Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 8x06 – Avatar

2009. december 20. 11:00 - Llew

Riadó van a bázison, Walter hangosbeszélős tájékoztatása szerint baszottul veszélyes a helyzet. Katonai zsargonnal FAS szintű (Foxtrot Alpha Six). Biztonsági osztag rohan a folyosón, Teal’c meg jobb híján utánuk az indítócsarnok bejáratához, ami mögül komoly lövöldözés hallatszik. Kinyitják az ajtót, berombolnak, és szembesülnek vele, hogy Anubisz egyik fekete rucis szerelemgyereke egész komoly hullarakást csinált már a készenléti csapatból. A halom növelését pedig a frissen érkezőkkel folytatja. Köztük a szemközti ajtón belépő O’Neill-lal. Ez felrázza a cikázó lövedékek között ez idáig egy kőszikla nyugalmával ácsorgó Teal’cet, aki egy régi Swartzi filmből elleshetett tigrisbukfenccel felkapja a spéciharcos-irtóval felszerelt fegyvert, és ártalmatlanná teszi a támadót. Tessék már megmondani, hogy a többieknél mi a frászrért nem volt használható csúzli?

Egyébként nem kell sajnálkozni O’Neill miatt, ez csak egy szimuláció volt. Valószínűleg csökkentették a parancsnokság költségvetését, ezért úgy döntöttek, hogy a Gondozó-féle szék segítségével betörnek a videojáték piacra. Igazság szerint, azonban egy virtuális kiképzőrendszert akarnak létrehozni, de Teal’c szerint a kétévnyi meló után is elkélne bele egy keményebb fokozat. Ez azonban nem egyszerű, mert a szimulációt a használó tudatalattijából származó emlékekből hozza létre a szék mátrixa. O’Neill ebből csak annyit ért, hogy mátrix, de neki azok a filmek elég zavarosak voltak. A lényeg, hogy a szék használóspecifikus, de úgy tűnik, a pasziánszhoz szokott labor tudósokon végzett tesztekkel, kissé alul kalibrálták.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 8x05 - Ikon

2009. december 19. 16:30 - the black ball

Daniel egy ismeretlen nő ágyában gyengélkedik, ergo nálam itt a rész már érdektelenségbe fulladt. Szóval a csaj kötést vesz le Daniel szeméről, aztán Morpheusként közli, hogy jó ideje nem használta őket, idő kell hozzá, míg újra látni fog. Daniel arca tele van sebbel, és fogalma sincs, hol van. Leda, a néni elmondja, hogy a várostól messze, a nagybátyja házában. Daniel emlékszik a „városra”, állítólag sokan haltak meg ott, aztán feleszmél, hogy nem történt volna meg, ha nem jövünk erre a bolygóra. Na, kezd érdekesebb lenni.

Flashback, 3 hónappal ezelőtt egy idegenvezető magyaráz egy rakás turistának egy szép nagy karikáról, amit a sivatagban találtak 150 éve. Azóta is a múzeum legértékesebb lelete. Avidan nagy gyűrűjének hívják, és az idegenvezető szerint több ezer éve az istenek tiszteletére készítették, és…ekkor elkezd forogni a kapu. A helyiek egész jól viselik a kawoosh-t, aztán még egy MALP is nekik megy. Pár óra múlva már Gareth parancsnok fogadja a CSK-1-et a Rand Protektorátus nevében. A jobb keze, Jarred Kane szerint meglepő, hogy mi is emberek vagyunk, de mivel ő egy újrahasznosított szereplő, nem foglalkozunk vele.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 4x06 - Extreme

