Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 4x10 - A felszín alatt

2009. március 01. 11:00 - Llew

A CSK-1 pufajkában ténfereg egy üzemcsarnokban, egy rakás jómunkás ember között. Az emeletről egy nő intéz beszédet hozzájuk. Közli az elvtársakkal a kollégákkal, hogy igen, megcsináltuk. Teljesítettük az ötéves a kéthónapos tervet: van energia az üvegházak fűtésére. Hurrá, hurrá, örömködik mindenki, hogy akkor vége a munkás napoknak. Francokat, a továbbra is keményen melózunk, hogy ha már ilyen kurva jók voltunk, akkor most még kurvára jobbak legyünk, és visszahódíthassuk a felszínt, hangzik a további szónoklat. Hát ezt megszívtátok kispofáim. Ők is érzik, mert az „Örülünk, hogy szolgálhatunk!” szlogen közbeni lelkesedés csak annyira őszinte, mint a sínre kötözött ember mosolya.

Sorban állás következik a reggeli gyanánt osztott trutymóért, az élen Carterrel és O’Neillel. A fekete szakács csaj nyílván nem bírja az őrnagyot, mert nem akar neki kenyeret adni. Daniel, aki mögöttük áll, Jonahnak szólítja az ezredest, majd rátámad, mikor O’Neill kicsit erőszakosabb lesz a nővel. Teal’c szedi szét őket, miközben arról beszél, hogy ők barátok és a CSK-1 tagjai. Mindenki értetlenül mered rá, majd ketten őt is lefogják és a szónoklós csaj, Brenna parancsára elviszik, hiába kiabálja, hogy nem tartoznak ide. A nő szerinte Teal’cnek lázálma van.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Csillagkapu 4x09 - Felperzselt föld

2009. február 28. 15:30 - the black ball

Múltkor abbamaradt az enkaraiak költöztetése, most meg már rögtön száz falujuk van egy új bolygón. Mint a nyulak. Éppen a CSK-1-et dicsérik veszettül, hogy idehozták őket. Egy naquadah-reaktort is kaptak, hogy legyen mivel fűteni. Még Mr. Gaeta is átugrott, hogy Tyrol ne legyen egyedül. Az enkaraiak vezetője (a falué legalábbis) egy bizonyos Hedrezar nevű vak néni (vak vezet világtalant - szó szerint), aki szerint egy év múlva már teljesen átformálják a bolygó arculatát. You have no idea. Erre a szomszéd faluból átrohan egy fickó, aki közli, hogy egy bazi nagy űrhajó felégette a falujukat. Csak úgy. Otthon Daniel kitalálja, hogy bármi is az az égi lángszóró, nem az enkaraiakat akarja kiirtani, hiszen akkor alapból csak a falvakat égetné el.

Ez meg mindent letarol, ami elé kerül. Jack szerint a végeredmény ugyanaz. Carter szerint 26 óra múlva éri el Hedrezar faluját, de előtte még elmegy a kapu felett is. Evakuáláson gondolkozunk, de mindenkit nem menthetünk meg, ráadásul nem is tudjuk hova küldeni őket. Az enkaraikak nem bírják az UV-sugárzást, csak sűrű ózonréteg alatt tudnak élni. A szemük is sárga, bármikor megvakulhatnak. Daniel szerint az eredeti enkarai bolygó az egyetlen megoldás, de azon nincs kapu. (Akkor eddig hol a fenében éltek?)

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

A Kaméleon 2x15 - Bulletproof

2009. február 28. 10:00 - missparker

Gyerekkori videó, Jarod kacsákkal kísérletezett, a család nem fogadta be az idegen fiókát. Már akkor is azt fejtegette, hiányozna-e valakinek, ha ő eltűnne a Központból. Mint tudjuk, meglehetősen hiányzik, de nem éppen ilyen ragaszkodásra vágyott, amilyenben része van. A kísérlet tanulsága szerint a családi kötelék, a vér szava megtörhetetlen. Napjainkban Missék törnek be egy elhagyatott texasi tanyára, az épületet lőgyakorlatra rendezték be. Broots képét Miss simán főbe is lövi. Jarod hagyott pár könyvet a városi harcról, még Miss ezekkel foglalkozik, Sydney talál egy neki címzett borítékot, a benne lévő infó megzavarja.

Jarod túszmentő akciót vezet, a két rablót elkapják, az áldozataik sértetlenül megússzák. Másnap a munkatársaival grilleznek egy parkban, egy lövöldözésben meghalt kolléga, Daniel Lange hadnagy helyére vették fel, nehéz dolga lesz. Jön egy unszimpatikus nyomozó, szerinte Dan őrült volt, nem hős, bevetette magát a lövész és egy másik zsaru közé. Stephens őrmester neki is megy a fickónak, Jarod szedi szét őket. Ez a vita Dan gyerekei előtt zajlott, a nyomozó tényleg egy bunkó. A piros füzetben Danről gyűjtött újságcikkek, nincs meg a gyilkosa.

