Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x22 – Not Pictured (évadzáró)

2009. február 22. 12:00 - foxglove (törölt)

Aaron Echolls szabad ember, Woody Goodman szabad ember, nincs igazság a földön. Még az is meglehet, hogy a Mikulás és a Húsvéti Nyuszi is csak kamu. Neptune seriffhivataljában egy ember raboskodik csak, Vinnie Van Lowe, ő is azért, mert betört Woody lakásába, nyomokat keresni. A szökevény polgármester kézrekerítőjének ugyanis 20000 dollár jutalom jár. Vinnie felajánlja Mars-apukának az összeg 40 50%-át, ha társul vele. Az általa felkutatott anyagból kiderül, hogy Woodynak van kb. 10 hitelkártyája, vezetői engedélye helikopterre, szívritmuszavara, és… chlamydiája. Hmm. Érdekes. Egyelőre viszont a maradjunk a szívritmusszavarnál, ebből majd még ki lehet hozni valamit.

Woodyhoz az ügyvédjén keresztül lehet eljutni, az ügyvédhez pedig úgy, hogy mondjuk valaki Gia nevében és Gia telefonjáról (egy kis Mars-manip) üzenni akar Woodynak az „előírt gyógyszeradagolásával kapcsolatban”. Az ügyvéd hívásai a nevadai Renóba vezetnek, azon belül is egy gazdag kliensek számára kialakított vadászházba, itt rejtőzik Goodman.

Tovább
Címkék: veronica mars
5 komment

Csillagkapu 4x08 – Az elsők

2009. február 22. 10:00 - Llew

Erdő közepén, ronda nagy földtúrásban, Daniel Rothman társaságában, és néhány CSK katona asszisztálása mellett goa’uld maradványokat ás ki. A kukac elég öreg, naqadahnak még nincs nyoma benne. Rothman minden kisiskolás sérelméért elégtételt véve ugráltatja a katonákat. Loder pakolhatja a leleteket, Hawkins meg hozhat vizet. Valami azonban figyeli őket a bokrok közül. Aztán rájuk ront, és a bele eresztett tár ellenére átmegy a katonán, mint egy gőzmozdony, még Danielt is a földre küldi, majd az eszméletlen régészt magával vonszolja.

Rothman viszi a hírt a parancsnokságra. Szerinte egy unas lehetett a lény. Daniel úgy gondolja a P3X-888 a goa’uldok szülőbolygója. O’Neill szerint mindegy, hogy van az unasban kukac vagy nincs, csak egy ronda dög. Fegyverbe mindenki! A CSK-2 újra akcióban és ismét őrizhetik a kaput. Nyugis meló, a lóvét így is megkapják, és mégis elmondhatják, hogy idegen világokon üldözték a gazokat. Én is ezt választanám. Teal’c előveszi nyomolvasó énjét és elindulnak az ismeretlenbe.

Tovább
Címkék: csillagkapu
8 komment

Csillagkapu 4x07 - Víz alatt

2009. február 21. 16:00 - the black ball

Éppen egy népet, az enkaraiakat indulunk költöztetni, amikor is a kapu eléri a kamaszkorát, és semmi kedve kódolni a hetes ékzárat. Úgyhogy az enkaraiakat szépen elnapoljuk két résszel későbbre. Carter észreveszi, hogy 8 perccel a tárcsázásuk előtt megugrott a kapu energiaszintje. Ez történt akkor is, amikor Maybournék a másik kapuval elmentek technológiát gyűjtögetni. Csakhogy a másik kapu Thor hajójával együtt elpusztult. De még ha van is egy harmadik kapu a Földön, akkor annak egy energiarengést kellett előidéznie, mint anno az Antarktiszon. Walter gyorsan le is szedi a netről az információkat, és meg is találjuk az energiarengés helyét: Szibéria. A ruszkiknak is van csillagkapujuk. Az fasza.

Az oroszok elcsórták az óceán fenekéről, tehát a kapu kibírja, ha felrobban körülötte egy egész asgard hadihajó. Irigyeljük. Amúgy elég hamar működésbe hozták, és még egyebeket is tudnak, szóval egy madárkánk szeret énekelni arrafelé. Viszont nem tudják kikapcsolni a hülyék. A ruszki politikai elit fel akarta robbantani a kaput, hogy eltussolják, de egy Svetlana Markov nevű tudós néni meggyőzte őket, hogy kérjék a CSK-1 segítségét. O’Neill már előre örül.

Tovább
Címkék: csillagkapu
10 komment

A Kaméleon 2x14 - Amnesia (a.k.a. Unforgotten)

2009. február 21. 10:00 - missparker

Kérek mindenkit, ne nézze meg ezt az epizódot! Aki mégis megteszi, azt arra kérem, adjon még egy esélyt a sorozatnak. Valószínű, hogy a forgatókönyvírók nagyon belőtték magukat, de már szorított a határidő, így ezt a fércművet adták le, ami flashback-epizódnak is gyenge. :(

Központ, a pizsamás Broots-t gólemek rángatják egy fogdába, Sydney és Miss már itt van. Következő helyszínünk egy külvárosi raktárudvar, egy fazon tömött borítékot vesz át egy másiktól, majd sétál vissza a kamionjához. Megjelenik Jarod. Bosszúállni jött, tudta, hogy a rosszarcú itt lesz, gyűjti össze a drogos kenőpénzt. Elütött egy kislányt, hagyta meghalni, mert droggal teli kocsi mellé nem hívhatott rendőrt, mentőt. Jarod elszámította magát, a fickó nem egyedül van, a társ fejbecsapja egy vascsővel.

Jarod magához tér, egy kistestű korcs kutya vakarózik mellette, a kutya gazdája Argyle szedte őt össze flaszterről, hozta le a lakásába, egy raktár alagsorába. Törölgeti Jarod homlokát, de azért kizsebeli, készpénz van nála bőven. Jarod kérdezi, mi történt, Argyle hazudik: kiraboltak, de a többi cuccod megvan (laptop, lemezek, piros füzet). Jarod amnéziás, nem emlékszik semmire.

Tovább
Címkék: a kaméleon
3 komment

Friday Night Lights 2x03 - Készen állsz a péntek estére?

2009. február 20. 16:00 - Sigismundus

Clarke-lak, reggel, Landry elégedetten, Tyra zavartan ébredezik, a lány közli hogy ez volt az utolsó, majd az ablakon kilép. Korán van ugyan, még csak hajnali 5, de Landry apja rendőr, korán kelő, látta a lányt, de nem szól. Tim ébredezik a Riggins lakban, első pillantása az udvaron Bill bátyóra, és Judyra, a szomszédasszonyra esik, akik összejöttek úgy tűnik. Taylor lak, Ericnek indulnia kell Austinba, bár látszik rajta, szívesebben maradna babázni Gracie-vel. Amúgy, az új fociévad első hete van.. 

Sammy Meade sporthírei, a rádióban MacGregor edzőről dumálnak, mit tud tenni hogy kinőjön Taylor árnyékából? Az első betelefonáló kapásból lejúdásozza Ericet, Edzőnk ezt épp egy népes kajáldában hallgatja végig. Kifelé menet, még Matt lép oda hozzá, elmondja hogy szakítottak Julieval, és hogy bocs, ha eddig ezért problémákat okozott. Eric, irány Austin.Edzés, MacGregor megint keményen meghajtja Timet, egy kocsikerékkel a fején futatja. A legkeményebb fickó, Tim persze elájul az egész csapat előtt. Mentőket hívnak, s míg bepakolják az új edző mindenkitől sötét pillantásokat kap.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 3x10 - Nő a baj

2009. február 20. 14:00 - leeann

Nő bizony, nő, de még mennyire! Justin és Brian szexeléshez keresnek egy helyet, de nem találnak, mert az összes hely, ahol murisabb és izgalmasabb szexelni, mint otthon, be van zárva. Pittsburgh olyan lett, mint egy rendőrállam, úton-útfélen rendőrök vannak és igazoltatják a melegeket. Jobb híján egy sikátorban ejtik meg a légyottot, aminek a végén Justin komolyan megformált véleményét fejezi ki Stockwellről. Másnap a kondiban Brian szembesül azzal, hogy a Babylon előző este olyan zsúfolt volt, mint egy szardíniás doboz, mivel a kedves rendőrkapitány bezárta az összes helyet, ahol a melegek megfordulnak.

Nem elég, hogy a csapat megtámadja Briant az ügyfele miatt, Ted is kiveri a patáliát, mert nem engedik be őt a kondiba, ugyanis a bank visszautasította a kártyáját és így nem tudja kifizetni a tagságit. Emm próbálja rendezni a dolgot, de nem megy neki jól. Később Mikey, Linds és Mel orvosnál vannak baba vizsgálaton, de nem áll jól a helyzet, mert Mel nem hajlandó pihenni, sőt hajszolja magát, ahogy csak tudja. Ez a viselkedés Melnek se tesz jót és a babának se. Mikey már a kajáldában meséli Briannek és Bennek, hogy milyen volt az ultrahang és mennyire nem vigyáz magára Mel.

Tovább
8 komment

Életfogytig zsaru 1x05 - A bukott nő

2009. február 20. 11:00 - missparker

Hajnal van, Constance sírva hívja Charlie-t, másnak nem tudott szólni. Charlie rohan az irodába, a berendezés összetörve, Constance összeverve, Cudehy volt. Pénzt akart, úgy, ahogy Charlie is kapott. Az ügyvédnő elismeri, ezzel az alakkal akarta pótolni Charlie-t. És hát négy évig Charlie az övé volt, most, hogy szabad, már nem. Komoly bűntudatot okoz ezzel Zen-mesterünknek, úgyhogy legjobb tudása szerint babusgatja a pityergő ügyvédnőt. Másnap új ügyet kaptak, egy angyaljelmezbe öltözött halott nő landolt egy autó tetején, a helyszínt többek közt Bobby biztosítja. Gyorsan megvan, melyik ablakból esett ki az angyalka, Reese indul is felfelé a hotel szobájába.

Angyal halála elgondolkodtatja Charlie-t, mégis vannak angyalok? Nem ér rá filozofálgatni, kér egy szívességet Bobbytól, ügyelve arra, hogy Reese távol legyen.

Angyalt azonosítani kell, az irodában rengeteg ember gyűlt össze, ufóhívők, emós zenekar, horrorrajongók, prosti angyalszerepben, a sok kattant mind látni akarja őt, de csak fényképet kapnak. Egy középkorú úr a sorban állva mindenkit maga elé enged, mert ő nem siet. Reese-nél jelentkezik egy idős házaspár is, ők a lányukat keresik, nem Angyal az. Az asszony megkérdezi Reese-t, mikor vesztette el a hitét? Charlie nagyon figyel, Reese kimegy levegőzni.

Tovább
2 komment

The Black Donnellys 1x01 - Pilot

2009. február 20. 10:00 - Sonrisa

„Family above all” - The Black Donnellys (magyar keresztségben fantáziadús A Donnelly Klán címet viseli, jelenleg a TV2 műsorán fut) 2007. február 26-án debütált az NBC műsorán. A pilot sokat tetszését elnyerte akkor, ám hiába mutatott viszonylag egyenletes színvonalat az ír-maffia történet, a sorozat csupán 1 évadot élt meg. Csak az első 7 rész került képernyőre (az utolsó április 2-án), a maradék csak online volt megtekinthető! Az NBC azóta sem adott hivatalos magyarázatot a „cancel”-re.

A nyitókép egy börtön, ahol a rosszarcú lúzer Joeynak (alias „Ice Cream”) választ kell adnia néhány hulla hollétére – különben a kényelmes magánzárkából átkerül a tömegszállásra, s ezzel saját testi épségét sodorná veszélybe. Így hát vonakodva ugyan, de Joey belekezd Jimmy Donnelly történetébe. Visszaugrunk az időben, a D. fivérek (Jimmy, Tommy, Kevin és Sean) mindig együtt lógtak Joeyval. Jimmy szerzett/lopott egy kis pénzt, így a délutáni látványosságként szolgáló „félhold hinta” (vidámpark kicsiben) felé vették az irány. Hiába, gyerekek voltak. Velük lógott még Jenny is, akibe Tommy titokban mindig is szerelmes volt. Az idillt félbeszakítja egy arra száguldó fekete autó, mely elgázolja Jimmyt, s bár csak a lába tört el, ez egy életre meghatározta a későbbieket. Főcím (néhány másodperc, amíg feltűnik a cím, illetve stílusosan pisztolylövések hangjaira jelennek meg a színészek nevei – atmoszférateremtés ötös eddig).

Tovább
3 komment

Battlestar Galactica 3x17 - Maelstrom

2009. február 20. 09:00 - Freevo

Starbuckkal nyitunk, aki minden éjjel rémálmot lát, mert nehezen bírja feldolgozni, hogy rá valami különleges végzet vár. Az évad közepe óta tudjuk, hogy kiskorában ugyanazt a jelképet rajzolgatta, amit egy négyezer éves templomban találtak, és azóta se hagyja nyugodni a dolog. 

Álmában az egykori lakásában járunk, ahol úgy próbál megszabadulni a falára mázolt mandalától, hogy fehérre keni az egészet. A jelkép azonban újra előbukkan, miközben az ő figyelmét egykori új-capricai fogvatartója, Leoben vonja el. Az ember nem szakíthat csak úgy a saját sorsával.

Tovább
2 komment

Alias 5x01 - Prophet Five

2009. február 20. 08:00 - sixx

Ne kispályázzunk, aki eddig nem nézte az Aliast, az nem ezzel a résszel fogja elkezdeni, úgyhogy tessék a két sorral fentebb látható "alias" tagra klikkolni, és elolvasni legalább a negyedik évad zárórészének hogyvoltját, mert nem foglalunk össze négy évadnyi Rambaldizmust. A nyitójelenetünk pont az, amivel az előző évadot zártuk, azaz Syd (de hiányzott már ez a baltaarc) és Vaughn a kocsiban, és a csávó beszólja, hogy most, a hézasság előtt nem árt tudni valamit: engemet nem is Vaughnnak hívnak. És bumm, oldalról már jön is egy kocsi, hogy a mondat tuti befejezetlen maradjon.

A következő képsoron a kocsit látjuk, de a másik, a baleset okozója sehol. Vaughn elég szar bőrben van, Sydnek csak a szemöldöke repedt fel, de ettől még a kiérkező mentősök csak erősködnek, hogy maradjon ülve a seggén, na ja, mert nem is mentősök! Hanem gazemberek! És rádión jelentik, hogy a csaj életben van, de majd ők "elintézik", muhaha, ez KémBarbie, öcsém, megeteti veled a kis rádiódat. Syd Terminátrix üzemmódba kapcsol, és elkezdi irtani a mentősöket, de azoknél gépfegyver van, így kénytelen menekülőre fogni a dolgot a kukoricásban (tiszta X-akták), ahol egy kicsit szaladgálunk, meg lopakodunk (közben Syd arca bekoszolódik, ejnye), és jön egy helikopter is, nehogy esélye legyen szegénynek. Igen ám, de az álmentősök hülyék, és addig szerencsétlenkednek, míg Syd az egyktől el nem veszi a shotgunt (sokat Quakezett biztos), és mellbe nem lő egy másikat. Hiába, Vaughnt a helikopterbe pakolják, szevasz. Syd jól megnézi magának a pilótát.

Tovább
Címkék: alias
10 komment
süti beállítások módosítása