2009. december 19. 13:00 - missparker

Ez egy elég öö rész, beteg lehetett a forgatókönyvíró, és egy rajongó írt valamit helyette. Esetleg új műfajjal próbálkoztak, a Worst of Kaméleonnal. Nem értem, miért hitték, hogy jó lesz. Essünk túl rajta: Jarod idétlen tévés vetélkedőt néz, közben a legújabb piros füzetet lapozgatja: 'Balul sikerült bungee jumping miatt kómában fekszik egy fiú'  Üldözőtriónk talált egy újabb Mesélőt, aki folyamatosan az Amwayről dumál [a rajongó Amwayben utazik tehát]. Amíg Jarod itt volt, vagy vetélkedőket nézett vagy extrémsportolt. Jó pár pszichológiai tanulmányt hagyott hátra a témában. Sydney diagnózisa szerint Jarod veszélykereső magatartása betegesen felerősödött. Mesélő ezt erősíti meg azzal, hogy Jarod csak egy órája távozott. Ez aztán az extrém sport!

A Csodafiú eközben kipróbálja, mi is az a bungee jumping. [Újabb ugrás a semmibe, bejött ez már régen is - gondolta az alkalmi író a tolla végét rágcsálva]. Jarod segítője kissé aggódik, nagyon régi már az a kötél. Jarod megnyugtatja, ennek már csak egy ugrást kell kibírnia.

Az ugrás után a helyi kórházban Dr. Jarod Nichols a sérült fiút, Tony-t kezeli [A rajongóember azt gondolhatta, hogy Jarod úgyis sokszor orvos, azzal nem hibázhat]. A rendőrség nem foglalkozik Tony ügyével, sima balesetként kezelik. Pedig van itt furcsaság bőven: a srác sebeiben ipari üveget találtak, ez nem lehetett a szemüvege. Jarod a fiú anyjával beszélgetve talál még érdekességeket: Tony tárcája elveszett a baleset után, de később valaki visszapostázta a kórházba. A benne lévő fényképek fontosak, a húgával, Carrie-vel készült utolsó fotók. Tony az apját kutatta, aki sokéve lelépett.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Doctor Who 1x01/d - The Firemaker

2009. december 19. 09:20 - Sydius

Ééééés elérkeztünk a „100.000BC” nevű fejezet utolsó a részéhez, amiben lesz gyilkosság, tűz és menekülés, TARDIS belülről. De legfőképpen tűz.


Za éppen haldoklik, de néhány pillanattal későb felkel, mintha mise történt volna.


Nyitás, mégpedig egy kis visszaemlékezés, mikor a Doktorékat elfogták (mikor futottak a TARDIS-hoz). Utána rögtön a barlangba kerülünk, visszahozták őket, és ott van Za is. Meg persze Kal, és Ősribanc is tiszteletét teszi. Indul is a szájkarate, Kal szerint Za nem jó vezetőnek, ésatöbbi, mert kiszabadította a foglyokat (Ősribanc: az Öregwoman volt), Za gyenge, ha egy nő beszél az érdekében (Ősribanc: Öregwoman mutatott egy másik kijáratot a kis csapatnak, ezért tudtak meglépni), és persze az adu, hogy Öregwoman nem tudja ezt igazolni, hisz meghalt (Ősribanc: No!!!!).

Tovább
komment

Gyilkos elmék 4x04 - Paradise

2009. december 18. 11:00 - hex.kelly

Rock'n Roll Train dübörög az AC/DC-től, miközben egy kamionos az éjszakai zuhéban hajt. Egyszer csak megpillant az úton egy személyautót, keresztben. Próbál fékezni, de egyrészt túl gyorsan megy, és a kocsi túl közel is van, másrészt meg az eső miatt csúszik nagyon, így elkerülhetetlen a csattanás, pörgeti maga előtt a kocsit egy darabon, végül csak sikerül megállni. Rádión szól a központnak, mi történt, aztán kiszáll, odamegy az autóhoz, és benéz. Egy nő és egy férfi ül bent, véresen, holtan.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Ments meg 5x13 - Fáklya

2009. december 17. 16:00 - zenoli

Mentés színhelyén vagyunk, Lou osztja szét a jónépet szokás szerint, Sean is ott van furcsa mód. Lou őt valamiért külön is küldi azzal az utasítással, hogy nézzen be a közeli ajtó mögé. Sean így is tesz, azonban amit lát, az világossá teszi számunkra, hogy mi még mindig Sean zenei maratonját nézzük, ismét szól a muzsika, ezúttal egy létrán álló lány énekel lelkesen. A dal romantikus hangvételű lenne, ám Sean egyre csak köhög, és fulladozik, ami a végén annyira megzavarja az előadást, hogy kénytelen magához térni. A való életben a fulladás kiváltója Teddy, aki éppen párnát szorít a beteg fejére, szeretné elvenni az életét, láthatóan az ebből adódó morális válságon már túllépett. Azonban Sean szépen megkéri, hogy ezt azért talán mégse kéne, még akkor sem, ha a túlélési esélye olyan kicsi lenne, mint ahogy azt Teddy gondolja. Teddy ha már erre jár, azt is megosztja az amúgy már lábadozó beteggel, hogy délután Megs is bekukkant hozzá, na ez az a hír, amitől Sean inkább kérné vissza a párnát az arcába, de nem kapja. Főcím.

Most már valóban dolgoznak a tűzoltóink, nyílt terepre érkeznek éppen, két autó ütközött össze, egyik egy fának gyűrődve áll magányosan, a másik meg éppen kiégni próbálna, ha hagynák. Ember már egyikben sincs, állítólag mindkettőből kirepültek, és már össze is szedték őket, magyarán tiszta a terep. Mindenki vidáman végzi a munkáját, Lou is ezt az időpontot tartja arra alkalmasnak, hogy közölje Tommy-val, miszerint este rámozdulna Candy-ra, és jó lenne, ha az éjszakát máshol töltené. Tommy-nak ez nem okoz problémát, mivel úgyis a bárban akadt valami szerelni és gondolom innivaló dolga, így majd egész éjjel marad. Azért figyelmezteti Lou-t, hogy a nagy esemény után majd nézze át a lakást, nem tűnt-e el valami, mivel ez ugye nem lenne meglepő. Lou szemei villámokat szórnak mindaddig, amíg el nem néz kicsit jobbra, mivel ekkor inkább rosszulléttel kezd el küszködni, nem is ok nélkül.

Tovább
Címkék: ments meg
komment

Harper-sziget 1x13 – Sigh

2009. december 17. 13:00 - foxglove (törölt)

Az utolsó részhez érkeztünk, azaz elméletileg most minden kiderül. Ehhez viszont a flashback szerint 16 évvel ezelőttre kell visszamennünk, ott rejlik majd a probléma gyökere. KicsiAbby és KicsiHenry (casting: epic fail) vidám játékának Dunnék, a nevelőszülők érkezése vet véget. Még KicsiJD is velük van, bizony, akkor még tetkók és festett fekete haj nélkül. A két anya beszédes pillantásokat vált egymással, ezek a látogatások ezek szerint valamiféle megállapodás részei kettejük között. KicsiAbby és kicsiHenry nehezen akarnak búcsút venni egymástól, legszívesebben örökre együtt maradnának.

Jelen. Henry még mindig Trish holtteste mellett áll, és mintha megbánás jelei mutatkoznának rajta. Wakefield viszont elégedetten nézegeti a fia művét. Apa most nagyon büszke. Ennek így kellett lennie, acélozza kicsit Wakefield Henry menthetetlenül totálkáros lelkivilágát, és hogy végrehajtsuk ördögi tervünket, már csak néhány embernek kell meghalnia. De legfőképpen a vészes közelségből kiáltozó Abbynek.

Tovább
Címkék: harper sziget
komment

Skins 1x10 - Secret Party Special

2009. december 17. 11:00 - Hankasid

Az igazság az, hogy ez a film nem az első széria 10. része, hanem az első és a második széria közötti holtidőben, leadott 10 perces adás, amellyel szinten akarták tartani a rajongók várakozását. Sikerült. Nálunk nem adták le, így magyar szinkron nincs hozzá, de ez nem baj, mert története elmesélhető egy tőmondatban, a dialógusok pedig a karakterek erősen drogos állapotáról vallanak, így csak nehezítik az események megértését. Akkor miért kell mégis mindenkinek megnéznie egyszer (aztán mégegyszer, aztán mégegyszer ...)? A hangulat miatt! Sajnos esélyem sincs, hogy vissza adjak belőle valamit is, de azért valahogy megpróbálom leírni a látottakat.

Tony kómában fekszik a kórházban, Cassie Skóciában próbálja elkerülni a terített asztalokat. Effinek, és Kennethnek nyoma sincs, most csak a kemény mag szerepel: Michelle, Jal, Maxxie, Anwar, Sid és Chris. Hőseink a természet lágy ölén, a fűben fekve pihengetnek. Sid közli, hogy depressziós, de Jal felvilágosítja, hogy inkább csak unatkozik. Nagyjából itt ér véget a viszonylag értelmes párbeszédek sora, mert megszólal Chris, aki láthatóan már túl van a napi gyógyszer adagjának elfogyasztásán és valószínűleg most is füves cigit szív.

Tovább
Címkék: skins
komment

Benkő feleséget keres 1x08 - Az végső döntésrűl

2009. december 15. 19:15 - sixx

Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy miafaszom" mondás emberarcú kiötlője és Andrea, a Már Tuti, Hogy Nem Szűz Nő került be az utolsó kanyarba, ahol külföldi randi és egy-egy igen illetve nem várja majd őket.

A röpke hogyvótozás után a kiürült házban üldögél a vásári bohócnak maszkírozott Editnéni és a permanensen szomorkás arcot vágó Andrea, a Megpocsíkolt. Az adás elején a házat átjáró tömény pumaszag a múltté, már amennyire ez egy pornóvillában lehetséges, ketten vannak, és mint kiderül egy kedves hangú levélből utaznak Olaszországba. Ezt Editnéni ajakcsücsörítéssel és I-TÁ-LIJÁ-BAAAA??? kérdéssel fogad, elismerő nyelvcsapkodás is van, úriember ez a Dani faroktól a gombás körméig, na, nem Törökbe’ vagy Bulgárba’ viszi a menyecskéket, hanem Olaszba’. Remélem busszal. Andrea, a Megpocsíkolt olvas, Editnéni a visszhang, "négynapos randevúra megyünk... NÉGYNAPOSRA?" és így tovább, nagyon vicces, a számmal fel lehetne lépni mint valami elbaszott Hacsek és Sajó. A jelenet végére a csattanó: Andikám, meglátod majd a boldogságot. Na ja, kissé rendezetlen szakálla van és kilóg a pöcse a lenvászon gatyából.

Tovább
Címkék: benkő of love
komment

A szökés 4x16 - Piszkos módszerek

2009. december 15. 13:00 - Freevo

Májkül búcsút intett a tumorjának, de még lábadozik, így őszinte sajnálatunkra továbbra is Lincoln tartja kezében az ügyeket. Miután az ősz halántékú lótifuti a múlt héten elcsaklizta előlük a Scyllát, Gretchen, Self és Linc kénytelenek együttműködni, amibe bevonják T-Baget is. Sára egy hotelban rostokol, amíg a csapat átruccan Miamiba a lótifuti nyomában. Sucre a múlt héten kiszállt, Mahone pedig az FBI-jal bújócskázik, reméljük, már nem sokáig.

Pánsíp Mihály egy erdei házban ébred, jó messzire mindentől. A vendéglátója a kopasz busafejű verőember, akit az eddigi gyakorlatot figyelembe véve kénytelen vagyok Darth Maulnak elnevezni. Egy pszichiátert mutat be hősünknek, aki terápiás célokkal meg kívánja szerettetni Misivel a Céget. Rögtön azzal kezdi, hogy felvilágosítja Scofieldot, az anyja nemcsak él, de most is a kompániának dolgozik, húbazz. 

Tovább
Címkék: a szökés
komment
süti beállítások módosítása