Tovább
Címkék: a kaméleon
1 komment

True blood 1x04 – Escape from Dragon House

2009. február 27. 17:00 - Madmoazell

Heti vérbő hogyvoltunkat kezdjük gyorsan egy visítással. Sookie ugyanis pont most találta meg a halott Dawn-t. Ekkor beesik Jason, és kicsivel később a szomszédasszony is, aki gyorsan oszt és szoroz, és kijelenti, hogy a fiú ölte meg a pincérnőt, hiszen előző este veszekedtek és lövöldözés is volt. Láthatóan most már Jason se tudja eldönteni, ő volt-e vagy sem.

Rövidesen a környék összes lakója Dawn lakása köré gyűlik, hogy együtt pletykálhassanak az elhunytról. Arlene és René azt beszélik, hogy most jött el a lány ideje, pedig szegény, még csak 23 éves volt. Mindenki be van sózva, hogy mi történhetett. A seriff ezalatt Sookie-tól veszi fel a tanúvallomást, a lány pedig két mondat között jól belehallgat mindenkinek a gondolatába, de csak annyit tud meg, hogy Andy, a nyomozó utálja, hogy mindenki a nevén hívja, nem pedig nyomozónak, Jason pedig túl szépnek tartja magát ahhoz, hogy dutyiba menjen.

Tovább
Címkék: true blood
2 komment

Friday Night Lights 2x04 - Backfire

2009. február 27. 16:00 - Sigismundus

Az út Mexikóba, nem veszélyes, egy jó kis kirándulás, sok sörrel. A megkapott címen egy elég lepukkant rendelő, és igazi latinos ügyintézés fogadja texasi hőseinket. A doktor úrnak nem felelt meg az általa megadott időpont, családostól nyaral, majd a jövő héten talán. Jaynek kiakad az arca, Tim azon töpreng, mivel is ütik majd el az időt? …Az egy hét Dillonban is telik, péntek van, meccs megint. Nagyi a lelátón okítja Carlottat, Buddy és a polgármesterasszony pályaszélről figyel. És megjelenik Eric Taylor is, nézőként.

Wescott ellen megy a játék, nem sok sikerrel. Smasht erőlteti MacGregor edző, hogy fusson át a falon, de az ellenfél is tudja kit kell blokkolni, semmi eredmény. Wescotték bezzeg touchdownpaszokat is adogatnak egymásnak.. Utolsó esély a fordításra, edző csak a futást erőlteti, és 20-as sem gondolja úgy hogy más is kaphatna labdát. Matt, hát nincs mit tenni, átadja, Smash fut vele, de csak oldalirányba, hárman kergetik, majd földre kerül területvesztéssel… Vereség otthon, egy odaadott győzelem, MacGregort szapulja SammyMeade…

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Star Wars: A Klónok Háborúja 1x02 - Rising Malevolence

2009. február 27. 14:52 - GeBali

A legutóbbi remek helytállásának köszönhetően pár epizód erejéig búcsút veszünk Yoda mestertől, mai epizódunk főszereplője (legalábbis első blikkre) a Jedi Tanács egy máik tagja, Plo Koon mester, aki elég félelmetesen néz ki, de azért jófej, majd meglátjuk. A Köztársaság szokás szerint nagy trutyiban van, sorra vesztik el az űrcsatákat, valamiféle „szörnyű szakadár fegyver” miatt. Itt egyes kezdők azt gondolhatják hogy hohohó Halálcsillag, de a rutinos öreg rókák tudják, hogy azért ott még nem járunk. Csak valami nagyon hasonló.

Tehát Plo Koon mester felkerekedik cirka három rombolóval, hogy pontot tegyen az ügy végére. Hamar rá is bukkannak egy szeparatista hajóra, ami nagyon félelmetesen néz ki, és gyanúsan egyedül andalog az űrben. Easy meat, mondaná egy ork, de az másik mese, Plo Koon sem ennyire magabiztos, inkább átszól Anakinnak (Skywalker egységei a közelben vannak), hogy jól jönne egy kis erősítés, de mielőtt megvitathatnák az ügyet, az interferencia miatt szétkapcsol a vonal. A másik oldalon Ashoka megpróbálja meggyőzni Anakint, hogy segítsenek a mesternek, de az hajthatatlan: a Jedi Tanács azt mondta, a helyükön maradnak, hát a helyükön maradnak. Pont.

Tovább
4 komment

A fiúk a klubból 3x11 - Kiben bízhatsz?

2009. február 27. 14:00 - leeann

Justin és Brian úgy kezdi ezt a részt is, mint az előzőt, csak most egy raktérben akarnak szexelni, de belátják, hogy az otthoni szex az igazi. Oké, Brian szerint maradi, de legalább minden luxust megad. Másnap Mikey és Ben pokoli álmos, mert egész éjjel a kölyköt keresték. Deb nem érti, hogy miért foglakoznak vele, így muszáj színt vallani. Ted és Emmett a lányoknál reggeliznek, de nincs egetverően jó hangulat. Mel és Linds úgy döntött, hogy felrázzák Tedet, és rábíznak 5000 dollárt, hogy fektesse be Gus jövőjéért. Briannek munkával kezdődik a nap.

Még mindig Stockwell a fő project, és Brian nagy elánnal szervezi a főrendőr fellépéseit, ahol majd bizonygathatja, hogy mennyire szívén viseli a város sorsát. Ted és Emm hazafelé mennek és összefutnak a fül, orr, gégész fickóval, aki nem rég bevezette Theodore-t a drogok világába. Tehát zajlik az élet. Stockwell elindul a kampány útra, aminek az első megállója a Meleg- és Leszbikus Központ. Mindenki tapsol és isszák a főrendőr szavait, de pár könnyű kérdés után feláll kedvenc szöszink és ő is mondana pár szót.

Tovább
7 komment

The Black Donnellys 1x02 – A Stone of the Heart

2009. február 27. 12:00 - Sonrisa

Börtön, Ice Cream narrál: Sean, Jimmy, Kevin, Tommy – a négy Donnelly-tesó, akik körül mindig bűzlik valami. Ha valami balhé van, tuti az egyik Donnelly-gyerek járt a környéken, nagy valószínűséggel Jimmy. Emlékezzünk meg róla, hogy Kevin kártyaadóssága miatt Jimmyvel elraboltak egy olaszt, erre az itáliaiak péppé verték Seant, így Jimmy kinyírta az olasz csókát. Tommy először békés úton próbálta meg eltusolni az ügyet Hueyval, az ír bandavezérrel, de nem jött össze, így lecsukatta a bátyját, majd saját kezűleg végzett Sallel, az olasz kiskirállyal és Hueyval.

Joey az ügyvédjével tárgyal, ő ártatlan (mint mindenki más a börtönben, bla-bla). Folytassuk a történetet onnan, ahol legutóbb abbahagytuk, Tommy és Kevin, mint aki jól végezte a dolgát, elégedetten sétál el az éjszakába a bűntény helyszínéről. Kevin azon sír, hogy valaki biztosan meglátta őket, nem lehet az, hogy ők most itt elkövették a tökéletes gyilkosságot. Tommy nyugodt, senki nem látta őket, senki nem tudja, mi történt. Csak ők ketten. Ha köztük marad, el is lehet felejteni ezt az incidenst. De a titok csak akkor titok két ember között, ha (legalább az) egyikük halott. Tommy profikat megszégyenítő módon tünteti el a bizonyítékot: bedobja a fegyvert az utcai csatornába. Zseniális. Főcím.

Tovább
2 komment

Életfogytig zsaru 1x06 - Tehetetlenül

2009. február 27. 11:00 - missparker

Zsarupárosunk éli az életét, Reese vedel és pasizik egy lepukkant bárban. A felszedett pasi, Rick szintén alkesz, a krimóból együtt mennek a terápiás csoportba. Charlie a járőrök továbbképzésére látogatott el. Kéjes élvezettel nézi Bobby-t és Juarezt, akik azért hallgatnak egy hülye oktatót a tűző napon állva hétvégén, borostásan, hogy megkapják azt a pozit, ami Charlie-nak kárpótlásként járt a 12 év sittért. Ha még emlékszünk Roman hívására, sejthetjük, hogy Charlie-ra nem barátkozási roham tört rá, célja van. És tényleg, Juarez később elmeséli, hogy Bobby sztorizgatott neki is a banki lövöldözésről. A barom nagyon büszke rá, hogy ott volt a bank előtti téren a sok egyenruhás közt, és kilőtte a tárat a tűzharcban.

Reese megérkezett Rickkel a terápiára, erre az beül egy szőke ribi mellé, affrancba. Reese lelépne, de Rick kap szót, a sztorija érdekes, végighallgatja. A pasi tehetetlennek tartja magát, agresszív lesz, ha iszik, segítsenek neki. Erőszakoskodott egy nővel, de az illető visszavonta a vallomását. Vége a terápiának, a pasi ismerkedne tovább. Reese elhajtja, másnap az irodában elmeséli az egészet Charlie-nak. Utánanézett Ricknek, priuszos. Charlie lebeszéli az aggódásról, ha így folytatják, a végén még barátok is lesznek.

Tovább
2 komment

Battlestar Galactica 3x18 - The Son Also Rises

2009. február 27. 09:00 - Freevo

Kara Thrace halálán még nem tették magát túl emberink: Adama pityeregve olvasgatja az aktáit, Lee pedig a képét próbálja kitenni a siratófalra, ahol a halottaikról gyűjtik a fotókat a flotta tagjai. Ekkor elhívják, mert a megözvegyült Anders épp holtrészegen eklendezik egy Viper tetején, de már nincs kit megmenteni, az exférj leesik a vadászgépről, és lábát töri.

Az elnöknő öt hajóskapitány nevét sorsolja ki, akik Baltar közelgő tárgyalásán lesznek a bírók, és hogy-hogy nem, köztük van az admirális is. A vádlott ügyvédje, akit John Cusackből klónoztak, éppen utazna vissza a hajójára, amikor a gépében bomba robban, és a halálba küldi a férfit, csak hogy még több legyen a hasonlóság Szaddám Huszein tárgyalásával.

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása