellazulna, az egyik homályos sarokból hirtelen Sheila ugrik elő pompomlány egyenruhában, és rögtönzött szurkolószámot ad elő, aminek a főszereplője természetesen Tommy, aki vigyázott a kicsi Damien-re, és ezért jutalmat érdemel. Az ajándék sem marad el, ami egy üveg ital valamint a jól megérdemelt szex , és nem csak a szokásos unalmas módon, hanem igazi jelmezbálos hancúrnak lehetünk szemtanúi. A dolog láthatóan beválik, és Sheila is boldog, mert mint mondja, ma volt az első napja hosszú idő óta, hogy végre fellélegezhetett, és ez csakis Tommy-nak köszönhető, aki ott volt és lesz minden nap az ő kicsi fia mellett. Tommy nagyokat hallgat, és nem avatja be Sheila-t Needles döntésébe, talán nem is baj, mert a simogatásból harapás lenne a végén.

Miután mindenki kellőképpen elégedett, Sheila elvonul lefeküdni, hiszen fárasztó a sok szeretet, Tommy pedig a konyhába megy enni egyet, aholis Jimmy szellemével fut össze. Jimmy helyesli, hogy Damien mától Lou szárnyai alatt van, mert szerinte Tommy-n túl nagy lett volna a nyomás, bár nem lenne rossz, ha az új felállást Sheila is tudná. Tommy tiltakozik, nem szeretné elrontani a mai napot a mások által annyira túlértékelt őszinteséggel, de Jimmy nem hagyja magát egészen addig, amig Tommy be nem megy Sheila-hoz, mellé nem hengeredik, és osztja meg vele, hogy a föld mégsem olyan gömbölyű, amilyennek lennie kéne.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása